2014 Kasım Anneleri

Benim minigim sünnet oldu cumartesi günü. daha yeni yeni kendimize gelecekti ki usuttuk galiba sesimiz kisildi yada sünnet sonrası çok aglamaktan olabilir gerçi ufaktan ateşi de var ne onerirsiniz annisler?

Benim minigim sünnet oldu cumartesi günü. daha yeni yeni kendimize gelecekti ki usuttuk galiba sesimiz kisildi yada sünnet sonrası çok aglamaktan olabilir gerçi ufaktan ateşi de var ne onerirsiniz annisler?
Çok geçmiş olsun miniğe sünnet içinde hayırlı olsun annesi ateşini takip et normalde 39 a kadar bazı doktorlar ateş düşürücüyü önermiyor olurda bu kadar yükselirse ateş düşürücü verirsin.. Suan kaç derece

Rekora koşuyoruz oğlumla rekora
Oturmuş ellerini Şapur şupur kemiriyor ben elini çekiyorum o çığlık atıyor
Bir saat daha sonra çeker bayrağı uyur Benim Halim'de bu durumdan farksız

Yaa oglun cok tatli nasallahh

hepimiz ayni seyi yasiyoruz İnsallh gecer yaa dun birdakika emdi 6saat almadi benimkizmda veriyirum nasil agliyo gazinida cikartiyirum ama yok
Ayni cnm bi uyurken emiyor
Oda cok az
Ucuncu ayda bunlara bi haller oldu
Artizler:) buyudulerde yemek yemek istemiyolar
Sinirleniyrm ama tutuyrm kendimi
Opuuyrm onu sakinlesiyrm

Sadece üye oldum canım.

Ohhhh caim.çok şükür bin şükür herşey normalmis..
O gerizekali asistan ve hemşireler dayaklik iste..
Bizdede kansizlik dikti csnim ama küçükvbebeklerde normalmis..
Allah bir daha böyle korku yasatmasin ins
Canım neler yapmışlar yavruya ya. Hay ben olnların tövbe tövbe. Cok şükür ki önemli bişeyı cıkmamış kuzunun. Rabbim gostermesin kımseye

Bizim bide böyle bi oyuncagimiz var ben ablamdan aldım yigenimindi benimkinin çok hoşuna gitti gercekten güzel bi oyuncak bulabilene tavsiye ederim oğlumun 2 eliyle tuttugu ilk ve tek oyuncak şu an

Eklentiler

• 20150219_095115.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 141
Ayni cnm bi uyurken emiyor
Oda cok az
Ucuncu ayda bunlara bi haller oldu
Artizler:) buyudulerde yemek yemek istemiyolar
Sinirleniyrm ama tutuyrm kendimi
Opuuyrm onu sakinlesiyrm

lili uykudan uyandığı an ver benimki anca öyle emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…