Çok geçmiş olsun miniğe sünnet içinde hayırlı olsun annesi ateşini takip et normalde 39 a kadar bazı doktorlar ateş düşürücüyü önermiyor olurda bu kadar yükselirse ateş düşürücü verirsin.. Suan kaç dereceBenim minigim sünnet oldu cumartesi günü. daha yeni yeni kendimize gelecekti ki usuttuk galiba sesimiz kisildi yada sünnet sonrası çok aglamaktan olabilir gerçi ufaktan ateşi de varne onerirsiniz annisler?
Cnm hsmileykende uyutmuodu seni bu :)Eğer oğlum bir kaç ay daha bu şekilde devam eder ve kollarım dinlenmezse sonum böyle olacakEki Görüntüle 1422207
Yaa oglun cok tatli nasallahhCanim ben aslında yıllık iznimi alıp işe başlayacaktım çünkü ev kredimiz var benim maaş direk kesiliyor ama oğlum çok memeci birakip yarım saat markete gidemiyorum onun için oglana gelen altınları fln bozdurduk iki ay ücretsiz izin alacağım biraz zorlanacagiz ama napalım. Evde gorumcem var ama baş edemiyor ben olmayınca. Oğlan ek gidaya baslayinca daha rahat bırakabilirim diye umut ediyorum.
O eli yerlerrr yerrrUyumakmi daga erken bu saat..içerde babası ile oynuo ben tek özgür alanim olan yer WC den yaziom size hahaga..
Senin pasa napio
İse bbaşlayınca daha zor olacak bence korkuyorum.
hepimiz ayni seyi yasiyoruz İnsallh gecer yaa dun birdakika emdi 6saat almadi benimkizmda veriyirum nasil agliyo gazinida cikartiyirum ama yokEmmyor yaa agliuor ciriniyor
Noldu bunlara yaa offf
Napcaz boyle
Ayni cnm bi uyurken emiyorhepimiz ayni seyi yasiyoruz İnsallh gecer yaa dun birdakika emdi 6saat almadi benimkizmda veriyirum nasil agliyo gazinida cikartiyirum ama yok
Baktitma sakin cnmGünaydın Kasım annelerine:) bebegim tv izliyor resmen ya hatta agliyosa da tv yi acinca susuyor
aynen benimkıde öyle cnm bak tırma Dediler ama valla bazen o kadar yoruluyorumki azcık ucundan kıyısından baktiriyorum benGünaydın Kasım annelerine:) bebegim tv izliyor resmen ya hatta agliyosa da tv yi acinca susuyor
Sadece üye oldum canım.işte bu çok iyi..paylaşım için thanks canımm
bebedordan pembe içi su dolu bişey aldım..bence çok teferruatlı bişeye gerek yok canmm
bilinçli uzandığını sanmıyorum defnenin
ama son bi haftadır sırt üstü yatırınca yana dönme hareket yapıyo tüm bedeniyle sizinkiler yapıyomu erken değilmi
oyuncakları ağzına soktuğu için biberon deterjanıyla yıkıyorumm canmm
geçmiş olsun canmmm..kıyamam mustiye
çok güldümm
yalnız değilsin arkadaşım
ben çok önce üye olmuştum zaten ama gelen giden yok..hediyeler için üye olmanın dışında bişe yapılıyomu canmm..
(bkz:bedava sirke baldan tatlıdır)
anestol ve emla anestezik ajandır canmm..dolayısıyla tedavi etmezler..ağrı acı kaşınma keserler
Doğru diyosun zaten sürekli ağızlarında olacak. Bir bakayım ona dabebedordan pembe içi su dolu bişey aldım..bence çok teferruatlı bişeye gerek yok canmm
Canım neler yapmışlar yavruya ya. Hay ben olnların tövbe tövbe. Cok şükür ki önemli bişeyı cıkmamış kuzunun. Rabbim gostermesin kımseyeOhhhh caim.çok şükür bin şükür herşey normalmis..
O gerizekali asistan ve hemşireler dayaklik iste..
Bizdede kansizlik dikti csnim ama küçükvbebeklerde normalmis..
Allah bir daha böyle korku yasatmasin ins
Ayni cnm bi uyurken emiyor
Oda cok az
Ucuncu ayda bunlara bi haller oldu
Artizler:) buyudulerde yemek yemek istemiyolar
Sinirleniyrm ama tutuyrm kendimi
Opuuyrm onu sakinlesiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?