Tesekkur ederiz teyzesiiiiÇok geçmiş olsun miniğe sünnet içinde hayırlı olsun annesi ateşini takip et normalde 39 a kadar bazı doktorlar ateş düşürücüyü önermiyor olurda bu kadar yükselirse ateş düşürücü verirsin.. Suan kaç derece
işte bu çok iyi..paylaşım için thanks canımm
bebedordan pembe içi su dolu bişey aldım..bence çok teferruatlı bişeye gerek yok canmm
bilinçli uzandığını sanmıyorum defnenin
ama son bi haftadır sırt üstü yatırınca yana dönme hareket yapıyo tüm bedeniyle sizinkiler yapıyomu erken değilmi
oyuncakları ağzına soktuğu için biberon deterjanıyla yıkıyorumm canmm
geçmiş olsun canmmm..kıyamam mustiye
çok güldümm
yalnız değilsin arkadaşım
ben çok önce üye olmuştum zaten ama gelen giden yok..hediyeler için üye olmanın dışında bişe yapılıyomu canmm..
(bkz:bedava sirke baldan tatlıdır)
anestol ve emla anestezik ajandır canmm..dolayısıyla tedavi etmezler..ağrı acı kaşınma keserler
Ayni benaynen benimkıde öyle cnm bak tırma Dediler ama valla bazen o kadar yoruluyorumki azcık ucundan kıyısından baktiriyorum ben
Bu da ayni benim oglanBenim oglanda bu ara bi huy çıkardı memeyi ağzıyla uzatiyo çekiyor bırakıyo bu esnada alttan alttan beni suzuyo yeni oyunumuz bu bakalım daha neler gorcez
Aynen az kaldi duzeecekler meleklerimiz sinirlendiginide hemen anliyoalr ben bazen.kizinca esim aliyo onda sakinlesiyor benim.gerginligim yansiyoAyni cnm bi uyurken emiyor
Oda cok az
Ucuncu ayda bunlara bi haller oldu
Artizler:) buyudulerde yemek yemek istemiyolar
Sinirleniyrm ama tutuyrm kendimi
Opuuyrm onu sakinlesiyrm
Gcmis olsun yaa kiyamam seside gitmis İnsallah cabucak. İyilesirTesekkur ederiz teyzesiiiibugün düştü atesi şükür ama sesi halen kısık bi de o kısık sesle aglamiyor mu offf içim parcalaniyor.
bence mamaya gerek bile kalmycak canim bak gepimiz ayniyiz buara hicbiri emmek istemiyoGunaydın annişler. Kızım dun geceden berı guzel emdı çok şükür. Şimdide emdi uyuyo. Öyle saçma şekıllerde emîyokı artık. Birde mamaya başlayamadık. Üç biberon denedım emmeyı beceremıyo. Kaşıkla verıyorum oyun oynuyo dışarı püskurtüyo guluyo. Şırınga denedim. Yutmuyo komple cıkartıyo. Nasıl verıcem bu mamayı.
Kizlar nette bebekler 3. Ayda ellerine bakar yaziyo da bizim 3. Ay bitti daha bakmiyo((
Sagol cnm anca girebildim. Gunduz bisekilde vakit gecıyor da akşam inanılmaz sınırlı oluyorum uyku vakti gelince. Sanırım benim de tahammülüm azalmış oluyor. Ikısı de bensız uyumuyor. Kızım yatardı eskiden 10da. Şimdi oğlan uyumayınca o da yatmıyor. Oğlumun akşam emme krizi tutuyor bırakınca ağlıyor derin uyuyana kadar emiyor. Önce kızımı uyutsam (başında bekliyorum kitap okuyorum babası okusa bıle sonra beni çağırıyor) yarım saatı buluyor uyuması bazen 1 saat. Bütün düzeni kaçtı. Siz de böyle misiniz??
Ikı gundur takip edemiyorum koptum yine forumdan sayfalar baya ilerlemiş. Yavrularım uyursa okuyacagım inşallah(
Bu arada 1 ay kadar önce hipp bebek klubune uye olmuştum. 1 paket mama ve süt arttırıcı caylardan gondermişler. Kutuda 0-4 ay yazıyordu. Sizler de üye olun :))
Canım benımkı 4 gundur emmek istemıyo. 23 gunde 300 gram almış. Dr sutun besleyıcılıgı azalmıştr dedı mama verdıAynen az kaldi duzeecekler meleklerimiz sinirlendiginide hemen anliyoalr ben bazen.kizinca esim aliyo onda sakinlesiyor benim.gerginligim yansiyo
Gcmis olsun yaa kiyamam seside gitmis İnsallah cabucak. İyilesir
bence mamaya gerek bile kalmycak canim bak gepimiz ayniyiz buara hicbiri emmek istemiyo
Hoşgeldin. Geçmiş olsun kuzuna. Malesef bir fikrim yokİyi geceler kızlar aranıza yeni katıldım. 13 kasımda doğum yaptım kızımın makatında çatlak var doktor önce anestol verdi, daha sonra başka bir çocuk cerrahı emla sürün günde üç defa kulak çubuğuyla hafifçe popoya girin dedi yapıyoruz ama hiç bir düzelme yok. Aranızda bu durumda olan var mı. ve neler yapıyorlar.
Bn cevap yazana kadar sen halletmişsin ;(Nereye yazıyoruz onu profilimizi düzenlerken
Günaydın. Aynen yaa. Ağlarken sesini duyması, ekranı görmesi sesini kesmeye yetiyorGünaydın Kasım annelerine:) bebegim tv izliyor resmen ya hatta agliyosa da tv yi acinca susuyor
Ben de ben de.. Arada bakıyor valla. Yapcak bişey yok.aynen benimkıde öyle cnm bak tırma Dediler ama valla bazen o kadar yoruluyorumki azcık ucundan kıyısından baktiriyorum ben
Kizlar nette bebekler 3. Ayda ellerine bakar yaziyo da bizim 3. Ay bitti daha bakmiyo((
benim ki de bakmıyor eline. 2 3 haftadır ellerini birleştiriyor. Ayaklarını havaya kaldırıp bakıyor :)Bende hic eline baktgini gormedim ama ayagina bakiyo ilginc ama eline bakmasi kesfetmesi icin.agzina.sokabiliyo direk.artik eskisi giibi aramiyo.demekki kesfetti takilmiyorum oyuzden
Cnm ben her sabah kahvaltıda humana çayı içiyorum hergün salata mutlaka 1 tanede olsa meyve pırasa ıspanak pancar mercimek bunlar çok sut yapıyo birde mutlaka günde en az 2 lt şu içiyorum kendimi zorluyorum yoksa hayatta içemem o suyu oğlum 3.5 aylık hiç mama vermedimSütümü neler yıyerek besleyıcı hale getırebilirim fikri olan varmı kızlar
Sütümü neler yıyerek besleyıcı hale getırebilirim fikri olan varmı kızlar
Günaydın canım benim. TV niz tüplü tv ise saniyelik bile baktırma. Bu tv lere görüntü çizgi çizgi geliyo bizim Gözlerimiz gelişmiş olduğundan bu çizgileri birleştirip görüntü Şekline çeviriyor. Minik bebeciklerimiz bunların hepsini akıp giden çizgi olarak görüyorlar bu da epilepsi Nöbeti tetikleyicisiGünaydın Kasım annelerine:) bebegim tv izliyor resmen ya hatta agliyosa da tv yi acinca susuyor
Canım süt ürünleri tuketme dedı dr onun dışındakılerı yıyım barı sık sıkben her gün badem, ceviz ,fındık ,muz ,süt, yumurtayı tüketiyorum canım
Canım ben gaz yapar dıye cogu seyı yemıyorum mercimek corbası falan. Bakalm yarın yapım nekadar etkılicek kızımı. Bende mama vermek istemıyorum canımya. Saglık sorunu yok alerjı dışında. Az kilo alsın neolcakkı gelışımını etkılermıki.Cnm ben her sabah kahvaltıda humana çayı içiyorum hergün salata mutlaka 1 tanede olsa meyve pırasa ıspanak pancar mercimek bunlar çok sut yapıyo birde mutlaka günde en az 2 lt şu içiyorum kendimi zorluyorum yoksa hayatta içemem o suyu oğlum 3.5 aylık hiç mama vermedim
Buarada humananın hangısını içiyosun ben rezene içiyorum. Oncedende still tea kullandmCnm ben her sabah kahvaltıda humana çayı içiyorum hergün salata mutlaka 1 tanede olsa meyve pırasa ıspanak pancar mercimek bunlar çok sut yapıyo birde mutlaka günde en az 2 lt şu içiyorum kendimi zorluyorum yoksa hayatta içemem o suyu oğlum 3.5 aylık hiç mama vermedim
Allah korusunGünaydın canım benim. TV niz tüplü tv ise saniyelik bile baktırma. Bu tv lere görüntü çizgi çizgi geliyo bizim Gözlerimiz gelişmiş olduğundan bu çizgileri birleştirip görüntü Şekline çeviriyor. Minik bebeciklerimiz bunların hepsini akıp giden çizgi olarak görüyorlar bu da epilepsi Nöbeti tetikleyicisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?