2014 Kasım Anneleri

Tesekkur ederiz teyzesiiii bugün düştü atesi şükür ama sesi halen kısık bi de o kısık sesle aglamiyor mu offf içim parcalaniyor.

Gunaydın annişler. Kızım dun geceden berı guzel emdı çok şükür. Şimdide emdi uyuyo. Öyle saçma şekıllerde emîyokı artık. Birde mamaya başlayamadık. Üç biberon denedım emmeyı beceremıyo. Kaşıkla verıyorum oyun oynuyo dışarı püskurtüyo guluyo. Şırınga denedim. Yutmuyo komple cıkartıyo. Nasıl verıcem bu mamayı.

biliyorum cnm ağrı kesici olduklarını da. sormak istediğim şey aslında başka birşey yapıp makat çatlağını iyileştirebilen var mı?

Ayni cnm bi uyurken emiyor
Oda cok az
Ucuncu ayda bunlara bi haller oldu
Artizler:) buyudulerde yemek yemek istemiyolar
Sinirleniyrm ama tutuyrm kendimi
Opuuyrm onu sakinlesiyrm
Aynen az kaldi duzeecekler meleklerimiz sinirlendiginide hemen anliyoalr ben bazen.kizinca esim aliyo onda sakinlesiyor benim.gerginligim yansiyo
Tesekkur ederiz teyzesiiii bugün düştü atesi şükür ama sesi halen kısık bi de o kısık sesle aglamiyor mu offf içim parcalaniyor.
Gcmis olsun yaa kiyamam seside gitmis İnsallah cabucak. İyilesir
bence mamaya gerek bile kalmycak canim bak gepimiz ayniyiz buara hicbiri emmek istemiyo

Bende hic eline baktgini gormedim ama ayagina bakiyo ilginc ama eline bakmasi kesfetmesi icin.agzina.sokabiliyo direk.artik eskisi giibi aramiyo.demekki kesfetti takilmiyorum oyuzden
Kizlar nette bebekler 3. Ayda ellerine bakar yaziyo da bizim 3. Ay bitti daha bakmiyo((

Bizde de kızımın uyku düzeni çok bozuldu uyuması 12 hatta bazen 1 buluyor. Oda babası ile asla uyumaz beni arıyor bende nereye yetiseceğimi şaşırıyorum. Oğlum şimdilik uysal akşam 11 gibi uyuyor gece emmeye kalkıyor karnı tok olunca fazla sesi çıkmıyor Allah ta o uysal yoksa çıldırmış az kaldı gerçekten

Canım benımkı 4 gundur emmek istemıyo. 23 gunde 300 gram almış. Dr sutun besleyıcılıgı azalmıştr dedı mama verdı

Sütümü neler yıyerek besleyıcı hale getırebilirim fikri olan varmı kızlar

Hoşgeldin. Geçmiş olsun kuzuna. Malesef bir fikrim yok
Nereye yazıyoruz onu profilimizi düzenlerken
Bn cevap yazana kadar sen halletmişsin ;(
Günaydın Kasım annelerine:) bebegim tv izliyor resmen ya hatta agliyosa da tv yi acinca susuyor
Günaydın. Aynen yaa. Ağlarken sesini duyması, ekranı görmesi sesini kesmeye yetiyor
aynen benimkıde öyle cnm bak tırma Dediler ama valla bazen o kadar yoruluyorumki azcık ucundan kıyısından baktiriyorum ben
Ben de ben de.. Arada bakıyor valla. Yapcak bişey yok.
Kizlar nette bebekler 3. Ayda ellerine bakar yaziyo da bizim 3. Ay bitti daha bakmiyo((

Bende hic eline baktgini gormedim ama ayagina bakiyo ilginc ama eline bakmasi kesfetmesi icin.agzina.sokabiliyo direk.artik eskisi giibi aramiyo.demekki kesfetti takilmiyorum oyuzden
benim ki de bakmıyor eline. 2 3 haftadır ellerini birleştiriyor. Ayaklarını havaya kaldırıp bakıyor :)

Sütümü neler yıyerek besleyıcı hale getırebilirim fikri olan varmı kızlar
Cnm ben her sabah kahvaltıda humana çayı içiyorum hergün salata mutlaka 1 tanede olsa meyve pırasa ıspanak pancar mercimek bunlar çok sut yapıyo birde mutlaka günde en az 2 lt şu içiyorum kendimi zorluyorum yoksa hayatta içemem o suyu oğlum 3.5 aylık hiç mama vermedim

Günaydın Kasım annelerine:) bebegim tv izliyor resmen ya hatta agliyosa da tv yi acinca susuyor
Günaydın canım benim. TV niz tüplü tv ise saniyelik bile baktırma. Bu tv lere görüntü çizgi çizgi geliyo bizim Gözlerimiz gelişmiş olduğundan bu çizgileri birleştirip görüntü Şekline çeviriyor. Minik bebeciklerimiz bunların hepsini akıp giden çizgi olarak görüyorlar bu da epilepsi Nöbeti tetikleyicisi

Canım ben gaz yapar dıye cogu seyı yemıyorum mercimek corbası falan. Bakalm yarın yapım nekadar etkılicek kızımı. Bende mama vermek istemıyorum canımya. Saglık sorunu yok alerjı dışında. Az kilo alsın neolcakkı gelışımını etkılermıki.

Buarada humananın hangısını içiyosun ben rezene içiyorum. Oncedende still tea kullandm

Allah korusun tuplu degil peki digerleri yapar mi ki en iyisi hic acmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…