Geçmis olsun canimEşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Canım benimm Allah şifa versin. İyi haberlerini bekliyorum.Eşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Eşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Kesinlikle Allah korusun. Ben hiç tv izletmem diye büyük konuşmuyorum. Bi gün mutlaka tanışacak tv ile. Ama elimden gelen tek şey onu tv ile taAllah korusuntuplu degil peki digerleri yapar mi ki en iyisi hic acmamak
Nıştırasını geciktirebildiğim kadar çok geciktirmekAllah korusuntuplu degil peki digerleri yapar mi ki en iyisi hic acmamak
Eşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Allah acil şifalar versin İnşallahEşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Canım bir hafta öncesine kadar oğluşun hem gaz problemi hem kaka problemi vardı. Tohum kimyon, tohum rezene, tohum anason ve Isırgan karışımı yapıp içmeye başladım. Çok faydasını gördüm. Eğer denemediyseniz bu karışımı gaz için mutlaka dene derim.Canım ben gaz yapar dıye cogu seyı yemıyorum mercimek corbası falan. Bakalm yarın yapım nekadar etkılicek kızımı. Bende mama vermek istemıyorum canımya. Saglık sorunu yok alerjı dışında. Az kilo alsın neolcakkı gelışımını etkılermıki.
miktarları nekadar canımCanım bir hafta öncesine kadar oğluşun hem gaz problemi hem kaka problemi vardı. Tohum kimyon, tohum rezene, tohum anason ve Isırgan karışımı yapıp içmeye başladım. Çok faydasını gördüm. Eğer denemediyseniz bu karışımı gaz için mutlaka dene derim.
Cnm ben en baştan beri hem mercimek hem kuru fasulye yedim hicbiseyden kısmadim gaz yapcak diye çok şükür öyle büyük gaz problemim olmadı ama cocuktan çocuğa degisiyo tabi yeşillik tercih et o zaman daha çok humana da stell tea aliCanım ben gaz yapar dıye cogu seyı yemıyorum mercimek corbası falan. Bakalm yarın yapım nekadar etkılicek kızımı. Bende mama vermek istemıyorum canımya. Saglık sorunu yok alerjı dışında. Az kilo alsın neolcakkı gelışımını etkılermıki.
allah acil şifa versinEşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Cok gecmiş olsun cnm. Rabbim şifa versınEşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Geçmiş olsun tez vakitte Allah şifa versinEşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Benimkide yana dönüyor. sanirim tam vaktiişte bu çok iyi..paylaşım için thanks canımm
bebedordan pembe içi su dolu bişey aldım..bence çok teferruatlı bişeye gerek yok canmm
bilinçli uzandığını sanmıyorum defnenin
ama son bi haftadır sırt üstü yatırınca yana dönme hareket yapıyo tüm bedeniyle sizinkiler yapıyomu erken değilmi
oyuncakları ağzına soktuğu için biberon deterjanıyla yıkıyorumm canmm
geçmiş olsun canmmm..kıyamam mustiye
çok güldümm
yalnız değilsin arkadaşım
ben çok önce üye olmuştum zaten ama gelen giden yok..hediyeler için üye olmanın dışında bişe yapılıyomu canmm..
(bkz:bedava sirke baldan tatlıdır)
anestol ve emla anestezik ajandır canmm..dolayısıyla tedavi etmezler..ağrı acı kaşınma keserler
Ben anakucagina yatırıp TV'nin tam tersi yöne çeviriyorum benimki kafayı geri sarkitip gözlerini donderip yinede bakcak yer buluyoTelevizyon olayından bende muzdaribim açmasam akşama kadar tek başıma canım sıkılıyor bütün gün yalnızım eşim gece 21:30 da geliyor kayınvalidem Ve eltimle altlı üstlü oturuyorum eltimle iyiyiz ama 2 yaşında afacan ve anneye çok düşkün bir oğlu var ve akşama kadar oğluyla oynamaktan anca yemeğini yapabiliyor bana geldiğinde de yine oğlu tepesinden inmiyor iki laf edemiyoruz bir saatten sonrada eve gidelim diye tutturuyor tam yapışık ana oğullar :)) kayınvalidem günde 1 saat anca gelir durur gider çokta dursun istemiyorum zaten kızım doğduktan sonra her dediği batmaya başladı aslında iyi kadındır ama kendi bişey söylesen hemen alınır ağlar ama karşısındakine lafını bi güzel sokar ailem Eskişehir'de yaşıyor ben Bursa'da ve burda hiç akrabam yok 2 kişiden başka da arkadaşım yok onlarda çalışıyor annem 40 gün bende durdu göze batmayayım diye dünya alışveriş yaptı annem kayınvalidemden büyük olmasına rağmen hep hürmet gösterirdi aman darıltmayayım aynı binada oturuyorsunuz sonra sana laf gelir diyordu ama annemi iyi niyetinden söylediği bişey için bozdu ve annem içten içe çok darıldı bende evimin ısınmamasını bahane edip gerçekten ısınmıyor kombi 50 de yanıyor ve oturduğum odada klima 24 saat çalışıyor hatta dışarıdaki motor pervanesi buz tutmuş İnşallah havalar ısınana kadar bozulmaz şu an odanın içi anca 20 derece diğer odalarım 15 derece falan 24 saat kızımla bi odanın içindeyim yemek falan yaparken çok zor soğuk olduğu için kızımı mutfağa götüremiyorum üstüne 500 lira yakıt parası ödüyoruz 40dan sonra 2 haftalığına diye gidip 1 ay annemlerde kaldım oda kayınvalideme kızdığım için daha iki hafta kalmama rağmen kayınvalidemin beni arayıp kızım kocanı çok yalnız bırakma bak komşunun gelinide böyle böyle gitmiş sonra oğlu kumara alışmış bide kendi oğlu olmasına rağmen erkek bu ne olacağı belli olmaz dedi hemde eşim yakıt parası ödemeyelim diye onlarda kalıyordu ben kocama güveniyorum annesinin dizinin dibinde deyincede lafı çevirip aman elalem bi kışı geçittiremediler der yakıt parasını yardımlarız dedi evime döndükten sonra sadece 13 günlük 198 lira yakıt parası geldi yardım eden meden yok aynı zamanda üst kattayım üstüm teras ne çatı ne yalıtım var zaten evimde ondan dolayı ısınmıyor ve içerisi sıcak dışarısı soğuk olunca tavanlarımda bu sene küf oldu kaldığımız odanın tavanını ben annemlerdeyken eşim silmiş ama yine 2,3 gündür kusmaya başladı 2,5 yıllık evliyim bu seneye kadar çocuk olmayınca aman yakıttan tasarruf edelim diye sadece oturma odasının ve mutfağımın petekleri yanıyordu ve klimayı çalıştırmıyordum sıcaklığı 15 derece olan evde kat kat giyinip oturuyordum ne dertliymişim içimi döktüm :))) uzun lafın kısası gündüz ben açmasam gece eşim gelince o tv açılıyor kızı kaçıracağımız başka oda yok
televizyona bakacağım diye o boynunlar kopacak :) ana kucağındayken bakamıyor yattığı yerde bende televizyonu göremeyecek yere koyuyorum tiny love ana kucağı var yatarken görmesi imkansız ama akşam kucaktan inmiyoruz kucakta oluncada ne kadar ters tarafa baktırmaya çalışsamda o boyun illa tv tarafına yamuluyorBen anakucagina yatırıp TV'nin tam tersi yöne çeviriyorum benimki kafayı geri sarkitip gözlerini donderip yinede bakcak yer buluyo
e bebekte var bitkisel deterjan nukun falan büyük marketlerde de bulabilirsin carrefoursa da Benim diye bir markanınkini almıstım halen kullanıyorum 2 ay kadar oldu.e bebekte suan indirim de baby&me 7 tl falandı hafta sonu görmüstüm.Sirkeyle arada bende temizliyorum biberonu kaynatmadığım için her mamadan sonra sıcak suyla ve deterjanla yıkadığımdan kaynatma gereği duymadım.Benimkide yana dönüyor. sanirim tam vaktibiberon deterjanı ne ki tatlim. Nerelerde bulunur?
Ben dün sirke suyunda beklettim biraz. Sonrada bol su ile yıkadim. Başka napicagimi bilemedim.
Tşk ederim canım pek tatlıdır bal dudaklimYaa oglun cok tatli nasallahh
Allah yardımcısı olsun sifa diliyorum.Eşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Acil şifalar diliyorum cnmEşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?