2014 Kasım Anneleri

Sağol cnm. Bakiyim hemen

ben biberonunu ve emziğini 3 günde bi kaynatıyorum biz biberonu günde bir sefer kullanıyoruz oda sadece gece uyumadan önce emzirip üstüne 60 cc mama veriyorum onun haricinde kaynamış sıcak suyla güzelce çalkalıyorum o suyu döküp yine içine kaynamış sıcak su koyuyorum emzik kısmınıda ters çevirip biberonun içine sokuyorum onun içinede kaynamış sıcak su koyup beş dakika bekletiyorum sonra suyunu döküp kağıt havlu üzerine kurumaya bırakıyorum bunuda bi yerde okumuştum

aynen benimkıde öyle cnm bak tırma Dediler ama valla bazen o kadar yoruluyorumki azcık ucundan kıyısından baktiriyorum ben
Biz çok önceden basladık bu islere:))) Eren bizle dizi izliyor en çok haberleri seviyor haberler baslayınca pür dikkat kitleniyor ekrana baktırmamak zor yani

Bende bunu süt artırmak için iciyordum. Gaza da iyi geliyor biraz gerçekten. ..

Doğru olanda kaynatmak zaten sen doğrusunu yapıyorsun.Biz mama yediğimiz için sürekli kullanıyoruz biberonu her seferinde biberon temizleme fırçasıyla kaynar suda yıkıyorum ben ondan içim rahat.

Kızlar bu ara oğlumu hep bana bakarken yakalıyorum ben tv ye fln bakarken oğluma bi dönüyorum o zaten bana bakıyor oluyor sizde de oluyor mu ? bn bakınca hemen gülümsuyor çok tatlilar bunlar ya

Oyy kuzu evet cok tatli oluyolar çok ozlicez bu hallerini..

Benim anakucagi henüz oturmadigi için yatar pozisyonda Salıncak şeklinde her taraftan görme şansı var ancak ben ilgilenirsem bakmıyo her an da ben ilgilenemiyorum arada bakiyo napim
Biz çok önceden basladık bu islere:))) Eren bizle dizi izliyor en çok haberleri seviyor haberler baslayınca pür dikkat kitleniyor ekrana baktırmamak zor yani
Benimkide bu tarz benime bayiliyo hatta arada takiliyorum çapkın kızlarımi kesiyon diye
Kızlar bu ara oğlumu hep bana bakarken yakalıyorum ben tv ye fln bakarken oğluma bi dönüyorum o zaten bana bakıyor oluyor sizde de oluyor mu ? bn bakınca hemen gülümsuyor çok tatlilar bunlar ya
cnm benimkininde gözü bende millet geliyo babası geliyo yine bende hatta emerken altını alırken inanirmisin burnunu temizlerken bile aşkla bakiyo çocuk bana Oyyy minik pitircigim

Biz de pek o kadar tv izlemiyoruz kanal değismek için aldık gibi birsey televizyonu esimin elinde kumanda düsmez bir diziyi bastan sona izlediğimi hatırlamam o kadar zaplar ki sile sile 100 kanala indirdim simdi 100 e kadar zaplayıp ordan da geri geri zaplıyor basımı döndürüyor pc de tehlikeli o da bağımlılık yapıyor çocuklarda dikkat edin

herkesın içinde bizş seçmeleri gerçkten çok güzel bir duyguyaa ne kadar şükretsek az bu güzelliği.nasip etmişş Allah

Doğru olanda kaynatmak zaten sen doğrusunu yapıyorsun.Biz mama yediğimiz için sürekli kullanıyoruz biberonu her seferinde biberon temizleme fırçasıyla kaynar suda yıkıyorum ben ondan içim rahat.
tabi siz sürekli kullanınca kaynatmaya zaman kalmaz ben gece mama verince sadece çalkalıyorum sabahta kahvaltıya nasıl olsa çay demlediğim için çaytanlıktaki kaynamış sudan alıp bekletiyorum 3 günde birde kahvaltı hazırlarken hemen küçük bi tencerem var onda kaynatıyorum işte bende hafta sonları dışarı çıkarken biberon deterjanı alayım diyorum ama her seferinde unutup eve geliyorum :)

Bizimkide tuplu degil ama bende gunduz oglum uyanikken kesinlikle acmiyorum. Uyudugunda acip biraz izliyorum. Epilepsi nöbet tetikleyicisi oldugunu ilk defa duydum bende otizme sebep oldugunu duymustum otizmin sebebi belli degil henuz O yuzden korkuyorum sıkıntıdan patlasamda acmiyorum saniyelik bile gormesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…