Sağol cnm. Bakiyim hemene bebekte var bitkisel deterjan nukun falan büyük marketlerde de bulabilirsin carrefoursa da Benim diye bir markanınkini almıstım halen kullanıyorum 2 ay kadar oldu.e bebekte suan indirim de baby&me 7 tl falandı hafta sonu görmüstüm.Sirkeyle arada bende temizliyorum biberonu kaynatmadığım için her mamadan sonra sıcak suyla ve deterjanla yıkadığımdan kaynatma gereği duymadım.
ben biberonunu ve emziğini 3 günde bi kaynatıyorum biz biberonu günde bir sefer kullanıyoruz oda sadece gece uyumadan önce emzirip üstüne 60 cc mama veriyorum onun haricinde kaynamış sıcak suyla güzelce çalkalıyorum o suyu döküp yine içine kaynamış sıcak su koyuyorum emzik kısmınıda ters çevirip biberonun içine sokuyorum onun içinede kaynamış sıcak su koyup beş dakika bekletiyorum sonra suyunu döküp kağıt havlu üzerine kurumaya bırakıyorum bunuda bi yerde okumuştume bebekte var bitkisel deterjan nukun falan büyük marketlerde de bulabilirsin carrefoursa da Benim diye bir markanınkini almıstım halen kullanıyorum 2 ay kadar oldu.e bebekte suan indirim de baby&me 7 tl falandı hafta sonu görmüstüm.Sirkeyle arada bende temizliyorum biberonu kaynatmadığım için her mamadan sonra sıcak suyla ve deterjanla yıkadığımdan kaynatma gereği duymadım.
Biz çok önceden basladık bu islere:))) Eren bizle dizi izliyor en çok haberleri seviyor haberler baslayınca pür dikkat kitleniyor ekrana baktırmamak zor yaniaynen benimkıde öyle cnm bak tırma Dediler ama valla bazen o kadar yoruluyorumki azcık ucundan kıyısından baktiriyorum ben
Canım bir hafta öncesine kadar oğluşun hem gaz problemi hem kaka problemi vardı. Tohum kimyon, tohum rezene, tohum anason ve Isırgan karışımı yapıp içmeye başladım. Çok faydasını gördüm. Eğer denemediyseniz bu karışımı gaz için mutlaka dene derim.
Doğru olanda kaynatmak zaten sen doğrusunu yapıyorsun.Biz mama yediğimiz için sürekli kullanıyoruz biberonu her seferinde biberon temizleme fırçasıyla kaynar suda yıkıyorum ben ondan içim rahat.ben biberonunu ve emziğini 3 günde bi kaynatıyorum biz biberonu günde bir sefer kullanıyoruz oda sadece gece uyumadan önce emzirip üstüne 60 cc mama veriyorum onun haricinde kaynamış sıcak suyla güzelce çalkalıyorum o suyu döküp yine içine kaynamış sıcak su koyuyorum emzik kısmınıda ters çevirip biberonun içine sokuyorum onun içinede kaynamış sıcak su koyup beş dakika bekletiyorum sonra suyunu döküp kağıt havlu üzerine kurumaya bırakıyorum bunuda bi yerde okumuştum
Kızlar bu ara oğlumu hep bana bakarken yakalıyorum ben tv ye fln bakarken oğluma bi dönüyorum o zaten bana bakıyor oluyor sizde de oluyor mu ? bn bakınca hemen gülümsuyor çok tatlilar bunlar ya
Benim anakucagi henüz oturmadigi için yatar pozisyonda Salıncak şeklinde her taraftan görme şansı var ancak ben ilgilenirsem bakmıyo her an da ben ilgilenemiyorum arada bakiyo napimtelevizyona bakacağım diye o boynunlar kopacak :) ana kucağındayken bakamıyor yattığı yerde bende televizyonu göremeyecek yere koyuyorum tiny love ana kucağı var yatarken görmesi imkansız ama akşam kucaktan inmiyoruz kucakta oluncada ne kadar ters tarafa baktırmaya çalışsamda o boyun illa tv tarafına yamuluyor
Benimkide bu tarz benime bayiliyo hatta arada takiliyorum çapkın kızlarımi kesiyon diyeBiz çok önceden basladık bu islere:))) Eren bizle dizi izliyor en çok haberleri seviyor haberler baslayınca pür dikkat kitleniyor ekrana baktırmamak zor yani
cnm benimkininde gözü bende millet geliyo babası geliyo yine bende hatta emerken altını alırken inanirmisin burnunu temizlerken bile aşkla bakiyo çocuk bana Oyyy minik pitircigimKızlar bu ara oğlumu hep bana bakarken yakalıyorum ben tv ye fln bakarken oğluma bi dönüyorum o zaten bana bakıyor oluyor sizde de oluyor mu ? bn bakınca hemen gülümsuyor çok tatlilar bunlar ya
Biz de pek o kadar tv izlemiyoruz kanal değismek için aldık gibi birsey televizyonu esimin elinde kumanda düsmez bir diziyi bastan sona izlediğimi hatırlamam o kadar zaplar ki sile sile 100 kanala indirdim simdi 100 e kadar zaplayıp ordan da geri geri zaplıyor basımı döndürüyorBiz tv almadık evimize hiç ama internetten sevdigimiz programlari açıyoruz arada. Görüntü ve ses kalitesi epey bozuk olmasina ragmen bizimki ona bile bakiyor... kaldi ki normal tvler ışık renk ses olarak çok dikkat cekici oluyordur tabi bebekler için
herkesın içinde bizş seçmeleri gerçkten çok güzel bir duyguyaa ne kadar şükretsek az bu güzelliği.nasip etmişş AllahBenim anakucagi henüz oturmadigi için yatar pozisyonda Salıncak şeklinde her taraftan görme şansı var ancak ben ilgilenirsem bakmıyo her an da ben ilgilenemiyorum arada bakiyo napim
Benimkide bu tarz benime bayiliyo hatta arada takiliyorum çapkın kızlarımi kesiyon diye
cnm benimkininde gözü bende millet geliyo babası geliyo yine bende hatta emerken altını alırken inanirmisin burnunu temizlerken bile aşkla bakiyo çocuk bana Oyyy minik pitircigim
Evet ya ona bakıp bakıp Ayy bu benimmi deyip sukrediyorum hergunherkesın içinde bizş seçmeleri gerçkten çok güzel bir duyguyaa ne kadar şükretsek az bu güzelliği.nasip etmişş Allah
tabi siz sürekli kullanınca kaynatmaya zaman kalmaz ben gece mama verince sadece çalkalıyorum sabahta kahvaltıya nasıl olsa çay demlediğim için çaytanlıktaki kaynamış sudan alıp bekletiyorum 3 günde birde kahvaltı hazırlarken hemen küçük bi tencerem var onda kaynatıyorum işte bende hafta sonları dışarı çıkarken biberon deterjanı alayım diyorum ama her seferinde unutup eve geliyorum :)Doğru olanda kaynatmak zaten sen doğrusunu yapıyorsun.Biz mama yediğimiz için sürekli kullanıyoruz biberonu her seferinde biberon temizleme fırçasıyla kaynar suda yıkıyorum ben ondan içim rahat.
çok geçmiş olsun Musti yeSlm kızlar kaç gündürggöremedim berbat grip oldum annemlerde kaldim..sonra mustafa huysuzlandi hastaneye gittik kansizlik cikti kan ilacina basliyoruz..gaz hala bitmedi bizde..
Sizde ne var ne yok..
@Ayisigi 11 un bebeğinin durumu oldu kizlar..
Bizimkide tuplu degil ama bende gunduz oglum uyanikken kesinlikle acmiyorum. Uyudugunda acip biraz izliyorum. Epilepsi nöbet tetikleyicisi oldugunu ilk defa duydum bende otizme sebep oldugunu duymustum otizmin sebebi belli degil henuz O yuzden korkuyorum sıkıntıdan patlasamda acmiyorum saniyelik bile gormesin diyeGünaydın canım benim. TV niz tüplü tv ise saniyelik bile baktırma. Bu tv lere görüntü çizgi çizgi geliyo bizim Gözlerimiz gelişmiş olduğundan bu çizgileri birleştirip görüntü Şekline çeviriyor. Minik bebeciklerimiz bunların hepsini akıp giden çizgi olarak görüyorlar bu da epilepsi Nöbeti tetikleyicisi
ben gündüz iyiyimde gece bazen çıldırıyorumMaşallah ne kadar pozitif bir insansın yazilarinla bile güzel bir enerji yayiyorsun şikayetlerin bile çok naif. Ben uykusuz ve yorgunken agrasif oluyorum bebeğime bile yansıtıyorum
Kıyamam ben ona umarım bir an önce iyileşir. Minik paşan annesi benim de içim parçalanıyor tüm ağlayan bebişlereTesekkur ederiz teyzesiiiibugün düştü atesi şükür ama sesi halen kısık bi de o kısık sesle aglamiyor mu offf içim parcalaniyor.
Aynen bende Görümcemle bakıyorum ama şikayetimden yanıma yaklaşilmiyor
ben tek başımayım çok zor çoooookkAynen bende Görümcemle bakıyorum ama şikayetimden yanıma yaklaşilmiyor
Aynen bende Görümcemle bakıyorum ama şikayetimden yanıma yaklaşilmiyor
ben tek başımayım çok zor çoooookkAynen bende Görümcemle bakıyorum ama şikayetimden yanıma yaklaşilmiyor
Aynen canım doktorda aynısını söyledi :) doğurdum en azından biraz uyurum dedim ama maalesef ki anne karnındaki gibi devam ediyormuş :) tek fark şimdi meleğim kucagımdaCnm hsmileykende uyutmuodu seni bu :)
Hayırlısyla sağlıkla çıkmıştır inşallah çok geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcınız olsunEşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?