2014 Kasım Anneleri

Benim oglanda bu ara bi huy çıkardı memeyi ağzıyla uzatiyo çekiyor bırakıyo bu esnada alttan alttan beni suzuyo yeni oyunumuz bu bakalım daha neler gorcez
Ya aynı huy bizim miniktede var bazen diyorum artık Çek oğlum Çek kopar sen de rahat et annede rahat etsin iyice oyun yaptılar

Emmyor yaa agliuor ciriniyor
Noldu bunlara yaa offf
Napcaz boyle
Canım o döneme malesef giriyorlar hiç zorlama ağladıktan sonra bi yerde pes edecek ve memeye saldıracak benim ki hiç almuyordu meme düşmanı olmuştu ki hala kavga ediyor ama uyku sersemiyken hemen veriyorum sende öyle yap annesi

Kızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç

Kızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç
Bende olmadım korkma tatlım ben sordum bazıları emzirme dönemi boyunca olmaz bazıları ise emzirdiği halde bir iki ay düzensiz gelip tekrar eskisi gibi düzene girermiş

T tubahakan canım ne oldu inşallah kötü birşeyi yoktur eşinin çıkınca haber ver mutlaka geçmişler olsun acil şifalar

Bende olmadım korkma tatlım ben sordum bazıları emzirme dönemi boyunca olmaz bazıları ise emzirdiği halde bir iki ay düzensiz gelip tekrar eskisi gibi düzene girermiş
İNŞALLAH DEĞİLİMDİR DAHA MİNİK OĞLUMA DOYAMADAN İKİNCİ HAMİLELİĞİ PSİKOLOJİM KALDIRMAZ.

Ahh tatlım çok üzüldüm durumuna o ev sizin mi peki yani kiraya başka bir eve çıksanız o ev sizinse kiraya verseniz o kadar para evi ısıtıcam diye havaya gidiyor olan sana ve prensesine oluyor üşüyormuşsunuz hem başka eve çıkarsanız kayınvalidenlede yüz göz olmazsın

İNŞALLAH DEĞİLİMDİR DAHA MİNİK OĞLUMA DOYAMADAN İKİNCİ HAMİLELİĞİ PSİKOLOJİM KALDIRMAZ.
Adet olmuyorum diye korunmamazlık yapma süt korur lafınada inanma canım önlemini al bebeğinin sana ve sütüne ihtiyacı var.malesef adet olmayan emzirenler böyle ikilemde kalıyor çok duyuyordum adet değilim diye hamileliğini sonradan öğreneni inşallah değilsindir

Kizlar nette bebekler 3. Ayda ellerine bakar yaziyo da bizim 3. Ay bitti daha bakmiyo((
Tatlım üzülme bakar bazen küt diye yapıyorlar bizimkide yüzüstü koyunca sadece kafasını kaldırabiliyor gövdesini kaldıramıyor dr a söyledim robot değil annesi bebek bu dedi

Bizimkinin derdi bu aralar ayakları nefesini topluyo ayaklari kaldiriyor eliyle ancak bileklerini tutabiliyor bide nefes nefese kalip sinirleniyo yapcam derken bide ıhhhh diye ses cikariyo öksürük tutuyor ben artik kaldiriyorum tutuyor biraz seviniyor
Tatlım üzülme bakar bazen küt diye yapıyorlar bizimkide yüzüstü koyunca sadece kafasını kaldırabiliyor gövdesini kaldıramıyor dr a söyledim robot değil annesi bebek bu dedi

Şu 4. Ayın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum atak fullledi devam ediyor dün oturdum ağladım babamız gelince verdim kızımı babasına sanki gündüz durmayan uyumayan ağlayan kız o değil gibi gülücükler saçtı etrafa bide uyudu mu babasının kucağında şok oldum Bişey değil adamcağız inanmayacak bana Heralde benim gerginliğim kızıma geçiyor şu atak dönemini daha sakin atlatmaya çslışıcam kızlar ama gittikçe pilimin boşaldığını hissediyorum

Ayy ne kadar tatlııııı ne zaman tuttu ayaklarını çok tatlı olmuştur kesin

Evet resmen dün benim çaresizliğim sinirim bebeğime geçti

Canım süt ürünleri tuketme dedı dr onun dışındakılerı yıyım barı sık sık
protein almaya bak canim et, tavuk, balik, baklagil. Yumurtayi hergun, baligi en az iki defa yemeye calis canim ve yagli balik tercih et. mercimek gibi gazli yiyecekleri 5dk haslayip suyunu suzuyorum yeni su ekleyip pisirmeyi yapiuorum gaz olmuyo.
Sut kalitesi icin bunlari tuketmeye calisoyorum . arttirmak icin de boza iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…