Ya aynı huy bizim miniktede var bazen diyorum artık Çek oğlum Çek kopar sen de rahat et annede rahat etsin iyice oyun yaptılarBenim oglanda bu ara bi huy çıkardı memeyi ağzıyla uzatiyo çekiyor bırakıyo bu esnada alttan alttan beni suzuyo yeni oyunumuz bu bakalım daha neler gorcez
Aynenn hele o uykusuzluk yok mu hala alamadim uykumu..ben tek başımayım çok zor çoooookk
Canım o döneme malesef giriyorlar hiç zorlama ağladıktan sonra bi yerde pes edecek ve memeye saldıracak benim ki hiç almuyordu meme düşmanı olmuştu ki hala kavga ediyor ama uyku sersemiyken hemen veriyorum sende öyle yap annesiEmmyor yaa agliuor ciriniyor
Noldu bunlara yaa offf
Napcaz boyle
Bende olmadım korkma tatlım ben sordum bazıları emzirme dönemi boyunca olmaz bazıları ise emzirdiği halde bir iki ay düzensiz gelip tekrar eskisi gibi düzene girermişKızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç
Bende hala inanamıyorum sevgi pıtırcığımın olduğunaEvet ya ona bakıp bakıp Ayy bu benimmi deyip sukrediyorum hergun
İNŞALLAH DEĞİLİMDİR DAHA MİNİK OĞLUMA DOYAMADAN İKİNCİ HAMİLELİĞİ PSİKOLOJİM KALDIRMAZ.Bende olmadım korkma tatlım ben sordum bazıları emzirme dönemi boyunca olmaz bazıları ise emzirdiği halde bir iki ay düzensiz gelip tekrar eskisi gibi düzene girermiş
Ahh tatlım çok üzüldüm durumuna o ev sizin mi peki yani kiraya başka bir eve çıksanız o ev sizinse kiraya verseniz o kadar para evi ısıtıcam diye havaya gidiyor olan sana ve prensesine oluyor üşüyormuşsunuz hem başka eve çıkarsanız kayınvalidenlede yüz göz olmazsınTelevizyon olayından bende muzdaribim açmasam akşama kadar tek başıma canım sıkılıyor bütün gün yalnızım eşim gece 21:30 da geliyor kayınvalidem Ve eltimle altlı üstlü oturuyorum eltimle iyiyiz ama 2 yaşında afacan ve anneye çok düşkün bir oğlu var ve akşama kadar oğluyla oynamaktan anca yemeğini yapabiliyor bana geldiğinde de yine oğlu tepesinden inmiyor iki laf edemiyoruz bir saatten sonrada eve gidelim diye tutturuyor tam yapışık ana oğullar :)) kayınvalidem günde 1 saat anca gelir durur gider çokta dursun istemiyorum zaten kızım doğduktan sonra her dediği batmaya başladı aslında iyi kadındır ama kendi bişey söylesen hemen alınır ağlar ama karşısındakine lafını bi güzel sokar ailem Eskişehir'de yaşıyor ben Bursa'da ve burda hiç akrabam yok 2 kişiden başka da arkadaşım yok onlarda çalışıyor annem 40 gün bende durdu göze batmayayım diye dünya alışveriş yaptı annem kayınvalidemden büyük olmasına rağmen hep hürmet gösterirdi aman darıltmayayım aynı binada oturuyorsunuz sonra sana laf gelir diyordu ama annemi iyi niyetinden söylediği bişey için bozdu ve annem içten içe çok darıldı bende evimin ısınmamasını bahane edip gerçekten ısınmıyor kombi 50 de yanıyor ve oturduğum odada klima 24 saat çalışıyor hatta dışarıdaki motor pervanesi buz tutmuş İnşallah havalar ısınana kadar bozulmaz şu an odanın içi anca 20 derece diğer odalarım 15 derece falan 24 saat kızımla bi odanın içindeyim yemek falan yaparken çok zor soğuk olduğu için kızımı mutfağa götüremiyorum üstüne 500 lira yakıt parası ödüyoruz 40dan sonra 2 haftalığına diye gidip 1 ay annemlerde kaldım oda kayınvalideme kızdığım için daha iki hafta kalmama rağmen kayınvalidemin beni arayıp kızım kocanı çok yalnız bırakma bak komşunun gelinide böyle böyle gitmiş sonra oğlu kumara alışmış bide kendi oğlu olmasına rağmen erkek bu ne olacağı belli olmaz dedi hemde eşim yakıt parası ödemeyelim diye onlarda kalıyordu ben kocama güveniyorum annesinin dizinin dibinde deyincede lafı çevirip aman elalem bi kışı geçittiremediler der yakıt parasını yardımlarız dedi evime döndükten sonra sadece 13 günlük 198 lira yakıt parası geldi yardım eden meden yok aynı zamanda üst kattayım üstüm teras ne çatı ne yalıtım var zaten evimde ondan dolayı ısınmıyor ve içerisi sıcak dışarısı soğuk olunca tavanlarımda bu sene küf oldu kaldığımız odanın tavanını ben annemlerdeyken eşim silmiş ama yine 2,3 gündür kusmaya başladı 2,5 yıllık evliyim bu seneye kadar çocuk olmayınca aman yakıttan tasarruf edelim diye sadece oturma odasının ve mutfağımın petekleri yanıyordu ve klimayı çalıştırmıyordum sıcaklığı 15 derece olan evde kat kat giyinip oturuyordum ne dertliymişim içimi döktüm :))) uzun lafın kısası gündüz ben açmasam gece eşim gelince o tv açılıyor kızı kaçıracağımız başka oda yok
Adet olmuyorum diye korunmamazlık yapma süt korur lafınada inanma canım önlemini al bebeğinin sana ve sütüne ihtiyacı var.malesef adet olmayan emzirenler böyle ikilemde kalıyor çok duyuyordum adet değilim diye hamileliğini sonradan öğreneni inşallah değilsindirİNŞALLAH DEĞİLİMDİR DAHA MİNİK OĞLUMA DOYAMADAN İKİNCİ HAMİLELİĞİ PSİKOLOJİM KALDIRMAZ.
Kızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç
Tatlım üzülme bakar bazen küt diye yapıyorlar bizimkide yüzüstü koyunca sadece kafasını kaldırabiliyor gövdesini kaldıramıyor dr a söyledim robot değil annesi bebek bu dediKizlar nette bebekler 3. Ayda ellerine bakar yaziyo da bizim 3. Ay bitti daha bakmiyo((
Tatlım üzülme bakar bazen küt diye yapıyorlar bizimkide yüzüstü koyunca sadece kafasını kaldırabiliyor gövdesini kaldıramıyor dr a söyledim robot değil annesi bebek bu dedi
Ayy ne kadar tatlıııııBizimkinin derdi bu aralar ayakları nefesini topluyo ayaklari kaldiriyor eliyle ancak bileklerini tutabiliyor bide nefes nefese kalip sinirleniyo yapcam derken bide ıhhhh diye ses cikariyo öksürük tutuyor ben artik kaldiriyorum tutuyor biraz seviniyor
Evet resmen dün benim çaresizliğim sinirim bebeğime geçti
Çok teşekkür ederim canımB'nde bazen çok gergin oluyorum ama napsınlar bebeklerin bizden başka kimsesi yok ki nazları bir tek bize geçiyor Hatta bazı zamanlar o gazını çıkaramadığı zaman saatlerce çığlıkla ağlıyor pilim tükendiği an aklıma regl günlerinde çektiğim acılar geliyor ben adet olduğumda ilk gün feci acı çekiyordum ağlamaktan duvarları tekmeliyordum aklıma o Halim geliyor hemen kendine gelip bu küçücük bedeniyle buna nasıl katlansın ki diyorum hemen toparlanıyorum.. Çünkü ne zaman kendimizi bıraksak bebekler bu elektriği alıp iki katı huysuzlanıyor
protein almaya bak canim et, tavuk, balik, baklagil. Yumurtayi hergun, baligi en az iki defa yemeye calis canim ve yagli balik tercih et. mercimek gibi gazli yiyecekleri 5dk haslayip suyunu suzuyorum yeni su ekleyip pisirmeyi yapiuorum gaz olmuyo.Canım süt ürünleri tuketme dedı dr onun dışındakılerı yıyım barı sık sık
Ya aynı huy bizim miniktede var bazen diyorum artık Çek oğlum Çek kopar sen de rahat et annede rahat etsin iyice oyun yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?