2014 Kasım Anneleri

Kızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç
benim kanamam 32. gün bitmişti 37. gün adet oldum daha kırkımın içindeyken yani bende emziriyorum ama eltim 9 ay sonra olmuş oda emziriyordu kişiden kişiye değişiyor

ARKADAŞLAR DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA KAZA İLE FALAN OLMASINDA...
Valla ben o korkuyu yaşadım. Bir daha tedbirsiz davranmamak için elimden geleni yapacağım, yaptıracağım.

Malesef kırkımız çıktıktan sonra ki ilk ilişkide korunmadık. Ve ben yaklaşık iki hafta sonra şiddetli baş dönmesi mide bulantısı yaşadım. Babam götürdü hastaneye . Dibimden de ayrılmadı. Zor bela doktora derdimi anlatıp beta hcg baktırdım. Üşütmüşsün denilip serum takıldı. Gözlem odasındaki adam benim gizlemek için kırk takla attığım konuyu babamın yanında 'gebelik riski varsa normaldir bu durumlar' demesin mii

Yerin dibine girdim girdim çıktım yaa. Tabi ertesi gün o tahlilin sonucunu görene kadar da eridim bittim...

En az 2 sene diyorm inşallah

Canım ben de Eskişehir deyim. 7 yıl da Bursa da kaldım. Tam bir Bursa aşığıyımbursa da oturduğunuz ev kendinizin ve o evden başka bir eve Çıkma şansın yok galiba. Bu kış geçti artık ama seneye yalıtım mı yaptırsanız ki

Ayni pRoblEmi bende yasiyorum yardım nolur

Aynen oğulcuğum doğduğundan beri hiç tv açılmadı evde nerdeyse. Bakalım bu kararlılığımız ne kadar devam edecek Dediğin gibi Otizmin nedeni belli değil ama yüksek olasılıkla da tv değil merak etme.

Aynı durum bizim evde de yaşandı dün. Bi de babasının elini sımsıkı tutup uyumuş, kıyamadım onu öyle görünce. Sonra da çocuğa gerginliğimi yansıtıyorum diye kendimi üzüp hırpalıyorum

ev müstakil canım üç katlı kayınvalidemlerin alt kat kayınvalidem orta eltim en üst ben olan bana oluyor üste çatı ve yalıtım yok kiraya çıksak bi ton laf olur burayada kiracı sokturmazlar aile apartmanı diye bi tonda masraf yaptık dört duvardı sadece 1,5 yılborç ödedik elde avuçta bişeyimiz kalmadı ama adı ev verdik oldu kayınvalidemle aramız kötü değil aslında ama ben bebekten sonra hassaslaştım galiba dedikleri batmaya başladı normalde çok umursamaz biriyim aslında başkasının dediğini zerre kadar takmazdım kızımı hasta edeceğim diye korkuyorum evin içinde çocuğa kadife tulum üstüne yelek giydiriyorum kız uyurken koştur koştur iş yapayım diye bi soğuk bi sıcak koştururkende terledim ben faranjit oldum kız uyurken uyandırmayayım diye öksürürük gelince mutfağa kaçıyorum

Kızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç
benim 20ekim hala olmadı aynı korku bende de var kafamda deli sorular dikkat ettik ama yine de korkuyorum

Oglumda rota sonrasi olan ishal durumu cok sukur gecti. Ama 3.aya girdigimizden beri iyilesen huysuzluklari tekrar geri geldi

Bu arada ben 40imda adet olmaya basladim. Ayin 15inde 3.adet donemimin baslamasi gerekiyordu daha baslamadi. Sivilce, bel karin agrisi, sinirlilik gecen hafta basladi ama hala kan yok; korkmaya basladim

Bir de70kg ile dogum yaptim 10 gun sonrasi 64e kadar indim ama sonrasinda sut yapsin olayini abarttarak ve depresifligin etkisisi ile yiye yiye ile an itibari ile 74.4kg olmusum. Dikkat edeyim diyorum ama oglan emdikce bende acikiyorum ve kendimi mutfakta buluyorum surekli. Ve hamilelikte tatlidan igrenmistim simdi deli gibi yiyorum 3 ayda 10kg almis gibi oldum 6.ayi dusunemiyorum. Memeler zaten boyut atladiydi. Gobek popo da ucsuz bucaksiz olma yolunda. Ve ben kendime dur diyemiyorum

benim 20ekim hala olmadı aynı korku bende de var kafamda deli sorular dikkat ettik ama yine de korkuyorum
ben de 20ekim ve olmadim ve de cok coook korkuyorumm..

Ilk evlendiğim sene tam bir ay grip ve bademcik iltihabından yatak döşek yattım ilaç alerjimde var antibiyotik kullanamıyorum ondan sonra Bursa'dan soğudum halada pek sevdiğim söylenemez dış duvarları söyle söyle 2 senede anca yalıtım yaptırdı kayınpederim oda ben doğuma giderken ustalar yalıtım yapıyordu :) çatıyı ellemediler öylece kaldı bu kışta şansımıza çok soğuk geçiyor bütün ısı tavanlardan uçup gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…