Ayy ne kadar tatlıııııne zaman tuttu ayaklarını çok tatlı olmuştur kesin
benim kanamam 32. gün bitmişti 37. gün adet oldum daha kırkımın içindeyken yani bende emziriyorum ama eltim 9 ay sonra olmuş oda emziriyordu kişiden kişiye değişiyorKızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç
Valla ben o korkuyu yaşadım. Bir daha tedbirsiz davranmamak için elimden geleni yapacağım, yaptıracağım.ARKADAŞLAR DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA KAZA İLE FALAN OLMASINDA...
Ben de olmadım henüzAMA BENİM GİBİ HENÜZ ADET OLMAYAN ARKADAŞLARI GÖRÜNCE İÇİM RAHATLADI
Bunların hepsini hazır paket olarak arifoğlundan aldım, karıştırdım. Sabah, öğle, akşam, yemeklerden önce 1 tatlı kaşığını 1 bardak suda demleyip içiyorummiktarları nekadar canım
Canım ben de Eskişehir deyim. 7 yıl da Bursa da kaldım. Tam bir Bursa aşığıyımTelevizyon olayından bende muzdaribim açmasam akşama kadar tek başıma canım sıkılıyor bütün gün yalnızım eşim gece 21:30 da geliyor kayınvalidem Ve eltimle altlı üstlü oturuyorum eltimle iyiyiz ama 2 yaşında afacan ve anneye çok düşkün bir oğlu var ve akşama kadar oğluyla oynamaktan anca yemeğini yapabiliyor bana geldiğinde de yine oğlu tepesinden inmiyor iki laf edemiyoruz bir saatten sonrada eve gidelim diye tutturuyor tam yapışık ana oğullar :)) kayınvalidem günde 1 saat anca gelir durur gider çokta dursun istemiyorum zaten kızım doğduktan sonra her dediği batmaya başladı aslında iyi kadındır ama kendi bişey söylesen hemen alınır ağlar ama karşısındakine lafını bi güzel sokar ailem Eskişehir'de yaşıyor ben Bursa'da ve burda hiç akrabam yok 2 kişiden başka da arkadaşım yok onlarda çalışıyor annem 40 gün bende durdu göze batmayayım diye dünya alışveriş yaptı annem kayınvalidemden büyük olmasına rağmen hep hürmet gösterirdi aman darıltmayayım aynı binada oturuyorsunuz sonra sana laf gelir diyordu ama annemi iyi niyetinden söylediği bişey için bozdu ve annem içten içe çok darıldı bende evimin ısınmamasını bahane edip gerçekten ısınmıyor kombi 50 de yanıyor ve oturduğum odada klima 24 saat çalışıyor hatta dışarıdaki motor pervanesi buz tutmuş İnşallah havalar ısınana kadar bozulmaz şu an odanın içi anca 20 derece diğer odalarım 15 derece falan 24 saat kızımla bi odanın içindeyim yemek falan yaparken çok zor soğuk olduğu için kızımı mutfağa götüremiyorum üstüne 500 lira yakıt parası ödüyoruz 40dan sonra 2 haftalığına diye gidip 1 ay annemlerde kaldım oda kayınvalideme kızdığım için daha iki hafta kalmama rağmen kayınvalidemin beni arayıp kızım kocanı çok yalnız bırakma bak komşunun gelinide böyle böyle gitmiş sonra oğlu kumara alışmış bide kendi oğlu olmasına rağmen erkek bu ne olacağı belli olmaz dedi hemde eşim yakıt parası ödemeyelim diye onlarda kalıyordu ben kocama güveniyorum annesinin dizinin dibinde deyincede lafı çevirip aman elalem bi kışı geçittiremediler der yakıt parasını yardımlarız dedi evime döndükten sonra sadece 13 günlük 198 lira yakıt parası geldi yardım eden meden yok aynı zamanda üst kattayım üstüm teras ne çatı ne yalıtım var zaten evimde ondan dolayı ısınmıyor ve içerisi sıcak dışarısı soğuk olunca tavanlarımda bu sene küf oldu kaldığımız odanın tavanını ben annemlerdeyken eşim silmiş ama yine 2,3 gündür kusmaya başladı 2,5 yıllık evliyim bu seneye kadar çocuk olmayınca aman yakıttan tasarruf edelim diye sadece oturma odasının ve mutfağımın petekleri yanıyordu ve klimayı çalıştırmıyordum sıcaklığı 15 derece olan evde kat kat giyinip oturuyordum ne dertliymişim içimi döktüm :))) uzun lafın kısası gündüz ben açmasam gece eşim gelince o tv açılıyor kızı kaçıracağımız başka oda yok
bende 7 Kasım hala olmadımKızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç
Ayni pRoblEmi bende yasiyorum yardım nolurYa kuzlar sanırım basur oldu bende. Evde kalıp ne bulursan onu yersen böyle oluyo işte. Şimdilik çok ilerlemiş değil sanırım. Kanama oluyor gerçi. Daha önce konuşuldu burda. Var mı önleyici birşeyler? Ne sürmeli ne iyi gelir bilen varsa yazar mısınız kızlar? Teşekkürler.
Aynen oğulcuğum doğduğundan beri hiç tv açılmadı evde nerdeyse. Bakalım bu kararlılığımız ne kadar devam edecekBizimkide tuplu degil ama bende gunduz oglum uyanikken kesinlikle acmiyorum. Uyudugunda acip biraz izliyorum. Epilepsi nöbet tetikleyicisi oldugunu ilk defa duydum bende otizme sebep oldugunu duymustum otizmin sebebi belli degil henuz O yuzden korkuyorum sıkıntıdan patlasamda acmiyorum saniyelik bile gormesin diye
Aynı durum bizim evde de yaşandı dün. Bi de babasının elini sımsıkı tutup uyumuş, kıyamadım onu öyle görünce. Sonra da çocuğa gerginliğimi yansıtıyorum diye kendimi üzüp hırpalıyorumŞu 4. Ayın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum atak fullledi devam ediyor dün oturdum ağladım babamız gelince verdim kızımı babasına sanki gündüz durmayan uyumayan ağlayan kız o değil gibi gülücükler saçtı etrafa bide uyudu mu babasının kucağında şok oldumBişey değil adamcağız inanmayacak bana Heralde benim gerginliğim kızıma geçiyor şu atak dönemini daha sakin atlatmaya çslışıcam kızlar ama gittikçe pilimin boşaldığını hissediyorum
ev müstakil canım üç katlı kayınvalidemlerin alt kat kayınvalidem orta eltim en üst ben olan bana oluyor üste çatı ve yalıtım yok kiraya çıksak bi ton laf olur burayada kiracı sokturmazlar aile apartmanı diye bi tonda masraf yaptık dört duvardı sadece 1,5 yılborç ödedik elde avuçta bişeyimiz kalmadı ama adı ev verdik oldu kayınvalidemle aramız kötü değil aslında ama ben bebekten sonra hassaslaştım galiba dedikleri batmaya başladı normalde çok umursamaz biriyim aslında başkasının dediğini zerre kadar takmazdım kızımı hasta edeceğim diye korkuyorum evin içinde çocuğa kadife tulum üstüne yelek giydiriyorum kız uyurken koştur koştur iş yapayım diye bi soğuk bi sıcak koştururkende terledim ben faranjit oldum kız uyurken uyandırmayayım diye öksürürük gelince mutfağa kaçıyorumAhh tatlım çok üzüldüm durumuna o ev sizin mi peki yani kiraya başka bir eve çıksanız o ev sizinse kiraya verseniz o kadar para evi ısıtıcam diye havaya gidiyor olan sana ve prensesine oluyor üşüyormuşsunuz hem başka eve çıkarsanız kayınvalidenlede yüz göz olmazsın
Sen onun misss kokusunu içine Çek annesiEvet resmen dün benim çaresizliğim sinirim bebeğime geçti
Bnce oyun yapıyorlar benimkide bazen öğürüyor memeyeBunu benim kizdi yapiyor sunduruyor.cekiyor.midesini bulandiriyor.
benim 20ekim hala olmadı aynı korku bende de var kafamda deli sorular dikkat ettik ama yine de korkuyorumKızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç
Kızlar ben 18 Kasım da doğum yaptım bebeğime sadece anne sütü veriyorum. Ama halen adet olmadım benim gibi olan varmı?Korkuyorum umarım tekrar hamile değilim dirç
ben de 20ekim ve olmadim ve de cok coook korkuyorumm..benim 20ekim hala olmadı aynı korku bende de var kafamda deli sorular dikkat ettik ama yine de korkuyorum
Ilk evlendiğim sene tam bir ay grip ve bademcik iltihabından yatak döşek yattım ilaç alerjimde var antibiyotik kullanamıyorum ondan sonra Bursa'dan soğudum halada pek sevdiğim söylenemez dış duvarları söyle söyle 2 senede anca yalıtım yaptırdı kayınpederim oda ben doğuma giderken ustalar yalıtım yapıyordu :) çatıyı ellemediler öylece kaldı bu kışta şansımıza çok soğuk geçiyor bütün ısı tavanlardan uçup gidiyorCanım ben de Eskişehir deyim. 7 yıl da Bursa da kaldım. Tam bir Bursa aşığıyımbursa da oturduğunuz ev kendinizin ve o evden başka bir eve Çıkma şansın yok galiba. Bu kış geçti artık ama seneye yalıtım mı yaptırsanız ki
. Memeler zaten boyut atladiydi. Gobek popo da ucsuz bucaksiz olma yolunda. Ve ben kendime dur diyemiyorum
Rekora koşuyoruz oğlumla rekora
Oturmuş ellerini Şapur şupur kemiriyor ben elini çekiyorum o çığlık atıyor
Bir saat daha sonra çeker bayrağı uyurBenim Halim'de bu durumdan farksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?