Eşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
AMA BENİM GİBİ HENÜZ ADET OLMAYAN ARKADAŞLARI GÖRÜNCE İÇİM RAHATLADI
Kizlar bebislerinizle.nasi.vakit geciriyosunuz benim.oglum yarim saat uyuyo.gun icinde ve uyaninca altini degistir karnini.doyur surekli.laf anlat bana egzersiz yap kucagida tut dio.oda beni.cok.yoruyo.islerimi yapamiyorum.oysa ben kanepeye atinca kendi.kendine.duran bi cocuk.hayal etmistim.yani sizinkiler nasil.gun.icinde kendi.kendine.duruyomu ?
Sorma canım.benimkide oyle sadece kucakta sakin başka trlüü en fszla 5 dak oyalanıyo.sKizlar bebislerinizle.nasi.vakit geciriyosunuz benim.oglum yarim saat uyuyo.gun icinde ve uyaninca altini degistir karnini.doyur surekli.laf anlat bana egzersiz yap kucagida tut dio.oda beni.cok.yoruyo.islerimi yapamiyorum.oysa ben kanepeye atinca kendi.kendine.duran bi cocuk.hayal etmistim.yani sizinkiler nasil.gun.icinde kendi.kendine.duruyomu ?
Kizlar bebislerinizle.nasi.vakit geciriyosunuz benim.oglum yarim saat uyuyo.gun icinde ve uyaninca altini degistir karnini.doyur surekli.laf anlat bana egzersiz yap kucagida tut dio.oda beni.cok.yoruyo.islerimi yapamiyorum.oysa ben kanepeye atinca kendi.kendine.duran bi cocuk.hayal etmistim.yani sizinkiler nasil.gun.icinde kendi.kendine.duruyomu ?
Ahh ahhh öyle bi cocuk benimde hayalimdi.ama malesef benimki de hic o tatz degil hic bi is yapamiyorum.keyfi olursa azcik kendi kendine veya oyun halisinda oyalaniyor yoksa surekli aglama modunda
Canım nasıl şimdi eşinin durumu. Umarım sorunsuz atlatmıştırEşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Eşim ameliyatta sizden dua bekliyorum
Yarin cikicaz bakiyim bi bide seninle ayni gun fogum yapmisiz bende 8 kasimda 13.55 te dogum yaptimBenimki de yatmayı sevmiyor ama pusete koyunca etrafı seyredıyor duruyor biraz. Yanımda her odaya goturup konusuyorum vır vır. Birin gormek istıyor karsısonda. Ev tipi ana kucagı almanı tavsıye ederım imkanın varsa canım.
Sen.nasi dayniyosun yaa ben artik cok yoruldum.ki.kaynanam.hergun geliyo saolsun.yemegimi falan.yapiyo bebegi.kucaginda tutuyo falan yoksa oglum surekli.kucak istito surekli.ilgi.istiyo yarim satten.uzn uyumuyo falanSorma canım.benimkide oyle sadece kucakta sakin başka trlüü en fszla 5 dak oyalanıyo.s
Aynen ablam ya bizimkilerde aynısını söylüyoralıştı tabi hamilelikten uykusuzluğa
Anladim canim ama napalim.bole.bole buyucekler inan.islerimi.yetistiremiyorumAyisigi senden alinti yapmaya calistim ama olmadi :))
Kesinlikle ana kucağı tavsiyemdir bir nebze rahatladım sayesinde.Yarin cikicaz bakiyim bi bide seninle ayni gun fogum yapmisiz bende 8 kasimda 13.55 te dogum yaptim
Canım benimki gün içinde de gece de sürekli uyanık sadece öğleden sonra 1 saat uyuyor ondada evi temizliyorum yemek yapıyorum çamaşırları makinaya at ser derken sesini duyuyorum bi 15 dakka alıp oyalıyorum sonra pusete koyup işlerimi tamamlıyorum tabi bu sırada sürekli yüksek sesle konuşuyorum tamam oğlum geldim paşam hanimiş benim aşkım falan diye maksat yalnız kalmadığını bilsin bazen yemek yapamıcak durumda oluyorum esim gelince ondan rica ediyorum çünkü benimde pilim tükeniyorKizlar bebislerinizle.nasi.vakit geciriyosunuz benim.oglum yarim saat uyuyo.gun icinde ve uyaninca altini degistir karnini.doyur surekli.laf anlat bana egzersiz yap kucagida tut dio.oda beni.cok.yoruyo.islerimi yapamiyorum.oysa ben kanepeye atinca kendi.kendine.duran bi cocuk.hayal etmistim.yani sizinkiler nasil.gun.icinde kendi.kendine.duruyomu ?
Kimsem yokki burda canim.mecbur ilgileniyorsun gunduz uyudugunda ev işi yemek onun diisnda hep kucakta dun aksam tansiyonm dustu bayilcak gibi oldum.esim uyutmus bazen geecekren zor oluyo ama bunda şükür nplim gececek boyle boylee keyifi yerinde olsa siknti yokta olmayinca hem.yavrum huzursuz oluyor hemde ben anneme gitsem esim.cocugu ozlicek cok cabbuk buyuyolar kacirmasini istemiyorum o asamalarini kayinvaldem gelcek guya hala gelemedi doğumdan berii .sSen.nasi dayniyosun yaa ben artik cok yoruldum.ki.kaynanam.hergun geliyo saolsun.yemegimi falan.yapiyo bebegi.kucaginda tutuyo falan yoksa oglum surekli.kucak istito surekli.ilgi.istiyo yarim satten.uzn uyumuyo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?