2014 Kasım Anneleri

Kizlar bebislerinizle.nasi.vakit geciriyosunuz benim.oglum yarim saat uyuyo.gun icinde ve uyaninca altini degistir karnini.doyur surekli.laf anlat bana egzersiz yap kucagida tut dio.oda beni.cok.yoruyo.islerimi yapamiyorum.oysa ben kanepeye atinca kendi.kendine.duran bi cocuk.hayal etmistim.yani sizinkiler nasil.gun.icinde kendi.kendine.duruyomu ?

AMA BENİM GİBİ HENÜZ ADET OLMAYAN ARKADAŞLARI GÖRÜNCE İÇİM RAHATLADI

Ben de olmadım canım henüz. 8 kasımda sezeryanla dogum yaptım. Kanamam da kısa sürdü 23 gün falan. kızı 10 aylık bir arkadasım var dr aynı zamanda o hala olmamış süt korumaz dikkat et dedi hatta. 2. Sezeryan olunca bi de benim karnım inmedi fazla bu sefer adet olmayınca da şişim sanırım.

Benimki de yatmayı sevmiyor ama pusete koyunca etrafı seyredıyor duruyor biraz. Yanımda her odaya goturup konusuyorum vır vır. Birin gormek istıyor karsısonda. Ev tipi ana kucagı almanı tavsıye ederım imkanın varsa canım.

Sorma canım.benimkide oyle sadece kucakta sakin başka trlüü en fszla 5 dak oyalanıyo.s

Biz yine başa döndük tam düzrldi uykusı emmesi diyorum yok bikaç gün sonra yine aynı buyudkçe uslanacağına dahada zorlamaya başladı beni yaonceden kucagmda uyurdu sumdı gezip uyumak istiyor nsıl düzenr sokacam bu durumu

Kaşık biberon kullanan var mı? Anne memesini unutmamasi için iyi bi seçenek sanki. Hiç görmediğim bişey nasil bir sey acaba kullanimi falan

Ahh ahhh öyle bi cocuk benimde hayalimdi.ama malesef benimki de hic o tatz degil hic bi is yapamiyorum.keyfi olursa azcik kendi kendine veya oyun halisinda oyalaniyor yoksa surekli aglama modunda

Benimki de yaka süsü gibi sürekli kucagimda

Yarin cikicaz bakiyim bi bide seninle ayni gun fogum yapmisiz bende 8 kasimda 13.55 te dogum yaptim

Sorma canım.benimkide oyle sadece kucakta sakin başka trlüü en fszla 5 dak oyalanıyo.s
Sen.nasi dayniyosun yaa ben artik cok yoruldum.ki.kaynanam.hergun geliyo saolsun.yemegimi falan.yapiyo bebegi.kucaginda tutuyo falan yoksa oglum surekli.kucak istito surekli.ilgi.istiyo yarim satten.uzn uyumuyo falan

Canım benimki gün içinde de gece de sürekli uyanık sadece öğleden sonra 1 saat uyuyor ondada evi temizliyorum yemek yapıyorum çamaşırları makinaya at ser derken sesini duyuyorum bi 15 dakka alıp oyalıyorum sonra pusete koyup işlerimi tamamlıyorum tabi bu sırada sürekli yüksek sesle konuşuyorum tamam oğlum geldim paşam hanimiş benim aşkım falan diye maksat yalnız kalmadığını bilsin bazen yemek yapamıcak durumda oluyorum esim gelince ondan rica ediyorum çünkü benimde pilim tükeniyor

Sen.nasi dayniyosun yaa ben artik cok yoruldum.ki.kaynanam.hergun geliyo saolsun.yemegimi falan.yapiyo bebegi.kucaginda tutuyo falan yoksa oglum surekli.kucak istito surekli.ilgi.istiyo yarim satten.uzn uyumuyo falan
Kimsem yokki burda canim.mecbur ilgileniyorsun gunduz uyudugunda ev işi yemek onun diisnda hep kucakta dun aksam tansiyonm dustu bayilcak gibi oldum.esim uyutmus bazen geecekren zor oluyo ama bunda şükür nplim gececek boyle boylee keyifi yerinde olsa siknti yokta olmayinca hem.yavrum huzursuz oluyor hemde ben anneme gitsem esim.cocugu ozlicek cok cabbuk buyuyolar kacirmasini istemiyorum o asamalarini kayinvaldem gelcek guya hala gelemedi doğumdan berii .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…