2014 Kasım Anneleri

İşte ben de böyleyim :) gerçi benim ki gün içinde 3 4 kez yarım saatlik uyuyor. Ama uyandığında salonda isek ana kucağı koyuyorum ya da oyun halısıma, yatak odasında isek beşiğine koyuyorum. Yüksek sesle konuşa konuşa iş yapıyorm.

Kizlar bugun.kaynanamla sıkı bi pazqrliga tutustuk kaynanam 55 yasinda ama fikirsiz oldugundan daha 40 yasinda gibi gorunuyo saclari garibimin beyazlamis kp de saclarini boyasin.hanim gelin dedi kaynanamda uc kere haca gitmis biri yani boyarmisin dedi bende eger gelip bi hafta bana yarfimci.olursan yemekte temizlikte bebekte boyarim dedim oda nasi glim falan dedi ( bi ustumde oturuyo ) gelmek.istemeyisinin sebebide kocasiyla kaynim.ise gidince bi yatiyo aksama kadar bizdede mecbur is yapiyo cocuga bakiyo kendini incitmek.istemiyo ama fikir fikir.kp yaptigi isveyi cilveyi gorseniz sasirsiniz velhasil kelam bi hafta bebeye bakmasi ve ev isinde yardimci olmasi sartiyla sacini boyadim rengide bana birakti cikolata kahve yaptim sari yapcaktimda yazik sonradan vijdanim el vermedi bide kaynanam.tesetturlu.kapali bide sacina masa yaptim gelin basi gibi topuz yaptim ben bi yillik evliyim dedim benim gelinligibveriyimde giy bari gelin gibi.oldun kp eve gelince bi sasirdi ilk defa seni bole goruyorum falan sonrada hukari ciktilar yemege bile kalmadilar artik bilmiom yanii kadinin sonu ne olur hahaha gormeliydiniz her kez cok sasirdi bembeyaz saclar gitti cikolata kahve masali saclar kaynanam.diyo ben.simdi.nasi gidiyim yemeni topuzdan olmadi.kosarak vikiyodu.merdivenlerden hahaha cok gulduk valla moreliniz yerine gelsin biraz gulelim diye yazdim heo sikinti paylasiyozya amaann biraz kaynanam.gibi olun kadin dort covuk dogurmus hala genc fikir yok.gam gasavet yok.ne guzel

Yarın kayınvalide geliyor. Haftasonu bütünleme sınavlarım var, iki günde. Tee fatihte. nasıl gideceğim bi sorun, oğlum duracak mı başka sorun. Hatta en büyük sorun oğlum.. Off. Finallere de gitmedim zaten, bu sınavlara girmem gerek... Otobüsle mi daha çabuk varırım, otobüsle mi? Bu da kafamı karıştırıyor. Ayyhh. İçim daraldı

ayy alemsin yaa sari yPaydinya yada patlicn moru falan:)iste gamsiz olmk muths bisey ama ben oyle degilim esim gamsi mesela bir gamliya bir gamsiz dusuyo her zaman:)

Allah yardimcin olsun İnsallah iyi gecer bebginde uslu uslu bekler annesini

Canim.kardesim su forumda cok sevdigim arkadaslarimdan birisin sana cok dua ediyorum rahata ersin oglusundu galiba biraz huzurlu.olsun seni.bunaltmasin diye rabbim.tum evlatlara huzur saglik versin ins

İlahi aksam aksam gözümde canlandırıp güldüm

Allah yardimcimiz olsun cumlemizin cnm

canım Allah yardımcimiz olsun. Tabi uyumayan bebek zor hemde çok zor. Bebeğinin bi sağlık sıkıntısı yok değil mi inşallah? Benimki de çok uyumuyor gazdan dolayı ama sürekli seninki gibi uyumuyorsa ne bilim belki bi sorunu vardır yavrunun? Bir an önce geçer inşallah bu zor zamanlar.

canım Allah yardımcimiz olsun. Tabi uyumayan bebek zor hemde çok zor. Bebeğinin bi sağlık sıkıntısı yok değil mi inşallah? Benimki de çok uyumuyor gazdan dolayı ama sürekli seninki gibi uyumuyorsa ne bilim belki bi sorunu vardır yavrunun? Bir an önce geçer inşallah bu zor zamanlar.

Ben.kendime.sukrediyim.esim.oglen.geliyo.isten.kaynanada geliyo.yarfima saolsun boyle boyle buyuycekler canim bi bakmissinki anne baba demis kocaman olmus tek saglikli.olsunlarfa

Ahhaaa supermis yaaaa cok guldum.kaynananda bi alemmis.guzel pazarlık olmus tebrik ederim arkadasim

Yeminle depresyondan çıktım gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…