2014 Kasım Anneleri

Yarin cikicaz bakiyim bi bide seninle ayni gun fogum yapmisiz bende 8 kasimda 13.55 te dogum yaptim
Ben elektrikli anakucagi kullaniorm. Ayarliorm muzigini bazen oyuncaklara dokunmaya calisiolar bazen sallaniolar. Sallamanin derecesini ve dakikasini ayarliyabiliosuun . Sunny baby 209 tlye aldk. Bi ara indirimdeydi e bebekte 150 tl ye dustu. Ikiz olunca mecbur benim onu sallama luksum yok. Bir de donence tavsiye ediorm. Tiny lovenin aldik biz. Onlara uzanmaya calisiolar izliolar isiklar hoslarina gidio. Uzun sureli tutmuorm. Ama genelde olumlu yorumlar var donencelerle ilgili. bunlarda olmazsa cildirirrim zaten:)))

Bu yorgunluğuma bunu okumak iyi geldi Süpersin ya iyi güldüm saol

Sen de benim gibisin. Dogalgaz 500 elektrik 200 tl gelio. Cunku dogalgazla isinamiom. Catim yok ust kattaym. Kuf olayina gelince sildikce cogalir. Cam sil gibi bir kabi bosalt icine camasir suyu az da su kat. Tumm kuf olan yerlerin ustunu fisfislaa. Aman dikkat damlio ve koku 1 gun cikmio. Been oturdugum odaya yaptm. Ssimdi gayet ii gozukuo.

Benm arkadadin bebegi otistik hic tv izlemez. Bebegini bana birakio 3 yasinda hic tvye bakmio bile. Kendi kendine oynar bana sarilir. Yuksek yerlere cikar durur. Kanepenin ustu falan orda oturur. Ama otizm nasil başladı nasıl oldu die soramadm.

Yarin cikicaz bakiyim bi bide seninle ayni gun fogum yapmisiz bende 8 kasimda 13.55 te dogum yaptim

Aynı gün doğum yapmışız demek. Benim de 10.30 da sezeryan. İlki tersti bunun da suyu bitti 38+1 de doğdu yavru.

Ne kadar şanslısın cnm kv geliyormuş yardıma. Ben kızıma da yanlız bakmıştım. Oğlumda da annem kaldı bıraz sonra tek başıma kaldım ıkı yavruyla. Memlekete geldim dayanamayıp. Son ıkı haftam evimi özledim ama donunce yıne bunalım

Ben sabahlari tv aciom kizlar. Napim kendime gelemiom. Bebekler oyalanio. Ben de kahvalti yapiom. Imkanim olsa izletmem ama. Hatta hamile kalmadan buyuk konusup asla izletmem diyenlerdenm.

Pusetten dahami iyiki ne yyönden iyi bende alayim ise yariyosa

Ben puseti ana kucagı yerıne kullanıyorum canım. Bizim pusetin tutma yerı gerı dogru çekiliyor rahat oluyor o yuzden. Puset işini goruyorsa alma derım ben. Bırkaç ay sonra mama sandalyesi alırsın onun yerıne bence. Önüne oyuncak falan koyunca oyalanıyor onun ıcınde de. Hatta 4 aydan sonra kullanılanlar var arkası yatıyor bıraz.

sagol canimm

Kızlar insaghtram da anilitta yi takip eden varmı ek gıda için iyi bi ornek

kaç gündür bende bitap durumdayım bu atak baya uzun sürüyor sanırım ..önceden 4 güne falan geçiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…