Valla en son.kaynana onde kosarak.kimse gormesin fiye merdiven.cikiyodu kayinbaba arkada kosuyodu
Ben elektrikli anakucagi kullaniorm. Ayarliorm muzigini bazen oyuncaklara dokunmaya calisiolar bazen sallaniolar. Sallamanin derecesini ve dakikasini ayarliyabiliosuun . Sunny baby 209 tlye aldk. Bi ara indirimdeydi e bebekte 150 tl ye dustu. Ikiz olunca mecbur benim onu sallama luksum yok. Bir de donence tavsiye ediorm. Tiny lovenin aldik biz. Onlara uzanmaya calisiolar izliolar isiklar hoslarina gidio. Uzun sureli tutmuorm. Ama genelde olumlu yorumlar var donencelerle ilgili. bunlarda olmazsa cildirirrim zaten:)))Yarin cikicaz bakiyim bi bide seninle ayni gun fogum yapmisiz bende 8 kasimda 13.55 te dogum yaptim
Kizlar bugun.kaynanamla sıkı bi pazqrliga tutustuk kaynanam 55 yasinda ama fikirsiz oldugundan daha 40 yasinda gibi gorunuyo saclari garibimin beyazlamis kp de saclarini boyasin.hanim gelin dedi kaynanamda uc kere haca gitmis biri yaniboyarmisin dedi bende eger gelip bi hafta bana yarfimci.olursan yemekte temizlikte bebekte boyarim dedim oda nasi glim falan dedi ( bi ustumde oturuyo ) gelmek.istemeyisinin sebebide kocasiyla kaynim.ise gidince bi yatiyo aksama kadar bizdede mecbur is yapiyo cocuga bakiyo kendini incitmek.istemiyo ama fikir fikir.kp yaptigi isveyi cilveyi gorseniz sasirsiniz velhasil kelam bi hafta bebeye bakmasi ve ev isinde yardimci olmasi sartiyla sacini boyadim rengide bana birakti cikolata kahve yaptim sari yapcaktimda yazik sonradan vijdanim el vermedi bide kaynanam.tesetturlu.kapali bide sacina masa yaptim gelin basi gibi topuz yaptim ben bi yillik evliyim dedim benim gelinligibveriyimde giy bari gelin gibi.oldun kp eve gelince bi sasirdi ilk defa seni bole goruyorum falan sonrada hukari ciktilar yemege bile kalmadilar artik bilmiom yanii kadinin sonu ne olur hahaha gormeliydiniz her kez cok sasirdi bembeyaz saclar gitti cikolata kahve masali saclar kaynanam.diyo ben.simdi.nasi gidiyim yemeni topuzdan olmadi.kosarak vikiyodu.merdivenlerden hahaha cok gulduk valla moreliniz yerine gelsin biraz gulelim diye yazdim heo sikinti paylasiyozya amaann biraz kaynanam.gibi olun kadin dort covuk dogurmus hala genc fikir yok.gam gasavet yok.ne guzel
Sen de benim gibisin. Dogalgaz 500 elektrik 200 tl gelio. Cunku dogalgazla isinamiom. Catim yok ust kattaym. Kuf olayina gelince sildikce cogalir. Cam sil gibi bir kabi bosalt icine camasir suyu az da su kat. Tumm kuf olan yerlerin ustunu fisfislaa. Aman dikkat damlio ve koku 1 gun cikmio. Been oturdugum odaya yaptm. Ssimdi gayet ii gozukuo.ev müstakil canım üç katlı kayınvalidemlerin alt kat kayınvalidem orta eltim en üst ben olan bana oluyor üste çatı ve yalıtım yok kiraya çıksak bi ton laf olur burayada kiracı sokturmazlar aile apartmanı diye bi tonda masraf yaptık dört duvardı sadece 1,5 yılborç ödedik elde avuçta bişeyimiz kalmadı ama adı ev verdik oldu kayınvalidemle aramız kötü değil aslında ama ben bebekten sonra hassaslaştım galiba dedikleri batmaya başladı normalde çok umursamaz biriyim aslında başkasının dediğini zerre kadar takmazdım kızımı hasta edeceğim diye korkuyorum evin içinde çocuğa kadife tulum üstüne yelek giydiriyorum kız uyurken koştur koştur iş yapayım diye bi soğuk bi sıcak koştururkende terledim ben faranjit oldum kız uyurken uyandırmayayım diye öksürürük gelince mutfağa kaçıyorum
Ayy beni sevmediğini düşünüyordum cevap verdiğini görünce sevindim
Sevilmicek bi yanın olduğunu düşünmüyorum
benzetmeye bayıldım :) bende de var ondan bi tane.Benimki de yaka süsü gibi sürekli kucagimda
Benm arkadadin bebegi otistik hic tv izlemez. Bebegini bana birakio 3 yasinda hic tvye bakmio bile. Kendi kendine oynar bana sarilir. Yuksek yerlere cikar durur. Kanepenin ustu falan orda oturur. Ama otizm nasil başladı nasıl oldu die soramadm.Bizimkide tuplu degil ama bende gunduz oglum uyanikken kesinlikle acmiyorum. Uyudugunda acip biraz izliyorum. Epilepsi nöbet tetikleyicisi oldugunu ilk defa duydum bende otizme sebep oldugunu duymustum otizmin sebebi belli degil henuz O yuzden korkuyorum sıkıntıdan patlasamda acmiyorum saniyelik bile gormesin diye
Yarin cikicaz bakiyim bi bide seninle ayni gun fogum yapmisiz bende 8 kasimda 13.55 te dogum yaptim
Ben sabahlari tv aciom kizlar. Napim kendime gelemiom. Bebekler oyalanio. Ben de kahvalti yapiom. Imkanim olsa izletmem ama. Hatta hamile kalmadan buyuk konusup asla izletmem diyenlerdenm.Biz tv almadık evimize hiç ama internetten sevdigimiz programlari açıyoruz arada. Görüntü ve ses kalitesi epey bozuk olmasina ragmen bizimki ona bile bakiyor... kaldi ki normal tvler ışık renk ses olarak çok dikkat cekici oluyordur tabi bebekler için
İyi güldürdün bizi cnm allah da seni güldürsün :))Valla en son.kaynana onde kosarak.kimse gormesin fiye merdiven.cikiyodu kayinbaba arkada kosuyodu
benzetmeye bayıldım :) bende de var ondan bi tane.
Yok ben hepinizi seviyorumda vocuktan firsat bulamiyorum.genelde alintilari cevaplamaya yoksa hepinizi cok seviyirumAyy beni sevmediğini düşünüyordum cevap verdiğini görünce sevindim
Pusetten dahami iyiki ne yyönden iyi bende alayim ise yariyosa
Benimkiler cok sıçrıyor uykularinda. Sizinkilerde de oluyor mu??
Cnm ben kızımı doğduğu günden beri kundak yapıyorum. sadece kollarını sarıyorum öyle çok rahat yatıyo. alıştı birde kollarını sardığım gibi gözlerini kapatıyo
sagol canimmBen puseti ana kucagı yerıne kullanıyorum canım. Bizim pusetin tutma yerı gerı dogru çekiliyor rahat oluyor o yuzden. Puset işini goruyorsa alma derım ben. Bırkaç ay sonra mama sandalyesi alırsın onun yerıne bence. Önüne oyuncak falan koyunca oyalanıyor onun ıcınde de. Hatta 4 aydan sonra kullanılanlar var arkası yatıyor bıraz.
Şu 4. Ayın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum atak fullledi devam ediyor dün oturdum ağladım babamız gelince verdim kızımı babasına sanki gündüz durmayan uyumayan ağlayan kız o değil gibi gülücükler saçtı etrafa bide uyudu mu babasının kucağında şok oldumBişey değil adamcağız inanmayacak bana Heralde benim gerginliğim kızıma geçiyor şu atak dönemini daha sakin atlatmaya çslışıcam kızlar ama gittikçe pilimin boşaldığını hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?