2014 Kasım Anneleri

böyle durumlarda sabah uyanınca Allahım yüzümü kara çıkarma yardım et yarabbim diyorum..gerçektende o günüm iyi geçiyorAllah kolaylık versin

Benim kizima ne oldu saatlerdir uyumuyor.. Gece ucten once uyutamaz oldum uyuyamadigindan da surekli mizmiz.. Ne yapacagim ben nasil buyuyecek bu cocuk buyume hormonu saatlerinde hep uyanik ona uzuluyorum..

Allah a şükür birtek gaz sorunu var canım gittik doktora bilinçli uyumuyor tek sorunu anne karnında nasılsa öyle devam etmesi oldu düzene koymaya çalıştık ama bu defa çok ters tepti bizde biraz büyüyene kadar ona uymaya karar verdik çünkü yapayalnızım burda benim için bi saatlik uyku bile dünyalara bedel oluyor kendisi iyi olsunda varsın ben bu ayları böyle geçireyim

Canim.kardesim su forumda cok sevdigim arkadaslarimdan birisin sana cok dua ediyorum rahata ersin oglusundu galiba biraz huzurlu.olsun seni.bunaltmasin diye rabbim.tum evlatlara huzur saglik versin ins
Çok saol İnan okuyunca yazını çok duygulandım Allah razı olsun kardeşimAmin inşallah sende buradaki tüm arkadaşlarımızda sağlıkla büyütür bu melekleri bu saatten sonra varımız yoğumuz onlar Rabbim onları başımızdan eksik etmesin Allah hepimize güç versin

Benim kizima ne oldu saatlerdir uyumuyor.. Gece ucten once uyutamaz oldum uyuyamadigindan da surekli mizmiz.. Ne yapacagim ben nasil buyuyecek bu cocuk buyume hormonu saatlerinde hep uyanik ona uzuluyorum..
Güç üzülme annesi bu dönemde anladığım kadarıyla normal bir saatte olsa uyumaları yetiyor onlara bizim bedenimi gibi değiller emin ol içini ferah tut..uyku düzenleri emme sorunları bu dönemde değişiyor zamanla tekrar yerine oturacak

Ya bu ana kucağı iyi ki var en azından bir müddet kandırıyoruz onları zaten tüm gün hersey basa sarıp duruyor

Sen çok yaşa emi ellerine sağlık ay kadında ne mutlu olmuştur :)

Emiyor emiyor emiyor koyuyorum uyanıyor fazla geliyor yedıgı cıkarıyor, uyuyamayıp tekrar emiyor emiyor. Oğlum emsin diye cok dua etmiştim ama fazlası da yoruyor arkadaş. Akşam birşey oluyor cocuga. Kızım desen pil yutmuş gibi, 14 saat olmuş uyanalı hala zıplıyor. Akşam olmasa hiç olmaz mı

Kizlar ya çok sinirliyim... belki biliyorsunuz dogimdam önce memlekete gittim doğumdan sonra memlekette kaldim.3 ay.bazen annemlerde bazen kayinbabamlarda. Ve bugun öğreniyorum ki hamilelikte ve sonrasinda hep arkamdan konusulmus.

Hamileligimde bebek hareket edince heyecanla söylerdim ay hareket etti diye. Duyuyorumki arkamdan ne bu böyle akilsiz akilsiz söylüyor sanki bi o hamile kaldi bu dünyada denmis.
Daha önce bi dusugum var diye çok ev işi yapmiyordum korkumdan. Bütün gun evde oturur bi iş yapmaz,aannesiyle konusalimda ona ogretsin birseyler denmis. Uyuyorum diye bütün gun uyur oglene kadar kahvalti yapmaz denmis.

Dogumdan sonra bebegim aglio sürekli onunla ilgileniyorum tasiyorum diye butun gun kucaginda bebeği ile oturur bi is yapmaz denmis. Bebegine iyi bakiyor denildiginde eeee zaten ev isi yapmiyor bari tek isi bebegine bakmak e baksın artik iyi denmis. Denmis te denmis ve bunlari söyleyen insAnlar benim guvendigim teyzem ve yengem ve tabi onlarin doldurusuyla kaynanam.

Cok sinirliyim ya nasil insanlar böyle arkadan konuşuyor. Kimseye güvenilip samimi olunmaz bu devirde... benim teyze dedigim anne yarısı dedigim insan demis bunLari... hala inanamıyorum ya...

canım ya benim oğlan da böyle yapıyor bi ben bi annem sallaya sallaya sallaya 2-3 oluyor gözler uykudan kapaniyor küçücük kalıyor ama yok mızık mızık

canım anlıyorum seni cok sinirlenmişsin bi de ummadığın biri olunca iki kat ama inan degmez canını sıkmaya. Sen canını sıkıyorsun onlar mışıl mışıl uyuyor. Ben artık şunu öğrendim ki çocuğun dışında yerine göre eşini bile boş verecek kafaya takmayacaksin kaç kere bu zamanı yasayacagiz inan üzüntü ile boşa geçmesine degmez ömrünün su zamanları. Ben artık kimseyi sallamıyorum artık arkamdan konuşanların kendilerine malzeme bi konuları daha çıktı ne umursamaz ne gamsiz da diyorlar. Bırak sana da desinler gül geç inan hayat böyle cok güzel

aynen benimkıde öyle cnm bak tırma Dediler ama valla bazen o kadar yoruluyorumki azcık ucundan kıyısından baktiriyorum ben
hadi itiraf edelim çoğumuz yapıyoruz

Kizlar nette bebekler 3. Ayda ellerine bakar yaziyo da bizim 3. Ay bitti daha bakmiyo((
bakma nette yazanlara tornadan çıkmadıya bu bebeler hepsi aynı olsun..kimi 3 ayda bakar kimi beş ayda..
valla canm ben 3 ün 5in hesabını yapmadığımdan buyana daha rahatım

Benimkide yana dönüyor. sanirim tam vakti biberon deterjanı ne ki tatlim. Nerelerde bulunur?

Ben dün sirke suyunda beklettim biraz. Sonrada bol su ile yıkadim. Başka napicagimi bilemedim.
baby&me e bebekten aldım canmm
buarada sirkede iyi fikirmiş daha doğal temizleyici yoktur heralde
deterjan mekanik temizleme sağlıyo aslında,kaynatmanın yeri ayrı
hoş bende çoğu zaman ihmal ediyom

ah güzelim yaa ben bile sinir oldum burdan
çok haklısın kimseye güvenilmez
hiç ummadığın kişiler yapınca daha bi acıtıyo
olumlu yanını düşün,deneyimle sabitledin işte gördün tanıdın açığını verme onlara

ben bi süredir annemde kalıyorum yani memleketim izmirde
bugün ilk defa defnemsiz dışarı çıktım(liseden kız toplaşması )
yaklaşık beş saat yoktum..defne çok huysuzlanmış buruk buruk bakmış hep ve ben gelene kadar mama yememiş..komşu gelmiş onuda yabancılayıp dudak büzmüş
yaa çok dokundu bana şimdiden böyle nasıl bırakıp işe gitcem
bide daha sıpam 3aylık beni o kadar biliyomuki..ay hem sevindim hem üzüldüm hallerine

Aman Gül geç arkadaşım ya. Daha önce çektiğin bebeğinin fotolarına bak, bana çok iyi geliyo. Ne çabuk büyüyorlar, bu Günlerini başkalarına sinirlenerek zehir etmicem kendime diyorum. Ben normal doğum Yaptım ve doğal olarak doğumdan yorgun çıktım. Yüzüm solgunmuş diye KONUŞULDU, doğum sırasında Sancı çekerken aldığım nefeslerin taklidi yapılıp gülündü vb. Bir Sürü şey. Dediğin doğru kimseye güven olmuyor

Ay bilmez olurlar mı biliyorlar akıllı bıdıklar. Ben ana kucağına koyup başka odada oyalanıyım 15 dk. Gelip karşısınadikiliyim Sevinç çığlığı basıp, ağzından emziği atıyor sonra da hayran hayran bakıyor. İşte o an Herşeyin Bittiği an

Tv konusu geçmiş kızlar. Benim oğlum da fırsat bulduğu an kafayı televizyona çeviriyor.izin vermiyorum. Bir de benim oğlum çok ikiniyor . Kakasini yapıyor. Gazını alttan üstten çıkartıyor . Bu sorunu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…