2014 Kasım Anneleri

Canım sen nikini mi değiştirdin??
İdare ediyoruz ama bizde 2 hafta önce o mamaya başladık canım son aydaki kilo alımları çok az ve yemiyolar diye..
Sanırım diş sancıları başladı yemek istemiyolar..
Bu mamada tok tutuyo baya bi süre..
2 hafta önce esma 5200dü benimde..

Senin kocanın aynından bende de var. Sinirlendiğinde kırıp döken ama Allahtan annesi senin ki gibi değil. Melek yani çok şükür.

En son 5 kiloydu 2.500 dogduk 3 bucuk ayligiz daha baktirmadim.gecti sut urunlerini.yemiyorum.kakada duzelme.oldu simdi
Cnm senin bebisTe kaKasini kanli mi yapiodu yoksa? Bugun amip tedavisinden sonra kontrol amacli dr a gittik ve hala kakasinda kan vatdi.o da bana alerji testi yaptirmami söyledi ama ben yaptirmadim. Seninkinde durum nasil ?

Oğlum uykusunda çok korkuyor kızlar içini Çekerek dudaklarını büzüyor. Hemen Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyorum. Öyle yapınca içim gidiyor

Kelin ilaci olsa..

Cnm senin bebisTe kaKasini kanli mi yapiodu yoksa? Bugun amip tedavisinden sonra kontrol amacli dr a gittik ve hala kakasinda kan vatdi.o da bana alerji testi yaptirmami söyledi ama ben yaptirmadim. Seninkinde durum nasil ?
Salyali canim benimkinin.ama.gecti sut urunlerini tuketmeyince simdi.macun gibi yapmiyoda hafta bi yapiyo yapincada az bise macun gibi gecti o ama muayneye gitmedik da bilmiyorum.yani

kızlar ayin 14 ündeadet olmam gerekiyordu olmadım böyle düzensizlikleri olur mu acaba gerçi bende polikistik over var ama korkuyorum da

Oğlum uykusunda çok korkuyor kızlar içini Çekerek dudaklarını büzüyor. Hemen Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyorum. Öyle yapınca içim gidiyor
Benimki de uyurken birden aglamaya basliyo ya korkutuyor beni. Gozlerini acmadan biyerine bisey olmus gibi aglayip susuyor birden. Korkutuyolar mi yani ayyyy

Benimki de uyurken birden aglamaya basliyo ya korkutuyor beni. Gozlerini acmadan biyerine bisey olmus gibi aglayip susuyor birden. Korkutuyolar mi yani ayyyy

Bazen çok acıkınca da uykudan Ağlayarak uyanıyorlar. Ağlayarak uyanıyorsa ben hemen emziriyorum. Ama ağlayıp uyumaya devam ediyorsa yapacak tek şey dua okumak. Allah'a emanet bütün bebişler.

Son düzenleme:
Canım her uyumadan önce dua oku ona olur mu yavrum korkmuştur

Okuyorum canım çok saol. Sana da içim gidiyor valla sabah 5 lere kadar uyanıksın kıyamam. Benim oğlumda ilk 2 ay gece 3 ten önce uyumuyordu. Şimdi 12 gibi uyuyor, yine geç ama buna da şükür. Napalım Allah hastalık vermesin, yeter ki sağlıkları yerinde olsun yavrularımızın.

canım gecmış olsun bence 3-4 gün sonra kak tahlılı tekrar yaptır oamıp lanet bin şey gecmıyor olabılır bırde kakası nasıl sen kan gördünmü?senın bebeğın emesı ve kılosu nasıl peki kıloda düşme varmı? emerken ıkınıyormu? kakasını kac günde yapıyor?

Cnm takma sen böyle şeyleri. insanlar konuşmak için yer ararlar zaten, sen strese girme ve sakin bir şekilde bebeğinle ilgilen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…