- 29 Ekim 2014
- 542
- 866
- 123
En son 5 kiloydu 2.500 dogduk 3 bucuk ayligiz daha baktirmadim.gecti sut urunlerini.yemiyorum.kakada duzelme.oldu simdicanım benın bebış kac kg ldu sağol aleriı baktırdın mı?
Canim.masllah prensesine bu prensesmi seni yoran emmek.stemeyen halbuki.ne kadar uslu duruyo canim.benimBuda cimcimemin mevlütünden. Bu fotodan sonra 1o kilo verdım. Burda baya tombişim mlsf.
Canım sen nikini mi değiştirdin??Cnm nasil senin bebisler ? :) betül suan 5250 oldu kilo alisimiz cok yavasladi die doktor infatrini die devlet tarafindan karsilanan bi mama yazdi bize onu veriyoruz diger mamalarin iceriginden cok daha farkli hemen hemen 1.5 2 kati icerigi digerlerine gore...mesela normlde 3 saatte 1 120 faln icmesi normalken bizim kiz 70 falan iciyodu yemiyodu yani son iki aydir boyleydi en son mama falan degstrdk fayda etmedi artik buna basladik bakalim senin bebeislerin gelisimi nasil bu mamayi genellikle dusuk kilolu ve erken dogan bebeklere veriyolarmis...
Bende cizelge yok silinmis sandim bendede gozukmuyor telefondan girdigim icinmi acaba[/QUOTE]BeTE="carputi, post: 39536847, member: 581764"]Ben niye göremiyorum fiona da öyle bisey
Ay canım benim ya yüz yüze görüsmesek de tanıyınca alısıyor insan dediğin gibi merak ediyor bizim topiğimiz de masallah hem konuskan hem sıcak annelerle dolu sansılıyız bence...seviyorum siziii
Senin kocanın aynından bende de var. Sinirlendiğinde kırıp dökensen benim ortamımdaki insanların kafa yapılarını bi bilsen ortadan çatlarsın eşim mesela bana çok saygılı kibar biridir ama sinirlendiğinde çok kırıcı olabiliyor yatiştirilmesinde sorun var mesela annesi falan otururken ben bişey getirmesini istiyorum annesi hemen ayaklanıyo böyle şaşırıyo falan sen otur oğlum otur ben alırım yaa diyo.
Cnm senin bebisTe kaKasini kanli mi yapiodu yoksa? Bugun amip tedavisinden sonra kontrol amacli dr a gittik ve hala kakasinda kan vatdi.o da bana alerji testi yaptirmami söyledi ama ben yaptirmadim. Seninkinde durum nasil ?En son 5 kiloydu 2.500 dogduk 3 bucuk ayligiz daha baktirmadim.gecti sut urunlerini.yemiyorum.kakada duzelme.oldu simdi
Kelin ilaci olsa..kızlar bir şey sormak istiyorum size. benim kuzucuk uyanık olduğunda ya emmek istiyor ya da kucakta gezdir diyor. anakucağına oturtturuyorum fakat ağlıyor mızmız ancak ses çıkarınca susuyor oyuncak sallıyorum, alkış yapıyorum öyle. yatıyorum ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım oyun halısını sevmedi bebek yatmak istemiyor ayakta dur diyor hiçbir iş yapamıyorum vallahi.önerilerinizi bekliyorum
Benimkide sürekli yapıyor öyle yavrum sanırım rüyasında kbus filan görüyorlarOğlum uykusunda çok korkuyor kızlariçini Çekerek dudaklarını büzüyor. Hemen Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyorum. Öyle yapınca içim gidiyor
Salyali canim benimkinin.ama.gecti sut urunlerini tuketmeyince simdi.macun gibi yapmiyoda hafta bi yapiyo yapincada az bise macun gibi gecti o ama muayneye gitmedik da bilmiyorum.yaniCnm senin bebisTe kaKasini kanli mi yapiodu yoksa? Bugun amip tedavisinden sonra kontrol amacli dr a gittik ve hala kakasinda kan vatdi.o da bana alerji testi yaptirmami söyledi ama ben yaptirmadim. Seninkinde durum nasil ?
Benimki de uyurken birden aglamaya basliyo ya korkutuyor beni. Gozlerini acmadan biyerine bisey olmus gibi aglayip susuyor birden. Korkutuyolar mi yani ayyyyOğlum uykusunda çok korkuyor kızlariçini Çekerek dudaklarını büzüyor. Hemen Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyorum. Öyle yapınca içim gidiyor
Canım her uyumadan önce dua oku ona olur mu yavrum korkmuşturOğlum uykusunda çok korkuyor kızlariçini Çekerek dudaklarını büzüyor. Hemen Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyorum. Öyle yapınca içim gidiyor
Benimki de uyurken birden aglamaya basliyo ya korkutuyor beni. Gozlerini acmadan biyerine bisey olmus gibi aglayip susuyor birden. Korkutuyolar mi yani ayyyy
Canım her uyumadan önce dua oku ona olur mu yavrum korkmuştur
canım gecmış olsun bence 3-4 gün sonra kak tahlılı tekrar yaptır oamıp lanet bin şey gecmıyor olabılır bırde kakası nasıl sen kan gördünmü?senın bebeğın emesı ve kılosu nasıl peki kıloda düşme varmı? emerken ıkınıyormu? kakasını kac günde yapıyor?Cnm senin bebisTe kaKasini kanli mi yapiodu yoksa? Bugun amip tedavisinden sonra kontrol amacli dr a gittik ve hala kakasinda kan vatdi.o da bana alerji testi yaptirmami söyledi ama ben yaptirmadim. Seninkinde durum nasil ?
peki emesıde düzeldımı?Salyali canim benimkinin.ama.gecti sut urunlerini tuketmeyince simdi.macun gibi yapmiyoda hafta bi yapiyo yapincada az bise macun gibi gecti o ama muayneye gitmedik da bilmiyorum.yani
Cnm takma sen böyle şeyleri. insanlar konuşmak için yer ararlar zaten, sen strese girme ve sakin bir şekilde bebeğinle ilgilen...Kizlar ya çok sinirliyim... belki biliyorsunuz dogimdam önce memlekete gittim doğumdan sonra memlekette kaldim.3 ay.bazen annemlerde bazen kayinbabamlarda. Ve bugun öğreniyorum ki hamilelikte ve sonrasinda hep arkamdan konusulmus.
Hamileligimde bebek hareket edince heyecanla söylerdim ay hareket etti diye. Duyuyorumki arkamdan ne bu böyle akilsiz akilsiz söylüyor sanki bi o hamile kaldi bu dünyada denmis.
Daha önce bi dusugum var diye çok ev işi yapmiyordum korkumdan. Bütün gun evde oturur bi iş yapmaz,aannesiyle konusalimda ona ogretsin birseyler denmis. Uyuyorum diye bütün gun uyur oglene kadar kahvalti yapmaz denmis.
Dogumdan sonra bebegim aglio sürekli onunla ilgileniyorum tasiyorum diye butun gun kucaginda bebeği ile oturur bi is yapmaz denmis. Bebegine iyi bakiyor denildiginde eeee zaten ev isi yapmiyor bari tek isi bebegine bakmak e baksın artik iyi denmis. Denmis te denmis ve bunlari söyleyen insAnlar benim guvendigim teyzem ve yengem ve tabi onlarin doldurusuyla kaynanam.
Cok sinirliyim ya nasil insanlar böyle arkadan konuşuyor. Kimseye güvenilip samimi olunmaz bu devirde... benim teyze dedigim anne yarısı dedigim insan demis bunLari... hala inanamıyorum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?