2014 Kasım Anneleri

Bazen çok acıkınca da uykudan Ağlayarak uyanıyorlar. Ağlayarak uyanıyorsa ben hemen emziriyorum. Ama ağlayıp uyumaya devam ediyorsa yapacak tek şey dua okumak. Allah'a emanet bütün bebişler.

Babasi sürekli okuyor bende okuyorum ama eksik yaptığınız bir şeyler var demek ki

Baktm bnm kadr acik adini yazn yok ddm dgstrym:):)
Bzm kızlar üçüz olabilir mi acaba:) resmen ayni donemlerde ayni seyi yapiyolar:):)
Ya zorla mama tikiyorum artik agzina saat tuttum hedef belirledim bi sekilde yedirmeye calisiyorum...gaz damlasi vermisti doktor onun damlaligiyla sıkıyorum agzina mamayi o sekilde yiyor oda zorla bin saklabanlik yapiyoruz karsisinda hatta cogu zmn gülüyo bize hareketlerimize :)yoksa biberondan icmiyor :\

kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım benim bebeğim 1 haftadır ellerini agzından cıkarmıyor daha 86 günlük diş çıkarıyo olamaz değil mi?

Bir de benim durumumda ne gozukuyor arkadaslar degistirdim ama kendim hala aktif uye yazisini goruyorum neden ki acaba?

bırde ankaradakı anneler çocuk doktoru tavsıyerınıze acgmm:))malum bundan sonra lazım olcak ve ben gıttıgım doktoru hıc sevmedim
Kime gidiyorsun Ankarada, ben koruda doğum yaptım gene doktorumuz orda Aydın bey, bi göster istersen memnun kalabilirsin...

Ay valla üçüz olabilirler hahahhah
Aynen artık mama yemeyi oyuna çevirdiler oyun olmadan yemiyolar bazende ayakta gezdirerek yediriyoruz çok yorucu oluyo ama öyle yiyolar 90-100..
Şu meyve suyu sebze çorbası işlerine başladın mı? Doktor bize martta başlayabilirsiniz dedi..

kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım benim bebeğim 1 haftadır ellerini agzından cıkarmıyor daha 86 günlük diş çıkarıyo olamaz değil mi?
Ya açtır ya da normal olarak emiyordur. Ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim oğlum da elini yumruk yapıp üst tarafını cak cuk emiyor

Ya açtır ya da normal olarak emiyordur. Ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim oğlum da elini yumruk yapıp üst tarafını cak cuk emiyor

Yapiyorlar bu haftalarda. Burdaki hemen herkesinki böyle. Disle alakasi var mi bilemiyorum
Bizimki de yumruk yapip emiyor salyali salyali:) diş icin cok erken ben ellerini kesfettiklerini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…