- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Bazen çok acıkınca da uykudan Ağlayarak uyanıyorlar. Ağlayarak uyanıyorsa ben hemen emziriyorum. Ama ağlayıp uyumaya devam ediyorsa yapacak tek şey dua okumak. Allah'a emanet bütün bebişler.
Canım sen nikini mi değiştirdin??
İdare ediyoruz ama bizde 2 hafta önce o mamaya başladık canım son aydaki kilo alımları çok az ve yemiyolar diye..
Sanırım diş sancıları başladı yemek istemiyolar..
Bu mamada tok tutuyo baya bi süre..
2 hafta önce esma 5200dü benimde..
ben de goremiyorum canim telden girince gozukmuyor sanirim..Ben niye göremiyorum fiona da öyle bisey
Iste bu en korktugum seyyykızlar ayin 14 ündeadet olmam gerekiyordu olmadım böyle düzensizlikleri olur mu acaba gerçi bende polikistik over var ama korkuyorum da
carputiiiiiii sen de yazsana tarihini, iyi oluo sanki.Ben niye göremiyorum fiona da öyle bisey
Kime gidiyorsun Ankarada, ben koruda doğum yaptım gene doktorumuz orda Aydın bey, bi göster istersen memnun kalabilirsin...bırde ankaradakı anneler çocuk doktoru tavsıyerınıze acgmm:))malum bundan sonra lazım olcak ve ben gıttıgım doktoru hıc sevmedim
ereye yazdın tam olarak?Bir de benim durumumda ne gozukuyor arkadaslar degistirdim ama kendim hala aktif uye yazisini goruyorum neden ki acaba?
Bir de benim durumumda ne gozukuyor arkadaslar degistirdim ama kendim hala aktif uye yazisini goruyorum neden ki acaba?
Ay valla üçüz olabilirler hahahhahBaktm bnm kadr acik adini yazn yok ddm dgstrym:):)
Bzm kızlar üçüz olabilir mi acaba:) resmen ayni donemlerde ayni seyi yapiyolar:):)
Ya zorla mama tikiyorum artik agzina saat tuttum hedef belirledim bi sekilde yedirmeye calisiyorum...gaz damlasi vermisti doktor onun damlaligiyla sıkıyorum agzina mamayi o sekilde yiyor oda zorla bin saklabanlik yapiyoruz karsisinda hatta cogu zmn gülüyo bize hareketlerimize :)yoksa biberondan icmiyor :\
allah allah yaaa çok enteresan, görünmüyor ama
Ya açtır ya da normal olarak emiyordur. Ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim oğlum da elini yumruk yapıp üst tarafını cak cuk emiyorkızlar merhabalar aranıza yeni katıldım benim bebeğim 1 haftadır ellerini agzından cıkarmıyor daha 86 günlük diş çıkarıyo olamaz değil mi?
kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım benim bebeğim 1 haftadır ellerini agzından cıkarmıyor daha 86 günlük diş çıkarıyo olamaz değil mi?
kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım benim bebeğim 1 haftadır ellerini agzından cıkarmıyor daha 86 günlük diş çıkarıyo olamaz değil mi?
Ya açtır ya da normal olarak emiyordur. Ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim oğlum da elini yumruk yapıp üst tarafını cak cuk emiyor
Bizimki de yumruk yapip emiyor salyali salyali:) diş icin cok erken ben ellerini kesfettiklerini dusunuyorumYapiyorlar bu haftalarda. Burdaki hemen herkesinki böyle. Disle alakasi var mi bilemiyorum
Duruma yazmisim canim ozel msj kismina yazdim oldu :)n
ereye yazdın tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?