- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
görüyoruz canım kullanıcı adının altında 14kasımBen de yaziyorum çıkmıyor dogum tarihimiz nereye yazcaz ki biri bana yardim etsin:)
edward koyacaklardı ama en son ne oldu bilmiyorumCanim senin bebegin adi ne? ciaa:)
Cnm akil ver bana
Ne emzik aliyor ne biberon
Sadece agzinda geveliyor isiriyor diliyle ittirio oynuyor
Nasil sut verecez ona biz
canım benim oğlum da oyleydi 2hafta uğraştık ilk gün biraz gevelerken yuttuklari biraz kaşıkla geçti bugün 3gün almış artık biberon biraz alışana kadar sabır lazımCnm akil ver bana
Ne emzik aliyor ne biberon
Sadece agzinda geveliyor isiriyor diliyle ittirio oynuyor
Nasil sut verecez ona biz
Sahane olmusss bende yapayim az kaldiBiz 4 aylık olduk ki
Yarim gun olmasi cok iyi yaa ozel sektör ve annelik zor iş bence yaa 11 saat oglumdan nasil ayri kalirim kiiiÇalışmak iyi geldi. geldi de ah şu özlem var ya.. 13 de bitiyor mesaim. yarım saatte evde oluyorum. iş yerinde saat 11-11.30 gibi sütümü sağıyorum.
Benim oglumda da aynı durum varArkadaşlar benim bebeğimde de nerdeyse bir ay oldu aşırı bir emme refleksi var... Ellerini bitiriyor resmen... Yanağına bişi değse hemen emmeye çalışıyor... Yeleklerinin üstü üst kıyafetleri hep sırılsıklam oluyor... Çünkü ağzı da çok akıyor... Diş mi çıkaracak acaba... Bir de gece uykudan çok uyanıyor ya.. Eskiden daha uzun uyurdu şimdilerde çok uyanıyor çok zorluyor beni... Zaten artık mememi emmiyor.. Plastiğe alışmış sanırım... Meme ucu alıp denicem bir de...
bizde bu ara duzen falan kalmadi.saat basi kalkiyo suan onceden iki.kez kalkardikızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri
Cillibom sen mama veriyor muydun ?benim başlarda biberon emip sonra sebepsiz bir şekilde ağzına almayan bebe, bugun birdenbire biberon almaya başladışoktayım benim bu dengesiz bebe yüzünden
Benim oğlum da aynen anlattığın gibi oldu. Bu dördüncü ay ne kadar ilginçmis yabizde bu ara duzen falan kalmadi.saat basi kalkiyo suan onceden iki.kez kalkardi
Gece artık çok sık uyanıyor ve en yarım saat emiyorkızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri
Gece artık çok sık uyanıyor ve en yarım saat emiyor
ala ala bnm kızımda mı sorun var acaba ya bugün doktora sormayıda unuttum başka konular konuşulunca bu ay sadce 600 gr almş doktor normal dedi ama bnmki bu ay sürekli gecelri uyudu hep önceden 2 3 e kadar beslenirdi şimdi 11 12 gibi karnını douyurp yatıyor sabh 7 8 e kadr uyanmadan acaba ben mi uyandırp kaldırp beslesem çokk kafam karştbizde bu ara duzen falan kalmadi.saat basi kalkiyo suan onceden iki.kez kalkardi
maşallah yaa..ay zaman ne çabuk geçiyo..ne ara 4aylık oldu bunlar..Biz 4 aylık olduk ki
Ne kadar güzel ! Benim hayalim bu neden uyandirasin ki aciksa uyanir kendi. Gece beslenme olayı bebeğe göre değişiyor bence güzelce uyuala ala bnm kızımda mı sorun var acaba ya bugün doktora sormayıda unuttum başka konular konuşulunca bu ay sadce 600 gr almş doktor normal dedi ama bnmki bu ay sürekli gecelri uyudu hep önceden 2 3 e kadar beslenirdi şimdi 11 12 gibi karnını douyurp yatıyor sabh 7 8 e kadr uyanmadan acaba ben mi uyandırp kaldırp beslesem çokk kafam karşt
Benımkıde en gec 1 gbı uyyo 7 8 gbı uyanıyo. Ben ıkı üç saatte bir uyku haline gore uyandırıp emzırıyorum. Benımkı sizinkine gore ufak dr uyandr gece beslenmesı önemli demişti. Bazen ıkı bazen bir kere emzirîyorum.Ne kadar güzel ! Benim hayalim bu neden uyandirasin ki aciksa uyanir kendi. Gece beslenme olayı bebeğe göre değişiyor bence güzelce uyu
Canım bebişin nasıl oldu 1 haftadır giremedim yazdıysanda okuyamadımBenımkıde en gec 1 gbı uyyo 7 8 gbı uyanıyo. Ben ıkı üç saatte bir uyku haline gore uyandırıp emzırıyorum. Benımkı sizinkine gore ufak dr uyandr gece beslenmesı önemli demişti. Bazen ıkı bazen bir kere emzirîyorum.
Evt cnm Boyu da aynı bir buçuk aydir"Sütüm yetmiyor sanki"... bu sonuca nasıl vardığını anlatır mısın acaba? Kiloalımı mı yetersiz?
Çok teşekkürler cnm günde 1 kere yeterli dedi eczane sizin dediğiniz gibiMama katı değil devam sütü canm 2 ölçek kaşığa 60 ml ılık su biberonda çalkalayıp içiriyorsun dışarı çıkacağın zamanda 3 ölçek kaşığa 90 ml yapman yeterli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?