2014 Kasım Anneleri

benim başlarda biberon emip sonra sebepsiz bir şekilde ağzına almayan bebe, bugun birdenbire biberon almaya başladı şoktayım benim bu dengesiz bebe yüzünden

Cnm akil ver bana
Ne emzik aliyor ne biberon
Sadece agzinda geveliyor isiriyor diliyle ittirio oynuyor
Nasil sut verecez ona biz
canım benim oğlum da oyleydi 2hafta uğraştık ilk gün biraz gevelerken yuttuklari biraz kaşıkla geçti bugün 3gün almış artık biberon biraz alışana kadar sabır lazım

Benim oglumda da aynı durum var

kızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri

Gece artık çok sık uyanıyor ve en yarım saat emiyor

bizde bu ara duzen falan kalmadi.saat basi kalkiyo suan onceden iki.kez kalkardi
ala ala bnm kızımda mı sorun var acaba ya bugün doktora sormayıda unuttum başka konular konuşulunca bu ay sadce 600 gr almş doktor normal dedi ama bnmki bu ay sürekli gecelri uyudu hep önceden 2 3 e kadar beslenirdi şimdi 11 12 gibi karnını douyurp yatıyor sabh 7 8 e kadr uyanmadan acaba ben mi uyandırp kaldırp beslesem çokk kafam karşt

Biz 4 aylık olduk ki
maşallah yaa..ay zaman ne çabuk geçiyo..ne ara 4aylık oldu bunlar..
daha dün gibi tekmelemelerinden konuştuk ,doğacakları günü sabırsızlıkla bekliyoduk..
daha güzel,daha mutlu günlerini görelim inşallah..

Ne kadar güzel ! Benim hayalim bu neden uyandirasin ki aciksa uyanir kendi. Gece beslenme olayı bebeğe göre değişiyor bence güzelce uyu

Ne kadar güzel ! Benim hayalim bu neden uyandirasin ki aciksa uyanir kendi. Gece beslenme olayı bebeğe göre değişiyor bence güzelce uyu
Benımkıde en gec 1 gbı uyyo 7 8 gbı uyanıyo. Ben ıkı üç saatte bir uyku haline gore uyandırıp emzırıyorum. Benımkı sizinkine gore ufak dr uyandr gece beslenmesı önemli demişti. Bazen ıkı bazen bir kere emzirîyorum.

Canım bebişin nasıl oldu 1 haftadır giremedim yazdıysanda okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…