2014 Kasım Anneleri

Çok geçmiş olsun canım ilaç verdi dimi
evet antibiyotik verdi kullanmaya başladım iyi geldi sanırım ben gaz sancısı sanıyordum onu meğer idrar yolu enfeksiyonuymuşş deli gibi ellerini emiyordu antibiyotik iyi geldi galiba ellerini emmeyi bıraktı canı acıdığı için emiyordu demek ki.Ve benim bebeğim bu ay hiç kilo alamadı iştahsız mama veriyorum yemiyo emziriyorum emmiyo zorla emziriyorum sağıp veriyorum inş iştah da düzelir kızımda ve yeniden kilo almaya başlarız inşallah..

ne olacak bizim halimiz

kızlarsiz de ekleseniz ya bebeklerin doğum tarihlerini bizler gibi. yorum yapmak daha kolayoluyor böylece. bebekleriniz bizden buyuk mu kucuk mu bilemediğimiziçin zor oluyor yorumyapması
doğum tarihini nereden ayarlıyoruz canım

Ayni durumdayim
Sabretmemiz kazim bazen cok sinirleniyrm ama tutuyrm kendmi
sabretmeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum yeter artık falan diye kızıyorum ona anlıyo kızdığımı çok üzülüyo bende çok üzülüyorum

inşallah bir an önce kurtuluruz bu gün. atak nasıl oluyor bizimde oluyordur belki
Canım benimki normalse huyau bir bebek degıl çok şükür. Emmeye gelınce cok huysuzlanıyo. Yatırdıgım anda kıyametı kopartıyo. Ayakta oyunla pişpişleyerek zorla tutuyo memeyı. Tutunca sıkıntı tok emıyo. Ama oturtmuyo benı ayakta tabiki. Şimdi yeni bir huyu daha uyurken mememı tutup uyumak istıyo kalkınca aglıyo hemen.

benimki de öyle

Ohh çok şükür atlatmışsınız aşınızı inşallah ateş yapmaz off bizimde ayın ilk haftası aşımız bir çırpıda biter inşallah

kesinlikle katılıyorum soylediklerine doktorunuza su meselesini sordum 6ay hicbirsey yokdedi

beb onu sordum.bizmde ayni kimi cok yapip bidefada yapıyor kiimiside her rmme sonrası normalmis yani
Bence her meme sonrası daha iyi benim prensesim günde 2 yaparsa taşırmadan yapıyor ama 2 gün yapmamışsa bir yapıyor sırtı karnı her yeri kaka oluyor Allahtan babamızın evde olduğu saatlerde yapıyorda hemen yıkıyoruz yoksa elim ayağım birbirine dolaşıyor

Simdi kuaforde sacimi boyatiyrm
İcim yaniyor oglum yanimda degil
Anne olunca anlarsin sozu ne kadar dogruymus, bu ne kuvvetli bir his
Ne buyuk bir ask, sevgi, koruma ic gudusu, ozlemm
Ne güzel ya ben hala kızımı bırakıp gidemedim bir ara sütümü sağıp gideyim diyorum ama ağlarmı ki bilmiyorum

Bizede çocuklu misafir gelince çok korkuyor bağrışlara

Ya kızlar biri gelse yemek yapsa çorbasından salatasına off çok zor bebişle Sol elim tutulmuş dün gece zaten çok fenayım hala geçmedi parol alıcam sanırım dayanamıyorum

P tesi ise baslayacam kac cc sut birakmam gerek acaaba ya
Ben geçen gün 3 saat kadar yoktum .Emzirip çıkmıştım 50 cc falan ancak içmiş. o da zorlayarak. Biberondan içmesini pek beceremiyor.İlk zamanlar alışık olmadıkları için çok içemiyorlar.Geldim surat düşmüş bana boş boş bakıyor.5-10 dk sonra gülmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…