- 20 Şubat 2015
- 74
- 34
- 98
- 38
evet antibiyotik verdi kullanmaya başladım iyi geldi sanırım ben gaz sancısı sanıyordum onu meğer idrar yolu enfeksiyonuymuşş deli gibi ellerini emiyordu antibiyotik iyi geldi galiba ellerini emmeyi bıraktı canı acıdığı için emiyordu demek ki.Ve benim bebeğim bu ay hiç kilo alamadı iştahsız mama veriyorum yemiyo emziriyorum emmiyo zorla emziriyorum sağıp veriyorum inş iştah da düzelir kızımda ve yeniden kilo almaya başlarız inşallah..Çok geçmiş olsun canım ilaç verdi dimi
ne olacak bizim halimizArkadaşlar benim bebeğimde de nerdeyse bir ay oldu aşırı bir emme refleksi var... Ellerini bitiriyor resmen... Yanağına bişi değse hemen emmeye çalışıyor... Yeleklerinin üstü üst kıyafetleri hep sırılsıklam oluyor... Çünkü ağzı da çok akıyor... Diş mi çıkaracak acaba... Bir de gece uykudan çok uyanıyor ya.. Eskiden daha uzun uyurdu şimdilerde çok uyanıyor çok zorluyor beni... Zaten artık mememi emmiyor.. Plastiğe alışmış sanırım... Meme ucu alıp denicem bir de...
çok tatlı bebeğin varMerhaba arkadaşlar...
Bugün işe başladım ben ne yazık ki... Nasılsınız?
Bebişler sağlıklı büyüyor inşallah... Biz de büyüyoruz ablaları teyzeleri...
Eki Görüntüle 1430987
Eki Görüntüle 1430988
inşallah bir an önce kurtuluruz bu gün. atak nasıl oluyor bizimde oluyordur belkiBenımkıde boyle canım hatts atakta kucakta emiyo. Kollar pert benimde. Bır iki haftadır boyleyiz.
doğum tarihini nereden ayarlıyoruz canımkızlarsiz de ekleseniz ya bebeklerin doğum tarihlerini bizler gibi. yorum yapmak daha kolayoluyor böylece. bebekleriniz bizden buyuk mu kucuk mu bilemediğimiziçin zor oluyor yorumyapması
sabretmeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum yeter artık falan diye kızıyorum ona anlıyo kızdığımı çok üzülüyo bende çok üzülüyorumAyni durumdayim
Sabretmemiz kazim bazen cok sinirleniyrm ama tutuyrm kendmi
Canım benimki normalse huyau bir bebek degıl çok şükür. Emmeye gelınce cok huysuzlanıyo. Yatırdıgım anda kıyametı kopartıyo. Ayakta oyunla pişpişleyerek zorla tutuyo memeyı. Tutunca sıkıntı tok emıyo. Ama oturtmuyo benı ayakta tabiki. Şimdi yeni bir huyu daha uyurken mememı tutup uyumak istıyo kalkınca aglıyo hemen.inşallah bir an önce kurtuluruz bu gün. atak nasıl oluyor bizimde oluyordur belki
benimki de öyleBenimoglum cok korkak bidehep saskin bakiyor
Herseyden korkuyor
Mesela besignde yatiyor sevmek icin elimi uzatiyorum goZlerini aciyor
Ses duyuyo disaridan korkuyor
Cocugum kalabalik bi ortada buyumuyor
Gelen gidenim yok
Bebgimle sakin ses tonu konusuyrm
Sabbirli ve sevkatli anneyim
Bagirmiyrm
Sarkilar soyluyorum ne biliyim
Cocuk benim olmasa derim ki bu cocuga kotu davranmislar hehalddeki herseyden korkuyor irkiliyor
SiZde var mi boyle bi durum
Ohh çok şükür atlatmışsınız aşınızı inşallah ateş yapmaz off bizimde ayın ilk haftası aşımız bir çırpıda biter inşallahBiz 4.ay asimizi olduk geldik.. Iki asi yapildi bacaklarindan ates yapabilirmis umarim cikmaz atesimiz.. Hemsire de kan damlasi verdi gunde 8 damla dedi cok sasirdim kilo basina bir damla diye biliyordum ki bizim daha 6.300 kilomuz.. Aile hekimimize sordum cok degil mi diye o da 5sabah 5aksam demesin mi.. Tabi ki doktoruma sorup oyle baslayacagim damlaya..
Bu arada kizlar bebegimle ilk kez basbasa disari ciktik.. Artik pusetinde durmayi sevmiyor pek sigmiyor da gunes de vardi aldim kucagima ciktim cok zevkliydi hervyere saskinlikla bakti ta ki hemsirenin yanina girene kadar.. Inanmazsiniz ama onu gorur gormez oyle bi agladi ki asi olacagini anladi resmen boyunu fln zor olctu.. Asi olurken de bu aglama devam etti.. Ben inanmadim onu tanidigina ama o yoldan bile nereye geldigini anlar bebekler cok zeki dedi.. Emzirme odasi var da Allahtan orda zar zor susturdum donuste bime ugradik kaplumbaga bul tak oyuncak var uygundu fiyati ben aldim bi bakin isterseniz ilerde cok lazim olur.. Tabi marketten biraz zor ciktik herkes sevdi bizi biz de cok agladik tabi ki..cok yabanciliyor kizim..
Bence her meme sonrası daha iyi benim prensesim günde 2 yaparsa taşırmadan yapıyor ama 2 gün yapmamışsa bir yapıyor sırtı karnı her yeri kaka oluyor Allahtan babamızın evde olduğu saatlerde yapıyorda hemen yıkıyoruz yoksa elim ayağım birbirine dolaşıyorkesinlikle katılıyorum soylediklerine doktorunuza su meselesini sordum 6ay hicbirsey yokdedi
beb onu sordum.bizmde ayni kimi cok yapip bidefada yapıyor kiimiside her rmme sonrası normalmis yani
tugbacım profiline gir, ordaki sayfada durum mesajı var. oraya yazıyorsun :)doğum tarihini nereden ayarlıyoruz canım
Ne güzel ya ben hala kızımı bırakıp gidemedim bir ara sütümü sağıp gideyim diyorum ama ağlarmı ki bilmiyorumSimdi kuaforde sacimi boyatiyrm
İcim yaniyor oglum yanimda degil
Anne olunca anlarsin sozu ne kadar dogruymus, bu ne kuvvetli bir his
Ne buyuk bir ask, sevgi, koruma ic gudusu, ozlemm
Bizede çocuklu misafir gelince çok korkuyor bağrışlaraBenimoglum cok korkak bidehep saskin bakiyor
Herseyden korkuyor
Mesela besignde yatiyor sevmek icin elimi uzatiyorum goZlerini aciyor
Ses duyuyo disaridan korkuyor
Cocugum kalabalik bi ortada buyumuyor
Gelen gidenim yok
Bebgimle sakin ses tonu konusuyrm
Sabbirli ve sevkatli anneyim
Bagirmiyrm
Sarkilar soyluyorum ne biliyim
Cocuk benim olmasa derim ki bu cocuga kotu davranmislar hehalddeki herseyden korkuyor irkiliyor
SiZde var mi boyle bi durum
3ümüz aynı gün bizde 5:30aynı gün doğum yapmışız08.45 bizim:)
Ben geçen gün 3 saat kadar yoktum .Emzirip çıkmıştım 50 cc falan ancak içmiş. o da zorlayarak. Biberondan içmesini pek beceremiyor.İlk zamanlar alışık olmadıkları için çok içemiyorlar.Geldim surat düşmüş bana boş boş bakıyor.5-10 dk sonra gülmeye başladı.P tesi ise baslayacam kac cc sut birakmam gerek acaaba ya
Dışarıdan yiyin bugünde bacım. Dinlen azcik boşver.Ya kızlar biri gelse yemek yapsa çorbasından salatasına off çok zor bebişleSol elim tutulmuş dün gece zaten çok fenayım hala geçmedi parol alıcam sanırım dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?