ayrn ya gercekten.gazdanagladigi.donemler.gibi.oldu uyku.sikintili yatriyorum aglayarak uyaniuo.ne.oldubu yavrularaBenim oğlum da aynen anlattığın gibi oldu. Bu dördüncü ay ne kadar ilginçmis ya
öyle canm tabi ama ne blm her ay 1 kilo alıyordu normalde şimdi böyle olunca biraz tedirgin oldum haklısın acıksa uyanır herhalde allahtan mama başla filan demedi doktorNe kadar güzel ! Benim hayalim bu neden uyandirasin ki aciksa uyanir kendi. Gece beslenme olayı bebeğe göre değişiyor bence güzelce uyu
nazarda değmiş olabiliyor ya bi oku istersen üzerini biz bugün sışarıya çıktık gelen baktı giden baktı birşyler söyledi çocuk eve geldi baygın baygın uyudu ve çok kötü çığlık çığlığa uyandı uzun süre susmadı annem aldı dua okudu hemen gözleri açıldı kndine geldi gerçkten çok çabuk nazar değiyor bebişlere allhm korusun hepsiniayrn ya gercekten.gazdanagladigi.donemler.gibi.oldu uyku.sikintili yatriyorum aglayarak uyaniuo.ne.oldubu yavrulara
Cok şükür iyi canım alerjıside gecmiş. Bır haftada 300 gramda almış. Tek sorunumuz aglayarak emmesı oda gecer inşallah en kısa zamanda.Canım bebişin nasıl oldu 1 haftadır giremedim yazdıysanda okuyamadım
Aksam 8 gibi uyuyor gece bir veya iki kere uyandirmadan besliyorum kilomuz geriden geliyo cunku sabah 6-7 kadar uyuyoruzkızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri
Slm canım bebişlerimizin kepçe kulakları hakkında seninle konşmştk değil mi :) ne yapıosun hala şapka vs takıomusun bi değişiklk var mı merak ettimayrn ya gercekten.gazdanagladigi.donemler.gibi.oldu uyku.sikintili yatriyorum aglayarak uyaniuo.ne.oldubu yavrulara
kızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri
evet canim bendim o.biraktim.sapkayi neden.dersen:)bebeklik.fotolarıma baktm benim.kulaklarda.ayni.ama.kepce.degilim demekki.oyle olmasi.gerekiyo umursamıyorum artik:)Slm canım bebişlerimizin kepçe kulakları hakkında seninle konşmştk değil mi :) ne yapıosun hala şapka vs takıomusun bi değişiklk var mı merak ettim
Bizim de 07:50 de teşrif etti paşam :)aynı gün doğum yapmışız08.45 bizim:)
verem aşısı 1 ay sonra iz yapması beklenen deri altına uygulanan bir aşı. hatta o iz oldu mu diye kontrol eden sağlık Ocakları bile var. oluşan bu iz aşı tuttu demekmis. bizimkinde de aynı iz var. geçmiş olsun annesi.Kızlar birşey sıracağım. Kızımın kolunda ikinci ayın sonunda yapılan aşıların olduğu yer küçücük kuzarmış ve içi iltihaplanmış sivilce gibi. Bilgisi olan varmı??
Bn De takmıyorum ama gördükçe üzülüyorumevet canim bendim o.biraktim.sapkayi neden.dersen:)bebeklik.fotolarıma baktm benim.kulaklarda.ayni.ama.kepce.degilim demekki.oyle olmasi.gerekiyo umursamıyorum artik:)
Cillibom sen mama veriyor muydun ?
sakın sakın kaldırma. hiç gerek yok, uyku bozukluklarına neden olursun. 3. aydan sonra kılo alımları yavaşlıyor zaten. 600 iyi, o yüzden hiiiiiç bulaşma. dua et hep öyle uyusun :))ala ala bnm kızımda mı sorun var acaba ya bugün doktora sormayıda unuttum başka konular konuşulunca bu ay sadce 600 gr almş doktor normal dedi ama bnmki bu ay sürekli gecelri uyudu hep önceden 2 3 e kadar beslenirdi şimdi 11 12 gibi karnını douyurp yatıyor sabh 7 8 e kadr uyanmadan acaba ben mi uyandırp kaldırp beslesem çokk kafam karşt
ne kadarlık bebeklerin?Maşallah annelere ve kuzularına . Benim ikizler de az kilo aldı. Mama başlamadım ama ek gıdaya yavaş yavaş başlayacağım
Çok tşk ederim.verem aşısı 1 ay sonra iz yapması beklenen deri altına uygulanan bir aşı. hatta o iz oldu mu diye kontrol eden sağlık Ocakları bile var. oluşan bu iz aşı tuttu demekmis. bizimkinde de aynı iz var. geçmiş olsun annesi.
Canim banyodan yarim saat-1 saat önce konak olan yere bebeyagi ya da zeytinyağı sur onları yumuşatır. Sonrada banyoda birazcik lifiyle ovala sikmadan zorlanmadan cikar hemen... hatta ovalamadan bile çıkarKızlar konak tan kurtulmak icin neler yaptınız sanki giderek kalınlasiyor bizimki. Saç derisi nefes almıyor gibi hissediyorum. doktora sorduk her bebekte olur bişey yapmayın zamanla geçer dedi ama... Bir arkadaş zeytinyağı karbonat demisti. ne kadar karıstiriliyor. ne zaman uygulanıyor. ne kadar sürede geçer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?