2014 Kasım Anneleri

Ne kadar güzel ! Benim hayalim bu neden uyandirasin ki aciksa uyanir kendi. Gece beslenme olayı bebeğe göre değişiyor bence güzelce uyu
öyle canm tabi ama ne blm her ay 1 kilo alıyordu normalde şimdi böyle olunca biraz tedirgin oldum haklısın acıksa uyanır herhalde allahtan mama başla filan demedi doktor

ayrn ya gercekten.gazdanagladigi.donemler.gibi.oldu uyku.sikintili yatriyorum aglayarak uyaniuo.ne.oldubu yavrulara
nazarda değmiş olabiliyor ya bi oku istersen üzerini biz bugün sışarıya çıktık gelen baktı giden baktı birşyler söyledi çocuk eve geldi baygın baygın uyudu ve çok kötü çığlık çığlığa uyandı uzun süre susmadı annem aldı dua okudu hemen gözleri açıldı kndine geldi gerçkten çok çabuk nazar değiyor bebişlere allhm korusun hepsini

kızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri
Aksam 8 gibi uyuyor gece bir veya iki kere uyandirmadan besliyorum kilomuz geriden geliyo cunku sabah 6-7 kadar uyuyoruz
Gunduzleri oyle uzun uzun uyumuyo ama 30-45 dk bir saat degisiyo ama ya ayagimda ya kucagimda yatagina koyunca sanki erken kalkiyo birakamiyorum
Ayrica bu aralar cok huzursuz bir sikintisi var ama insallah duzelir biz buyudukce duzelicek derken gazlandimi ne oldu buay anlamadim

ayrn ya gercekten.gazdanagladigi.donemler.gibi.oldu uyku.sikintili yatriyorum aglayarak uyaniuo.ne.oldubu yavrulara
Slm canım bebişlerimizin kepçe kulakları hakkında seninle konşmştk değil mi :) ne yapıosun hala şapka vs takıomusun bi değişiklk var mı merak ettim

Kızlar birşey sıracağım. Kızımın kolunda ikinci ayın sonunda yapılan aşıların olduğu yer küçücük kuzarmış ve içi iltihaplanmış sivilce gibi. Bilgisi olan varmı??

kızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri

Gece 11, 12 arasi uyutuyorum daha erken uyursa hemen geri uyaniyor. Mama icip uyuduysa 5 saat uyuyor. Sadece emzirdiysem değişiyor. Iki üç saatte bir uyaniyor emip uyuyor 9 a kadar..

Maşallah annelere ve kuzularına . Benim ikizler de az kilo aldı. Mama başlamadım ama ek gıdaya yavaş yavaş başlayacağım

Slm canım bebişlerimizin kepçe kulakları hakkında seninle konşmştk değil mi :) ne yapıosun hala şapka vs takıomusun bi değişiklk var mı merak ettim
evet canim bendim o.biraktim.sapkayi neden.dersen:)bebeklik.fotolarıma baktm benim.kulaklarda.ayni.ama.kepce.degilim demekki.oyle olmasi.gerekiyo umursamıyorum artik:)

Kızlar birşey sıracağım. Kızımın kolunda ikinci ayın sonunda yapılan aşıların olduğu yer küçücük kuzarmış ve içi iltihaplanmış sivilce gibi. Bilgisi olan varmı??
verem aşısı 1 ay sonra iz yapması beklenen deri altına uygulanan bir aşı. hatta o iz oldu mu diye kontrol eden sağlık Ocakları bile var. oluşan bu iz aşı tuttu demekmis. bizimkinde de aynı iz var. geçmiş olsun annesi.

evet canim bendim o.biraktim.sapkayi neden.dersen:)bebeklik.fotolarıma baktm benim.kulaklarda.ayni.ama.kepce.degilim demekki.oyle olmasi.gerekiyo umursamıyorum artik:)
Bn De takmıyorum ama gördükçe üzülüyorum inş düzelr ama bizimki pek düzeleceğe benzemıor neye Allah büyük dertlerden saklasn napalım :)

sakın sakın kaldırma. hiç gerek yok, uyku bozukluklarına neden olursun. 3. aydan sonra kılo alımları yavaşlıyor zaten. 600 iyi, o yüzden hiiiiiç bulaşma. dua et hep öyle uyusun :))

Çok tşk ederim.

Kızlar konak tan kurtulmak icin neler yaptınız sanki giderek kalınlasiyor bizimki. Saç derisi nefes almıyor gibi hissediyorum. doktora sorduk her bebekte olur bişey yapmayın zamanla geçer dedi ama... Bir arkadaş zeytinyağı karbonat demisti. ne kadar karıstiriliyor. ne zaman uygulanıyor. ne kadar sürede geçer?

Canim banyodan yarim saat-1 saat önce konak olan yere bebeyagi ya da zeytinyağı sur onları yumuşatır. Sonrada banyoda birazcik lifiyle ovala sikmadan zorlanmadan cikar hemen... hatta ovalamadan bile çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…