2014 Kasım Anneleri

sakın sakın kaldırma. hiç gerek yok, uyku bozukluklarına neden olursun. 3. aydan sonra kılo alımları yavaşlıyor zaten. 600 iyi, o yüzden hiiiiiç bulaşma. dua et hep öyle uyusun :))
:) ya 1 aya yakındır böyle normalde 2 3 sate bir besleniyor geceleri de böyle uzun uzun uyumaya başladı bizde başta sarılıktan kan şekeri düşmesindne filan çok çkeince endişelndm bi an doktorada başka konulardan konşmaktan unutmuşm bunu sormayı inşallah bütün bebişlerin bir an önce uyku düzeni olur

canm kaç kilosnz ne kadr doğmştu bebşin benm kızımda çok kilo kaybetmişti ilk başta

Gece 11, 12 arasi uyutuyorum daha erken uyursa hemen geri uyaniyor. Mama icip uyuduysa 5 saat uyuyor. Sadece emzirdiysem değişiyor. Iki üç saatte bir uyaniyor emip uyuyor 9 a kadar..

aynı durum bizdde var doktorda bugn yağla yıka tülbentle ıslakken sar sonra tara dedi ama çıkmıyor öyle annemde senin dediğin gibi karbonat ve zeytinyağ yapalm dedi karbonat kabartıyormş konağı ve hemn ilk uygulamada çıkıyormş anneme sordm şimdide 1 yemek kaşığı zeytin yağına 1 çay kaşığı karbonat koyun yapın diyo yarın yaptıracğm bende inşallah çıkar

Bizimki de boyle cnm . Sadece anne sutu alıyor ve 4 gunde bır falan yapıyor. Sıkıntı olabılecegını dusunmedim hiç.
Sıkıntı olmaz merak etmeyin.Tabi sadece anne sütü alıyorsa. Normalde anne sütü atık üretmezmiş. Az atık çok faydalanma Az kaka yapan daha çok kilo alıyor.
Arkadaslar mama nasıl veriyorsunuz. 4 aylık olduk sütüm yetmiyor sanki. Mama dediğiniz kati mi yoksa devan sütü mu.
14 kasım doğumlu ikizlerim var. Bu ay hiç kilo almadılar. Sütünüzün yetmediğini nerden anladınız? Kilo almadı mı?
1) ikiz olduklarında 4. Ayda başlayacağım. Tek olsalar başlamazdım
2) gece 3-4 sasaat de bir uyanıp etmiyorlar sabahları bayaği uyanik 1 saat öğle uykusu sonra tilki uykusu 15-20 dk aksam aile toplanıyor bayağı uyanık 10 da gece uykuları
3) ceee oyunu oynuyoruz
4) evim konbili ama baya sıcak üste citcit badi ve altta patikli pantolon içlik niyetine elbise olarak takım ayaklara çorap patik ayaklar sıcak olunca gaz olmuyor bence
5)Mama yok her istediginde meme veriyorum
Ben zeytin yağı karbonat faydasını gördüm bir daha da oluşmadı. Saçları parladı ve artık dökülmüyor. Nasılsa gida olarak almıyor diye tereddut etmedim sonuçta ikisi de doğal bir sey. Göz kararı kattım. Saçlarına sürdüm. Yarım saat bekledim. Küçük erkek tarağı ile saçın yönübe tersten taradım. Sonra banyo. Bonyada da jöpükledikten sonra taradım hic kalmadı. Büyük oğluma da denedim. Eger tamamen temizleniyorsa tejrar etmuyor

kızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri
2 haftaya kadar şahane bir uyku düzenimiz vardı. Akşam 9 engec 10 uyku gece 2 meme emme, tekrar uyku. 6 yada 4 de tekrar emip 9 a kadar uyuma. Şimdi uyumamak için direniyor. Sık sık uyanıyor.

Bn De takmıyorum ama gördükçe üzülüyorum inş düzelr ama bizimki pek düzeleceğe benzemıor neye Allah büyük dertlerden saklasn napalım :)
takinca daraliyo surekli kafasni ceviryo takamadimbende aynen saglik sihht versin Rabbim

Kızımda da oldu annem banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürdü ve yıkamadan hemen önce yumuşak saç fırçasıyla taradı hepsi döküldü birley kalmadı ve bir daha tekrarlamadı

Bn De takmıyorum ama gördükçe üzülüyorum inş düzelr ama bizimki pek düzeleceğe benzemıor neye Allah büyük dertlerden saklasn napalım :)
takinca daraliyo surekli kafasni ceviryo takamadimbende aynen saglik sihht versin Rabbim

sakın sakın kaldırma. hiç gerek yok, uyku bozukluklarına neden olursun. 3. aydan sonra kılo alımları yavaşlıyor zaten. 600 iyi, o yüzden hiiiiiç bulaşma. dua et hep öyle uyusun :))

cillibom acaba bu 3 aydan sonraki dönemlere ait max ve min kilo alım düzeylerini biryerden bulabilir miyiz?bulursan atsana..bende bakacağım

bizim yarın banyo günümüz deneyeyim çıkar inşaallah Sağol canım

canım çıkarken kanama fln olmaz dimi? acir mi acaba tararken

Ya kızlar aynı dert bzdede var 2 güne kadar uyku düzeni süperdi ama artık uyumuyo bağırarak agliyo emzirim diyorum mememi uzatıp uzatıp birakiyo gecede saat başı kalkiyo noluyo bu bebislere benim oğlum bulduğunu emiyo ve ağzı çok salya li dismi acaba bu huysuzlukçok yorgunum uykusuzum bittim bugünden beri

Canim kac gundur yemiyosun azalarak bitecektir belki de degisikti diyosun ya yahu su cqtlaktan bizde de var ne yapilabilir ki
iki hafta olacak canim bilmiyorum ki doktora gidecegiz yarin ..

o kan çatlaktan geliyor olmasın
oyle tahmin ediyorum canim ama alerjide farkliydi bu kan farkli geldi..

Krem suruomusun cnm
Yazik cani yaniyordur
zeytinyagi suruyorum canim doktora gidecegiz yarin

Kizlar nurtopu gibi damagimizin yaninda disimiz var artik bizim.. Arkadasim kahvaltiya cagirdi birazda uzak mesafe bi cesaret gittim yuruyerek hava fa cok guzeldi.. Kizim cok huysuzdu disi mk cikiyor diye bakti arkadasim yan ddamaginda beyazlik goruyordum bir baktim o buyumus semsert dis olmus.. Kizimin disi damaginin yanindan cikmis cok moralim bozuk ne yapacaklar ona cok merak ediyorum ustunu de patlatmis biraz..

Benim oğlum da çok hareketli altını bile zor değiştiriyor um ilerleyen zamanlarda zor günler olacak haklısın

Bizde de vardı ben her banyoda 1 saat kadar önce zeytinyağı sürüp yumuşak saç fırçası ile taradım ve geçti şükür gün asiri yıkaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…