- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
:) ya 1 aya yakındır böyle normalde 2 3 sate bir besleniyor geceleri de böyle uzun uzun uyumaya başladı bizde başta sarılıktan kan şekeri düşmesindne filan çok çkeince endişelndm bi an doktorada başka konulardan konşmaktan unutmuşm bunu sormayı inşallah bütün bebişlerin bir an önce uyku düzeni olursakın sakın kaldırma. hiç gerek yok, uyku bozukluklarına neden olursun. 3. aydan sonra kılo alımları yavaşlıyor zaten. 600 iyi, o yüzden hiiiiiç bulaşma. dua et hep öyle uyusun :))
canm kaç kilosnz ne kadr doğmştu bebşin benm kızımda çok kilo kaybetmişti ilk baştaAksam 8 gibi uyuyor gece bir veya iki kere uyandirmadan besliyorum kilomuz geriden geliyo cunku sabah 6-7 kadar uyuyoruz
Gunduzleri oyle uzun uzun uyumuyo ama 30-45 dk bir saat degisiyo ama ya ayagimda ya kucagimda yatagina koyunca sanki erken kalkiyo birakamiyorum
Ayrica bu aralar cok huzursuz bir sikintisi var ama insallah duzelir biz buyudukce duzelicek derken gazlandimi ne oldu buay anlamadim
Gece 11, 12 arasi uyutuyorum daha erken uyursa hemen geri uyaniyor. Mama icip uyuduysa 5 saat uyuyor. Sadece emzirdiysem değişiyor. Iki üç saatte bir uyaniyor emip uyuyor 9 a kadar..
aynı durum bizdde var doktorda bugn yağla yıka tülbentle ıslakken sar sonra tara dedi ama çıkmıyor öyle annemde senin dediğin gibi karbonat ve zeytinyağ yapalm dedi karbonat kabartıyormş konağı ve hemn ilk uygulamada çıkıyormş anneme sordm şimdide 1 yemek kaşığı zeytin yağına 1 çay kaşığı karbonat koyun yapın diyo yarın yaptıracğm bende inşallah çıkarKızlar konak tan kurtulmak icin neler yaptınız sanki giderek kalınlasiyor bizimki. Saç derisi nefes almıyor gibi hissediyorum. doktora sorduk her bebekte olur bişey yapmayın zamanla geçer dedi ama... Bir arkadaş zeytinyağı karbonat demisti. ne kadar karıstiriliyor. ne zaman uygulanıyor. ne kadar sürede geçer?
Sıkıntı olmaz merak etmeyin.Tabi sadece anne sütü alıyorsa. Normalde anne sütü atık üretmezmiş. Az atık çok faydalanma Az kaka yapan daha çok kilo alıyor.Bizimki de boyle cnm . Sadece anne sutu alıyor ve 4 gunde bır falan yapıyor. Sıkıntı olabılecegını dusunmedim hiç.
14 kasım doğumlu ikizlerim var. Bu ay hiç kilo almadılar. Sütünüzün yetmediğini nerden anladınız? Kilo almadı mı?Arkadaslar mama nasıl veriyorsunuz. 4 aylık olduk sütüm yetmiyor sanki. Mama dediğiniz kati mi yoksa devan sütü mu.
1) ikiz olduklarında 4. Ayda başlayacağım. Tek olsalar başlamazdımKizlar size bi kac sorum.olucak 1- ek gidaya gecen varmi tattiran falan 2 bebeginiz gunde ka. saatte bir uyuyo ve kac dakika uyuyo 3 gun icinde bebeginizle.nasil.oyunlqr oynuyosunuz egzersiz yapturiyomusunuz 4 Kac kat kiyefet giydiriyosunuz 5 Biberonla.kac saate bir.kac ml.mama.veya anne sutu iciyo ? Biliyorum cok.olduama simdiden cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim
Ben zeytin yağı karbonat faydasını gördüm bir daha da oluşmadı. Saçları parladı ve artık dökülmüyor. Nasılsa gida olarak almıyor diye tereddut etmedim sonuçta ikisi de doğal bir sey. Göz kararı kattım. Saçlarına sürdüm. Yarım saat bekledim. Küçük erkek tarağı ile saçın yönübe tersten taradım. Sonra banyo. Bonyada da jöpükledikten sonra taradım hic kalmadı. Büyük oğluma da denedim. Eger tamamen temizleniyorsa tejrar etmuyorKızlar konak tan kurtulmak icin neler yaptınız sanki giderek kalınlasiyor bizimki. Saç derisi nefes almıyor gibi hissediyorum. doktora sorduk her bebekte olur bişey yapmayın zamanla geçer ddi ama... Bir arkadaş zeytinyağı karbonat demisti. ne kadar karıstiriliyor. ne zaman uygulanıyor. ne kadar sürede geçer?
2 haftaya kadar şahane bir uyku düzenimiz vardı. Akşam 9 engec 10 uyku gece 2 meme emme, tekrar uyku. 6 yada 4 de tekrar emip 9 a kadar uyuma. Şimdi uyumamak için direniyor. Sık sık uyanıyor.kızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri
takinca daraliyo surekli kafasni ceviryo takamadimbende aynen saglik sihht versin RabbimBn De takmıyorum ama gördükçe üzülüyoruminş düzelr ama bizimki pek düzeleceğe benzemıor neye Allah büyük dertlerden saklasn napalım :)
Kızımda da oldu annem banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürdü ve yıkamadan hemen önce yumuşak saç fırçasıyla taradı hepsi döküldü birley kalmadı ve bir daha tekrarlamadıKızlar konak tan kurtulmak icin neler yaptınız sanki giderek kalınlasiyor bizimki. Saç derisi nefes almıyor gibi hissediyorum. doktora sorduk her bebekte olur bişey yapmayın zamanla geçer dedi ama... Bir arkadaş zeytinyağı karbonat demisti. ne kadar karıstiriliyor. ne zaman uygulanıyor. ne kadar sürede geçer?
takinca daraliyo surekli kafasni ceviryo takamadimbende aynen saglik sihht versin RabbimBn De takmıyorum ama gördükçe üzülüyoruminş düzelr ama bizimki pek düzeleceğe benzemıor neye Allah büyük dertlerden saklasn napalım :)
Benim oğlum da aynen anlattığın gibi oldu. Bu dördüncü ay ne kadar ilginçmis ya
sakın sakın kaldırma. hiç gerek yok, uyku bozukluklarına neden olursun. 3. aydan sonra kılo alımları yavaşlıyor zaten. 600 iyi, o yüzden hiiiiiç bulaşma. dua et hep öyle uyusun :))
bizim yarın banyo günümüz deneyeyim çıkar inşaallah Sağol canımaynı durum bizdde var doktorda bugn yağla yıka tülbentle ıslakken sar sonra tara dedi ama çıkmıyor öyle annemde senin dediğin gibi karbonat ve zeytinyağ yapalm dedi karbonat kabartıyormş konağı ve hemn ilk uygulamada çıkıyormş anneme sordm şimdide 1 yemek kaşığı zeytin yağına 1 çay kaşığı karbonat koyun yapın diyo yarın yaptıracğm bende inşallah çıkar
canım çıkarken kanama fln olmaz dimi? acir mi acaba tararkenSıkıntı olmaz merak etmeyin.Tabi sadece anne sütü alıyorsa. Normalde anne sütü atık üretmezmiş. Az atık çok faydalanma Az kaka yapan daha çok kilo alıyor.
14 kasım doğumlu ikizlerim var. Bu ay hiç kilo almadılar. Sütünüzün yetmediğini nerden anladınız? Kilo almadı mı?
1) ikiz olduklarında 4. Ayda başlayacağım. Tek olsalar başlamazdım
2) gece 3-4 sasaat de bir uyanıp etmiyorlar sabahları bayaği uyanik 1 saat öğle uykusu sonra tilki uykusu 15-20 dk aksam aile toplanıyor bayağı uyanık 10 da gece uykuları
3) ceee oyunu oynuyoruz
4) evim konbili ama baya sıcak üste citcit badi ve altta patikli pantolon içlik niyetine elbise olarak takım ayaklara çorap patik ayaklar sıcak olunca gaz olmuyor bence
5)Mama yok her istediginde meme veriyorum
Ben zeytin yağı karbonat faydasını gördüm bir daha da oluşmadı. Saçları parladı ve artık dökülmüyor. Nasılsa gida olarak almıyor diye tereddut etmedim sonuçta ikisi de doğal bir sey. Göz kararı kattım. Saçlarına sürdüm. Yarım saat bekledim. Küçük erkek tarağı ile saçın yönübe tersten taradım. Sonra banyo. Bonyada da jöpükledikten sonra taradım hic kalmadı. Büyük oğluma da denedim. Eger tamamen temizleniyorsa tejrar etmuyor
iki hafta olacak canim bilmiyorum ki doktora gidecegiz yarin ..Canim kac gundur yemiyosun azalarak bitecektir belki de degisikti diyosun yayahu su cqtlaktan bizde de var ne yapilabilir ki
oyle tahmin ediyorum canim ama alerjide farkliydi bu kan farkli geldi..o kan çatlaktan geliyor olmasın
zeytinyagi suruyorum canim doktora gidecegiz yarinKrem suruomusun cnm
Yazik cani yaniyordur
Günaydın güzel anneler. Henüz Iki aylık olan Oğlumu sabahları Üzerindeki battaniyeyi atmış, kundağını tamamen açmış, yatağa yan olarak yatmış buluyorum. Çok hareketli bi bebek, baya macera dolu günler beni bekleyecek herhaldeherhalde
Merhaba arkadaşlar...
Bugün işe başladım ben ne yazık ki... Nasılsınız?
Bebişler sağlıklı büyüyor inşallah... Biz de büyüyoruz ablaları teyzeleri...
Eki Görüntüle 1430987
Eki Görüntüle 1430988
kızlar bebeklerinizi geceleri besliyormsnz uyku düzeniniz var mı ? kaç saat uyku uyuyor gecleri[/QUO
3-4 gündür gece 11.30 gibi en son emziriyorum sabah 5 gibi falan uyanıyor alışma sürecinde inşallah daha ii olacak
Kızlar konak tan kurtulmak icin neler yaptınız sanki giderek kalınlasiyor bizimki. Saç derisi nefes almıyor gibi hissediyorum. doktora sorduk her bebekte olur bişey yapmayın zamanla geçer dedi ama... Bir arkadaş zeytinyağı karbonat demisti. ne kadar karıstiriliyor. ne zaman uygulanıyor. ne kadar sürede geçer?
Edward canmCanim senin bebegin adi ne? ciaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?