- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
dene bakalm cnm sonucu yaz güzel olursa almak da fayda varCanım ben bu yoğurt makinesinden aldım, içinde 6 tane küçük kavanoz var. İster onlarda istersen geniş kabında mayalayabiliyorsun. İnternette fiyat aralığı 69-90Tl arası ben Teknosa'nın internet sitesinden kampanya ile 55 TL'ye aldım dün geldi henüz denemedim bakalım nasıl olacak. Daha önce evde kendim mayalardım tutardı ama son yaptıklarım tutmadı hiç. Deniycem bakalım bende makine de nasıl olacak görücez.
ben köyde oturuyorum Allah a şükür burda herşey bio. Bak meselq 3 lt süt mü aldın. Güzelce süz, kaynat sonra. Kaynadiktan sonrq mayalayacagin tencereye sütü koy. Birak sogusun. Birkaç saat sonra elini koy süte baktin elin yanmiyor ama sütun sıcaklığı hala var birkaç kaşık yoğurdu bulabilirsen ev yogurdu olsun sütle beraber bi kasede aç. Yani kaynattigin sütun ve yoğurdun ayrandan biraz koyu kivama gelmesini saggla. Sonra o karışımı besmele çekerek sütun içine boşalt kenarından bir iki kere karıştir. Kapağını kapat üstüne bez ört. 8 9 saat hiç karışma sabit ılık bi yerde dursun. Sonra sarsamadan dolaba at ertesi güne yiyebilirsin.Ya kızlar en hayatımda yogurt falan yapmadım. Nasıl yapıcam nasıl tutturcam. Annemde uzakta o biliyo yaparken gorsem bikere çözerim olyı. Bilen bırı varsa. Adım adım detaylı anlatabilirmı. Sıfır bilgı benımkı. Netten araştıım biarada video dalan izlim barı
Cok sagol canım. Şimdi sorularım sunlar. Kac lıtre sute nekadr yogurt koyucaz. Yanı bizde yogurdu bır ben bır bebişim yıcez. Yanı 1 litre sut bile yeter bıze ona nekadar yogurt koymalıyım.ve bırgun oncekı yaptıgımız yogurttan kalanla mayalayabilirmıyız acaba. BİŞey olurmu.ben köyde oturuyorum Allah a şükür burda herşey bio. Bak meselq 3 lt süt mü aldın. Güzelce süz, kaynat sonra. Kaynadiktan sonrq mayalayacagin tencereye sütü koy. Birak sogusun. Birkaç saat sonra elini koy süte baktin elin yanmiyor ama sütun sıcaklığı hala var birkaç kaşık yoğurdu bulabilirsen ev yogurdu olsun sütle beraber bi kasede aç. Yani kaynattigin sütun ve yoğurdun ayrandan biraz koyu kivama gelmesini saggla. Sonra o karışımı besmele çekerek sütun içine boşalt kenarından bir iki kere karıştir. Kapağını kapat üstüne bez ört. 8 9 saat hiç karışma sabit ılık bi yerde dursun. Sonra sarsamadan dolaba at ertesi güne yiyebilirsin.
Biz de bundan var canım. Hediye gelmişti. Bi tane sulu dişlik, bi tane içi cın cın eden civciv, bi tane ışıklı ve müzikli kaplumbağa, bi tane ışıklı ve müzikli ayrıca kanatları hışırdayan uçak var. Çok güzel
Bende alicaktim cnm senden hber bekliyorm nasil olduguna dair :)Canım ben bu yoğurt makinesinden aldım, içinde 6 tane küçük kavanoz var. İster onlarda istersen geniş kabında mayalayabiliyorsun. İnternette fiyat aralığı 69-90Tl arası ben Teknosa'nın internet sitesinden kampanya ile 55 TL'ye aldım dün geldi henüz denemedim bakalım nasıl olacak. Daha önce evde kendim mayalardım tutardı ama son yaptıklarım tutmadı hiç. Deniycem bakalım bende makine de nasıl olacak görücez.
Teşekkür ederiz teyzesi. Evet bondigo. Fiyatı normal. Halı kısmı yer tutmuyor, katlanıveriyor ama o oyuncakların asıldığı yer düm düz. Nasıl desem sosisler var ya denizde kullandığımız, öyle işte. İkiye katlanmaz herhalde. Arabayla gitmeyeceksen zor olur.İçinde güle güle oynasın paşa. Çok güzel duruyor canım. Sanırım bondigo markası. N 11 de var. Fiyatı da 106. Zaten 100 ün altında oyun Halısı yok gibi. Katlanınca nasıl? Çok yer kaplıyor mu? Mesela ben Mayıs'ta Bursa'ya Annemlerin yanına gidicem, Yanımda götürebilir miyim acaba.
Bak paketli hali bu. Geniş ama ince. Tabi hafifcik bişey. Çantasıyla götürebilirsin belkiİçinde güle güle oynasın paşa. Çok güzel duruyor canım. Sanırım bondigo markası. N 11 de var. Fiyatı da 106. Zaten 100 ün altında oyun Halısı yok gibi. Katlanınca nasıl? Çok yer kaplıyor mu? Mesela ben Mayıs'ta Bursa'ya Annemlerin yanına gidicem, Yanımda götürebilir miyim acaba.
Maşallah papyonunlu yakışıklıAnnisler 4.ay fotomuzbi de dislik yeni aldım onuda paylaşayım herkese iyi geceler
Ben 32 oldum saka gibi yaslaniyoruzBen 31 olcam on uc gun sonra
Bence saat 10 da 90 cc dene benim oglum 3 saat arayla o civarda yiyor 13 de emzirecegin icin daha fazla verme bu defa emmezKizlar ya doktoru birsey demiyor deli olucam
Ogleye kadar cocugunj birakip calisan anneler, kac cc veriyorsunuz bebjisinize
Sabah 7 de emdi cok sukur, genelde sabah hic emmiyor, ciktim evden saat 13 de evde olucam
O ara kac cc icmesi gerek
Biz chicco yu kullandik kavcuk uc ilk gunden beri biberon anne sutu zorluk yasamadim 0+uc al ama onu meme ucuna benzetmisler tirtikli falanSutunu arttirmaya calis bence. Aventte olsa biberon kullanimi bebegi memeden uzaklastirio:((tabi illla alacaksan aventi oneririm.
Carputi biz nobetciydik ama forma giremedim 4.ay asimiz ateş yapti korktuk falanHu huu kimler nöbetçi
İşte bende onu merak ediyorum nette devam sutleri varya aptamil falan onlarla mayalayanlar var napcaz bilmiyorumKızlar ben arzum'un Bebbe diye yoğurt makinası var ondan aldım. Daha önce kendim mayalardım tutardı ama son dönemlerde olmadı yoğurdum. Bu makineyi de çok övdü arkadaşım aldım bende. Ama aklıma şey takıldı 1 yaşına kadar inek sütü yasaksa neyle mayalıcam ki nasıl olacak kafam basmadı hiç.
artirmak icin onerin varmiSutunu arttirmaya calis bence. Aventte olsa biberon kullanimi bebegi memeden uzaklastirio:((tabi illla alacaksan aventi oneririm.
evet bende merak ediyorum ama sutte azaldi cikmiyoki mama artikKizlar ya doktoru birsey demiyor deli olucam
Ogleye kadar cocugunj birakip calisan anneler, kac cc veriyorsunuz bebjisinize
Sabah 7 de emdi cok sukur, genelde sabah hic emmiyor, ciktim evden saat 13 de evde olucam
O ara kac cc icmesi gerek
Bence 200 degmez canımya. Nekadar ıynıcakkı onunla. Dönmeler cogalınca durmıcak bile üzerınde. Bende güneşli gunler var kızım cok sevdı ama 10 dk sonra sıkılıyolar zaten. Maksat oyalansınlar hareketlerı gelişsin. Onun yerıne baska oyuncaklar alırsın. Şahsen ben oyle yaptımoyun halısı alıcam karar veremiyorum. tiny love güneşli günler konuşulmuştu sanırım burda. 100 lira civarı. bi de tiny love tekmele oyna var. çok hoşuma gitti ama yaklaşık 200 lira civarı. sizce değer mi bu kadar para vermeye oyun halısına
Bizim de 5.ay bitmesine az kaldi daha hicbir sey tattirmadim.. Sut urunu yiyemez.. Sebzeyle baslarim ek gidaya sanirim ama simdi ne tattirsam ki acaba agzina ne sursem.. Bu arada tabisiii ben nobetciyimm hatta daha nobet icin cok erken :)
ya hani bitiyordu bu gaz üç aydan sonra? inş ağlamaz minik aslan böyle. hepimizin derdi ayrı offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?