2014 Kasım Anneleri

çok teşekkür ederim canım bilgiler için haftaya kontrolde özellikle soracağım hangi süt diye??

Kizlru birsey demiyor deli olucam
Ogleye kadar cocugu lisan anneler, kac cc veriyorsunuz bebjisinize
Sabah 7 de emdi cok sukur, genelde sabah hic emmiyor, ciktim evden saat 13 de evde olucam
O ara kac cc icmesi gerek
Canim bende öğleye kadar calisiyorum.Sabah 7 de emzirip birakiyorum. Eve 12 30 gibi geldiğimde genelde 50 cc falan icmis oluyor. Pek emmek istemiyormus. Ben gidince hemen meme emmeye basliyor.

sagol canim bizim doktorumuz alti bitince dedi de hic diline bile degdirmedim birsey ondan dedim.. O zaman doktorumuz gerekli bilgiyi verir insallah zaten kizimda da catlak var ek gidaya gecince kabiz olursa iyice kotu oluruz.. Kizim onun disinda iyi cok sukur surekli kucakta evi gezmek esyalari incelemek oyun oynamak istiyor.. Aynen geceleri sabahlari hep ciglikla uyaniyor ama eski gecelerimiz yok cok sukur sabah yedilere kadar aglardi.. Simdi de ikide yatiyoruz gece onikiden sonra dis kasima faslimiz basliyor :)

Kizlar ya doktoru birsey demiyor deli olucam
Ogleye kadar cocugunj birakip calisan anneler, kac cc veriyorsunuz bebjisinize
Sabah 7 de emdi cok sukur, genelde sabah hic emmiyor, ciktim evden saat 13 de evde olucam
O ara kac cc icmesi gerek
canm bn çalşmyrm fakat kızım emmediği için sğıp besliyrm mesela bugün sabah 7 de kalktı ve az önce doyurdm hesapladm sabah 7 den 1e kadar toplam 350 ml süt içti

canm bn çalşmyrm fakat kızım emmediği için sğıp besliyrm mesela bugün sabah 7 de kalktı ve az önce doyurdm hesapladm sabah 7 den 1e kadar toplam 350 ml süt içti
Maşallah. Afiyet olsun kuzuya. Kv iki sefer 60 ml içtiğini söyledi. 7de emiyoe ve 13.30da geliyorm. Yani ancak seninkinin yarısı kadar içiyormş. Oldukça fark var ama aç olsa illa ki ağlar. Geldiğimde sakin oluyor genelde. Bazen ağlıyor ama gazdan..

kizlaaaar geçen ay yani 3. ay kontrolde 600 gram alan oglusum geçen hafta 4. ay sağlık ocağı kontrolunde 300 gram almis bir arkadaş 4.aydan sonra günde şu kadar gram almalı diyordu ne kadardı o rakam?
aynı sağlık ocağına son ölcümden bir hafta sonra yani bugün yine gittim aynı tartı olsun diye 30 gram almış sadece. çevremdeki herkes ek gıda baskısı yapmadan siz bir yol gösterin kilo alması doğru orantılı gitsin diye ne yapmalıyım.
sadece anne sütü alıyor ilk ay 1.250 2. ay 1.000 kilo almıştı. 2 aydır çok az alıyor. Bu ay içinde sünnet oldu ve geçen sağlık ocağına gidisimizden bu yana da grip bunlar da etkilemiş olabilir mi

Tabiki etkilemiştir tatlım dr un ne diyor onun görüşü önemli

Bence değmez ama oyalanınca çok rahatlıyorsun

aynen canm aç olsa ağlar hatta yıkıyorlar ortalığı seninki emiyorsa demekki iyi doyuruyor karnını ki bayağı bi tok tutuyo bnmkide sabah emmiş olsa işte bu ml bi 100 150 düşer yarı yarıya

Tatlım günlük şişede sütler varya ondan al bize haftada 4 kg süt gidiyor size çoksa 2 kg ile yap kaynatma kıvamından bir tık düşük hale getir tencerede yani parmağının ucunu hafif sokacak şekilde ısıt mayalayacağın ağzı kapaklı saklama kabına dök sütünü içinede probiyotik maya at bir yemek kaşığı dolu dolu, üzerinede metal makarna süzgeçleri varya onunla kapat ki örtü sütün içine batmasın hemde hava almış olur iyicene kapat sar sarmala sütünü ben geceden yapmışsam sabaha kadar sabahtan yapmışsam akşam 9 a kadar falan mayalandırıyorum. Ha kabını örtünün ortasına koyup etrafını öyle sarmak daha kolay oluyor

sağlık ocağı kıyafetleriyle mi tarttı canm eğer öyleyse hiç doğru çıkmıyo pek güvenme kafadan 200 gr düşüyorlar iyide neye göre bazen çocuk da 2 kat kıyafet oluyo bazen tek kat en doğrusu çıplakken tatrıldığı kilosunu baz al sen eğer çıplak olarak 600 gr almşşsa normal kabul ediliyor

canm sen sadece probiyotik mayayla mı mayalıyosn yoğrut kullanmıyomsn

canm sen sadece probiyotik mayayla mı mayalıyosn yoğrut kullanmıyomsn
Tatlım ilk mayaladığım sadece probiyotik yoğurt oluyor diğer mayaladıklarım zaten evde yapılan probiyotik yoğurt ya o zaman kendi yoğurdumu kullanıyorum arkdaş ilk defa yapacak diye probiyotik yazdım

dene bakalm cnm sonucu yaz güzel olursa almak da fayda var

Bende alicaktim cnm senden hber bekliyorm nasil olduguna dair :)

En kısa zamanda deneyip haber veririm kızlar. Birde şey duydum, mesela biz geçen gün eşimle bir çiftlikten yoğurt aldık. Yoğurt çok ama çok güzeldi resmen yemeği unuttuk yoğurtla karnımızı doyurduk. Şimdi ben tekrar o yoğurttan alıp onunla mayalayacağım. Ancak, ilk mayalanan yoğurt güzel olmazmış, ikinciye tekrar yoğurt mayalarken ilk mayalanan yoğurdu kullanmak gerekiyormuş. Böyle bir şey duydunuz mu hiç?

çok teşekkür ederim canım bilgiler için haftaya kontrolde özellikle soracağım hangi süt diye??

Çoğu kaynak UHT sütler ile mayalanmasını öneriyor. Açık süt önerilmiyor, sende bir sor bakalım madem haftaya sizin kontrol, bizim kontrole daha var çünkü.

Tatlım ilk mayaladığım sadece probiyotik yoğurt oluyor diğer mayaladıklarım zaten evde yapılan probiyotik yoğurt ya o zaman kendi yoğurdumu kullanıyorum arkdaş ilk defa yapacak diye probiyotik yazdım
bende ilk kez yapacağm ama ben hazır yoğurt kullanmayı düşünüyordm ondan tutmaz mı acaba bu toz nerde satılıyo bide bu tozu kullanınca gerek kalmıyomı yoğurt kullanmaya ay hazr yiye yiye bi haberim bu tarz şeyleredn k.bkma çok sordm ama

Anladım canım cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…