öyle tabi de çok zorlandım ben artık sabır edemiyorum bazenBen daha başlayamadım hem zamansizliktan hemde yamanin biraz bagirsak sorunu var ama başlıcam dun az yoğurt verdim yalanip durdu pek beceremedi alisacaklar yavaş yavaş endişe etme onlarda acemi
öyle tabi de çok zorlandım ben artık sabır edemiyorum bazen
Bizim de 5.ay bitmesine az kaldi daha hicbir sey tattirmadim.. Sut urunu yiyemez.. Sebzeyle baslarim ek gidaya sanirim ama simdi ne tattirsam ki acaba agzina ne sursem.. Bu arada tabisiii ben nobetciyimm hatta daha nobet icin cok erken :)Ben daha başlayamadım hem zamansizliktan hemde yamanin biraz bagirsak sorunu var ama başlıcam dun az yoğurt verdim yalanip durdu pek beceremedi alisacaklar yavaş yavaş endişe etme onlarda acemi
:) Yaman paşa napioAdasimi üzme bakim bende sabirsizim valla
Bizim de 5.ay bitmesine az kaldi daha hicbir sey tattirmadim.. Sut urunu yiyemez.. Sebzeyle baslarim ek gidaya sanirim ama simdi ne tattirsam ki acaba agzina ne sursem.. Bu arada tabisiii ben nobetciyimm hatta daha nobet icin cok erken :)
:) Yaman paşa napio
Ohh miss :) afiyet olsun. Biz sadece anne sütü aldığımız için hep bende çok yorumluyorumMama iciyo şuan yatma hazırlığına girdik babası uyutacak bende cay içip survivor izliyorum
ben keci sutu diye biliyorumKızlar ben arzum'un Bebbe diye yoğurt makinası var ondan aldım. Daha önce kendim mayalardım tutardı ama son dönemlerde olmadı yoğurdum. Bu makineyi de çok övdü arkadaşım aldım bende. Ama aklıma şey takıldı 1 yaşına kadar inek sütü yasaksa neyle mayalıcam ki nasıl olacak kafam basmadı hiç.
afiyet olsun keyif yap sende birazMama iciyo şuan yatma hazırlığına girdik babası uyutacak bende cay içip survivor izliyorum
Ya kızım bugun hiç kaka yapmadı ve cok zorluyo aglıyo madaj falan yaptım yok. Napsamkıya. Oyle aglıyokı dayanamıyoru
Ohh miss :) afiyet olsun. Biz sadece anne sütü aldığımız için hep bende çok yorumluyorumaz kaldı bize de inş napalım dayancaz
İlksefa bukadar zorlandı. Sagol canım. Buarada baya nöbetçi anniş varmış benım gibi bizimkinin uyku saatı 12 zaten. Bugun kaka yüzünden 1i bulcak gibi Kolay gelsın herkeze meleklerıyleBiogaia kullandık biz 3 ay tavsiye ederim.. Şuan çok sorunsa pamuklu cubugu z.yagina batir azcik makatini uyar bacaklarını karnına bastir yapar inşallah ben iki defa boyle yaptırdım yüzüstü yatır bide
bende bütün gün bunu araştırıp durdum bi yoğurda bütün günümü verdim aama halen düzgün bişey bulabilmş değilim kafamda deli sorular var bu konuda şimdi inek sütü yasaksa bu bebelere nasıl inek sütünün yoğurdunu vereceğiz? sonra nasıl hangi kapta mayalayacağız ilk ne kdarla başlayacağız bide yoğurt tattıran arkadşlar ilk hazır yoğurt mu kullandınz yoksa kendniz mi yapıp verdnzKızlar ben arzum'un Bebbe diye yoğurt makinası var ondan aldım. Daha önce kendim mayalardım tutardı ama son dönemlerde olmadı yoğurdum. Bu makineyi de çok övdü arkadaşım aldım bende. Ama aklıma şey takıldı 1 yaşına kadar inek sütü yasaksa neyle mayalıcam ki nasıl olacak kafam basmadı hiç.
bu ne yakışılıklık böyle maşallahhAnnisler 4.ay fotomuzbi de dislik yeni aldım onuda paylaşayım herkese iyi geceler
ah ahh teyzesi sorma.. Ne yapalim kahkahalarini duydukca unutuyorum yorgunlugumu.. Suan gozleri sabahkinden cok daha acik ne zamana uyur bilemem :) yaman beyimize iyi uykular olsun.. Elma armut tatli ya bu sefer sebzeleri yemez diyorlar ama..Bunu yazarken dedim inşallah efsunkarr yazmaz bu cimcime seni yordu yerim ben onuelma armut suyu ile baslayabilirsin
ay ben sizi yerim yerr.. Yakisikli mi gordum ne..Annisler 4.ay fotomuzbi de dislik yeni aldım onuda paylaşayım herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?