2014 Kasım Anneleri

bizde bunu aldık

Eklentiler

• d9c4d804-c01d-402f-8bd1-aa1d8a7c9d94m3.webp
    d9c4d804-c01d-402f-8bd1-aa1d8a7c9d94m3.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 82
oyun halısı alıcam karar veremiyorum. tiny love güneşli günler konuşulmuştu sanırım burda. 100 lira civarı. bi de tiny love tekmele oyna var. çok hoşuma gitti ama yaklaşık 200 lira civarı. sizce değer mi bu kadar para vermeye oyun halısına
Ben de bugün sipariş verdim. Bondigo Arkadaşlarım oyun Halısı. N 11 den fiyatı 112 lira. Bi bak istersen son 3 ürün kalmıştı.

Cevap vermeye geç kaldım bari seni sevdiğimi yazayım I love Tuğba :KK37:
heh carputii bende seni aramıştım. biz 4. ay aşımızı olduk yekta çok ağladı hemşire ile tam konuşamadım acaba ateş olurmu kuzu duş falan aldırabilirmiyiz neyapmalıyım

Hic öyle düşünme benim ablam hic emziremedi yegenim 14 aylık ablam hala sagip iciriyor hic kesilmedi bizim minikte 10 gündür emmiyo sagip veriyorum ama benim sutum hep azdı mama da veriyorum stres yapma hic aynen devam et azalırsa da dunyanin sonu değil herkes rızkını yer
Benim sanırım sol göğsümün sütü çekiliyor :KK61:tabi sağ sağ nereye kadar dedi herhalde gün içinde çok çok az çıakr oldu anca geceden sabaha dolarsa doluyo oda eskisi gibi değil böyle bişey başına gelen var mı çoğalr mı sizce eskisi gibi olur mu :KK61:

sagdigimda sütüm var olduğunu gördüm 100cc çıkmıştı ama bu deneyim bir ay önceydi şimdi durum nasıl bilmiyorum. emerken agzini cekince agzindan sut akiyor ve bazen kusunca cok icti diye dusunup sutum olduguna inaniyorum bezi cisi fln da iyi. süt icin sagip bakayım en iyisi.
Kızlar bende aynı dertten muzdariBim. Şuana kadar hep anne sütüyle gittik ama bu ay 450 500 gram almış ve boyu 1 cm uzamış bugün sağlık ocağında aşı sırasında ölçtüler . Şuan istanbulda annemdeyim normalde izmirde yaşıyorum burdaki Dr sürekli takip edilen yeri baz al dedi aklım allak bullak :( sizin boy durumu nasıl

kan damlası veren arkadaşlar rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebışın kakasında kırmızı nokta gibi[ kan gıbı] bırşeyler gördüm sızdede oluyormu?

Hic öyle düşünme benim ablam hic emziremedi yegenim 14 aylık ablam hala sagip iciriyor hic kesilmedi bizim minikte 10 gündür emmiyo sagip veriyorum ama benim sutum hep azdı mama da veriyorum stres yapma hic aynen devam et azalırsa da dunyanin sonu değil herkes rızkını yer
öyle canım tabi ben hep öyle diyorum zaten benm kızımn rıskıda bu şekildemiymiş diye ama nedense son bi kaç gündür fark edyrm zorlaya zorlaya 10 20 cc zor çıkaryrm ki benm normalde toplamda o kdar çıkıyordu sağarak artrmştm şimdi yine böyle olunca endişelendm inşallah normale dönerz geçici bir süredir

Kızım 5 ten berı kucagımda bayılıcam artık yarınca kıyametı kopartıyo. Evı turluyoruz akşamdan berı totomu yere koymadmya. Eşimde müşterıye gıttı 12 den önce gelmez bayılmazsam ıyıdır

Kızım 5 ten berı kucagımda bayılıcam artık yarınca kıyametı kopartıyo. Evı turluyoruz akşamdan berı totomu yere koymadmya. Eşimde müşterıye gıttı 12 den önce gelmez bayılmazsam ıyıdır
allh yardmcn olsn bnmkde öyle bu aralar özelkkle akşmları imdaaat dye bağrasm gelşyo bazen tek başına bebe büyütmek gerçkten çok zor

Back
X