2014 Kasım Anneleri

bana da erken geldi biraz kac aylik tam bilmiyorum ama bebisiniz. bnmki 11 kasim dogumlu su an sadece emziriyorum dr a sordum cok erken dedi

sürekli yanındaysan emzir ben işte olduğumdan 1 defa falan yardımcı sonrasında hep anne sütü zaten akşam gidiom veriom sabaha kadar işe gelmeden de besliom öle geliom öğlen bi kere alıo mama.doktor liste verdi yazıo onda meyve suyu 4 aylıkken muhallebi die.

Kizlar ya kizm ssbh asi oldu uere koudgm gibi ciglak atiyooo uyyyor iki dskya uyaniyircalpol versemmiki yaa emerkn bile hep ic cekiyo eski asilarda aglaamasti bukadr artk daha cok aci hisseiyorlar dedi hemsirezaten zoruyuyodu yatmayla aciyi bagdastrmaz İnsallah

Hoş buldum :) Ben preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım,1700 gram doğdu kızım. 25 gün kuvözde kaldı
Bende suyumun yetersizliginden yaptim cnm heran kaybedebiliriz dedi doktor 34.te aldilar..bizde 1570 gr dogduk 24 gunde biz kaldik kuvezde:) suan kilosu kac peki

bız dun dorduncu ay ıcın kontrole gıttık 8 kg omusuz sadece mamayla beslenıyo bebısım o yuzden dr yavas yavas ek gıdaya baslayablcgımı soledı elmayla basladık suyundan verdım 3 kasık kadar bı e aptamılın pırınclı kasık maması var bı kac kasık da ondan yedık bız

Canimm benim ya kiyamam ona ben dayanamaz verirdim ama sen daha iyi bilirsin canim.. ahh su asilar kucukkende sevmezdim simdi nefret ediyorum aşıdan

bızde bahsettgın muhallebıyle basladık cnm

Hayırlı olsun canim bide bebegine kocaman maşallah

Ya kızlar ben bu ek gıda listesını dr şimdiden istıyım ancak anlat ancak planlama yaparım 2 3 ayda. Bırde neler var o listede yapmayı ogrenırım en aZından. Muhallebi falan konuşulmuş. Ooo ben cıkamıcam bu işin içindenya. Yada benmı cok buyutuyorum bu olayı.

bızde bahsettgın muhallebıyle basladık cnm

ERKEN DEĞİL BENCE ÇORBA FALAN DEĞİL TABİ DE MUHALLEBİ FALAN OLUR BAZILARI YOĞURT BİLE VERİO BEN YOĞURTA 5. AYINDA BAŞLICAM 6.AYDA DA ÇORBA VS İŞTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…