Sen de liliikız eğil boyum yetmez
bana da erken geldi biraz kac aylik tam bilmiyorum ama bebisiniz. bnmki 11 kasim dogumlu su an sadece emziriyorum dr a sordum cok erken dedi
Ustte sag tarafta rumuzuna tikla kisisel bilgilerine tikla ozel baslak var dogum tarihini gir bebisinin altta degisiklikleri kaydet de bittiBen bebisin doğum tarihini durum kısmına yazıyorum ama profilde görünmüyor nasıl yapabilirim ac
Cok begendim canim nerden aldin? Hakkaten o koynuna sigmazEki Görüntüle 1452651 Eki Görüntüle 1452657 kizlar bu da bizim uyku arkadasimizz.. Ben cok sevdim umarim kizim da sever :) ama benim kizim sadece emerek uyuyor e emerken ben bu esekcigi koynuma mi koyayim? Bir de biraz buyuk gibi iki eliyle tutabiliyor ama..
Cok guzelmis bizim uyku arkadasimiz battaniyesi battaniyesini burnuna kadar cekip oyle yatiyor, u arada emzirirken eline vermeyi deneyebilirsinEki Görüntüle 1452651 Eki Görüntüle 1452657 kizlar bu da bizim uyku arkadasimizz.. Ben cok sevdim umarim kizim da sever :) ama benim kizim sadece emerek uyuyor e emerken ben bu esekcigi koynuma mi koyayim? Bir de biraz buyuk gibi iki eliyle tutabiliyor ama..
bana da erken geldi biraz kac aylik tam bilmiyorum ama bebisiniz. bnmki 11 kasim dogumlu su an sadece emziriyorum dr a sordum cok erken dedi
Ben bebegim uc aylikken oldum eşim bana gebelik testi almıştıben de 20ekimde dogum yaptim hala adet olmadim.. Hamile miyim neyim he heee :)
Ayy sakasindan bile korktumm..
tesekkurler yardıın ıcınUstte sag tarafta rumuzuna tikla kisisel bilgilerine tikla ozel baslak var dogum tarihini gir bebisinin altta degisiklikleri kaydet de bitti
Bende suyumun yetersizliginden yaptim cnm heran kaybedebiliriz dedi doktor 34.te aldilar..bizde 1570 gr dogduk 24 gunde biz kaldik kuvezde:) suan kilosu kac pekiHoş buldum :) Ben preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım,1700 gram doğdu kızım. 25 gün kuvözde kaldı
Kuyruğundaki fiyonku çok ŞirinEki Görüntüle 1452651 Eki Görüntüle 1452657 kizlar bu da bizim uyku arkadasimizz.. Ben cok sevdim umarim kizim da sever :) ama benim kizim sadece emerek uyuyor e emerken ben bu esekcigi koynuma mi koyayim? Bir de biraz buyuk gibi iki eliyle tutabiliyor ama..
Canimm benim ya kiyamam onaKizlar ya kizm ssbh asi oldu uere koudgm gibi ciglak atiyooo uyyyor iki dskya uyaniyircalpol versemmiki yaa emerkn bile hep ic cekiyo eski asilarda aglaamasti bukadr artk daha cok aci hisseiyorlar dedi hemsire zaten zoruyuyodu yatmayla aciyi bagdastrmaz İnsallah
bızde bahsettgın muhallebıyle basladık cnmMuhallebi dediğim aptamil mamanın kaşık maması günde 1 defa alıo doktor uygun dedi ek gıdaya bu şekilde başlayabilirsn dedi bende işte olduğumdn iyi oluo aç kalmıo hemde yavaştan alışıo az zaten öle çok değil çoğunluk anne sütü.
Hayırlı olsun canim bide bebegine kocaman maşallahbız dun dorduncu ay ıcın kontrole gıttık 8 kg omusuz sadece mamayla beslenıyo bebısım o yuzden dr yavas yavas ek gıdaya baslayablcgımı soledı elmayla basladık suyundan verdım 3 kasık kadar bı e aptamılın pırınclı kasık maması var bı kac kasık da ondan yedık bız
saol cnm valla gece gunduz demeden bı bardak su ıcemeden bazen onlarla ılgılenıyoruz yeterkı ıı olsunlarHayırlı olsun canim bide bebegine kocaman maşallah
YetissbacimmmmCanım adasim
napsam bilemedim yaCanimm benim ya kiyamam onaben dayanamaz verirdim ama sen daha iyi bilirsin canim.. ahh su asilar kucukkende sevmezdim simdi nefret ediyorum aşıdan
Hersey onlar için . Aclik susuzluk iyide wc olayi cok zorluyo benisaol cnm valla gece gunduz demeden bı bardak su ıcemeden bazen onlarla ılgılenıyoruz yeterkı ıı olsunlar
bızde bahsettgın muhallebıyle basladık cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?