2014 Kasım Anneleri

bayanlar bebişleriniz kaç kilo 4 aylıklar.

Yarin rota asimizin ikinci dozu yapilacak.. Oncekinde cok karin agrisi olmustu birkac gun korkuyorum umarim yine olmaz.. ikinci dozu yaptiranlar var mi?

Oğlumun hırıltısı var demistim sabah sonra bir iki oksurmeye başladı bende biraz ılık su biraz da ıhlamur verdim benide dogru durust emmedi bugun bend3 biraz mama yaptim veridm icti 2 sattir uyuyuyor bir sıkıntı yapar mı ıhlamur uyutUr mu bole sizce

korkma canım. Üstünü hafiflet. Vücudu yaniyorsa biraz ıslak havlu yap eklem yerleine.Ben oğluma ateşi 38 olmayana kadar şurup vermiyorum ama sen bebeginin vücut ısısını daha iyi bilirsin annesi.

Ben ateş olmadıkça calpol fln aklıma getirmiyorum..
Daha beter dis sancıları kapıda 6.ay aşısı var haklarimizi onlara saklayalim..Ateşi varmi çok mu huzursuz ben yamana hic bisey vermemistim..
ates yok cok şükür huzursuz sadece canim hep aglamakli bekleyeyim bakalim.biraZdaha

bunlari gördükçe kendime nasıl stres yarattıgimin daha da farkına varıyorum . Haklısın ben de birkaç kere demekki benim çocuğum uykuyu sevmiyor diye telkin ettim kendimi. Tabi oğlum ağlayana kadar sonra neden uyumuyor diye başa sardim. Sağol arkadaşım daha rahat olucam artık.

ihlamur rahatlatir ama benim yaramaza pek uyku etkisi yapmazdı. Sorun olacagini sanmam.

Ihlamur uyutuyor sakinlestiriyor evet. Hasta oldugu icin halsizlesmis de olabilir. Benimki de hasta oldugunda istahsizlasmisti ve nerdeyse bigun boyunca hic uyanmak istemedi

İyi yapmışsın cnm sen saygıda kusur etmemıssın helal olsun sana
Cok ayıp cook
Bzım gelın hamıle annemde bende ona ne alalım dıye şaşırıyrz herseyın en kalıtelısını almayı planlıyrz
Uzakta onlar yakınımıza tasıncaklar
Mesela ben onada hamıle kıyafetlerı almak ıstyrm
Annem dogumuma ona hedıye alacak
Olay sadece bebekte de bıtmemelı
Annr kendını degerlı hıssetmelı

Uyku arkadaşını nasıl kullanıosunuz bayanlar ilk defa gördüm de biraz bilgi verirmisiniz işe yarar bişeyse bende alayım oğluşuma.
Cnm uyku sembolu o aslında
Ona sarılıp uykıya dalması kolaylasak
Ben yıkamadm kullanmadm
Feneyınce yazarım :)

Oglumun bı karıs kadar mınık yastıgı var annem onu vermıs elıne
Kucagına alıp bı kısmını agzına sokup panda gıbı yuvarlanıyor :)))
Ondan guc alıo cok komık
Sızde yapın
lili sizdemi diş çıkarıyorsunuz biz çokarıyoruz çok sıkıntıda ya neyapıcağını bilmiyo

evet su minik kavanozda olan akışkan mı bilmiyorum ama benimki yutamaz gibi geliyor ya
mesai durumundan dolayı iyi yapmışsın aslında ben şimdi ara verdim 1-1.5 saat süreyle emiyor benim çok zor olurdu herhalde genelde 2-3 saatten bahsedilmis

Pirinç unu nisasta vs İşte onu verirlermis mideyi alçı gibi tutarmış canım annem gece bir defa yetiyordu diyor sağlıklı mi hayır ama o zaman o varmış tabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…