27 ekimde dogum yaptim henuz adet olmadim dr a gitmeyede korkuyorum hayirlisi
Ben de hala adet olmadım.
korkma canım. Üstünü hafiflet. Vücudu yaniyorsa biraz ıslak havlu yap eklem yerleine.Ben oğluma ateşi 38 olmayana kadar şurup vermiyorum ama sen bebeginin vücut ısısını daha iyi bilirsin annesi.
ates yok cok şükür huzursuz sadece canim hep aglamakli bekleyeyim bakalim.biraZdahaBen ateş olmadıkça calpol fln aklıma getirmiyorum..
Daha beter dis sancıları kapıda 6.ay aşısı var haklarimizi onlara saklayalim..Ateşi varmi çok mu huzursuz ben yamana hic bisey vermemistim..
bunlari gördükçe kendime nasıl stres yarattıgimin daha da farkına varıyorum . Haklısın ben de birkaç kere demekki benim çocuğum uykuyu sevmiyor diye telkin ettim kendimi. Tabi oğlum ağlayana kadar sonra neden uyumuyor diye başa sardim. Sağol arkadaşım daha rahat olucam artık.Ah canım yükseleni BAŞAK olan bi Boğa yım ben de" hem inat, hem titizbenim oğlum her sabah 4 te Kalkıp 1-2saat uyanık kalıyor. Ben daha yatağa yatarken yine uyanacak mı, yine uyumayacak mı stresiyle yatıyordum. Yine uyanıyordu, yine uyumuyordu ve buna nasıl sinirleniyordum, hercümerc değişik bi Yöntem izliyordum, 4ten sonra uykusuna devam etmesi için. Genelde de eşim saat 6 gibi çocuğu benden kurtarıyordu. Bende uyumayan çocuk, eşimin kollarında 5 dak. Uykuya dalıyordu, benim sinir katsayım iyice artıyordu tabi. Sonra aman uyanırsa uyansın ne yapayım uyumasın, bunu da başaramamış olalım dediğim gün, Çocuğum da rahata erdi. Şimdi üzülüyorum onu da kendimi de bunalttığım için, evet yanlış Yaptım ama şükür ki yaptığım yanlıştan döndüm. Of ne dertliymişim be
ihlamur rahatlatir ama benim yaramaza pek uyku etkisi yapmazdı. Sorun olacagini sanmam.Oğlumun hırıltısı var demistim sabah sonra bir iki oksurmeye başladı bende biraz ılık su biraz da ıhlamur verdim benide dogru durust emmedi bugun bend3 biraz mama yaptim veridm icti 2 sattir uyuyuyor bir sıkıntı yapar mı ıhlamur uyutUr mu bole sizce
Oğlumun hırıltısı var demistim sabah sonra bir iki oksurmeye başladı bende biraz ılık su biraz da ıhlamur verdim benide dogru durust emmedi bugun bend3 biraz mama yaptim veridm icti 2 sattir uyuyuyor bir sıkıntı yapar mı ıhlamur uyutUr mu bole sizce
İyi yapmışsın cnm sen saygıda kusur etmemıssın helal olsun sanaAy benim kv nereye gitcek ki burnumun dibinde Allah tan Anadolu yakasında oturuyor yoksa dibimde biter her gün simdi torun bahane. nasıl buldun yorganı ömre bedel demi...Ben bu paçavra için bile eline sağlık dedim ezmedim yaptık da beğenmedi demesinler nede olsa adımız el kızı...
OleeeyBenim küçük tazmanya canavarım da dönüyor artık teyzeleri))
Carputi nettin kız hepimizi ortaya döktünEe bende Elif olduğumu kimseye söylemiyeyim
Sanırım forumun Yarısı Elif
Ouww sagol bebegımm yaa nasıl mutlu oldummm anlatamamSeviyorum seni
Sen de iyi ki varsın
Cnm uyku sembolu o aslındaUyku arkadaşını nasıl kullanıosunuz bayanlar ilk defa gördüm de biraz bilgi verirmisiniz işe yarar bişeyse bende alayım oğluşuma.
Aynrn sallıyrm besıktecanim kendi kendine mi uyuyor masallah. ben de uyku saatlerine dikkat ediyorum ama maalesef yardimsiz uyumuyor ve gece emmeye cok kalkiyor
lili sizdemi diş çıkarıyorsunuz biz çokarıyoruz çok sıkıntıda ya neyapıcağını bilmiyoOglumun bı karıs kadar mınık yastıgı var annem onu vermıs elıne
Kucagına alıp bı kısmını agzına sokup panda gıbı yuvarlanıyor :)))
Ondan guc alıo cok komık
Sızde yapın
evet su minik kavanozda olan akışkan mı bilmiyorum ama benimki yutamaz gibi geliyor yaMuhallebi dediğim aptamil mamanın kaşık maması günde 1 defa alıo doktor uygun dedi ek gıdaya bu şekilde başlayabilirsn dedi bende işte olduğumdn iyi oluo aç kalmıo hemde yavaştan alışıo az zaten öle çok değil çoğunluk anne sütü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?