2014 Kasım Anneleri

Hoşgeldin merhaba:) karışık gidiyorum ben şuanda tam geçiş kolay olsun diye çok sallamamaya,memede uyutmamaya çalışıyorum sadece

Sadece anne sütü mü alıyor canim

hayır onu demedim uyurken yanına mı veriyosunuz yani onunla mı uyuyo benim ki pek anlamıyo kedisi var mesela veriyorum bakıo ama öle eline alma vs yok daha.
yani canim kendisini uykuyla ozdeslestirecegi bir nesne. oyuncak. sadece uyumasi icin eline verilecek baglanmasi iki ayi bulabiliyormus ben de ilk dun verdim simdilik cok anlamiyo aynen. bir de kokunu sindirebilirsen uyku arkadasina benimsemesi kolay olabiliyormus

Benım kızım da cok deli yatardı o ikeanın küçücük karyolada kenar korumaları varsa uyku setinin bişey olmaz bence canım. Benım kızım 2.5 yaşına kadar onda yattı sıkıntı olmadı hiç. :)

canim kendi kendine mi uyuyor masallah. ben de uyku saatlerine dikkat ediyorum ama maalesef yardimsiz uyumuyor ve gece emmeye cok kalkiyor

Yok canım kendi kendine uyumuyor maalesef, beşiğini sallıyorum. En geç dokuz buçuk on gibi uyuyor. Gece de iki kere kalkıyor, emiyor,emerken uyanmıyor. Yani tekrar uyutmak gibi bir sorunum olmuyor.

Benim oğlum da halen 120 cc içiyor 180 içtiği hiç olmadı daha en fazla 150 cc içiyor nadiren o da...1 ekimde doğdu 3.5 saatte bir mama yediriyorum bende.
Geceleri genelde 6 saat ac olduktan sonra iciyor bende zorluyorum biraz zorlamasam 150 falan iciyor
Ben zarar veririm diye hic kollarindan kaldirmiyordum bende yavas yavas yapayim ozaman belki tesvik etmek gerekiyordur bu harekete

benimki kendisini hic ac birakmiyor canim gece kac olursa olsun evi yikiyor aglayarak ben gece 10 gibi degistiriyorum sabah 10 gibi aciyorum bezini bayagi cis yapmis oluyor bence bi sorun yok bebeginde hem masallah 200 cc azdegil

Bu arada saglik ocaginda ki ebe demir ilaci icin 5. Ayin sonunda yani bu ayin 27 sinde ve kilo basina 1 damla dedi anladigim kadariyla erken kullanan anneler var sanirim burada demir damlasini

Kizlar adet olan var mi ben oldum 15 kasim dogumlu bebegim:) iyimi kotumu anlmadim:)

bazen ben de katı olmamaya çalışıyorm ama bazen zivanadan çıkıyorum. Belki de kasiyorum kendimi böyle olacak die başak burcuyum düzeni severim . Is çocuk olunca bütün şey değişiyor tabi. Bu konuda eksik hissediyorum kendimi . Tek sorunumuz uyku.

Ben oldum canım üç gun ama. Normalde bır hafta sürerdı benımkı.
canim o ara kanama olabilir emzirirken vucut regl olmaya hazirlik yaptigi donemde bir kac gun suren kanamalar olabiliyormus ben de uc kez regl oldum sandim ama bir kac gun surup kesildi dr.uma sordum olabiliyormus bu surecte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…