Biz gezmeye gıdıyoruzz ama markete.
merhaba arkadaslar. uyku duzeni ile ilgili bir seyler ararken kendimi bu topikte buldum. ben de kasim annesiyim yani oglum 4 ayini daha yeni bitirdi. tanismak ve pek cok soruna elimden de geldiginde birlikte care aramak amaciyla yaziyorum. her seyi arastirip sonra uygulayan bir anne olarak elimden telefon dusmuyor maasef. bebislerimiz cok onemli her seyin en guzelini hakediyorlar. hazir yazmisken bir de sorum olacak uyku egitimi icin dort ay iyi bir sure deniyor baslayan arkadaslar var mi hangi yontemleri oneriyorsunuz herkes bir sey yazmis. merak ettim. sevgiler :)
Benim yapmadı daha bilmm gerçi ben masaya hiç getirmedim :) ben sadece elma suyuna başladım gerçi ben çalışıorum kv bakıo ben sölüom o yapıo bazen de kendi kafasına göre takılıo takılamıoda soruo ama konuşunca ben napıcağımı biliom der:)
yani canim kendisini uykuyla ozdeslestirecegi bir nesne. oyuncak. sadece uyumasi icin eline verilecek baglanmasi iki ayi bulabiliyormus ben de ilk dun verdim simdilik cok anlamiyo aynen. bir de kokunu sindirebilirsen uyku arkadasina benimsemesi kolay olabiliyormushayır onu demedim uyurken yanına mı veriyosunuz yani onunla mı uyuyo benim ki pek anlamıyo kedisi var mesela veriyorum bakıo ama öle eline alma vs yok daha.
Selam herkese nasılsınız uzun zamandır giremedim bebişler nasıl
Kızlar az önce uyuttuğum Oğlumu beşike yan yatmış olarak buldum, şok oldum. Yani şöyle, yine Sırt üstü ama beşike boylamasına yatırıyoruz ya tam enlemesine yatarken buldum. Beşiğim İKEA bın beşiklerinden. Eni 60 cm, e oğlan 64 cm. Korkuyorum bi yerlerine zarar verecek diyebuna bi önlem almam Lazım, fikir verin lütfen. Şu an tek aklıma gelen park yatak almak
canim kendi kendine mi uyuyor masallah. ben de uyku saatlerine dikkat ediyorum ama maalesef yardimsiz uyumuyor ve gece emmeye cok kalkiyor
Geceleri genelde 6 saat ac olduktan sonra iciyor bende zorluyorum biraz zorlamasam 150 falan iciyorBenim oğlum da halen 120 cc içiyor 180 içtiği hiç olmadı daha en fazla 150 cc içiyor nadiren o da...1 ekimde doğdu 3.5 saatte bir mama yediriyorum bende.
Ben zarar veririm diye hic kollarindan kaldirmiyordum bende yavas yavas yapayim ozamanSönmeleri süt yok anlamına gelmiyor. Bebek emdikçe ya da sağdıkça gelir. Bebeğin emmeye başlasın yutkunmasından sütünün olduğunu anlarsın. 3. aydan sonra öyle göğüslerde doluluk olmayabilirmiş.
Benimki pusette ve kafasının altında ince bir yastık varken kendini kaldırmaya çalışıyor. Sanki kalksa bir şey yapabilecekmiş gibi. Ben sık sık ellerinden tutup pusetinden beşiğinden kendime çekerek kaldırıyorum. Dr. muzda muaynelerde hep öyle yapıyor. Yapa yapa alıştı. şimdi kendi kalkmaya çalışıyor. Kafasını ve omuzlarını kaldırıyor. Tabi popoyu kaldıramayınca geri yatıyor :)
Hoşgeldin. Benimde 5 Aralık doğumlu Prensim.
Maş allah hadi gidip hava alın. Markette gezmek oldu artık çocuktan sonra :)
Çok güzelmiş. İnş Allah sever.
Hoşgeldin. Biz daha öyle bir düzen oluşturmadık. Kucakta sallayarak uyutuyorum şuan ama biraz daha ağırlaşınca ne yaparım hiç bilmiyorum.
Merhaba canım. Biz oğlusumla iyiyiz siz nasılsınız. 3 aylık olduk biz siz kaç oldunuz.
benimki kendisini hic ac birakmiyor canim gece kac olursa olsun evi yikiyor aglayarak ben gece 10 gibi degistiriyorum sabah 10 gibi aciyorum bezini bayagi cis yapmis oluyor bence bi sorun yok bebeginde hem masallah 200 cc azdegilAnladin canim keşke benimkide emseydi ama malesef
Bende senn gibym braz canım uyuyosa ellemyrm gece 1 kere mama yiyor bazen sabh kalkınca hiç çiş olmuyr beznde endişelenyrm oyuzden
Aynen dediğin gibi canım birtek son beslenmemz yani akşam yatmadan 200 cc içiyor sonra gece kaçta uyanrsa artk 1 kere içiyr ve sabh 6:30 da ayaktayz ama gece bazen hiççiş yapmamş oluyr yatarken bağlyrm mesela bi sorun mu var dye düşnyrm seninbebişte gece 1 kere içiyrmş çiş yapıymu çok peki
Emzirmek en güzeli
canım ben de siparis verdim ama kargolanma tarihi 17 Mart tan sonra yazıyor. sende de böyle yazıyor muydu ne güzel erken gelmişEki Görüntüle 1450579
Kızlar uyku arkadası geldı kargodan cok guzelmiş
Bakalım sevecekmı :)
Prensesss sen gezmeyemi gıdıosunnnn ne guzel olmussunbn ne tatlı yavrum yerım
Ben oldum canım üç gun ama. Normalde bır hafta sürerdı benımkı.Kizlar adet olan var mi ben oldum 15 kasim dogumlu bebegim:) iyimi kotumu anlmadim:)
Lili trendyoldan almştı. Bn butik bebeden aldm. Sen de ordan aldn sanırım. Aynen dediğin gibi yazıyorcanım ben de siparis verdim ama kargolanma tarihi 17 Mart tan sonra yazıyor. sende de böyle yazıyor muydu ne güzel erken gelmiş
bazen ben de katı olmamaya çalışıyorm ama bazen zivanadan çıkıyorum. Belki de kasiyorum kendimi böyle olacak die başak burcuyum düzeni severim . Is çocuk olunca bütün şey değişiyor tabi. Bu konuda eksik hissediyorum kendimi . Tek sorunumuz uyku.Ben şunu gördüm, çok katı olmamak Lazım, ben de Dediğin gibi oh oldu diyordum, bi bakıyordum başa dönmüşüz, eski düzeni oturtmakta ısrarcı davranıyordum, sonra İkimiz de zıvanadan çıkıyordukçıkıyordukşimdi daha esnek davranıyorum düzen daha yerli yerinde çok şükür. Normalde beşiğinde sallanmadan beni izleyerek uyuyor artık ama bazen kucağımı istiyor, üzmüyorum kucağımda uyutuyorum, huzurlu uyuyup huzurlu Uyanıyor. Huzurlu vakit geçirince bi dahakinde beşiğinde uyurken arıza çıkarmıyor mesela. Bi de biyolojik ihtiyaçlarını çok önemsiyorum, evet gazı varsa Ayağımda sallıyorum, ya da aşı oldu ve huzursuz, korkuyorsa Ayağımda sallıyorum. Arada yapılan kaçamakların Alışkanlık haline dönmediğini gördüm mesela. Böylece rahatladım garibim yavrum da huzura erdi ben rahatlayınca
Bende 27 ekimde doğum yaptım 2 kez adet oldum 3. Yü beklyrm hayırlısı27 ekimde dogum yaptim henuz adet olmadim dr a gitmeyede korkuyorum hayirlisi
canim o ara kanama olabilir emzirirken vucut regl olmaya hazirlik yaptigi donemde bir kac gun suren kanamalar olabiliyormus ben de uc kez regl oldum sandim ama bir kac gun surup kesildi dr.uma sordum olabiliyormus bu surecte.Ben oldum canım üç gun ama. Normalde bır hafta sürerdı benımkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?