- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Yarım cay kaşıgı vermiştim canım benYetissbacimmmmneyapayim ya ne kadr calpol vermeliyim asi oldu hala huzursuz vereyimmi vermeeyeyimmi.s
napsam bilemedim ya
Canim ateşine baktin mi bide bol bol emzir sevgini göster bizimki ilk aşı da ateslendi diye oyle soyledim ben.. sizinki atesi yoksa verme tabi ki.. huzursuzlugu nasil mizmiz mi hep agliyo muYetissbacimmmmneyapayim ya ne kadr calpol vermeliyim asi oldu hala huzursuz vereyimmi vermeeyeyimmi.s
napsam bilemedim ya
aynn katılıorum sana bı de benm oglum cok cabuk acıkan bı bebek gun ıcınde ıyı doyarsa gece daha rahat uyuyo kesınkleERKEN DEĞİL BENCE ÇORBA FALAN DEĞİL TABİ DE MUHALLEBİ FALAN OLUR BAZILARI YOĞURT BİLE VERİO BEN YOĞURTA 5. AYINDA BAŞLICAM 6.AYDA DA ÇORBA VS İŞTE
Ben de dün 2 çay kaşığı yoğurt verdim.ERKEN DEĞİL BENCE ÇORBA FALAN DEĞİL TABİ DE MUHALLEBİ FALAN OLUR BAZILARI YOĞURT BİLE VERİO BEN YOĞURTA 5. AYINDA BAŞLICAM 6.AYDA DA ÇORBA VS İŞTE
evet. birde yedekli alayım dedim bitmiş :)Lili trendyoldan almştı. Bn butik bebeden aldm. Sen de ordan aldn sanırım. Aynen dediğin gibi yazıyor
Sagol canımYarım cay kaşıgı vermiştim canım ben
elmle bktm birsey yok şükür sadece mizmiz uyuu ca ciglk atiuo bekleyeyim bskalm birazdaha hep memede zaten ondan beri emmiyoda oyle bekliyo yavrum guc aliuorr benden kanimca sagoll canimbenimCanim ateşine baktin mi bide bol bol emzir sevgini göster bizimki ilk aşı da ateslendi diye oyle soyledim ben.. sizinki atesi yoksa verme tabi ki.. huzursuzlugu nasil mizmiz mi hep agliyo mu
korkma canım. Üstünü hafiflet. Vücudu yaniyorsa biraz ıslak havlu yap eklem yerleine.Ben oğluma ateşi 38 olmayana kadar şurup vermiyorum ama sen bebeginin vücut ısısını daha iyi bilirsin annesi.Yetissbacimmmmneyapayim ya ne kadr calpol vermeliyim asi oldu hala huzursuz vereyimmi vermeeyeyimmi.s
napsam bilemedim ya
aynn katılıorum sana bı de benm oglum cok cabuk acıkan bı bebek gun ıcınde ıyı doyarsa gece daha rahat uyuyo kesınkle
c&a dan aldim canim.. Winnie the poo karakterlerinden biri.. Ben cok severdim o cizgi filmi.. Bu esek, benim de ordaki karakterlerden ayim var cok severimm :)Cok begendim canim nerden aldin? Hakkaten o koynuna sigmazazcik tenine sursrn kokun siner belki uyuyunca yanina koy zamanla sarılır
Bende suyumun yetersizliginden yaptim cnm heran kaybedebiliriz dedi doktor 34.te aldilar..bizde 1570 gr dogduk 24 gunde biz kaldik kuvezde:) suan kilosu kac peki
Bi ikinci sorumda biz 25 eylulde dogdugumu hesaplarsak hepinizden buyuguz..
Normal dogmasi gereken hafta kasimin ilk haftasiydi...
Inatla sormama ragmen doktor ek gidaya baslatmiyor bizi ama burada ufak ufak baslayan insanlar var...
1 cay kasigi yogurt bile verdirtmiyor..
Sizler doktor esliginde mi yoksa ayiniz geldigi icin mi veriyosunuz 4.ay olarak
Ah canım yükseleni BAŞAK olan bi Boğa yım ben de" hem inat, hem titizbazen ben de katı olmamaya çalışıyorm ama bazen zivanadan çıkıyorum. Belki de kasiyorum kendimi böyle olacak die başak burcuyum düzeni severim . Is çocuk olunca bütün şey değişiyor tabi. Bu konuda eksik hissediyorum kendimi . Tek sorunumuz uyku.
Ben de dün 2 çay kaşığı yoğurt verdim.
Yetissbacimmmmneyapayim ya ne kadr calpol vermeliyim asi oldu hala huzursuz vereyimmi vermeeyeyimmi.s
napsam bilemedim ya
Biz 4.5 ayligiz hafta sonu elma suyuyla baslayacagiz 1 hafta sonra yogurt 1 hafta sonrada sebze corbalari dr umuz boyle soyledi[/QUOTE]Bizo"34ist, post: 39914791, member: 500731"]ERKEN DEĞİL BENCE ÇORBA FALAN DEĞİL TABİ DE MUHALLEBİ FALAN OLUR BAZILARI YOĞURT BİLE VERİO BEN YOĞURTA 5. AYINDA BAŞLICAM 6.AYDA DA ÇORBA VS İŞTE
Ya kızlar aklıma bisey takıldı arastiŕdm ama pek biseyde bulamadım...
Smdi biz 28.haftaya kdr hersey normal gidiyoduk boy kilo su orani doktorlar hep cok ii diyolardi..
28 haftadan snra ki kontrolum 31.haftadaydi gittik suyum az die yatis verdi doktor 5 gun yattim ciktm suyum biraz artmisti snra 2 hafta snra tekrar gel dedi gittim 34.haftaliktm suyun az cok artmamis yine dedi(bu süre iconde gunde 3 bucuk4 lt su icmistm artsin die ama ) nese detayli ultrasona yolladi orada randevu alamadik ertesi güne verdiler sırayı..
Bizde gittigim hastanenin 200 mt ilerinde kadin dogum hastanesi vardi esim gel ona gidelim sonradan keske gitseydik demeyelim dedi..
Nese gittik normalde randevu aldigim doktor hastaneninde bashekimiymis ve 1 hafta onceden aliniyomus talep cok olan bi doktormus..ben girdim bos yer var dedi direk aldik ..
Doktor muayene etti suyun cok az heran cocugunu kaybedebilirsin dedi ve ertesi gun doguma aldi...
Smdi soruma geleyim peki bnm suyum 28.haftaya kdr iyiydi snra niye yetersiz oldu
Suyum falanda gelmedi hic..
Benim suyum nere gitti arkadaslar kafam takildi yani burdada yanit bulamazsam dogum yaptigm doktora gidip ya doktor bey sagol var ol ama ben niye erken dogm yaptm suyum niye normalken yetersizlesti diye sorucam ..korkuyorm 2.cocukta da mi ayni sey olucak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?