2014 Kasım Anneleri

HATTA BABANNEMİZ YİYEMEZ ONU DA BİBERONDA VERİO :) MUHALLEBİ ASLINDA AMA

Yetissbacimmmmneyapayim ya ne kadr calpol vermeliyim asi oldu hala huzursuz vereyimmi vermeeyeyimmi.s
napsam bilemedim ya
Canim ateşine baktin mi bide bol bol emzir sevgini göster bizimki ilk aşı da ateslendi diye oyle soyledim ben.. sizinki atesi yoksa verme tabi ki.. huzursuzlugu nasil mizmiz mi hep agliyo mu

ERKEN DEĞİL BENCE ÇORBA FALAN DEĞİL TABİ DE MUHALLEBİ FALAN OLUR BAZILARI YOĞURT BİLE VERİO BEN YOĞURTA 5. AYINDA BAŞLICAM 6.AYDA DA ÇORBA VS İŞTE
aynn katılıorum sana bı de benm oglum cok cabuk acıkan bı bebek gun ıcınde ıyı doyarsa gece daha rahat uyuyo kesınkle

Bizo"34ist, post: 39914791, member: 500731"]ERKEN DEĞİL BENCE ÇORBA FALAN DEĞİL TABİ DE MUHALLEBİ FALAN OLUR BAZILARI YOĞURT BİLE VERİO BEN YOĞURTA 5. AYINDA BAŞLICAM 6.AYDA DA ÇORBA VS İŞTE[/QUOTE]
Biz 4.5 ayligiz hafta sonu elma suyuyla baslayacagiz 1 hafta sonra yogurt 1 hafta sonrada sebze corbalari dr umuz boyle soyledi

Yarım cay kaşıgı vermiştim canım ben
Sagol canım
Canim ateşine baktin mi bide bol bol emzir sevgini göster bizimki ilk aşı da ateslendi diye oyle soyledim ben.. sizinki atesi yoksa verme tabi ki.. huzursuzlugu nasil mizmiz mi hep agliyo mu
elmle bktm birsey yok şükür sadece mizmiz uyuu ca ciglk atiuo bekleyeyim bskalm birazdaha hep memede zaten ondan beri emmiyoda oyle bekliyo yavrum guc aliuorr benden kanimca sagoll canimbenim

Ya kızlar aklıma bisey takıldı arastiŕdm ama pek biseyde bulamadım...
Smdi biz 28.haftaya kdr hersey normal gidiyoduk boy kilo su orani doktorlar hep cok ii diyolardi..
28 haftadan snra ki kontrolum 31.haftadaydi gittik suyum az die yatis verdi doktor 5 gun yattim ciktm suyum biraz artmisti snra 2 hafta snra tekrar gel dedi gittim 34.haftaliktm suyun az cok artmamis yine dedi(bu süre iconde gunde 3 bucuk4 lt su icmistm artsin die ama ) nese detayli ultrasona yolladi orada randevu alamadik ertesi güne verdiler sırayı..
Bizde gittigim hastanenin 200 mt ilerinde kadin dogum hastanesi vardi esim gel ona gidelim sonradan keske gitseydik demeyelim dedi..
Nese gittik normalde randevu aldigim doktor hastaneninde bashekimiymis ve 1 hafta onceden aliniyomus talep cok olan bi doktormus..ben girdim bos yer var dedi direk aldik ..
Doktor muayene etti suyun cok az heran cocugunu kaybedebilirsin dedi ve ertesi gun doguma aldi...
Smdi soruma geleyim peki bnm suyum 28.haftaya kdr iyiydi snra niye yetersiz oldu
Suyum falanda gelmedi hic..
Benim suyum nere gitti arkadaslar kafam takildi yani burdada yanit bulamazsam dogum yaptigm doktora gidip ya doktor bey sagol var ol ama ben niye erken dogm yaptm suyum niye normalken yetersizlesti diye sorucam ..korkuyorm 2.cocukta da mi ayni sey olucak ki

Yetissbacimmmmneyapayim ya ne kadr calpol vermeliyim asi oldu hala huzursuz vereyimmi vermeeyeyimmi.s
napsam bilemedim ya
korkma canım. Üstünü hafiflet. Vücudu yaniyorsa biraz ıslak havlu yap eklem yerleine.Ben oğluma ateşi 38 olmayana kadar şurup vermiyorum ama sen bebeginin vücut ısısını daha iyi bilirsin annesi.

aynn katılıorum sana bı de benm oglum cok cabuk acıkan bı bebek gun ıcınde ıyı doyarsa gece daha rahat uyuyo kesınkle

YANINDA OLSAM BİLE BELKİ VERİRDİM MEYVE SUYU KESİNLİKLE VERİLİR4.AYDA SUYU SONRASINDA MEYVE PÜRESİ ZATEN YANINDA DEĞİLİM DİE SÜT YETMEZ BELKİ DİE VERDİRİORUM YOKSA SAĞIYORUM POŞETLEE BIRAKIOM DA BİDE ŞU VAR GENELDE NİŞASTADAN PİRİNÇ UNUNDAN YAPAN VAR ONLARA NE DEMELİ.

Cok begendim canim nerden aldin? Hakkaten o koynuna sigmaz azcik tenine sursrn kokun siner belki uyuyunca yanina koy zamanla sarılır
c&a dan aldim canim.. Winnie the poo karakterlerinden biri.. Ben cok severdim o cizgi filmi.. Bu esek, benim de ordaki karakterlerden ayim var cok severimm :)

Bi ikinci sorumda biz 25 eylulde dogdugumu hesaplarsak hepinizden buyuguz..
Normal dogmasi gereken hafta kasimin ilk haftasiydi...
Inatla sormama ragmen doktor ek gidaya baslatmiyor bizi ama burada ufak ufak baslayan insanlar var...
1 cay kasigi yogurt bile verdirtmiyor..
Sizler doktor esliginde mi yoksa ayiniz geldigi icin mi veriyosunuz 4.ay olarak

Bende suyumun yetersizliginden yaptim cnm heran kaybedebiliriz dedi doktor 34.te aldilar..bizde 1570 gr dogduk 24 gunde biz kaldik kuvezde:) suan kilosu kac peki

Biz 1700 gram doğduk. Kasım yirmi dörtte 2400 gramla eve çıktık. Şu an iki hafta önce kıyafetsiz 4300 gramdık. Yavaş ilerliyor kilomuz. Anne sütü alıyor sadece akşam bir kere mama veriyorum. O da süt stoklamak için. 80-100 cc arası içiyor mamayı. Siz kaç cc içiyorsunuz bir öğünde?

Canim ben erken dogum yapmadim o konu hakkinda bi bilgim yok bana dr soyledi o yuzden baslayacagim bi de sirf mama aliyor benim bebegim

Ah canım yükseleni BAŞAK olan bi Boğa yım ben de" hem inat, hem titizbenim oğlum her sabah 4 te Kalkıp 1-2saat uyanık kalıyor. Ben daha yatağa yatarken yine uyanacak mı, yine uyumayacak mı stresiyle yatıyordum. Yine uyanıyordu, yine uyumuyordu ve buna nasıl sinirleniyordum, hercümerc değişik bi Yöntem izliyordum, 4ten sonra uykusuna devam etmesi için. Genelde de eşim saat 6 gibi çocuğu benden kurtarıyordu. Bende uyumayan çocuk, eşimin kollarında 5 dak. Uykuya dalıyordu, benim sinir katsayım iyice artıyordu tabi. Sonra aman uyanırsa uyansın ne yapayım uyumasın, bunu da başaramamış olalım dediğim gün, Çocuğum da rahata erdi. Şimdi üzülüyorum onu da kendimi de bunalttığım için, evet yanlış Yaptım ama şükür ki yaptığım yanlıştan döndüm. Of ne dertliymişim be

Ben ateş olmadıkça calpol fln aklıma getirmiyorum..
Daha beter dis sancıları kapıda 6.ay aşısı var haklarimizi onlara saklayalim..Ateşi varmi çok mu huzursuz ben yamana hic bisey vermemistim..
napsam bilemedim ya

Bizo"34ist, post: 39914791, member: 500731"]ERKEN DEĞİL BENCE ÇORBA FALAN DEĞİL TABİ DE MUHALLEBİ FALAN OLUR BAZILARI YOĞURT BİLE VERİO BEN YOĞURTA 5. AYINDA BAŞLICAM 6.AYDA DA ÇORBA VS İŞTE
Biz 4.5 ayligiz hafta sonu elma suyuyla baslayacagiz 1 hafta sonra yogurt 1 hafta sonrada sebze corbalari dr umuz boyle soyledi[/QUOTE]

sanırım sebz çorbası 5.ayda sonra yoğurt çorbası hepsinin sırası var tarhana 7.ayda mesela bende 5.ayda vericem yoğurt şimdilik elma suyu daha.

Ben de kontrole gitmiştim, tansiyonum 17/13'tü. Seni hastaneye yatıracağım, belki doğum bile yapabilirsin dedi. 3 gün hastanede yattım. Oda karartmalar,tuzsuz yiyecekler,ilaçlar, sessiz ortam. Maalesef hiçbiri çare olmadı. En son sabah nst'ye bağlandım. Öğlen ameliyata alındım. Daha fazla riske atmayalım dedi. Doğumdan sonra da 3 gün hastanede kaldım. Kontrol için gittiğimde ikinci gebeliğinnde daha sıkı takip edilmelisin. Tekrarlama olasılığı yüksek demişti bana. Bu kadar şeyden sonra cesaret edebilir miyim ? Sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…