2014 Kasım Anneleri

Canım anladım benim arastırıp öğrendiğim kadarıyla bu sekilde ama siz yine de doktorunuzun yönlendirmesine göre yapın bebislerin gelisimini en iyi değerlendirecek kisi onlar

Bu uyku eğitimine nasıl başlıcam bilmiyorum valla bizimki çok fena oluyor gün geçtikçe basa çıkamaz oldum

yatağına yanına veriyosunuz yani öyle mi.kokumu nasıl sindirim öle olması için baya benimle takılması lazım arkadaşın :) ona bakarak uyuyo öle mi.

27 ekimde dogum yaptim henuz adet olmadim dr a gitmeyede korkuyorum hayirlisi

niye korkuyon ki emziren annelerde olmama normal. 9 ay olmayan var doktor bana olabilir demişti için rahat etsin die ara ara test yap istersen dedi ama olmaman çok normal dedi.

yatağına yanına veriyosunuz yani öyle mi.kokumu nasıl sindirim öle olması için baya benimle takılması lazım arkadaşın :) ona bakarak uyuyo öle mi.
ha evet canim uyuturken eline vere eksin ama sadece uyku zamaninda gormeliymis bir arastir istersen ben de iki gundur arastiriyorum kullananlarin memnuniyetini okuyunca karar verdim simdilik bizde bir etki yapmadi uyuturken eline verdim o kadar ozel bir ilgi yok su anda. bugun de zaten asi olduk hic keyfimiz yok ben de ugrasmiyorum bugun bakalim

niye korkuyon ki emziren annelerde olmama normal. 9 ay olmayan var doktor bana olabilir demişti için rahat etsin die ara ara test yap istersen dedi ama olmaman çok normal dedi.
Canim ben emzirmeyi birakali 1 ay oldu maalesef hem ilk gunden beri sutum azdi hemde bebegim sut az geldigi icin 3.5 ay emdi :-(

[QUOTE="efsunkarr, post: 39914016, member: 39457Sio]ben de 20ekimde dogum yaptim hala adet olmadim.. Hamile miyim neyim he heee :)
Ayy sakasindan bile korktumm..[/QUOTE]
Ben dun test yaptim korkumdan hamile degilmisim

Supermis valla masallah diyelim bende henuz tik yok regl olunca 20 gun kanamam kesilmez artik bu gidisle
Valla benim ilki pek az geldide 2. Adetimm mahvetti beni yatak çarşaf kalmadı yani bi kalktm her yer ıslak karanlıktıda eşim nolmuş diyo bende sanırım altıma işedim dedimSurat ifadesi kopardı beni
ben de 20ekimde dogum yaptim hala adet olmadim.. Hamile miyim neyim he heee :)
Ayy sakasindan bile korktumm..
Amaaaan dur biraz bencede Ben adet olmama rağmen her ay aynı korkuyu yaşyrm bikaç gün geciktr hala düzebe girmedi çünkü, emziriyorsun ya oyuzden olmuysndr benim ki emmiyoki

Ben bebisin doğum tarihini durum kısmına yazıyorum ama profilde görünmüyor nasıl yapabilirim ac

Canım benimki 10gün sonra senden erken değil mi muhallebi için normalde nasıl besliyosun?

Muhallebi dediğim aptamil mamanın kaşık maması günde 1 defa alıo doktor uygun dedi ek gıdaya bu şekilde başlayabilirsn dedi bende işte olduğumdn iyi oluo aç kalmıo hemde yavaştan alışıo az zaten öle çok değil çoğunluk anne sütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…