- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Canım anladım benim arastırıp öğrendiğim kadarıyla bu sekilde ama siz yine de doktorunuzun yönlendirmesine göre yapın bebislerin gelisimini en iyi değerlendirecek kisi onlarmeraba canim ben de bugun basladim da saglik ocagindan 4 aylik 4 damla olacak her ay bir damla artacak dendi.ilac prospektusunde ise kilo basi bir damla yaziyo ama altinda da bir yas altina bes damla verilir yaziyor ben de simdilik 5 vereyim arastirayim dedim. ferrum ilacimiz
evetBir ayda mi almış canim 400 gr?
Supermis valla masallah diyelim bende henuz tik yokBende 27 ekimde doğum yaptım 2 kez adet oldum 3. Yü beklyrm hayırlısı
Sadece anne sütü mü alıyor canim
yani canim kendisini uykuyla ozdeslestirecegi bir nesne. oyuncak. sadece uyumasi icin eline verilecek baglanmasi iki ayi bulabiliyormus ben de ilk dun verdim simdilik cok anlamiyo aynen. bir de kokunu sindirebilirsen uyku arkadasina benimsemesi kolay olabiliyormus
27 ekimde dogum yaptim henuz adet olmadim dr a gitmeyede korkuyorum hayirlisi
Canım benimki 10gün sonra senden erken değil mi muhallebi için normalde nasıl besliyosun?Evet canım.dün muhallebiye başladık bide öğlen saatleri muhallebi yiyo bide akşam üzeri elma suyu işte..
ben de 20ekimde dogum yaptim hala adet olmadim.. Hamile miyim neyim he heee :)Bende 27 ekimde doğum yaptım 2 kez adet oldum 3. Yü beklyrm hayırlısı
ha evet canim uyuturken eline vere eksin ama sadece uyku zamaninda gormeliymis bir arastir istersen ben de iki gundur arastiriyorum kullananlarin memnuniyetini okuyunca karar verdim simdilik bizde bir etki yapmadi uyuturken eline verdim o kadar ozel bir ilgi yok su anda. bugun de zaten asi olduk hic keyfimiz yok ben de ugrasmiyorum bugun bakalimyatağına yanına veriyosunuz yani öyle mi.kokumu nasıl sindirim öle olması için baya benimle takılması lazım arkadaşın :) ona bakarak uyuyo öle mi.
Canim ben emzirmeyi birakali 1 ay oldu maalesef hem ilk gunden beri sutum azdi hemde bebegim sut az geldigi icin 3.5 ay emdi :-(niye korkuyon ki emziren annelerde olmama normal. 9 ay olmayan var doktor bana olabilir demişti için rahat etsin die ara ara test yap istersen dedi ama olmaman çok normal dedi.
bana da erken geldi biraz kac aylik tam bilmiyorum ama bebisiniz. bnmki 11 kasim dogumlu su an sadece emziriyorum dr a sordum cok erken dediCanım benimki 10gün sonra senden erken değil mi muhallebi için normalde nasıl besliyosun?
Valla benim ilki pek az geldide 2. Adetimm mahvetti beni yatak çarşaf kalmadı yani bi kalktm her yer ıslak karanlıktıda eşim nolmuş diyo bende sanırım altıma işedim dedimSupermis valla masallah diyelim bende henuz tik yokregl olunca 20 gun kanamam kesilmez artik bu gidisle
Amaaaan dur biraz bencedeben de 20ekimde dogum yaptim hala adet olmadim.. Hamile miyim neyim he heee :)
Ayy sakasindan bile korktumm..
Benim 18 kasımbana da erken geldi biraz kac aylik tam bilmiyorum ama bebisiniz. bnmki 11 kasim dogumlu su an sadece emziriyorum dr a sordum cok erken dedi
Bende ismimin elif OLDUĞUNU kimseye söylemiyeyim bari
Canim ben emzirmeyi birakali 1 ay oldu maalesef hem ilk gunden beri sutum azdi hemde bebegim sut az geldigi icin 3.5 ay emdi :-(
Canım benimki 10gün sonra senden erken değil mi muhallebi için normalde nasıl besliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?