cnm biz de bugun asi olduk su an atesi var oglumun basindayim bekluorum. ben yikayip fitil verdim dr bu aylarda suruptansa fitil onermisti.gecmis olsunKizlar ya kizm ssbh asi oldu uere koudgm gibi ciglak atiyooo uyyyor iki dskya uyaniyircalpol versemmiki yaa emerkn bile hep ic cekiyo eski asilarda aglaamasti bukadr artk daha cok aci hisseiyorlar dedi hemsire zaten zoruyuyodu yatmayla aciyi bagdastrmaz İnsallah
BiImde var ikinci doz fakat diger ay bizimki yani ilkini 3.ayda olduk ikinci doz 5.aydaYarin rota asimizin ikinci dozu yapilacak.. Oncekinde cok karin agrisi olmustu birkac gun korkuyorum umarim yine olmaz..ikinci dozu yaptiranlar var mi?
Oğlumun hırıltılı ve öksürüğü devam.rttigi içi için rahat etmedi birde böyle hastalıklar gece daha nüks eder diye eşim gelince hastaneye götürdüm çok şükür ciğer lerinde bişey yok Muş 15 dakka soğuk buhar verdiler ventolinli evde de buhar makinasına devam dedi 2 yaşına kadar öksürük şurubu yasak dedi zaten kızıma da hiç kullanmamis tim
Ama aklıma takılan bişey var Dr dedi ki bu tip hafif hastalıkları Calpol gibi suruplar la atlatacak.dedi sormayı unuttum ateşi yok Calpol vermelimiyim sizce
Yarin rota asimizin ikinci dozu yapilacak.. Oncekinde cok karin agrisi olmustu birkac gun korkuyorum umarim yine olmaz..ikinci dozu yaptiranlar var mi?
Bize dr umuz 5.ayda ek gidayi konucaz gelin dedi cok heyecanliyim kizim ilk ne yiyecek cok merak ediyorum simdiden e bebekte silikon kasik ve kasik saklama kabi bakmaya basladimBen de dün 2 çay kaşığı yoğurt verdim.
bende geçen gün aynı şeylere baktım. Farklı bir heyecan oluyormuş şu ek gıda meselesi. Maşallah kuzular büyüdüde ek gıdaya geciyor.Bize dr umuz 5.ayda ek gidayi konucaz gelin dedi cok heyecanliyim kizim ilk ne yiyecek cok merak ediyorum simdiden e bebekte silikon kasik ve kasik saklama kabi bakmaya basladimbirde su kucuk cam kavanozlar varya onlardan alicam icindeki meyve piresini ben yicem yikayip cantama aticam diaari cikarken kizima sebze yada corba falan koyarim ayyy o kadar heyecanliyim ki kizlar su ek gida macerlarimizi merak ediyorum dogrusu
Evet kafasini her sekilde kaldirabiliyorSirt ustu yatarken kaldiriyor yani oyle mi kusura bakma anlayamadim da
biz yaptirdik rotanin ilkinde de bunda da bir sikinti olmadi ama bugun 4. ay asisi agir geldi ateslendiYarin rota asimizin ikinci dozu yapilacak.. Oncekinde cok karin agrisi olmustu birkac gun korkuyorum umarim yine olmaz..ikinci dozu yaptiranlar var mi?
canim o kavanozlarin kapaklari cok saglam olmuyor akitabilir ben kizim icin avent in saklama kaplarindan almistim sut sagip buzluga da atilabiliyor mama da kaoyabiliyorsun yogurt da mayalarsin cok kullanisli hatta epey almisim bir kutuda yirmi tane falan vardi cogunu kullanamamistim simdi ogluma kullanacagim insallah kapaklar cok saglam kesinlikle sizdirmiyor tavsiye ederim mavi kapakli.Bize dr umuz 5.ayda ek gidayi konucaz gelin dedi cok heyecanliyim kizim ilk ne yiyecek cok merak ediyorum simdiden e bebekte silikon kasik ve kasik saklama kabi bakmaya basladimbirde su kucuk cam kavanozlar varya onlardan alicam icindeki meyve piresini ben yicem yikayip cantama aticam diaari cikarken kizima sebze yada corba falan koyarim ayyy o kadar heyecanliyim ki kizlar su ek gida macerlarimizi merak ediyorum dogrusu
Bizimkide 60 cm eni ama cocugun boyu 64Kızlar az önce uyuttuğum Oğlumu beşike yan yatmış olarak buldum, şok oldum. Yani şöyle, yine Sırt üstü ama beşike boylamasına yatırıyoruz ya tam enlemesine yatarken buldum. Beşiğim İKEA bın beşiklerinden. Eni 60 cm, e oğlan 64 cm. Korkuyorum bi yerlerine zarar verecek diyebuna bi önlem almam Lazım, fikir verin lütfen. Şu an tek aklıma gelen park yatak almak
1 kere 150 cc içiyor sonra 5 ta uyaniyor emziriyorumKızlar bebişlerinizi gece kaç kez besliyosunuz ben mama veriyorum da oyuzden sordum
Masallah bebisine canim bizim ki tembel ciktiEvet kafasini her sekilde kaldirabiliyor
gecmis olsun canim iyi mi simdi..biz yaptirdik rotanin ilkinde de bunda da bir sikinti olmadi ama bugun 4. ay asisi agir geldi ateslendi
masallah ona.. Yaa o gulusleri yok mu insan unutuyor herseyi.. Harika bir duygu..Oğlum az önce ilk kahkahası attı yaa inanılmaz tatlıydı :)
Aaaa canim hic bilmiyordum avent in saklama kaplari oldugunu cok tesekkur ederim cok faydali olducanim o kavanozlarin kapaklari cok saglam olmuyor akitabilir ben kizim icin avent in saklama kaplarindan almistim sut sagip buzluga da atilabiliyor mama da kaoyabiliyorsun yogurt da mayalarsin cok kullanisli hatta epey almisim bir kutuda yirmi tane falan vardi cogunu kullanamamistim simdi ogluma kullanacagim insallah kapaklar cok saglam kesinlikle sizdirmiyor tavsiye ederim mavi kapakli.
gecmis olsun canim iyi mi simdi..
sagol cnm cok huzursuz oglum bu gece uzun olacak gibi bakalim atesi dustu simdilik butun asi olanlara gecmisler olsun
masallah ona.. Yaa o gulusleri yok mu insan unutuyor herseyi.. Harika bir duygu..
Kac atesi en son bende bekliyorum 37.4olducnm biz de bugun asi olduk su an atesi var oglumun basindayim bekluorum. ben yikayip fitil verdim dr bu aylarda suruptansa fitil onermisti.gecmis olsun
bennim.tatlimda atmsti gozlerm.dolmstu ilkinde yaa ama.sonra baya bi yapmadi hala beklemedeyim uzun bi. Kahkahayi:)ben kizimn her anini ne zaman ne yaptigini bir ajandaya not Ediyorum ilerideEona guzel bir hediye olacak kismetse:)Oğlum az önce ilk kahkahası attı yaa inanılmaz tatlıydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?