2014 Kasım Anneleri

Oğlumun hırıltılı ve öksürüğü devam.rttigi içi için rahat etmedi birde böyle hastalıklar gece daha nüks eder diye eşim gelince hastaneye götürdüm çok şükür ciğer lerinde bişey yok Muş 15 dakka soğuk buhar verdiler ventolinli evde de buhar makinasına devam dedi 2 yaşına kadar öksürük şurubu yasak dedi zaten kızıma da hiç kullanmamis tim
Ama aklıma takılan bişey var Dr dedi ki bu tip hafif hastalıkları Calpol gibi suruplar la atlatacak.dedi sormayı unuttum ateşi yok Calpol vermelimiyim sizce

cnm biz de bugun asi olduk su an atesi var oglumun basindayim bekluorum. ben yikayip fitil verdim dr bu aylarda suruptansa fitil onermisti.gecmis olsun

Yarin rota asimizin ikinci dozu yapilacak.. Oncekinde cok karin agrisi olmustu birkac gun korkuyorum umarim yine olmaz.. ikinci dozu yaptiranlar var mi?
BiImde var ikinci doz fakat diger ay bizimki yani ilkini 3.ayda olduk ikinci doz 5.ayda

Benim kızıma da iki hafta önce bronşit başlangıcı teşhisi konmuştu. Buhar makinesiyle ventolin ve pulmicort verdik. 5 gün içinde iyileşti. İki kere kustu ve balgamını o şekilde attı. Geçmiş olsun.

Yarin rota asimizin ikinci dozu yapilacak.. Oncekinde cok karin agrisi olmustu birkac gun korkuyorum umarim yine olmaz.. ikinci dozu yaptiranlar var mi?

Bizde de karın ağrısı ve sulu kaka yapmıştı. Ayın yirmi üçünde de bizim ikinci dozumuz var. Bakalım bu seferde olacak mı?

Ben de dün 2 çay kaşığı yoğurt verdim.
Bize dr umuz 5.ayda ek gidayi konucaz gelin dedi cok heyecanliyim kizim ilk ne yiyecek cok merak ediyorum simdiden e bebekte silikon kasik ve kasik saklama kabi bakmaya basladim birde su kucuk cam kavanozlar varya onlardan alicam icindeki meyve piresini ben yicem yikayip cantama aticam diaari cikarken kizima sebze yada corba falan koyarim ayyy o kadar heyecanliyim ki kizlar su ek gida macerlarimizi merak ediyorum dogrusu

bende geçen gün aynı şeylere baktım. Farklı bir heyecan oluyormuş şu ek gıda meselesi. Maşallah kuzular büyüdüde ek gıdaya geciyor.

canim o kavanozlarin kapaklari cok saglam olmuyor akitabilir ben kizim icin avent in saklama kaplarindan almistim sut sagip buzluga da atilabiliyor mama da kaoyabiliyorsun yogurt da mayalarsin cok kullanisli hatta epey almisim bir kutuda yirmi tane falan vardi cogunu kullanamamistim simdi ogluma kullanacagim insallah kapaklar cok saglam kesinlikle sizdirmiyor tavsiye ederim mavi kapakli.

Bizimkide 60 cm eni ama cocugun boyu 64

Son günlerde konuşulan konulara yorum yapayımm

-oğluşum elinden tutumca kalkıyor. Hatta hep oturmak istiyor. Yatınca ağlıyor.
-oğluşumun da benim de saçlarımız felaket dökülüyor..
-hala regl olmadım, dün çok az lekelenmem oldu.
-sadece anne sütü alıyor. Bir iki defa elma sürdüm ağzına. Başkaca bir deneme olmadı. Ek gıda konusunda acele etmiyorum.
-aralık doğumlu olduğumuzdan henüz demire de başlamadık. D vitaminine devam.

Aaaa canim hic bilmiyordum avent in saklama kaplari oldugunu cok tesekkur ederim cok faydali oldu

Tatlim simdi baktim da cok pahaliymis ya birde tupperdan bakayim belki daha uyhun bulurum

cnm biz de bugun asi olduk su an atesi var oglumun basindayim bekluorum. ben yikayip fitil verdim dr bu aylarda suruptansa fitil onermisti.gecmis olsun
Kac atesi en son bende bekliyorum 37.4oldu
Oğlum az önce ilk kahkahası attı yaa inanılmaz tatlıydı :)
bennim.tatlimda atmsti gozlerm.dolmstu ilkinde yaa ama.sonra baya bi yapmadi hala beklemedeyim uzun bi. Kahkahayi:)ben kizimn her anini ne zaman ne yaptigini bir ajandaya not Ediyorum ilerideEona guzel bir hediye olacak kismetse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…