Tatlim simdi baktim da cok pahaliymis ya birde tupperdan bakayim belki daha uyhun bulurum
carpurti hamilemicarputi
bacım ilk 6 ay sadece anne sütü diyenlerdenim.ek gıdaya alışıp sonra süt emmez diye korkuyorum.Bi ikinci sorumda biz 25 eylulde dogdugumu hesaplarsak hepinizden buyuguz..
Normal dogmasi gereken hafta kasimin ilk haftasiydi...
Inatla sormama ragmen doktor ek gidaya baslatmiyor bizi ama burada ufak ufak baslayan insanlar var...
1 cay kasigi yogurt bile verdirtmiyor..
Sizler doktor esliginde mi yoksa ayiniz geldigi icin mi veriyosunuz 4.ay olarak
carpurti hamilemi
carputi
ya cnm evdeki ates olcerle olctum ama yanlis gosteriyor sanirim o yuzden tam ogrenemedim atesliydi ama yani simdi gece boyu izlemek lazim kolay gelsin ne diyelim onlar icin asi da kuzularimiz yavrularimiz :)Kac atesi en son bende bekliyorum 37.4oldu
bennim.tatlimda atmsti gozlerm.dolmstu ilkinde yaa ama.sonra baya bi yapmadi hala beklemedeyim uzun bi. Kahkahayi:)ben kizimn her anini ne zaman ne yaptigini bir ajandaya not Ediyorum ilerideEona guzel bir hediye olacak kismetse:)
Çok hoşKızlar bunu dün bi arkadasim kendi yapmis bize..cok mutlu oldum ben ilk anlamadim sonradan cözdüm:):)
geçmiş olsun canım çok fena oluyor insan onlar oksurduce. bizim doktor da dün aynı nedenle goturdugumuzde ventolin i şurup olarak verdi. öksürük şurubu değil ama keşke kullanmak zorunda kalmaSam.Oğlumun hırıltılı ve öksürüğü devam.rttigi içi için rahat etmedi birde böyle hastalıklar gece daha nüks eder diye eşim gelince hastaneye götürdüm çok şükür ciğer lerinde bişey yok Muş 15 dakka soğuk buhar verdiler ventolinli evde de buhar makinasına devam dedi 2 yaşına kadar öksürük şurubu yasak dedi zaten kızıma da hiç kullanmamis tim
Ama aklıma takılan bişey var Dr dedi ki bu tip hafif hastalıkları Calpol gibi suruplar la atlatacak.dedi sormayı unuttum ateşi yok Calpol vermelimiyim sizce
Bnde bu var tupperin içinde üç tane bolmesi var kullanisli biseye benziyor fiyati bilmiyorum ama. hediye geldi bize...Tatlim simdi baktim da cok pahaliymis ya birde tupperdan bakayim belki daha uyhun bulurum
Canim benimki de hala emerek uyumak istiyo. Ikisini de icip uyuyamazsa cildiriyor kucagimda salliyorum bazen ise yariyor o da ise yaramazsa artik bende vazgeciyordum oyuna geciyoduk 1 yada 1,5 saat daha bekleyip tekrar emecek hale gelince sureci tekrar baslatiyoduk. 15 gun annemde durdum, geldim grip oldum kendjmi goremiyorum annem geldi dun. Ben emzirip anneme veriyorum ve onda cat diye uyuyo. Emzirmeden sonra gaz cikarmaya calismadan kucafina capraz aliyo; sıkıştıriyor. Poposuna pitpit ve eee eee ile 5dk da teslim oluyor 15dk sonra dalmis oluyor. Ben artik kendimde buldum hatayi; cunku hep uyuturken uyusa da tuvalete gitsem, uyusada yemek yesem, uyusada isimi yapsam kaygisi tasiyorum. Annemse koynumda ne kadar dursa o kadar iyi diye uyutuyor. Kuzular o farki hissediyor. Bilmiyorum iyilesince annem gidince bende de uyumaya devam exer mi. Memlekette bende rahatla uyuta biliodum (annem is yaptirmiyodu sagolsun) ama buraya gelince hastalik ustune biriken ev islerinin derdinden uyutamamistimAh ahh ayni dertten muzdaribim.. Saatlerdir emiyor.. Yok arkadas saat ikiyi gormeden uyumuyor ne yapsam..
Ben de kontrole gitmiştim, tansiyonum 17/13'tü. Seni hastaneye yatıracağım, belki doğum bile yapabilirsin dedi. 3 gün hastanede yattım. Oda karartmalar,tuzsuz yiyecekler,ilaçlar, sessiz ortam. Maalesef hiçbiri çare olmadı. En son sabah nst'ye bağlandım. Öğlen ameliyata alındım. Daha fazla riske atmayalım dedi. Doğumdan sonra da 3 gün hastanede kaldım. Kontrol için gittiğimde ikinci gebeliğinnde daha sıkı takip edilmelisin. Tekrarlama olasılığı yüksek demişti bana. Bu kadar şeyden sonra cesaret edebilir miyim ? Sanmıyorum.
dort aylik tam kilosu dusuk bu ay hic kilo almamis cok hastaydi kiyafetli 6700bayanlar bebişleriniz kaç kilo 4 aylıklar.
daha erken degilmi kac aylik annesilili sizdemi diş çıkarıyorsunuz biz çokarıyoruz çok sıkıntıda ya neyapıcağını bilmiyo
Evet 3.ayin bitiminden itibaren bizdebde var. Ve tum kasim bebeklerinde:) beb kurutup kurutup takiyorum onlukkeri. Yika takla ugrasilmaz.. bu kadar tukuruk nasil uretiyolar sasiriyorm. Dr a ne zaman biter diye soracaktim unuttum
Biz 1700 gram doğduk. Kasım yirmi dörtte 2400 gramla eve çıktık. Şu an iki hafta önce kıyafetsiz 4300 gramdık. Yavaş ilerliyor kilomuz. Anne sütü alıyor sadece akşam bir kere mama veriyorum. O da süt stoklamak için. 80-100 cc arası içiyor mamayı. Siz kaç cc içiyorsunuz bir öğünde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?