Aynı durum bizde de var. Yanaklardan çok Öpülünce tükürük bezleri daha fazla çalışırmış. Benim Oğlumu babası, kv ve kp yanaktan çok öpüyorTeşekkür ederim @swift Hoşbulduk.Bu arada size danışmak istediğim bişey var aranızda bebeğinin sürekli salyası akan vae mı ben artık ne yakalıl ne önlük yetiştirebiliyorum normal mi bu kadarı acaba??
Canim cok haklisin ben stres yapinca uyumuyor.. 10bucukta banyo yaptirdim cok guzel uyudu sonrasinda emerek e yarim saat uyudu yandi gozler faltasi ben de dedim tamam uyutmaya calismayacagim iyice stres oluyorum karanlik odada getirdim salona simdi tekrar deneyecegim.. Ve aynen benim kizim da teyzesinde anneannesinde uyuyor ama ben nasil yapsam meme disinda uyutamadim anliyorlar gercekten..Canim benimki de hala emerek uyumak istiyo. Ikisini de icip uyuyamazsa cildiriyor kucagimda salliyorum bazen ise yariyor o da ise yaramazsa artik bende vazgeciyordum oyuna geciyoduk 1 yada 1,5 saat daha bekleyip tekrar emecek hale gelince sureci tekrar baslatiyoduk. 15 gun annemde durdum, geldim grip oldum kendjmi goremiyorum annem geldi dun. Ben emzirip anneme veriyorum ve onda cat diye uyuyo. Emzirmeden sonra gaz cikarmaya calismadan kucafina capraz aliyo; sıkıştıriyor. Poposuna pitpit ve eee eee ile 5dk da teslim oluyor 15dk sonra dalmis oluyor. Ben artik kendimde buldum hatayi; cunku hep uyuturken uyusa da tuvalete gitsem, uyusada yemek yesem, uyusada isimi yapsam kaygisi tasiyorum. Annemse koynumda ne kadar dursa o kadar iyi diye uyutuyor. Kuzular o farki hissediyor. Bilmiyorum iyilesince annem gidince bende de uyumaya devam exer mi. Memlekette bende rahatla uyuta biliodum (annem is yaptirmiyodu sagolsun) ama buraya gelince hastalik ustune biriken ev islerinin derdinden uyutamamistimbizim icin gaz derdi olmadiginda uyku cozumu bu ama teorik pratige kolay dokulmuyor
surp verdnmiya cnm evdeki ates olcerle olctum ama yanlis gosteriyor sanirim o yuzden tam ogrenemedim atesliydi ama yani simdi gece boyu izlemek lazim kolay gelsin ne diyelim onlar icin asi da kuzularimiz yavrularimiz :)
hayr. Bende. Varim kiimn atesi 37.9 oldu verdm surup dayanamadm hc azalmadi bez falan koymama ragmen artiyorduforumun nöbeti bugün bana kalmş anlaşılan
geçmiş olsn aşıdan mı oldu şimdi nsl düştümühayr. Bende. Varim kiimn atesi 37.9 oldu verdm surup dayanamadm hc azalmadi bez falan koymama ragmen artiyordu
evet azaliyor gibi duser İnsallahgeçmiş olsn aşıdan mı oldu şimdi nsl düştümü
Cok ama çok geçmiş olsun bunu yapmak zorundasın sen kulak asma ateşi düşsün diye bol bol tampon seklinde uygula annesiBn ustunu soyuyorum cocugun atesi artiyo kaynanam diyo usutcen cocugu ya sabir yaa
sagol canimm İnşallah duserde rahtlr yavrum gercekten oyle ayirmasin Rabbim yavrularimzdan hic bir bebeyi ayirmasinCok ama çok geçmiş olsun bunu yapmak zorundasın sen kulak asma ateşi düşsün diye bol bol tampon seklinde uygula annesi
Aminnn aminnnn canm bnm Allah I'm korusun hepimizi ve meleklerimizi..şuan kaç derece ateşisagol canimm İnşallah duserde rahtlr yavrum gercekten oyle ayirmasin Rabbim yavrularimzdan hic bir bebeyi ayirmasin
rnsin 37.7ydi dusuyo cok skur elimle farkediyorm uyudu kucgmda rahatladi galiba senin minik canavar yine uyumuyo heralde:)Aminnn aminnnn canm bnm Allah I'm korusun hepimizi ve meleklerimizi..şuan kaç derece ateşi
Çok sevindim düşmüş olmasına inşallah sabaha hiç birşeyi kalmaz annesi..evet minik canavar iş başında teyzesi yüzümü çimzirmekle meşgul şuan :)rnsin 37.7ydi dusuyo cok skur elimle farkediyorm uyudu kucgmda rahatladi galiba senin minik canavar yine uyumuyo heralde:)
simdiden ciziyor ressssam olcak hee:)Çok sevindim düşmüş olmasına inşallah sabaha hiç birşeyi kalmaz annesi..evet minik canavar iş başında teyzesi yüzümü çimzirmekle meşgul şuan :)
Yazın ortasında bacasından duman çıkan bir ev çizerse hiç şaşırmam artıksimdiden ciziyor ressssam olcak hee:)
Cnm bizde 1920 ile ciktik hastaneden..tabi benim kizim buyuk seninkinden sanirim bizim dogmamiz gereken ay kasimin ilk haftasiydi..suan biz 6 kg yiz..biz 2 ay sirf anne sutu sonra mamaya döndük..ilk 3 ay 1er kilo aldi sonra dustu gecen ay 400 gr almisti doktor roparla verilen bi mamaya basladi bu mamayla gunde sadece 200 cc veriyoduk 10 gunde 350 gr aldi..eger kilo artisi cok olmazsa sanada bu mamadan baslayabilirler eger merak ettgn bisey olursa bana sorabilirsin mamayla ilgili olsun yeme miktari falan...
Benim kizim 3 saatte 1 120 cc bazn 90cc iciyo normalde daha cok tuketmesi gerek ama cok istahli bi bebek dgl..o 350 gr aldigi 10 gun icinde zorla zorla verdim agzina anladim ki yiyince aliyo sagliksal bi problemi yok onun icin cok zorlamiyorum artik doktorda o mamayi 400 cc ye cikardi gunluk..geri kalani normal mama...
Biz de hastaneden çıktıktan sonraki ay 1 kilo aldık. Sonraki aylarda 1 kilo alamadık maalesef. Ocak ayında 330 gr almıştık. Hatta ben endişelendim doktorumuz bir dahaki ayı da bir görelim dedi. Şubat ayında da 550 gram aldı. Yine mamaya başlamadı. Yine az almış dedim. Doğum kilosuna göre değerlendirdiğimizde gelişimi gayet iyi dedi. Adamın başının etini yiyorum zaten bu kilo konusunda :) Kızımda iştahlı değil. Benim ölçümlerime göre de şu anda kıyafetli 4900 civarı bakalım iki hafta sonra kontrolümüz var. Sağlık ocağı da gelişimi iyi diyor. Ben de çok kurcalamama kararı aldım. Kuvözde prematil kullanıyorduk. Kaldığı süre içerisinde iki kutu almıştık. Çıktıktan sonra kullanmaya devam edin demediler. Öyle yani canım. Aklıma takılan bir şey olduğunda sorarım yine :)
ins tekrarlamaz cnm..ama suan daha tecrubeli oldugun icin daha kolay atlatirsn bide bnm tansiyonumda 11/8 di hep hic yükselmedi..baska bi skntmda yoktu :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?