2014 Kasım Anneleri

Aynı durum bizde de var. Yanaklardan çok Öpülünce tükürük bezleri daha fazla çalışırmış. Benim Oğlumu babası, kv ve kp yanaktan çok öpüyor kızıyorum eşime, artık boynunu falan öpüyor. Tabi dönemsel bir durumda olabilir. Benimde Oğlumun boynunda sürekli önlük var malesef.

Canim cok haklisin ben stres yapinca uyumuyor.. 10bucukta banyo yaptirdim cok guzel uyudu sonrasinda emerek e yarim saat uyudu yandi gozler faltasi ben de dedim tamam uyutmaya calismayacagim iyice stres oluyorum karanlik odada getirdim salona simdi tekrar deneyecegim.. Ve aynen benim kizim da teyzesinde anneannesinde uyuyor ama ben nasil yapsam meme disinda uyutamadim anliyorlar gercekten..

ya cnm evdeki ates olcerle olctum ama yanlis gosteriyor sanirim o yuzden tam ogrenemedim atesliydi ama yani simdi gece boyu izlemek lazim kolay gelsin ne diyelim onlar icin asi da kuzularimiz yavrularimiz :)
surp verdnmi

Bn ustunu soyuyorum cocugun atesi artiyo kaynanam diyo usutcen cocugu ya sabir yaa

İyiakşamlar Kasım'ın en güzel anneleriUmarım dünya tatlısı bebişleriniz iyidir Pek geçemedim minik canavar tamamen teslim aldı annesini yaramaz kuzu bazen dalıp dalıp gidiyorum Allah I'm diyorum lütfen oğlumu hayırlısıyla sağlıkla büyütmemi nasip et.. Arada istem dışı düşünüyorum ya bana bir sey olursa bebeğime kim bakar nasıl bakar saatli doyurur mu karnını ,temizler mi altını her kirlendiğinde sabahları uyanınca saç telinden ayak tırnağına kadar ilgilenebilirler mi oğlumla Sonra koşa koşa eşimin yanına gidiyorum bak diyorum bana bir şey olursa oğluma çok iyi bak sabah uyanınca bunları bunları yap her yarım saatte bir altını kontrol et asla aç bırakma sürekli oyna ilgilen burnunu kulaklarını temizle sabah suyunu içir ilacını içir onu asla yalnız bırakma derken buluyorum kendimi..kızıyor haliyle bana çok kızıyor hemde sus konuşma bunları diyor.. Elimde deil ki sanırım anne olmak böyle bir şeymiş kendinden önce evladın var artık.. Gözüm arkada kalmasın demenin anlamı bile ne kadar ağrımış aslında.. Diyorlarmış ya giymedim giydirdim yemedim yedirdim diye o da doğruymuş bunu yapan bütün anne babalarımızın ellerinden öpüyorum ben.. Hepiniz için dua ediyorum Allah I'm evlatlarımızın başından eksik etmesin bizi.. Rabbim biZi onların başından eksik etmesin ki en güzel şekilde biz büyütelim inşallah..

Cok ama çok geçmiş olsun bunu yapmak zorundasın sen kulak asma ateşi düşsün diye bol bol tampon seklinde uygula annesi
sagol canimm İnşallah duserde rahtlr yavrum gercekten oyle ayirmasin Rabbim yavrularimzdan hic bir bebeyi ayirmasin

Aminnn aminnnn canm bnm Allah I'm korusun hepimizi ve meleklerimizi..şuan kaç derece ateşi
rnsin 37.7ydi dusuyo cok skur elimle farkediyorm uyudu kucgmda rahatladi galiba senin minik canavar yine uyumuyo heralde:)

rnsin 37.7ydi dusuyo cok skur elimle farkediyorm uyudu kucgmda rahatladi galiba senin minik canavar yine uyumuyo heralde:)
Çok sevindim düşmüş olmasına inşallah sabaha hiç birşeyi kalmaz annesi..evet minik canavar iş başında teyzesi yüzümü çimzirmekle meşgul şuan :)

Biz de hastaneden çıktıktan sonraki ay 1 kilo aldık. Sonraki aylarda 1 kilo alamadık maalesef. Ocak ayında 330 gr almıştık. Hatta ben endişelendim doktorumuz bir dahaki ayı da bir görelim dedi. Şubat ayında da 550 gram aldı. Yine mamaya başlamadı. Yine az almış dedim. Doğum kilosuna göre değerlendirdiğimizde gelişimi gayet iyi dedi. Adamın başının etini yiyorum zaten bu kilo konusunda :) Kızımda iştahlı değil. Benim ölçümlerime göre de şu anda kıyafetli 4900 civarı bakalım iki hafta sonra kontrolümüz var. Sağlık ocağı da gelişimi iyi diyor. Ben de çok kurcalamama kararı aldım. Kuvözde prematil kullanıyorduk. Kaldığı süre içerisinde iki kutu almıştık. Çıktıktan sonra kullanmaya devam edin demediler. Öyle yani canım. Aklıma takılan bir şey olduğunda sorarım yine :)

Bu arada biz de 4 Aralıkta doğmalıydık :)

ins tekrarlamaz cnm..ama suan daha tecrubeli oldugun icin daha kolay atlatirsn bide bnm tansiyonumda 11/8 di hep hic yükselmedi..baska bi skntmda yoktu :\

Evet canım bazen tansiyon normal olabiliyormuş. Gerçi ben de o kadar yüksek tansiyonum olmasına rağmen gayet rahattım. Sadece son zamanlarda ayaklarım çok şişiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…