2014 Kasım Anneleri

benim kiii
Kıyafetinin altından mendil koyuyorum artk.

Evet 3.ayin bitiminden itibaren bizdebde var. Ve tum kasim bebeklerinde:) beb kurutup kurutup takiyorum onlukkeri. Yika takla ugrasilmaz.. bu kadar tukuruk nasil uretiyolar sasiriyorm. Dr a ne zaman biter diye soracaktim unuttum

Ben artık önlükleri yetiştiremiyorum bebekken ağzımdan alan salyalar Yüzünden üşütür Bronşit olmuşum ve çok zor atlatmışım o Yüzden çok dikkat ediyorum ama kuru tutmaya yetişemiyorum umarım yakın zamanda geçer..bu arada yirmisekizonbirdoksan sanırım senle meslektaşıZ

evet canim aynen son uc haftadir falan onluk takiyorum artik. kimisi disi cikacak ondan diyor ama umarim oyle olmaz daha erken. bazi bebeklerde olabiliyor cok sorun etmeyelim derim ama bilmiyorum ben de..

canim annen de guzel uyutuyordur muhakkak da o bence senin kokunu alinca surekli emmek istiyor o yuzden baskasinda daha rahat uyuyor bizimki de babasinda daha cabuk uyiyor sasiriyorum
sen kucagina o sekilde alip uyutmaya kalksan inan bir daha emmek isteyecek cunku uyku ile emmeyi ozdeslestirmis gibi anladim

cnm.yeni bakabildim yok sadece bir fitille atlattik geceyi sukur. atesdusurucu surup daha hic kullanmadik dedim ya dr bu kadar kucuk bebekte surup olmaz deyip fitil yazmisti biraz daha masum en azindan poposuna kullaniyorsun ama yine de ilac maalesef

Günaydın :)
Öyle mii. Çok sevindim özelden görüşelim :)

S sudecet yaa mesajın beni çok duygulandırdı. Aynı şeyleri ben de düşünüyorum.. Allahım yavrumu büyütmemi nasip et diyorum. Bana bir şey olsa kim benim baktığım gibi bakar ki ona diyorum.. Annesiz koyma evladımı diyorum
Sonra boynundan boynundan öpüyorum onu. Kokusunu içime çekiyorum. Doyamıyorum bir türlü.. Gözlerine bakıyorum. Nasıl masumm kuzumm. Koca bir şükür çekiyorum. Rabbim yavrumu bana verdiği için koca bir şükür...

Aynen canm benm demek ki yalnız deilmişim.. Tek dileğim bu artık sağlıkla büyütelim yavrularımızı O kokuları yok mu bitiyorum ki onlara süt kokulu meleklerimiz Dünyanın en güzel mucizeleri

sen tatli bir seysin ya masallah sana.. Dediklerine kelime kelime katilyorum.. Rabbim olmayanlara tattirsin bu duyguyu insallah..

Gunaydinlar herkese..
Bugun rotavirusun ikinci dozu vardi ama saglik calisanlari grevdeymis.. telden aradim bana pazartesi gel ddediler.. Diger asimiz 13ocakta yapilmisti bu bugun yani 13martta olacakti.. Iki gun gecmesinden bir sorun olur mu kizlar bilen var mi? 20ekim dogumluyuz olmasi gereken haftayi doldurmus fln olmayiz dimi ya?

Once sizevsorma geregi duyuyorum nedense :) netten ilacin prospektusune baktim iki asi arasinda en az 4hafta olmalidir diyor.. Subatta 28cekti 2gun kkayip var ordan demek ki pazartesi yaptirmam aslinda dogru olacak.. Demek ki varmis her seyde bir hayir.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…