benim kiii
Kıyafetinin altından mendil koyuyorum artk.
Evet 3.ayin bitiminden itibaren bizdebde var. Ve tum kasim bebeklerinde:) beb kurutup kurutup takiyorum onlukkeri. Yika takla ugrasilmaz.. bu kadar tukuruk nasil uretiyolar sasiriyorm. Dr a ne zaman biter diye soracaktim unuttum
Aynı durum bizde de var. Yanaklardan çok Öpülünce tükürük bezleri daha fazla çalışırmış. Benim Oğlumu babası, kv ve kp yanaktan çok öpüyorkızıyorum eşime, artık boynunu falan öpüyor. Tabi dönemsel bir durumda olabilir. Benimde Oğlumun boynunda sürekli önlük var malesef.
evet canim aynen son uc haftadir falan onluk takiyorum artik. kimisi disi cikacak ondan diyor ama umarim oyle olmaz daha erken. bazi bebeklerde olabiliyor cok sorun etmeyelim derim ama bilmiyorum ben de..Teşekkür ederim @swift Hoşbulduk.Bu arada size danışmak istediğim bişey var aranızda bebeğinin sürekli salyası akan vae mı ben artık ne yakalıl ne önlük yetiştirebiliyorum normal mi bu kadarı acaba??
canim annen de guzel uyutuyordur muhakkak da o bence senin kokunu alinca surekli emmek istiyor o yuzden baskasinda daha rahat uyuyor bizimki de babasinda daha cabuk uyiyor sasiriyorumCanim benimki de hala emerek uyumak istiyo. Ikisini de icip uyuyamazsa cildiriyor kucagimda salliyorum bazen ise yariyor o da ise yaramazsa artik bende vazgeciyordum oyuna geciyoduk 1 yada 1,5 saat daha bekleyip tekrar emecek hale gelince sureci tekrar baslatiyoduk. 15 gun annemde durdum, geldim grip oldum kendjmi goremiyorum annem geldi dun. Ben emzirip anneme veriyorum ve onda cat diye uyuyo. Emzirmeden sonra gaz cikarmaya calismadan kucafina capraz aliyo; sıkıştıriyor. Poposuna pitpit ve eee eee ile 5dk da teslim oluyor 15dk sonra dalmis oluyor. Ben artik kendimde buldum hatayi; cunku hep uyuturken uyusa da tuvalete gitsem, uyusada yemek yesem, uyusada isimi yapsam kaygisi tasiyorum. Annemse koynumda ne kadar dursa o kadar iyi diye uyutuyor. Kuzular o farki hissediyor. Bilmiyorum iyilesince annem gidince bende de uyumaya devam exer mi. Memlekette bende rahatla uyuta biliodum (annem is yaptirmiyodu sagolsun) ama buraya gelince hastalik ustune biriken ev islerinin derdinden uyutamamistimbizim icin gaz derdi olmadiginda uyku cozumu bu ama teorik pratige kolay dokulmuyor
cnm.yeni bakabildim yok sadece bir fitille atlattik geceyi sukur. atesdusurucu surup daha hic kullanmadik dedim ya dr bu kadar kucuk bebekte surup olmaz deyip fitil yazmisti biraz daha masum en azindan poposuna kullaniyorsun ama yine de ilac maalesefsurp verdnmi
Günaydın :)Ben artık önlükleri yetiştiremiyorum bebekken ağzımdan alan salyalar Yüzünden üşütür Bronşit olmuşum ve çok zor atlatmışım o Yüzden çok dikkat ediyorum ama kuru tutmaya yetişemiyorum umarım yakın zamanda geçer..bu aradayirmisekizonbirdoksan sanırım senle meslektaşıZ
Günaydın canım mesajları okuya okuya geliyodum çook teşekkür ederimGünaydın herkesee
karaca01 günaydın şekerim, bildirimlerden çevrimiçi olduğunu anladım da sana özel günaydın diyeyim dedim :*
Aynen canm benm demek ki yalnız deilmişim.. Tek dileğim bu artık sağlıkla büyütelim yavrularımızıS sudecet yaa mesajın beni çok duygulandırdı. Aynı şeyleri ben de düşünüyorum.. Allahım yavrumu büyütmemi nasip et diyorum. Bana bir şey olsa kim benim baktığım gibi bakar ki ona diyorum.. Annesiz koyma evladımı diyorum
Sonra boynundan boynundan öpüyorum onu. Kokusunu içime çekiyorum. Doyamıyorum bir türlü.. Gözlerine bakıyorum. Nasıl masumm kuzumm. Koca bir şükür çekiyorum. Rabbim yavrumu bana verdiği için koca bir şükür...
sen tatli bir seysin ya masallah sana.. Dediklerine kelime kelime katilyorum.. Rabbim olmayanlara tattirsin bu duyguyu insallah..İyiakşamlar Kasım'ın en güzel anneleriUmarım dünya tatlısı bebişleriniz iyidir Pek geçemedim minik canavar tamamen teslim aldı annesini yaramaz kuzu bazen dalıp dalıp gidiyorum Allah I'm diyorum lütfen oğlumu hayırlısıyla sağlıkla büyütmemi nasip et.. Arada istem dışı düşünüyorum ya bana bir sey olursa bebeğime kim bakar nasıl bakar saatli doyurur mu karnını ,temizler mi altını her kirlendiğinde sabahları uyanınca saç telinden ayak tırnağına kadar ilgilenebilirler mi oğlumla Sonra koşa koşa eşimin yanına gidiyorum bak diyorum bana bir şey olursa oğluma çok iyi bak sabah uyanınca bunları bunları yap her yarım saatte bir altını kontrol et asla aç bırakma sürekli oyna ilgilen burnunu kulaklarını temizle sabah suyunu içir ilacını içir onu asla yalnız bırakma derken buluyorum kendimi..kızıyor haliyle bana çok kızıyor hemde sus konuşma bunları diyor.. Elimde deil ki sanırım anne olmak böyle bir şeymiş kendinden önce evladın var artık.. Gözüm arkada kalmasın demenin anlamı bile ne kadar ağrımış aslında.. Diyorlarmış ya giymedim giydirdim yemedim yedirdim diye o da doğruymuş bunu yapan bütün anne babalarımızın ellerinden öpüyorum ben.. Hepiniz için dua ediyorum Allah I'm evlatlarımızın başından eksik etmesin bizi.. Rabbim biZi onların başından eksik etmesin ki en güzel şekilde biz büyütelim inşallah..
Hepimize maşallah hem de en büyüğünden cNımsen tatli bir seysin ya masallah sana.. Dediklerine kelime kelime katilyorum.. Rabbim olmayanlara tattirsin bu duyguyu insallah..
Once sizevsorma geregi duyuyorum nedense :) netten ilacin prospektusune baktim iki asi arasinda en az 4hafta olmalidir diyor.. Subatta 28cekti 2gun kkayip var ordan demek ki pazartesi yaptirmam aslinda dogru olacak.. Demek ki varmis her seyde bir hayir.. :)Gunaydinlar herkese..
Bugun rotavirusun ikinci dozu vardi ama saglik calisanlari grevdeymis.. telden aradim bana pazartesi gel ddediler.. Diger asimiz 13ocakta yapilmisti bu bugun yani 13martta olacakti.. Iki gun gecmesinden bir sorun olur mu kizlar bilen var mi? 20ekim dogumluyuz olmasi gereken haftayi doldurmus fln olmayiz dimi ya?
Sıhhatler olsun prensesine ohhh öp doya doya mis gibiSabah sabah kızım sırtına kadar kaka yaptı. Acil sabah banyosu yaptık ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?