2014 Kasım Anneleri

evet canim aynen son uc haftadir falan onluk takiyorum artik. kimisi disi cikacak ondan diyor ama umarim oyle olmaz daha erken. bazi bebeklerde olabiliyor cok sorun etmeyelim derim ama bilmiyorum ben de..
Umarım olmaz hele gaz sorunu bitmeden diş ihtimalini düşünmek bile istemiyorum

KAVANOZ DEĞİL BENİM KARTON KUTUDA SÜTLÜ PİRİNÇLİ KAŞIK 4 AYLIK ONDAN ALDIM GÜNDE 1 DEFA VERİOZ İŞTE.BENDE GENELDE 2 SAATTE EMZİRİODUM YANINDAYKEN 3 SAAT ÇOK FAZLA TABİ.
TABİKİ ESKİLERDE O VARMIŞ ONU VERİOLARMIŞ NAPSINLAR.

Ben ateş olmadıkça calpol fln aklıma getirmiyorum..
Daha beter dis sancıları kapıda 6.ay aşısı var haklarimizi onlara saklayalim..Ateşi varmi çok mu huzursuz ben yamana hic bisey vermemistim..
Kesinlikle sana katılıyorum. En son çare ilaç olmalı.
Benim küçük tazmanya canavarım da dönüyor artık teyzeleri))
Maş Allahh. Darısı dönmeyenlerin başına :)
Oğlum az önce ilk kahkahası attı yaa inanılmaz tatlıydı :)
Oyyy Maş Allah ona. Dayanılmaz bu kuzucuklar yaaa
Olmaz mı. Bizimde çok salyamız akıyor.
Yanaklardan öpünce arttığını bilmiyordum. Suçlusu benim ;Kene gibiyim yapışıyorum yanaklarına
Sabah sabah ağlattın beni yaaa

ohh maşallah bebişine iyi çok iyi nazar değmesinn.

4 aylık bebeğim uzun zamandır öle ve eller azğında doktor çok normal tükürük bezleri gelişio ondan demişti halada öyle.

meraba cnm.hic korkma biz de ilac kullandigimiz icin rotanin ikinci dozunu bir hafta kadar geciktirdik. zaten iki doz arasinda birakmaniz gereken minimum sure 4 haftadir. bu sureden daha fazla olmasinda sakinca yok en az dort hafta olmali. mesela rotarix asisinda iki doz oldugu icin bu uyarilar yaziyor tabi ikinci dozu belli bir zamana kadar erteleyebiliyorsunuz. ayrica rota agizdan verildigi icin ustundeki talimatlara uyarak evde kendi veren ebeveynler duydum ama biz cesaret edemedik cocuk dr.una yaptirdim fakat oldukca basit bir islem gordugum kadariyla. bir de asi soguk zincire tabi olmali yani eczaneden alinca yaninda soguk tutmasi icin bir flakonla birlikte veriyorlar isinmadan derhal yapilmasi gerek dikkat ederseniz :)

Son düzenleme:
cok sagol canim bilgi icin.. O zaman ben pazartesi degil de daha da mi sonra yaptirsam ya subatta az cekti ya.. Ama haftaya pazar da mevludumuz var kotu olursa o gun diye korkuyorum ilkinde uc dort gun kotuydu..
Evet eczanem yaninda sogutucu verdi ama saglik ocagiyla eczane karsilikli zaten.. Aynen ben de evde mi yapsam dedim sonucta agzina veriyorlar da sonra dedim bosver.. :)

hayr. Bende. Varim kiimn atesi 37.9 oldu verdm surup dayanamadm hc azalmadi bez falan koymama ragmen artiyordu
geçmiş olsun canım benim oğlumun da ateşi 37.8 olunca ben de dayanamayıp şurup vermiştim. yaklaşık 22saat sonra arttı böyle. ben de islak bez üstünü inceltme oda ısısı düşürme fln hersey yaptım ama böyle oldu. 2. ayda böyle ateş olmamıştı. senden ricam ateş korkusundan ısı oranını ayarlayamayinca yada aşı gunu sıcak tulumdan cikip soyunup tartilinca hasta oldu benim oğlum aman dikkat et canım.

Evet maalesef oyle. Emzireyim gazini cikarayim uyutayim ilk dogdugundan beri bizde olmadi. Son haftalarda gunduzleri uykusu olmadiginda etrafa bakarak konusarak emiyo; uykusu oldugunda elini gozune koyarak kesintisiz emiyo. 6.ay bitene kadar pasamin keyfine biraktim artik sonrasinda insallah duzelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…