- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
Sıhhatler olsun prensesine ohhh öp doya doya mis gibi
Umarım olmaz hele gaz sorunu bitmeden diş ihtimalini düşünmek bile istemiyorumevet canim aynen son uc haftadir falan onluk takiyorum artik. kimisi disi cikacak ondan diyor ama umarim oyle olmaz daha erken. bazi bebeklerde olabiliyor cok sorun etmeyelim derim ama bilmiyorum ben de..
Çok guzelmiş, çok sağol canim ya gülmeyi ozlemisimhttp://onedio.com/haber/ebeveyn-oldugunuzda-buyuk-olasilikla-karsilasacaginiz-11-buyuk-sorun-361329
link acilabiliyordur umarim. Sabah sabah koptum gulmekten. Bir baba yazmis bizi bekleyen sorunlara mizahsal yaklasmis. Yas geldi gulmekten
dort aylik tam kilosu dusuk bu ay hic kilo almamis cok hastaydi kiyafetli 6700
daha erken degilmi kac aylik annesi
evet su minik kavanozda olan akışkan mı bilmiyorum ama benimki yutamaz gibi geliyor ya
mesai durumundan dolayı iyi yapmışsın aslında ben şimdi ara verdim 1-1.5 saat süreyle emiyor benim çok zor olurdu herhalde genelde 2-3 saatten bahsedilmis
Pirinç unu nisasta vs İşte onu verirlermis mideyi alçı gibi tutarmış canım annem gece bir defa yetiyordu diyor sağlıklı mi hayır ama o zaman o varmış tabi
Kesinlikle sana katılıyorum. En son çare ilaç olmalı.Ben ateş olmadıkça calpol fln aklıma getirmiyorum..
Daha beter dis sancıları kapıda 6.ay aşısı var haklarimizi onlara saklayalim..Ateşi varmi çok mu huzursuz ben yamana hic bisey vermemistim..
Maş Allahh. Darısı dönmeyenlerin başına :)Benim küçük tazmanya canavarım da dönüyor artık teyzeleri))
Oyyy Maş Allah ona. Dayanılmaz bu kuzucuklar yaaaOğlum az önce ilk kahkahası attı yaa inanılmaz tatlıydı :)
Olmaz mı. Bizimde çok salyamız akıyor.Teşekkür ederim @swift Hoşbulduk.Bu arada size danışmak istediğim bişey var aranızda bebeğinin sürekli salyası akan vae mı ben artık ne yakalıl ne önlük yetiştirebiliyorum normal mi bu kadarı acaba??
Yanaklardan öpünce arttığını bilmiyordum. Suçlusu benimAynı durum bizde de var. Yanaklardan çok Öpülünce tükürük bezleri daha fazla çalışırmış. Benim Oğlumu babası, kv ve kp yanaktan çok öpüyorkızıyorum eşime, artık boynunu falan öpüyor. Tabi dönemsel bir durumda olabilir. Benimde Oğlumun boynunda sürekli önlük var malesef.
Sabah sabah ağlattın beni yaaaİyiakşamlar Kasım'ın en güzel anneleriUmarım dünya tatlısı bebişleriniz iyidir Pek geçemedim minik canavar tamamen teslim aldı annesini yaramaz kuzu bazen dalıp dalıp gidiyorum Allah I'm diyorum lütfen oğlumu hayırlısıyla sağlıkla büyütmemi nasip et.. Arada istem dışı düşünüyorum ya bana bir sey olursa bebeğime kim bakar nasıl bakar saatli doyurur mu karnını ,temizler mi altını her kirlendiğinde sabahları uyanınca saç telinden ayak tırnağına kadar ilgilenebilirler mi oğlumla Sonra koşa koşa eşimin yanına gidiyorum bak diyorum bana bir şey olursa oğluma çok iyi bak sabah uyanınca bunları bunları yap her yarım saatte bir altını kontrol et asla aç bırakma sürekli oyna ilgilen burnunu kulaklarını temizle sabah suyunu içir ilacını içir onu asla yalnız bırakma derken buluyorum kendimi..kızıyor haliyle bana çok kızıyor hemde sus konuşma bunları diyor.. Elimde deil ki sanırım anne olmak böyle bir şeymiş kendinden önce evladın var artık.. Gözüm arkada kalmasın demenin anlamı bile ne kadar ağrımış aslında.. Diyorlarmış ya giymedim giydirdim yemedim yedirdim diye o da doğruymuş bunu yapan bütün anne babalarımızın ellerinden öpüyorum ben.. Hepiniz için dua ediyorum Allah I'm evlatlarımızın başından eksik etmesin bizi.. Rabbim biZi onların başından eksik etmesin ki en güzel şekilde biz büyütelim inşallah..
Bu arada kilo problemini paylasanlar olmus; beslenme olabilir demis bi arkadas. Bizimki meme duskunlugunden mi yoksa annesinin saglam yemesinden mi bilmiyorum ama her ay ortalama enaz 1kg aliyor. 3.5kg dogdu bugun olculdu 8 kg olmus kuzum. Beslenme konusunda: her gun kahvaltida yumurta ve peynir oluyor. Hatta sut ve yogurt yiyemiyorum hamilelikten beri o yuzden haftada 1kg peynir tuketiyorum nerdeyse. Ve bir de hergun bir ogundevet balik tavuk grubundan birini yemeye calisiyoeum. Ama onun disinda tatli duskunlugum cok ve ben dogum sonrasi kilo alan biriyim.
Teşekkür ederim @swift Hoşbulduk.Bu arada size danışmak istediğim bişey var aranızda bebeğinin sürekli salyası akan vae mı ben artık ne yakalıl ne önlük yetiştirebiliyorum normal mi bu kadarı acaba??
meraba cnm.hic korkma biz de ilac kullandigimiz icin rotanin ikinci dozunu bir hafta kadar geciktirdik. zaten iki doz arasinda birakmaniz gereken minimum sure 4 haftadir. bu sureden daha fazla olmasinda sakinca yok en az dort hafta olmali. mesela rotarix asisinda iki doz oldugu icin bu uyarilar yaziyor tabi ikinci dozu belli bir zamana kadar erteleyebiliyorsunuz. ayrica rota agizdan verildigi icin ustundeki talimatlara uyarak evde kendi veren ebeveynler duydum ama biz cesaret edemedik cocuk dr.una yaptirdim fakat oldukca basit bir islem gordugum kadariyla. bir de asi soguk zincire tabi olmali yani eczaneden alinca yaninda soguk tutmasi icin bir flakonla birlikte veriyorlar isinmadan derhal yapilmasi gerek dikkat ederseniz :)Gunaydinlar herkese..
Bugun rotavirusun ikinci dozu vardi ama saglik calisanlari grevdeymis.. telden aradim bana pazartesi gel ddediler.. Diger asimiz 13ocakta yapilmisti bu bugun yani 13martta olacakti.. Iki gun gecmesinden bir sorun olur mu kizlar bilen var mi? 20ekim dogumluyuz olmasi gereken haftayi doldurmus fln olmayiz dimi ya?
Adam süper anlatmış ne guldumya. Ben güldükçe kızımda gülüyohttp://onedio.com/haber/ebeveyn-oldugunuzda-buyuk-olasilikla-karsilasacaginiz-11-buyuk-sorun-361329
link acilabiliyordur umarim. Sabah sabah koptum gulmekten. Bir baba yazmis bizi bekleyen sorunlara mizahsal yaklasmis. Yas geldi gulmekten
Küçükken okula erken kalktığımda sanki gözlerime bıçak batıyor derdim şuanda aynı durumu yaşıyorum
Benımkı daha ıkı buçuk aylık yakalar islanıyo şuanda tukurukten4 aylık bebeğim uzun zamandır öle ve eller azğında doktor çok normal tükürük bezleri gelişio ondan demişti halada öyle.
cok sagol canim bilgi icin.. O zaman ben pazartesi degil de daha da mi sonra yaptirsam ya subatta az cekti ya.. Ama haftaya pazar da mevludumuz var kotu olursa o gun diye korkuyorum ilkinde uc dort gun kotuydu..meraba cnm.hic korkma biz de ilac kullandigimiz icin rotanin ikinci dozunu bir hafta kadar geciktirdik. zaten iki doz arasinda birakmaniz gereken minimum sure 4 haftadir. bu sureden daha fazla olmasinda sakinca yok en az dort hafta olmali. mesela rotarix asisinda iki doz oldugu icin bu uyarilar yaziyor tabi ikinci dozu belli bir zamana kadar erteleyebiliyorsunuz. ayrica rota agizdan verildigi icin ustundeki talimatlara uyarak evde kendi veren ebeveynler duydum ama biz cesaret edemedik cocuk dr.una yaptirdim fakat oldukca basit bir islem gordugum kadariyla. bir de asi soguk zincire tabi olmali yani eczaneden alinca yaninda soguk tutmasi icin bir flakonla birlikte veriyorlar isinmadan derhal yapilmasi gerek dikkat ederseniz :)
http://onedio.com/haber/ebeveyn-oldugunuzda-buyuk-olasilikla-karsilasacaginiz-11-buyuk-sorun-361329
geçmiş olsun canım benim oğlumun da ateşi 37.8 olunca ben de dayanamayıp şurup vermiştim. yaklaşık 22saat sonra arttı böyle. ben de islak bez üstünü inceltme oda ısısı düşürme fln hersey yaptım ama böyle oldu. 2. ayda böyle ateş olmamıştı. senden ricam ateş korkusundan ısı oranını ayarlayamayinca yada aşı gunu sıcak tulumdan cikip soyunup tartilinca hasta oldu benim oğlum aman dikkat et canım.hayr. Bende. Varim kiimn atesi 37.9 oldu verdm surup dayanamadm hc azalmadi bez falan koymama ragmen artiyordu
Ben çok beğeniyorum Elifi eskimeyen eski isimlerden zeynep gibi.İncecikten bir kar yağar tozar Elif Elif diye...bunu da çok severim Kasımın Elif'leri için olsun buEe bende Elif olduğumu kimseye söylemiyeyim
Sanırım forumun Yarısı Elif
Evet maalesef oyle. Emzireyim gazini cikarayim uyutayim ilk dogdugundan beri bizde olmadi. Son haftalarda gunduzleri uykusu olmadiginda etrafa bakarak konusarak emiyo; uykusu oldugunda elini gozune koyarak kesintisiz emiyo. 6.ay bitene kadar pasamin keyfine biraktim artik sonrasinda insallah duzelir:)canim annen de guzel uyutuyordur muhakkak da o bence senin kokunu alinca surekli emmek istiyor o yuzden baskasinda daha rahat uyuyor bizimki de babasinda daha cabuk uyiyor sasiriyorum
sen kucagina o sekilde alip uyutmaya kalksan inan bir daha emmek isteyecek cunku uyku ile emmeyi ozdeslestirmis gibi anladim
Günaydın canım. Hayırlı cumalar.Günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar
Geçmis olsun bebise neden oldu bu ates ası mı oldunuz?hayr. Bende. Varim kiimn atesi 37.9 oldu verdm surup dayanamadm hc azalmadi bez falan koymama ragmen artiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?