2014 Kasım Anneleri

kızlar ya bişey merak ediyrm şimdi sadece mama alan bebekleri neden daha önce ek gıdaya geçriyorlar
3 gün bekleme kuralından bahsettimi peki

kızlar ya bişey merak ediyrm şimdi sadece mama alan bebekleri neden daha önce ek gıdaya geçriyorlar

3 gün bekleme kuralından bahsettimi peki
Canım mamadan sa ek gıda alması daha sağlıklı diyorlar ama benim doktorum öyle bişey demedi sadece bebeğin hazır olması lazım dedi katı gıdaya tam geçişe oyuzden biz başladık 3 gün kuralını anlattı evet onu uyguluyrm ben şimdilik elma armut ve yoğurt verdim yoğurdu sevmedi zorlamadım 10 gün sonra tekrar dene dedi havuç ve bal kabağı vercem şimdi de

Eneeee
Maşallah maşallah annesii yaa bu ne yakışıklılık böyleeee
teyzesi çok sağol sizinle tanıştığımda karnımda likapa(yabanmersini )kadardı.çok şükür ki şimdi bu hale geldi yavrum.Bunda sizinde emeğiniz çok büyük. Allahım hepimizinkini hayırlı sağlıklı evlatlar eder inşallah.

canım nerde oturuyorsun ist anadolu yakası ise kendi doktorumuzu önerebilirim

aynı soruyu ben de düşünmüştüm

Canım oğlun nasıl oldu? Biz bugün ilk defa yıkadık, çok ağladı. Sanırım pipisine su deyince canı yandı yavrumun bir de pipisi sulu gibi, üstünde sarımsı sıvı var. Sünnet olalı bugün tam 1 hafta oldu. Krem falanda sürmüyoruz, kendi kendine iyileşecekmiş.

ohh maşallah afiyet olsun kuzucuğa

Cnm ferrum kaka rengini degistirir ewet. Sanirim seninkide mukus böyle sumuk gibi yani... bilmiyorum dr tamamen mukus ise pek normal bakmadi... bizimde arada oluyo parcaxiksiz hepsu mikus

cok agladım kotu oldum okurken ne zor ısmıs su annelık ınsanın canından can gıdıyor bı bakıslarına rabbm esırgesn
Allah I'm esirgesin hepsini inşallah ağlama annesi ben üzülmenizi istemem..gerçekten hem dünyanın en zor işi hem de aynı anda dünyalara bedel en güzel armağınıymış annelik

Okurken çok korktum Allah korumuş çok ama çok geçmiş olsun.. Çok hareketliler artık güvenip koyamamıyoruz Allah I'm esirgesin hepsini çok dikkat et annesi meleğine

Çok çok çok üzüldüm o sahne gözümde canlaninca içim cız etti Rabbim korumuş bizim de kulağımıza küpe olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…