63 cm 5700Yok tatlim bal kabagi ayni püre şeklinde oluyor cok yumuşak kaşik mamasi gibi sen onu,suda haslayinca cok eziliyor hani tatli yapariz ya tabi cocuklara 5yasina kadar seker asla koymayin tuzda koymayin 5yasina kadar cok zararli her ikiside sonra kendi yemicektir zaten hersey bebeklerjmiz icin dene ama ilk denemedencok verme 2 bilemedin 3kasik bakalim nasil begencekmi sonra zamanla arttirirsin kac kilo bebegin boyu kilosu
cok agladım kotu oldum okurken ne zor ısmıs su annelık ınsanın canından can gıdıyor bı bakıslarına rabbm esırgesnİyiakşamlar Kasım'ın en güzel anneleriUmarım dünya tatlısı bebişleriniz iyidir Pek geçemedim minik canavar tamamen teslim aldı annesini yaramaz kuzu bazen dalıp dalıp gidiyorum Allah I'm diyorum lütfen oğlumu hayırlısıyla sağlıkla büyütmemi nasip et.. Arada istem dışı düşünüyorum ya bana bir sey olursa bebeğime kim bakar nasıl bakar saatli doyurur mu karnını ,temizler mi altını her kirlendiğinde sabahları uyanınca saç telinden ayak tırnağına kadar ilgilenebilirler mi oğlumla Sonra koşa koşa eşimin yanına gidiyorum bak diyorum bana bir şey olursa oğluma çok iyi bak sabah uyanınca bunları bunları yap her yarım saatte bir altını kontrol et asla aç bırakma sürekli oyna ilgilen burnunu kulaklarını temizle sabah suyunu içir ilacını içir onu asla yalnız bırakma derken buluyorum kendimi..kızıyor haliyle bana çok kızıyor hemde sus konuşma bunları diyor.. Elimde deil ki sanırım anne olmak böyle bir şeymiş kendinden önce evladın var artık.. Gözüm arkada kalmasın demenin anlamı bile ne kadar ağrımış aslında.. Diyorlarmış ya giymedim giydirdim yemedim yedirdim diye o da doğruymuş bunu yapan bütün anne babalarımızın ellerinden öpüyorum ben.. Hepiniz için dua ediyorum Allah I'm evlatlarımızın başından eksik etmesin bizi.. Rabbim biZi onların başından eksik etmesin ki en güzel şekilde biz büyütelim inşallah..
ya cnm bak işkillendim simdi bzm de mukus var yani bezin icinde mesela bir taraftan bir tarafa yarim cm bir cm uzayan parcalar goruyorum bu mukus mu bebek kakasinda normal diye aklimda kalmis sen goturunce mukusa ne diyorlar ve mukus bnm.anlattigim sey mi herkeste yok mu ya ayyyyy amaaan ALlah korusunGeçmiş olsun diyen arkadaslara çok teşekkür ederim. Ya çatlak gördü dr ama mukusluda yapio. Yani sadece catlak olduğunu sanmıyorum. Ve aynen bazen kan var bazen yok. Diyet yapiodum negatif çıkınca biraktim. Şimdi tekrar yapmaya basliycam. Yaparken ikiniyor gerçi ve kokuda cikio bayagi. Sadece anne sütü veriorum koku normal mi sizce? off offfff...
Canım mukus benımkındede var. Dr kan yoksa sorun degıl demiştıya cnm bak işkillendim simdi bzm de mukus var yani bezin icinde mesela bir taraftan bir tarafa yarim cm bir cm uzayan parcalar goruyorum bu mukus mu bebek kakasinda normal diye aklimda kalmis sen goturunce mukusa ne diyorlar ve mukus bnm.anlattigim sey mi herkeste yok mu ya ayyyyy amaaan ALlah korusunbi de dun kan ilaci basladik bugun bir baktim kaka rengi koyulasmis gerci ferrumun prospektusunde boyle bir degisim olabilir yaziyor
kizin cok tatli yaa masallah ona annesi..Cnm benim kuzenim ukranyali bir kizla evli ve benim cok samimi bir arkadasim oldu kardesimden öte onun 2tane cocugi var ek gidalara 5aylikken baslatti yavas yavas ilk olarak balkabagiyla basladi hem hazmi kolay hem kendinden tatli hemde lifli oldugu icin cok faydali ama kesinlikle buharli pisirici al dedi cocuk icin cok faydali vitamini icinde kaliyor dedi ben o,sekilde baslicam ne devam sutu ne baska birsey kullanmiyi dusunmuyorum elma balkabagi sonra keci sutunden yogurt yapacam mama gibi onu verecem daha Benimki 4aylik bende baslasim şu nisani cikarinca
canim I icmimarmelike arkadasimizin kizi geciriyordu sanirim gorurse cevaplar..kızamık yada kizamikçık ile ilgili bilgisi olan var mi? burun akıntısı öksürük derken şimdi de boyun ve yüzünde minik pembe lekeler var isilik gibi. netten kizamik belirtilerine baktim öksürük burun akıntısı yuz ve boyun birleşiminde kızarıklık diyorben de gecirmemisim kucukken doktorlar hemşireler tecrübeli anneler destek lütfen.
canım nerde oturuyorsun ist anadolu yakası ise kendi doktorumuzu önerebilirimKızlar cildirmak üzereyim. Bebegimin kakasinda gene kan var gene kan var... kafayi yiyecem ya... en son doçent e götürdüm flagy verdi sonrada salladi 2 ay sonra gelin diye... bu haliyle ben nasil 2 ay bekliyim ya... ya tehlikeli bir durumsa.. alerjiden şüpheleniyirdu o da negatif çıktı. Ya napcam ben ya offf
aynı soruyu ben de düşünmüştümbu sütler yoğurtsuz mayalanmıyorsaa acaba ilk yoğurdu kim nasıl yaptı
canımp boğumslrı dr a sordum onrmli drğil dedi yinede baksrız biyaşa kadar ara ara dedicanım nerde oturuyorsun ist anadolu yakası ise kendi doktorumuzu önerebilirim
aynı soruyu ben de düşünmüştüm
Dr gozlukgillere gittim canim sansima erken randevu alabildim gittiginde yaz demistinkitapta mama alanlara 4.ay bitince diyor ek gidaya o konuda ilk 6ay anne sütü diye cok sert degil sanki gittiğinde söylediklerini paylaşırsan sevinirim
ben de eşime çok kızıyorum çok bencil sanki artık :-(
biz hastaneden 2400 ile çıktık ilk ay 1300 ikinci ay 1200 üçüncü ay 1000 ama dördüncü ay 450gr aldı doktor normal endişe etmene gerek yok artık cok almaz dedi
teşekkür ederim canım sevindim önemli olmadığına haftaya ben de sorayım, bizimkinde bi çizgi daha olustu şu son sıralar inşallah o da önemsizdircanımp boğumslrı dr a sordum onrmli drğil dedi yinede baksrız biyaşa kadar ara ara dedi
Dr gozlukgillere gittim canim sansima erken randevu alabildim gittiginde yaz demistin
Ben oyun halilari ve donenceleri sordum kesinlikle onermiyorum otizme yol aciyor dedi ek gidaya 5. Ay baslanmali , kan ilacinada 5,ayda test yapalim ona gore baslariz eger ailede kansizlik yoksa dedi ,gundee 15 dk oturtAbilirsin dedi 4 ayligiz buarada ,sma mama icin en iyisi o guzel dedi anne sutu arttiriri gilaburu suyu gunde bir cay bardagi icebilirsin dedi (aktarlardan bulabilirsin)ayrica liste verdi sut arttirici bildigimiz seyler hepsi vede ek gida listesi verdi istersen kitabimi al ordada yaziyor dedi bebisin yuzundeki sivilceleri sordum mamadan cikiyodur dedi
Dedi ler biraz cokca oldu
aman bacım ben onu yaşadım Allah sabır versin çok geçmiş olsunSlm kızlar çok kotu bi gun gecirdim bebegim uyurken yataktan düştügündüz kendi yatagima yatirmistim zaten donemiyo diye .. nasil gitti oraya nasil düştü anlamadim bildiginiz yatagin ortasina yatirmistim. . Cook korktummm bebegimi yerde oturur vaziyette buldum kuzummmm benim icim yandi resmen onu oyle aglarken görünce. Ellerim titreyerek emzirdim normalde ciglik atardim sesim bile çıkmadı emzirrken bi yandan da vucudunu kontrol ettim yazarken hala titriyorum
canım gecen haberlerde çıktı o. birinci 200 ikincide 300 üçüncü 400 daha torba yasa olarak gorusuluyor yasalasmadi. Ancak yasalassa bile yürürlüğe girdiği andan itibaren uygulanacak geriye dönük değil yani bizi kapsamiyor.yok cnm 103 lira dogum ucreti mecbur yatiyor hani biz dogum yaptiktan sonra cikti ya bir altin parasi da devletten falan diye 400-500 tl civari onu soruuorlar galiba ben de merak ettim
özel sektör için mi geçerli bu ucretlerEvet canım süt parası için ayrıca başvuruyoruz. Rapor parasınıda 8 ile 14 ü arası alabiliyosun. Ama benımkı okadar uzun sürmemiştı. Bırını gecen ay bırınıde gecen hafta aldım. Evet babalık parasıda var ona daha başvurmadık. Aylık 30 35 lira falanmıydı emin degılım ondan.
siz söyleyince ben de baktım daha önce dikkatimi çekmemisti benim oğlumda da sağ ayakta soldan bir fazla bogum var. dizin hemen üstünde. sanki o bacak daha kilolu gibi. Birçok arkadaşta olduğuna göre normal olsa gerekcanımp boğumslrı dr a sordum onrmli drğil dedi yinede baksrız biyaşa kadar ara ara dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?