2014 Kasım Anneleri

63 cm 5700

Poffff bebegim 4. Ay asisindan sonra huy degistirdi aksamlari aglamadan uyumuyo

cok agladım kotu oldum okurken ne zor ısmıs su annelık ınsanın canından can gıdıyor bı bakıslarına rabbm esırgesn

ya cnm bak işkillendim simdi bzm de mukus var yani bezin icinde mesela bir taraftan bir tarafa yarim cm bir cm uzayan parcalar goruyorum bu mukus mu bebek kakasinda normal diye aklimda kalmis sen goturunce mukusa ne diyorlar ve mukus bnm.anlattigim sey mi herkeste yok mu ya ayyyyy amaaan ALlah korusun bi de dun kan ilaci basladik bugun bir baktim kaka rengi koyulasmis gerci ferrumun prospektusunde boyle bir degisim olabilir yaziyor

neden mamadan bu kadar kotu bıseymıs gbı bahsedılıor hıc anlamıorum anne sutunun yetmedıgı yerde ya da anne suutunun hıc verılemedıgı zaman en buyuk ve tek care yanı bnm oglum hıc emmedı sutumde olmadı sadece mama yıyor gecekten cok uzucu bu sekılde konusulması

Canım mukus benımkındede var. Dr kan yoksa sorun degıl demiştı

kızamık yada kizamikçık ile ilgili bilgisi olan var mi? burun akıntısı öksürük derken şimdi de boyun ve yüzünde minik pembe lekeler var isilik gibi. netten kizamik belirtilerine baktim öksürük burun akıntısı yuz ve boyun birleşiminde kızarıklık diyor ben de gecirmemisim kucukken doktorlar hemşireler tecrübeli anneler destek lütfen.

kizin cok tatli yaa masallah ona annesi..

canim I icmimarmelike arkadasimizin kizi geciriyordu sanirim gorurse cevaplar..

canım nerde oturuyorsun ist anadolu yakası ise kendi doktorumuzu önerebilirim

bu sütler yoğurtsuz mayalanmıyorsaa acaba ilk yoğurdu kim nasıl yaptı
aynı soruyu ben de düşünmüştüm

Dr gozlukgillere gittim canim sansima erken randevu alabildim gittiginde yaz demistin
Ben oyun halilari ve donenceleri sordum kesinlikle onermiyorum otizme yol aciyor dedi ek gidaya 5. Ay baslanmali , kan ilacinada 5,ayda test yapalim ona gore baslariz eger ailede kansizlik yoksa dedi ,gundee 15 dk oturtAbilirsin dedi 4 ayligiz buarada ,sma mama icin en iyisi o guzel dedi anne sutu arttiriri gilaburu suyu gunde bir cay bardagi icebilirsin dedi (aktarlardan bulabilirsin)ayrica liste verdi sut arttirici bildigimiz seyler hepsi vede ek gida listesi verdi istersen kitabimi al ordada yaziyor dedi bebisin yuzundeki sivilceleri sordum mamadan cikiyodur dedi
Dedi ler biraz cokca oldu

canımp boğumslrı dr a sordum onrmli drğil dedi yinede baksrız biyaşa kadar ara ara dedi
teşekkür ederim canım sevindim önemli olmadığına haftaya ben de sorayım, bizimkinde bi çizgi daha olustu şu son sıralar inşallah o da önemsizdir

dediler dikkat çekmedi sen söylemeden.
Kitabı güzel evet ek gıda konusunda. Nasıl biri peki diğer doktorlara göre cok mu ilgili, memnun kaldın mı

Slm kızlar çok kotu bi gun gecirdim bebegim uyurken yataktan düştü gündüz kendi yatagima yatirmistim zaten donemiyo diye .. nasil gitti oraya nasil düştü anlamadim bildiginiz yatagin ortasina yatirmistim. . Cook korktummm bebegimi yerde oturur vaziyette buldum kuzummmm benim icim yandi resmen onu oyle aglarken görünce. Ellerim titreyerek emzirdim normalde ciglik atardim sesim bile çıkmadı emzirrken bi yandan da vucudunu kontrol ettim yazarken hala titriyorum

Allah korudu melegimi.. cok dikkatli olun kizlar bildiginiz hareket ediyo artik bebeklerimiz her an yaninda olmaliyim onu anladim artik kendi yatagindan başka yerde de uyutmam.. nazlandi bugun baya hic emmedigi kadar emdi. Sonra soyup vücudun u kontrol ettim hiç kizariklik bile yoktu sukurler olsun.. yine duam rabbim onlari korusun

aman bacım ben onu yaşadım Allah sabır versin çok geçmiş olsun

yok cnm 103 lira dogum ucreti mecbur yatiyor hani biz dogum yaptiktan sonra cikti ya bir altin parasi da devletten falan diye 400-500 tl civari onu soruuorlar galiba ben de merak ettim
canım gecen haberlerde çıktı o. birinci 200 ikincide 300 üçüncü 400 daha torba yasa olarak gorusuluyor yasalasmadi. Ancak yasalassa bile yürürlüğe girdiği andan itibaren uygulanacak geriye dönük değil yani bizi kapsamiyor.

özel sektör için mi geçerli bu ucretler

canımp boğumslrı dr a sordum onrmli drğil dedi yinede baksrız biyaşa kadar ara ara dedi
siz söyleyince ben de baktım daha önce dikkatimi çekmemisti benim oğlumda da sağ ayakta soldan bir fazla bogum var. dizin hemen üstünde. sanki o bacak daha kilolu gibi. Birçok arkadaşta olduğuna göre normal olsa gerek

Selam kızlarr oğlumu dr a götürdükçokşükür hasta değilmiş ama tıkanıklık ve ateş varsa bikaç güne ilerleyeblr dikkat et dedi doktorum çok bilgilibir prof konuştuklarımızı aktarayım size kesinlikle 6 aydan önce grip için şurup vs kullanmycaz dedi zaten virütik enfeksiyonlara bi ilaç veya çözüm geliştrlmefi diyor bu arada bebekler için en masum ilaç calpol muş ateş olursa 6 saatte bir kullan dedi ek gıdayı konuştuk bi çok arkadaş soruyor anlattıklarını ileteyim 4. Ay dolunca başladık biz 4. Ay bitince öncelik anne sütü yoksa mama sonrasında ek gıda dedi meyve suyu vermyrz direk püre halinde ver dedi bu ayda sadece meyve püresi yoğurt ve muhallebi verilcek dedi yoğurdu keçi sütüyle yapıyrm dedim ne gerek var inek sütünden bi farkı yokki milllet değişik bişey yapınca çok hoşuna gidiyo nedense dedi 5. Ayda sebze püresi veriyoruz dedi çorba da vercez dedi bebe bisküvisi falan yasak dedi 6. Ay dolana kadar tüm bebeklerde buğdau alerjisi riskine karşı tahıllı şeyler vermiycez dedi bende bu gazla gidip e- bebekten mama tabağı kaşık falan aldım çok mutluyumBirde bi kitapçık verdi ben beğendim herşey var içinde kendisi yazmış tüm hastalarına veriyr istersenz bi ara foto çekip koyarım ek gıdayla ilgili kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…