Slm kızlar çok kotu bi gun gecirdim bebegim uyurken yataktan düştügündüz kendi yatagima yatirmistim zaten donemiyo diye .. nasil gitti oraya nasil düştü anlamadim bildiginiz yatagin ortasina yatirmistim. . Cook korktummm bebegimi yerde oturur vaziyette buldum kuzummmm benim icim yandi resmen onu oyle aglarken görünce. Ellerim titreyerek emzirdim normalde ciglik atardim sesim bile çıkmadı emzirrken bi yandan da vucudunu kontrol ettim yazarken hala titriyorum
canım ek gıda listesini Paylaşır mısın rica etsem. ?Dr gozlukgillere gittim canim sansima erken randevu alabildim gittiginde yaz demistin
Ben oyun halilari ve donenceleri sordum kesinlikle onermiyorum otizme yol aciyor dedi ek gidaya 5. Ay baslanmali , kan ilacinada 5,ayda test yapalim ona gore baslariz eger ailede kansizlik yoksa dedi ,gundee 15 dk oturtAbilirsin dedi 4 ayligiz buarada ,sma mama icin en iyisi o guzel dedi anne sutu arttiriri gilaburu suyu gunde bir cay bardagi icebilirsin dedi (aktarlardan bulabilirsin)ayrica liste verdi sut arttirici bildigimiz seyler hepsi vede ek gida listesi verdi istersen kitabimi al ordada yaziyor dedi bebisin yuzundeki sivilceleri sordum mamadan cikiyodur dedi
Dedi ler biraz cokca oldu
Canım çok üZüldüm çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesinSlm kızlar çok kotu bi gun gecirdim bebegim uyurken yataktan düştügündüz kendi yatagima yatirmistim zaten donemiyo diye .. nasil gitti oraya nasil düştü anlamadim bildiginiz yatagin ortasina yatirmistim. . Cook korktummm bebegimi yerde oturur vaziyette buldum kuzummmm benim icim yandi resmen onu oyle aglarken görünce. Ellerim titreyerek emzirdim normalde ciglik atardim sesim bile çıkmadı emzirrken bi yandan da vucudunu kontrol ettim yazarken hala titriyorum
iyi ys yoğrt işine sevndm vercm bende inek sütü cok sağol canım paylaşımın içinSelam kızlarr oğlumu dr a götürdükçokşükür hasta değilmiş ama tıkanıklık ve ateş varsa bikaç güne ilerleyeblr dikkat et dedi doktorum çok bilgilibir prof konuştuklarımızı aktarayım size kesinlikle 6 aydan önce grip için şurup vs kullanmycaz dedi zaten virütik enfeksiyonlara bi ilaç veya çözüm geliştrlmefi diyor bu arada bebekler için en masum ilaç calpol muş ateş olursa 6 saatte bir kullan dedi ek gıdayı konuştuk bi çok arkadaş soruyor anlattıklarını ileteyim 4. Ay dolunca başladık biz 4. Ay bitince öncelik anne sütü yoksa mama sonrasında ek gıda dedi meyve suyu vermyrz direk püre halinde ver dedi bu ayda sadece meyve püresi yoğurt ve muhallebi verilcek dedi yoğurdu keçi sütüyle yapıyrm dedim ne gerek var inek sütünden bi farkı yokki milllet değişik bişey yapınca çok hoşuna gidiyo nedense dedi5. Ayda sebze püresi veriyoruz dedi çorba da vercez dedi bebe bisküvisi falan yasak dedi 6. Ay dolana kadar tüm bebeklerde buğdau alerjisi riskine karşı tahıllı şeyler vermiycez dedi bende bu gazla gidip e- bebekten mama tabağı kaşık falan aldım çok mutluyum Birde bi kitapçık verdi ben beğendim herşey var içinde kendisi yazmış tüm hastalarına veriyr istersenz bi ara foto çekip koyarım ek gıdayla ilgili kısmı
ben tvde izledö almamfs pyüzden güveniyorum oadama ben çocuklsr dönen seylere meraklı olurlsr sürekli dinen cisimler otizme neden olur dediNeden önermiyormus haliyi ve dönenceyi aciklama yaptimi cnm
rendeleyip verdn canim oylemi bende oyle baslim ozaman suyundansaCanım mamadan sa ek gıda alması daha sağlıklı diyorlar ama benim doktorum öyle bişey demedi sadece bebeğin hazır olması lazım dedi katı gıdaya tam geçişe oyuzden biz başladık 3 gün kuralını anlattı evet onu uyguluyrm ben şimdilik elma armut ve yoğurt verdim yoğurdu sevmedi zorlamadım 10 gün sonra tekrar dene dedi havuç ve bal kabağı vercem şimdi de
suurp ver canimya iiyimsi smdi asidan oldu galiba gecmis olsun zor yaa iki gundr hep atesliydi kizm.sukur düştü Allah korusun meleklerimiziOglusun ateşi 38.6 lara yükseldi. Nöbet lerdeyim.
başlangıçtan itibaren hersey vsrmi canimDr gozlukgillere gittim canim sansima erken randevu alabildim gittiginde yaz demistin
Ben oyun halilari ve donenceleri sordum kesinlikle onermiyorum otizme yol aciyor dedi ek gidaya 5. Ay baslanmali , kan ilacinada 5,ayda test yapalim ona gore baslariz eger ailede kansizlik yoksa dedi ,gundee 15 dk oturtAbilirsin dedi 4 ayligiz buarada ,sma mama icin en iyisi o guzel dedi anne sutu arttiriri gilaburu suyu gunde bir cay bardagi icebilirsin dedi (aktarlardan bulabilirsin)ayrica liste verdi sut arttirici bildigimiz seyler hepsi vede ek gida listesi verdi istersen kitabimi al ordada yaziyor dedi bebisin yuzundeki sivilceleri sordum mamadan cikiyodur dedi
Dedi ler biraz cokca oldu
Cooook gecmis olsun yaa Allah korusun tum bebekleriSlm kızlar çok kotu bi gun gecirdim bebegim uyurken yataktan düştügündüz kendi yatagima yatirmistim zaten donemiyo diye .. nasil gitti oraya nasil düştü anlamadim bildiginiz yatagin ortasina yatirmistim. . Cook korktummm bebegimi yerde oturur vaziyette buldum kuzummmm benim icim yandi resmen onu oyle aglarken görünce. Ellerim titreyerek emzirdim normalde ciglik atardim sesim bile çıkmadı emzirrken bi yandan da vucudunu kontrol ettim yazarken hala titriyorum
karizma buyaa slipinede bakk sen:)karizma ama sidikli haberi yok:)Eki Görüntüle 1454237 Buda benim oğluş kızlar foto çekilirken biraz çişimiz kaçmış ola bilir(bu resmi gelinimize özel çektik). MAŞALLAH
Slm kızlar çok kotu bi gun gecirdim bebegim uyurken yataktan düştügündüz kendi yatagima yatirmistim zaten donemiyo diye .. nasil gitti oraya nasil düştü anlamadim bildiginiz yatagin ortasina yatirmistim. . Cook korktummm bebegimi yerde oturur vaziyette buldum kuzummmm benim icim yandi resmen onu oyle aglarken görünce. Ellerim titreyerek emzirdim normalde ciglik atardim sesim bile çıkmadı emzirrken bi yandan da vucudunu kontrol ettim yazarken hala titriyorum
Oglusun ateşi 38.6 lara yükseldi. Nöbet lerdeyim.
43Kizlar rica etsem bebeklerinizin bas olculerini paylasabilir misiniz?
Cok saol canim hepsini korusun Allahim. .Çok geçmiş olsun. Allah korusun meleklerimizi.
Amin canim cok şükür. .Cok gecmiş olsun canımya Çok şükür bişey olmamış kuzuna. Rabbim korusun meleklerımızı
Evet artik hepimiz dikkatli olmalıyız kendi yatagindan baska yerde uyutmamam gerektigini öğrenmiş oldumOkurken çok korktum Allah korumuş çok ama çok geçmiş olsun.. Çok hareketliler artık güvenip koyamamıyoruz Allah I'm esirgesin hepsini çok dikkat et annesi meleğine
Aah ahh bide bana sor çocuğun düştüğü yeri gorunce hala sızlıyo bi yerler..Çok çok çok üzüldüm o sahne gözümde canlaninca içim cız etti Rabbim korumuş bizim de kulağımıza küpe olsun
Kötü bi tecrube oldu.. ama şükür bişey olmadi canim. . Dedigin gibi Allah a emanetlerCook gecmis olsun canim. Bana herkes bebeginin döndügunu düstüğünde anlarsin diyordu. Simdi okuyunca yazdiklarini dogruymus dedim. Gelmis gecmis olsun; cok sukur biseyi yokmus... düşe kalka büyücekler; Allah a emanetler... sen yine iyi sakin davranabilmissin canim
Amin canim..Canım çok üZüldüm çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
başlangıçtan itibaren hersey vsrmi canim
Cooook gecmis olsun yaa Allah korusun tum bebekleri
karizma buyaa slipinede bakk sen:)karizma ama sidikli haberi yok:)
cok saolun kizlarÇok büyük geçmiş olsun Allah korusun meleklerimizi inşallah
Doktor oyle dedi cmm ama bisey yok bi aydirlili sizdemi diş çıkarıyorsunuz biz çokarıyoruz çok sıkıntıda ya neyapıcağını bilmiyo
Kizlar rica etsem bebeklerinizin bas olculerini paylasabilir misiniz?
Kizlar komik olacak ama kek sut yaparmi :))
Yemistim sutum azdi arrtti
Sasirdm :)
Tsk ederim kizlarBizim 37.4'tü iki hafta önce ama biz prematüreyiz :)
Bizim de 39. Tam 3 aylık. dr. küçük kafalı olduğunu söylüyor. takip edicez diyor. hepsi sorun oluşturmaz ama yine de takipte olması lazım dedi. canım çok sıkılıyo bu konuya. Sizinki kaç.Kizlar rica etsem bebeklerinizin bas olculerini paylasabilir misiniz?
Tüm oyun halılarında dönence yokki ama. ben de dönenceye karşıyım. ama oyun halısında sabit oyuncaklar var. Yeni sipariş vermiştim. iptal mi etsem. ben de severim o adamı. güzel şeyler anlatıyo tvde.ben tvde izledö almamfs pyüzden güveniyorum oadama ben çocuklsr dönen seylere meraklı olurlsr sürekli dinen cisimler otizme neden olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?