2014 Kasım Anneleri

Cook gecmis olsun canim. Bana herkes bebeginin döndügunu düstüğünde anlarsin diyordu. Simdi okuyunca yazdiklarini dogruymus dedim. Gelmis gecmis olsun; cok sukur biseyi yokmus... düşe kalka büyücekler; Allah a emanetler... sen yine iyi sakin davranabilmissin canim

canım ek gıda listesini Paylaşır mısın rica etsem. ?

@beyazinci
gecmis olsun canim oncelikle darisi damatligina
bIz 30 gunlukken sunnet yaptirdik dedigin gibi pipinin uzerinde sari iltihap gibi bir tabaka olustu 1 haftadan sonra yavas yavas kurudu kendiliginden hic merak etme bizde hic birsey surmedik dr umuz kendi kendine iyilesir dedi bu arada sen sormadan yazayim pipinin normal halini almasi 1.5 ayi buluyor sislikler falan olursada endiselenme

Canım çok üZüldüm çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin

iyi ys yoğrt işine sevndm vercm bende inek sütü cok sağol canım paylaşımın için

Neden önermiyormus haliyi ve dönenceyi aciklama yaptimi cnm
ben tvde izledö almamfs pyüzden güveniyorum oadama ben çocuklsr dönen seylere meraklı olurlsr sürekli dinen cisimler otizme neden olur dedi

rendeleyip verdn canim oylemi bende oyle baslim ozaman suyundansa

Oglusun ateşi 38.6 lara yükseldi. Nöbet lerdeyim.
suurp ver canimya iiyimsi smdi asidan oldu galiba gecmis olsun zor yaa iki gundr hep atesliydi kizm.sukur düştü Allah korusun meleklerimizi

başlangıçtan itibaren hersey vsrmi canim

Cooook gecmis olsun yaa Allah korusun tum bebekleri
Eki Görüntüle 1454237 Buda benim oğluş kızlar foto çekilirken biraz çişimiz kaçmış ola bilir (bu resmi gelinimize özel çektik).MAŞALLAH
karizma buyaa slipinede bakk sen:)karizma ama sidikli haberi yok:)

Çok büyük geçmiş olsun Allah korusun meleklerimizi inşallah

Çok geçmiş olsun. Allah korusun meleklerimizi.
Cok saol canim hepsini korusun Allahim. .
Cok gecmiş olsun canımya Çok şükür bişey olmamış kuzuna. Rabbim korusun meleklerımızı
Amin canim cok şükür. .
Okurken çok korktum Allah korumuş çok ama çok geçmiş olsun.. Çok hareketliler artık güvenip koyamamıyoruz Allah I'm esirgesin hepsini çok dikkat et annesi meleğine
Evet artik hepimiz dikkatli olmalıyız kendi yatagindan baska yerde uyutmamam gerektigini öğrenmiş oldum
Çok çok çok üzüldüm o sahne gözümde canlaninca içim cız etti Rabbim korumuş bizim de kulağımıza küpe olsun
Aah ahh bide bana sor çocuğun düştüğü yeri gorunce hala sızlıyo bi yerler..
Kötü bi tecrube oldu.. ama şükür bişey olmadi canim. . Dedigin gibi Allah a emanetler
Canım çok üZüldüm çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
Amin canim..
başlangıçtan itibaren hersey vsrmi canim

Cooook gecmis olsun yaa Allah korusun tum bebekleri
karizma buyaa slipinede bakk sen:)karizma ama sidikli haberi yok:)

Çok büyük geçmiş olsun Allah korusun meleklerimizi inşallah
cok saolun kizlar Allahim tum bebekleri korusun

Kizlar komik olacak ama kek sut yaparmi :))
Yemistim sutum azdi arrtti
Sasirdm :)

Eskiler tatlı şeylerin süt yaptığını söylüyor. Gerçi tıbba göre süt değil kilo yapıyor. Belki de eskiler haklıdır ve arttırmıştır

ben tvde izledö almamfs pyüzden güveniyorum oadama ben çocuklsr dönen seylere meraklı olurlsr sürekli dinen cisimler otizme neden olur dedi
Tüm oyun halılarında dönence yokki ama. ben de dönenceye karşıyım. ama oyun halısında sabit oyuncaklar var. Yeni sipariş vermiştim. iptal mi etsem. ben de severim o adamı. güzel şeyler anlatıyo tvde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…