2014 Kasım Anneleri

Tatli dilli ben normalde gittigimiz doktordanda memnundum bunu oyle bi bakmak icin gittim farkli bisey dermi diye hic fark yok ne istiyosan sor dedi iste kartini verdi her istediginde arayabilirein dedi cok yogun iki oda kullaniyo bi otarafa bi diger tarafa gidiyo normal yani ekstra bisey yok sunuda soyliyim tabi asi kartina bakti hem saglik ocaginin hem normal doktorunun tarti bilgileri varya ona gore hesapladi 1,5 ayda 600 gr almis dedi kendi tartisina gire normal sinirda dedi bilginize hani az aldi diye yakinan arkadaslara soylemek istedim buarada aslinda 1 ayda 600 gr almisti

Neden önermiyormus haliyi ve dönenceyi aciklama yaptimi cnm
Otizmi tetikliyo dedi daha ayrinti sormadim baska yerlerdede okumustum cunku
Hatta sorunca kizar gibi izlemiyomusunuz surekli soyluyorum tv de zararli oldugunu dedi

Son düzenleme:
Bizim de 39. Tam 3 aylık. dr. küçük kafalı olduğunu söylüyor. takip edicez diyor. hepsi sorun oluşturmaz ama yine de takipte olması lazım dedi. canım çok sıkılıyo bu konuya. Sizinki kaç.

Senin bebegin kiz degil mi soyle soyleyeyim benim ki erkek 3 aylikken kafa olcusu 40 cm di dr umuz kafasi kucuk dedi takip edelim dedi simdi 4, 5 aylik kafa olcusu 42 bende cok arastiriyorum bu konuyu ve cok uzuluyorum insallah bi sorun cikmaz yavrularimizda

Evet canım.dün muhallebiye başladık bide öğlen saatleri muhallebi yiyo bide akşam üzeri elma suyu işte..

Canim muhallebi kof gıda,sadece enerji veriyor besleyici bir değeri yok,vermemeni tavsiye ederim annesi,gene de bir araştır canım

Evet canım kakadan sonra 3-5 dakika bile kucaktaysa bazen çıkması için yeterli bide ben çok gevşek bagliyordum rahatsız eder diye öyle de yapıyor olabilirsin

Gene çıktı bugünsanirim ben dediğin gibi gevşek bağlıyorum,yarin sikmama ragmen gene taşarsa buradaki birkaç arkadaş canbebe önermişti onu deneyeceğim canim

Kilo konusunda artık hepimizin içi rahatlamasi gerekiyor sanirim,1erli kilolardan grlara geçiş sert oldu:)

Cnm tam htrlamiyrm o mesafeyi ama 2 kere gittik 2.ci araliktaydi 9 ay sonraya gün verdi tekrar

Ayy en korktugum sey annemi her seferinde uyariyorum bisey olmaz diyo bazen bende ona uyup birakiyorum artik birakmam cok gecmis olsun canim cok aci verici dok sukur bisey olmamis bebise

Biz geçen forumca işkillendik merak etme benim Dr Um hem yeşil hem mukusluysa normal değil dedi. Peki yeşil kaka normal mi diye sordum, arada normal ama devamlıysa sorun var demektir dedi.

Biz geçen forumca işkillendik merak etme benim Dr Um hem yeşil hem mukusluysa normal değil dedi. Peki yeşil kaka normal mi diye sordum, arada normal ama devamlıysa sorun var demektir dedi.
Bizimde arada mukuslu ve yesil oluyor 2 aydir da doktora goturmedim bu ay randevu aldim bir de boynunda sanki egrilik var gibi

Cnm tam htrlamiyrm o mesafeyi ama 2 kere gittik 2.ci araliktaydi 9 ay sonraya gün verdi tekrar

Anladım canım biz çok sık gidiyoruz ya bir sıkıntı olmamasına rağmen. İşi sıkı tutuyor diyeceğim de bizim doktor da biraz abartıyor sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…