Tatli dilli ben normalde gittigimiz doktordanda memnundum bunu oyle bi bakmak icin gittim farkli bisey dermi diye hic fark yok ne istiyosan sor dedi iste kartini verdi her istediginde arayabilirein dedi cok yogun iki oda kullaniyo bi otarafa bi diger tarafa gidiyo normal yani ekstra bisey yok sunuda soyliyim tabi asi kartina bakti hem saglik ocaginin hem normal doktorunun tarti bilgileri varya ona gore hesapladi 1,5 ayda 600 gr almis dedi kendi tartisina gire normal sinirda dedi bilginize hani az aldi diye yakinan arkadaslara soylemek istedim buarada aslinda 1 ayda 600 gr almistiteşekkür ederim canım sevindim önemli olmadığına haftaya ben de sorayım, bizimkinde bi çizgi daha olustu şu son sıralar inşallah o da önemsizdir
dediler dikkat çekmedi sen söylemeden.
Kitabı güzel evet ek gıda konusunda. Nasıl biri peki diğer doktorlara göre cok mu ilgili, memnun kaldın mı
Otizmi tetikliyo dedi daha ayrinti sormadim baska yerlerdede okumustum cunkuNeden önermiyormus haliyi ve dönenceyi aciklama yaptimi cnm
Canim cok uzun fotokopiler seklinde kitabinda da varmis istersen kitabini al bende alicam telden yaziyorum cok uzun yazamiyorumcanım ek gıda listesini Paylaşır mısın rica etsem. ?
Bizim de 39. Tam 3 aylık. dr. küçük kafalı olduğunu söylüyor. takip edicez diyor. hepsi sorun oluşturmaz ama yine de takipte olması lazım dedi. canım çok sıkılıyo bu konuya. Sizinki kaç.
Var canimbaşlangıçtan itibaren hersey vsrmi canim
Cooook gecmis olsun yaa Allah korusun tum bebekleri
karizma buyaa slipinede bakk sen:)karizma ama sidikli haberi yok:)
Evet canım.dün muhallebiye başladık bide öğlen saatleri muhallebi yiyo bide akşam üzeri elma suyu işte..
Evet canım kakadan sonra 3-5 dakika bile kucaktaysa bazen çıkması için yeterli bide ben çok gevşek bagliyordum rahatsız eder diye öyle de yapıyor olabilirsin
Bu arada günaydınlar
Tatli dilli ben normalde gittigimiz doktordanda memnundum bunu oyle bi bakmak icin gittim farkli bisey dermi diye hic fark yok ne istiyosan sor dedi iste kartini verdi her istediginde arayabilirein dedi cok yogun iki oda kullaniyo bi otarafa bi diger tarafa gidiyo normal yani ekstra bisey yok sunuda soyliyim tabi asi kartina bakti hem saglik ocaginin hem normal doktorunun tarti bilgileri varya ona gore hesapladi 1,5 ayda 600 gr almis dedi kendi tartisina gire normal sinirda dedi bilginize hani az aldi diye yakinan arkadaslara soylemek istedim buarada aslinda 1 ayda 600 gr almisti
Cnm tam htrlamiyrm o mesafeyi ama 2 kere gittik 2.ci araliktaydi 9 ay sonraya gün verdi tekrarCanım ROP'a ne kadar aralıkla gidiyorsunuz. Biz kasımda kuvözden çıktık. İlk birer hafta,sonra ikişer hafta arayla gittik. Bu hafta da üç haftaya çıkardı. Şu anda bir problem yok ama bir süre daha gözetim altında olmalıymışız. Bir anda gerileme gösterebiliyormuş. Öyle dedi.
Ayy en korktugum sey annemi her seferinde uyariyorum bisey olmaz diyo bazen bende ona uyup birakiyorum artik birakmam cok gecmis olsun canim cok aci verici dok sukur bisey olmamis bebiseSlm kızlar çok kotu bi gun gecirdim bebegim uyurken yataktan düştügündüz kendi yatagima yatirmistim zaten donemiyo diye .. nasil gitti oraya nasil düştü anlamadim bildiginiz yatagin ortasina yatirmistim. . Cook korktummm bebegimi yerde oturur vaziyette buldum kuzummmm benim icim yandi resmen onu oyle aglarken görünce. Ellerim titreyerek emzirdim normalde ciglik atardim sesim bile çıkmadı emzirrken bi yandan da vucudunu kontrol ettim yazarken hala titriyorum
Biz geçen forumca işkillendik merak etmeya cnm bak işkillendim simdi bzm de mukus var yani bezin icinde mesela bir taraftan bir tarafa yarim cm bir cm uzayan parcalar goruyorum bu mukus mu bebek kakasinda normal diye aklimda kalmis sen goturunce mukusa ne diyorlar ve mukus bnm.anlattigim sey mi herkeste yok mu ya ayyyyy amaaan ALlah korusunbi de dun kan ilaci basladik bugun bir baktim kaka rengi koyulasmis gerci ferrumun prospektusunde boyle bir degisim olabilir yaziyor
Bizimde arada mukuslu ve yesil oluyor 2 aydir da doktora goturmedimBiz geçen forumca işkillendik merak etmebenim Dr Um hem yeşil hem mukusluysa normal değil dedi. Peki yeşil kaka normal mi diye sordum, arada normal ama devamlıysa sorun var demektir dedi.
Ooo Birgen nerelerdesin hiç gorusemiyoruz
Nasil anladin cqnim egrilik oldugunuBizimde arada mukuslu ve yesil oluyor 2 aydir da doktora goturmedimbu ay randevu aldim bir de boynunda sanki egrilik var gibi
Cnm tam htrlamiyrm o mesafeyi ama 2 kere gittik 2.ci araliktaydi 9 ay sonraya gün verdi tekrar
Boynu egik duruyor aile hekimi de uzmanlık alanım degil ama boyle bir hastalık var mutlaka cocuk doktoru gorsun dediNasil anladin cqnim egrilik oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?