2014 Kasım Anneleri

Coook cok gecmis olsun canim bilirim o korkuyu.. Cigliklara bogulmustum.. Alni ve yanagi kipkirmizi olmustu moraracak doye cok korkmustum Rabbim korudu..

masallah hizliymis sizin doktor.. Bizimki alti ay bitince dedi sen mamayla mi besliyorsun canim ondan mi erken baslatti.. Fotolari dort gozle bekleriz :)

Evet canım ben mama+ anne sütü veryrm ama dr genel olarak 4. Ay dolunca başlama taraftarı çocuğun alışması açısından ne kadar vermelym dedim yediği kadar yani o istemediiği yere kadar vercekmişim Fotoları atarım inş dur bi bakymda

Çok geçmiş olsun. Allah korusun meleklerimizi.

kıtabı ogrenebililirmıyım kızlar

1 ay var tam aramzda o zmn kilosu normal dedgn gibi:)

Canım ROP'a ne kadar aralıkla gidiyorsunuz. Biz kasımda kuvözden çıktık. İlk birer hafta,sonra ikişer hafta arayla gittik. Bu hafta da üç haftaya çıkardı. Şu anda bir problem yok ama bir süre daha gözetim altında olmalıymışız. Bir anda gerileme gösterebiliyormuş. Öyle dedi.

Neden önermiyormus haliyi ve dönenceyi aciklama yaptimi cnm

Cok gecmiş olsun canımya Çok şükür bişey olmamış kuzuna. Rabbim korusun meleklerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…