Tabi gotur ama henuz boyun kaslarina tam hakim degiller ondan olabilir insallah bi sey cikmaz canimBoynu egik duruyor aile hekimi de uzmanlık alanım degil ama boyle bir hastalık var mutlaka cocuk doktoru gorsun dedi
ben donence icin sotledigino biliyorum donen seylere yani oyun halisinda ki sabt oyuncaktan ne olacakki.Tüm oyun halılarında dönence yokki ama. ben de dönenceye karşıyım. ama oyun halısında sabit oyuncaklar var. Yeni sipariş vermiştim. iptal mi etsem. ben de severim o adamı. güzel şeyler anlatıyo tvde.
Tehlikeli bir durum haftaya randevu aldım ultrason çekilip fizik tedavi yapıliyormis umarim yoktur da bir şeyi gerek kalmaz bunlaraTabi gotur ama henuz boyun kaslarina tam hakim degiller ondan olabilir insallah bi sey cikmaz canim
evet kız. kadın doğumcum, sizin genlerinizden kaynaklanıyo demişti. bulgaristan göçmeniyim ben. benim kafamda küçük yani. oyüzden çok endişelenmemeye çalışıyorum. inş. bi sıkıntı olmaz bebişlerimizdeSenin bebegin kiz degil mi soyle soyleyeyim benim ki erkek 3 aylikken kafa olcusu 40 cm di dr umuz kafasi kucuk dedi takip edelim dedi simdi 4, 5 aylik kafa olcusu 42 bende cok arastiriyorum bu konuyu ve cok uzuluyorum insallah bi sorun cikmaz yavrularimizda
aynen ben de dönenceleri uygun bulmuyorum ama halıdaki sabit yani. ne bileyim yine de kafam karıştı şimdi.ben donence icin sotledigino biliyorum donen seylere yani oyun halisinda ki sabt oyuncaktan ne olacakki.
Insallah canimTehlikeli bir durum haftaya randevu aldım ultrason çekilip fizik tedavi yapıliyormis umarim yoktur da bir şeyi gerek kalmaz bunlara
Okudugum kadariyla genetikte onemli bi faktormus bide 3 6 ay arasi ayda 1 cm buyumesi ve buyumenin surekli olmasi gerekiyormus varsin kucuk kafali olsunlar baska bi sorun olmasin yeterkievet kız. kadın doğumcum, sizin genlerinizden kaynaklanıyo demişti. bulgaristan göçmeniyim ben. benim kafam yani. oyüzden çok endişelenmemeye çalışıyorum. inş. bi sıkıntı olmaz bebişlerimizde
Biz bu muayene icin devlete gidiyoruz orada arastirma hastanesinden bi doktor geliyo het hafta sali gunu o muayene ediyor..burdaki ozel hastanelerde rop muayenesi icin hepsi o doktora yönlendiriyorlar..Anladım canım biz çok sık gidiyoruz ya bir sıkıntı olmamasına rağmen. İşi sıkı tutuyor diyeceğim de bizim doktor da biraz abartıyor sanki :)
Biz bu muayene icin devlete gidiyoruz orada arastirma hastanesinden bi doktor geliyo het hafta sali gunu o muayene ediyor..burdaki ozel hastanelerde rop muayenesi icin hepsi o doktora yönlendiriyorlar..
mesela dogdugunda isitme testi yaptilar ama yine devlete yonlendirdiler detayli icin ..siz ozelde mi oluyosunuz?
loveren
gecmis olsun canim oncelikle darisi damatligina
bIz 30 gunlukken sunnet yaptirdik dedigin gibi pipinin uzerinde sari iltihap gibi bir tabaka olustu 1 haftadan sonra yavas yavas kurudu kendiliginden hic merak etme bizde hic birsey surmedik dr umuz kendi kendine iyilesir dedi bu arada sen sormadan yazayim pipinin normal halini almasi 1.5 ayi buluyor sislikler falan olursada endiselenme
canim bu durum sorun mudur kizlar sizin bebekleriniz nasil.. Benim kizim kucaktayken resmen boynu dusuk geziyor cenesi govdesine degecek yere bakar gibi.. Goruntu hic hosumuza gitmiyor korkuyoruz esimle ama daha boynunu tutamiyordur ondandir diyoruz.. Ama yuz ustu fln yatirinca gayet guzel kaldiriyor basini hatta sirt ustuyken de basiyla kalkmaya calisiyor ama sirti bize yasli kucagimizda tuttugumuzda iki buklum oluyor resmen..Boynu egik duruyor aile hekimi de uzmanlık alanım degil ama boyle bir hastalık var mutlaka cocuk doktoru gorsun dedi
bende başlıyorum bugün tattırmaya 2 çay kaşığı kadar yoğurt vreeceğim bakalm sevecek mi :) mama alan bebeklere daha önce başlatıyorlar ama genelde hep o şeklde görüyrm bende merak ettm farklı bi sebebi var mı acaba diye doktrlar bayağı acelci sanki bu konuda faces de de görüyorum 5 aylık bebeğine kabak püresi filan yedirenler var şaşırdımÖnce ek gıdaya geçer diye bisey yok anne sütü de formül sütte 6. Ayda baslar ek gıdaya
ben tatırmaya başladım yavaştan
Canim muhallebi kof gıda,sadece enerji veriyor besleyici bir değeri yok,vermemeni tavsiye ederim annesi,gene de bir araştır canım
Kızlar moralim çok bozuk. Oğlumun kalça usg si çekilmişti, şükür bir problem yoktu. Burda konuşulmuştu ama ben ilk defa bu sabah bacaklarındaki boğum çizgilerine dikkatlice baktım. Iki bacakta simetrik değil, sol bacağındaki boğum çizgisi daha yukarıda. Eşime söyledim, kızdı. Durduk yere birşey çıkarıyormuşum. Nette de Çizgiler simetrik Olmalı diyor. Moralim çok bozuldu
Valla iyice paranoya olduk bende surekli bebegimin her tarafina bakiyorum ve bi seyler cikariyorum sag salim buyuturuz insallah bebeklerimiziKızlar moralim çok bozuk. Oğlumun kalça usg si çekilmişti, şükür bir problem yoktu. Burda konuşulmuştu ama ben ilk defa bu sabah bacaklarındaki boğum çizgilerine dikkatlice baktım. Iki bacakta simetrik değil, sol bacağındaki boğum çizgisi daha yukarıda. Eşime söyledim, kızdı. Durduk yere birşey çıkarıyormuşum. Nette de Çizgiler simetrik Olmalı diyor. Moralim çok bozuldu
Kızlar moralim çok bozuk. Oğlumun kalça usg si çekilmişti, şükür bir problem yoktu. Burda konuşulmuştu ama ben ilk defa bu sabah bacaklarındaki boğum çizgilerine dikkatlice baktım. Iki bacakta simetrik değil, sol bacağındaki boğum çizgisi daha yukarıda. Eşime söyledim, kızdı. Durduk yere birşey çıkarıyormuşum. Nette de Çizgiler simetrik Olmalı diyor. Moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?