2014 Kasım Anneleri

Tüm oyun halılarında dönence yokki ama. ben de dönenceye karşıyım. ama oyun halısında sabit oyuncaklar var. Yeni sipariş vermiştim. iptal mi etsem. ben de severim o adamı. güzel şeyler anlatıyo tvde.
ben donence icin sotledigino biliyorum donen seylere yani oyun halisinda ki sabt oyuncaktan ne olacakki.

evet kız. kadın doğumcum, sizin genlerinizden kaynaklanıyo demişti. bulgaristan göçmeniyim ben. benim kafamda küçük yani. oyüzden çok endişelenmemeye çalışıyorum. inş. bi sıkıntı olmaz bebişlerimizde

evet kız. kadın doğumcum, sizin genlerinizden kaynaklanıyo demişti. bulgaristan göçmeniyim ben. benim kafam yani. oyüzden çok endişelenmemeye çalışıyorum. inş. bi sıkıntı olmaz bebişlerimizde
Okudugum kadariyla genetikte onemli bi faktormus bide 3 6 ay arasi ayda 1 cm buyumesi ve buyumenin surekli olmasi gerekiyormus varsin kucuk kafali olsunlar baska bi sorun olmasin yeterki

Anladım canım biz çok sık gidiyoruz ya bir sıkıntı olmamasına rağmen. İşi sıkı tutuyor diyeceğim de bizim doktor da biraz abartıyor sanki :)
Biz bu muayene icin devlete gidiyoruz orada arastirma hastanesinden bi doktor geliyo het hafta sali gunu o muayene ediyor..burdaki ozel hastanelerde rop muayenesi icin hepsi o doktora yönlendiriyorlar..
mesela dogdugunda isitme testi yaptilar ama yine devlete yonlendirdiler detayli icin ..siz ozelde mi oluyosunuz?

Bizim de devlette doktorumuz. Herkes ona gidiyor. Bu işten anlayan tek kişi galiba. Sadece çarşamba günleri geliyor o da.

Of temizlik için kadın gelicektı hastalanmış. Ev cok kırlendı. Mcbur ben yapıcam inş kızım izin verır. Ablamda gelmedı bu hafta sonu ona yaptırrdım ne güzel. Hamılelıgımdn berı ev işimi hep başkaları yapıyo hamlaşmışım resmen biri gelsede yapsa durumundayım hep.

Çok sağol, sizinde sünnetiniz hayırlı olsun. İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizin düğünlerini Görelim. Bu arada dikişler düşmeye Başlamış, şişlikler var. İçim rahatladı sağol.

Kızlar moralim çok bozuk. Oğlumun kalça usg si çekilmişti, şükür bir problem yoktu. Burda konuşulmuştu ama ben ilk defa bu sabah bacaklarındaki boğum çizgilerine dikkatlice baktım. Iki bacakta simetrik değil, sol bacağındaki boğum çizgisi daha yukarıda. Eşime söyledim, kızdı. Durduk yere birşey çıkarıyormuşum. Nette de Çizgiler simetrik Olmalı diyor. Moralim çok bozuldu

Boynu egik duruyor aile hekimi de uzmanlık alanım degil ama boyle bir hastalık var mutlaka cocuk doktoru gorsun dedi
canim bu durum sorun mudur kizlar sizin bebekleriniz nasil.. Benim kizim kucaktayken resmen boynu dusuk geziyor cenesi govdesine degecek yere bakar gibi.. Goruntu hic hosumuza gitmiyor korkuyoruz esimle ama daha boynunu tutamiyordur ondandir diyoruz.. Ama yuz ustu fln yatirinca gayet guzel kaldiriyor basini hatta sirt ustuyken de basiyla kalkmaya calisiyor ama sirti bize yasli kucagimizda tuttugumuzda iki buklum oluyor resmen..

Önce ek gıdaya geçer diye bisey yok anne sütü de formül sütte 6. Ayda baslar ek gıdaya
ben tatırmaya başladım yavaştan
bende başlıyorum bugün tattırmaya 2 çay kaşığı kadar yoğurt vreeceğim bakalm sevecek mi :) mama alan bebeklere daha önce başlatıyorlar ama genelde hep o şeklde görüyrm bende merak ettm farklı bi sebebi var mı acaba diye doktrlar bayağı acelci sanki bu konuda faces de de görüyorum 5 aylık bebeğine kabak püresi filan yedirenler var şaşırdım

Canim muhallebi kof gıda,sadece enerji veriyor besleyici bir değeri yok,vermemeni tavsiye ederim annesi,gene de bir araştır canım

ŞUAN MECBUR AMA BEN YOKUM YANINDA SÜTE YARDIMCI OLMASI LAZIM FARKINDAYIM AMA.APTAMİL DEN YAPIORUM ZATEN BEBEĞE ÖZEL YANİ.

Bu kadar kişi de böyleyse bence çok büyük bir problem değildir. Doktorlar da muayene ederken soyuyorlar, çocuk doktorunuzun da dikkatini çekerdi bence. Gidince sorarsınız. Anne olunca insan her şeyi kafasında çok büyütüyor. Ben de öyleyim eşim, annem,babam çok kızıyor bana. Ama elimizde değil. Umarım önemli bir şey yoktur.

Valla iyice paranoya olduk bende surekli bebegimin her tarafina bakiyorum ve bi seyler cikariyorum sag salim buyuturuz insallah bebeklerimizi

Kizlar malum ek gidaya gececegiz buharli pisirici almak istiyorum ama piyasada olanlar genelde plastik ve bpa iceriyor diger taraftan pirinc falan haslanmiyor icerisinde ne yapacagimi sasirdim bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz

http://tuncaycentel.com/ddh5.htm şu yazıdaki ikinci ya da üçüncü paragrafa bakar mısın ? Her asimetrik boğumun sorun olmadığını yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…