2014 Kasım Anneleri

Valla iyice paranoya olduk bende surekli bebegimin her tarafina bakiyorum ve bi seyler cikariyorum sag salim buyuturuz insallah bebeklerimizi
boyun meselesine bakarken kendimi spastik cocuklarin bulgularinda buldumm.. Poff bir daha bakmayacagim netten yaa ruhum daraldi...

Maşallah maşallah bu yakışılıya anam o nasıl tatlı bir poz öyle çok beğendim B'nde fırsat buldukça çekiyorum bu şekil
canım kocamla canımız sıkıldı hadi çocuğa tarz deneyelim dedik ve olan kıyafetlerden birşeyler yapmaya çalıştık buradaki konsept (tabi babasının fikri bu) casanovaymış.

bizde sünnet yaptıralım dedik olduğum ilde 1 yaşından önce sünnet yapan dr bulamadık

bizde sünnet yaptıralım dedik olduğum ilde 1 yaşından önce sünnet yapan dr bulamadık
Keske olsaymis canim yaptirirdiniz cunku buyudukce daha zor olacak kendini bilsin oyle yaptiralim dersenizde psikolojisi bozulacak komsu illerden yapacak bi yer bulup goturseniz olmaz mi sonucta 15 dk lik bi operasyon

Bizimde öyleydi aile hekimine sorduk mutlaka goturun dedi. Nette okudum cocuk doktoru onemli degil demis ultrason cekmeden sonra boyun eğriliği devam etmis ameliyata kadar gitmiş paranoya mo bilmem ama ben mutlaka ultrason isteyip fizik tedavi uzmanına da goturucem

Canim paranoya kelimesini ben kullandim ama senin icin degil kesinlikle bende herseyi arastiriyorum dr a up uzun bi soru listesiyle gidiyorum endiselerini gidermek icin gotur icin rahatlar en azindan ferahlarsin

Ya canım benim sadece çizgilerin asimetrik olması değil baska seyler de varsa kalça çıkıklığı olabilir bende Erenin kasık kısmındaki boğumda sislikten korkmustum ama sadece çizgiye bakılmıyormus mesela ayaklarının üstüne bastırdığında tam basamıyorsa,yatırdığında bacaklarını yanlara açarken ağlıyorsa vs. bunların da olması gerekiyormus çıkıklık için hem ultrasonla bakılmıs birsey çıkmamıs korkma.

Verdim canım hala aynı . Devam ederse Dr a gidicem.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş kuzunu.

Kizlar rica etsem bebeklerinizin bas olculerini paylasabilir misiniz?
4 aylik 42 cm cikti asida

Gene çıktı bugünsanirim ben dediğin gibi gevşek bağlıyorum,yarin sikmama ragmen gene taşarsa buradaki birkaç arkadaş canbebe önermişti onu deneyeceğim canim
arkadasim bizim de cok cikiyor hem huggies in arkada sıkı bir bel bandi oldugu halde

canim ilk iki ay iki buklum olma durumu bizde de vardi gunden gune duzeldi insallah sorun yoktur korkma. boyun tutmamiz normal bir sorun yok bakalim

Kizlar malum ek gidaya gececegiz buharli pisirici almak istiyorum ama piyasada olanlar genelde plastik ve bpa iceriyor diger taraftan pirinc falan haslanmiyor icerisinde ne yapacagimi sasirdim bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz
arkadasim bu aylarda bir hevesle gereksiz cok sey alindigini biliyorum iyice luzumlu olmadan gerek yok bence. meyve suyundansa cam rende puresi kullanmak, buharda pisecekse evde su buhari kullanmak gibi dogal yontemler de olabilir gayet tabii.. biberon isitici buharli pisirici sterilizator vs. makineler bir kac ay kullanmak icin kalabalik oluyor evde zannimca sonra kullanilmiyor

http://tuncaycentel.com/ddh5.htm şu yazıdaki ikinci ya da üçüncü paragrafa bakar mısın ? Her asimetrik boğumun sorun olmadığını yazıyor.

Çok içten Allah razı olsun diyorum. Içimi o kadar rahatlattın ki anlatamam. Ben bu kadar pimpirikli bir insan değilimdir normalde ama konu evlat olunca insan tamamen Değişiyor.

Valla iyice paranoya olduk bende surekli bebegimin her tarafina bakiyorum ve bi seyler cikariyorum sag salim buyuturuz insallah bebeklerimizi

Çok doğru söyledin canım. O kadar çok şükretmemiz gereken şey varken biz nelere takıyoruz. İnşallah sağlıkla büyütelim yavrularımızı. Allah'ım korusun onları tüm hastalıklardan, kötülüklerden.

Hayat sana güzel miş valla bacim. Biz hem ev hem çocuk hem yemek derdindeyiz. Hele gurbette olunca çocuğu biri tutsada tuvalete gitsem diyorsun. Sen temizliği başkası na yap tirayim diyorsun. Şans valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…