2014 Kasım Anneleri

Oncelikle tsk ederim bas cevresini soyledigin icin , digerkonudada haklisin aman ne bileyim ya arastirmaktan beynim dondu bebegim icin herseyi alasim var
Amin canim

10 gün önce Dr a rutin muayene için gittik. Dr heryerine baktı, eşimin dediğine göre bacaklarını uzatıpta bakmış. Gayet sağlıklı dedi Dr. Ben Dr a gittiğimde soracağımı da unutuyorum çoğu zaman. Ah şu internet yok mu.. Hem faydalı hem Zararlı. Çok araştırırsak Kafayı yicez yakında. Inanır mısın sabah bezini alırken ilk defa dikkatli baktım bacaklarına bi boğum daha yukarıda diye, moralim bozuldu, direkt suratım düştü. Iyiki burası var, tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Valla ruhum daralmıştı. Allah evlatlarımızın Acısını göstermesin.

Canim ben buzdolabima her ay 1 parca kagit yapistiriyorum icime sinmeyen kafama takilan herseyi ona yazip dr una soruyorum sende unutmamak icin boyle yapabilirsin

Hayat sana güzel miş valla bacim. Biz hem ev hem çocuk hem yemek derdindeyiz. Hele gurbette olunca çocuğu biri tutsada tuvalete gitsem diyorsun. Sen temizliği başkası na yap tirayim diyorsun. Şans valla.
Aynen valla bende senle aynı kaderi paylasıyorum temizlikte çok detaya giremesem de yapmaya çalısıyorum.Yemeğimi bile doğuma gidene kadar yaptım hatta dolapta duruyordu hastanede de aynı yemeği yapmıslar gülüsmüstük esimle taze fasulyenin ayrı yeri var suan bizde

Hayat sana güzel miş valla bacim. Biz hem ev hem çocuk hem yemek derdindeyiz. Hele gurbette olunca çocuğu biri tutsada tuvalete gitsem diyorsun. Sen temizliği başkası na yap tirayim diyorsun. Şans valla.
Aynen valla bende senle aynı kaderi paylasıyorum temizlikte çok detaya giremesem de yapmaya çalısıyorum.Yemeğimi bile doğuma gidene kadar yaptım hatta dolapta duruyordu hastanede de aynı yemeği yapmıslar gülüsmüstük esimle taze fasulyenin ayrı bir yeri var suan bizde

Canim bizim gecen ay 41di. Buay 42 ama hic kucuk mucuk demedi dr u. Herseyi de soyleyen bi kadin ne diyo arastirmalarin?

Canim korkma daha dun sordm diktora atni bizdede sknti yok dedi ara ara baksrz yine dedi valla cocuklari rahat biraksak dsha kolay buyuyceklerdr biz abartitoruz heralde
boyun meselesine bakarken kendimi spastik cocuklarin bulgularinda buldumm.. Poff bir daha bakmayacagim netten yaa ruhum daraldi...
kesinlikle bakma insan olmasada takiyo hastalik arastrma yanii garkli farkli sacma sapan yormlar var basim agryo diye gir felce ksdr gittigini gorursun bosver giidnce doktruna sor İnsallahda bir sey yoktr

Verdim canım hala aynı . Devam ederse Dr a gidicem.
İns gerek kalmaz da duser hemencik

kıtabı ogrenebililirmıyım kızlar
anne babayı kullanma kılavuzu dr hayri gözlükgiller. ek gıda ve çorba büyüme kürleri tarifleri güzel onun dışındaki bilgiler heryerde bulduğumuz bilgiler canım bi incele istersen.

canım benim oğlan 4 gündür iyi sarımsı sıvı dediğin deri gibi mi. Biz sünnet sonrası 2.gün itibariyle sabah akşam 10ar dk ılık suya oturma banyosu yaptık o çok toparladı. ilk günler acaip tahriş olmuş kanıyordu hep. şimdi dikişler de açıldı onlar dökülecek. bi de pipinin altkısmına doğru birazcık deri kaldı dökülecek ama genel görüntü artık düzeldi gibi. biz de perşembe günü banyo yaptırdık. iyileşir inşallah en kısa sürede. bi de bizim doktor bepanthol bakım kremi sürün demişti 1 hafta. bugüne kadar hep onu kullandık. Ama sizinki kullanmayın demiş herkesin bakış açısı farklı. iyiyleşir inşallah sizinki de biran önce. ama bence ılık suya oturtma yapın siz de o sululuğa iyi gelir bi de mümkün oldukça açıp havalandır. biz o havalandırmalarda çok kazaya maruz kaldık beyfendi tarafından bu arada boğum bizim de farklı bi arkadaş sormuş doktora önemli değil demiş haftaya ben de soracağım. bikaç kişi de aynı değil dedi. normaldir bu kadar bebişte böyle olduğuna göre :)

canım benim oğlan da kaldırmıyor kafayı normaldir herhalde hala küçükler demekki. her çocuğun gelişimi aynı olacak değil ya. hala dönmedi bile bizimki uğraşmıyor bile. burda dönen çocuklar var ama ben düşünmüyorum artık niye dönmüyor diye.

Canim senin bebegin benim bebegimden 15 gun falan kucuk bizimde 4. Ay asisinda 41.5 tu dr takip edelim dedi o kadar yani seninkinde bi sorun yok gibi gorunuyor hem 15 gun kucuksunuz hemde 0.5 cm buyuk kafaniz
remca

Kızlar biz yabancılık cekiyoruz artik bi yere gittigimizde de eve birileri geldiginde de icli icli agliyo ben yada babasi kucagimiza aldigimizda susup gulucuk atiyo ama diger insanlari gordugu anda resmen dudagini büzerek gözunden yas gelene kadr agliyo..ilk bu durumu yasadigimizda gaz sancisi var sandik ..ne yapmak lazim ki acaba bunun onune gecmek icin hani bende cok toplumsal dglm yobazim annemin tabiriyle ama birilerini görunce aglamiyorum yani

Benim bebegimde ne donuyor nede kafasini kaldiriyor :-( demek ki her bebegin gelisimi farkli

Çok sağol canım benim. Diğer saydıkların yok çok şükür. Eren hareketli bir bebek, Ayakları kolları sürekli hareket halinde. Canı acısa mutlaka anlardım. Şuan sayenizde kendime geldim

Canim ben buzdolabima her ay 1 parca kagit yapistiriyorum icime sinmeyen kafama takilan herseyi ona yazip dr una soruyorum sende unutmamak icin boyle yapabilirsin

Yapayım valla iyi olur, yoksa herşey uçup gidiyor. Bu arada oğlumun baş Çevresi 42 cm. Öyle büyük bi Kafası yok. Dr normal dedi. Kafa Büyüklüğünün büyük bir kısmı genetik canım.

Yapayım valla iyi olur, yoksa herşey uçup gidiyor. Bu arada oğlumun baş Çevresi 42 cm. Öyle büyük bi Kafası yok. Dr normal dedi. Kafa Büyüklüğünün büyük bir kısmı genetik canım.
Anladim bizimkisi takip ediliyor bakalim insallah bi sey cikmaz altindan

Ben ilk kızimda yaşadım bu problemi canım. USG si normal çıkmıştı sağlık ocağında hemşire arkadaki bölümler eşit değil diyerek de gitmemi söyledi gittik USG değilde film çekiyorlar garantileyen için çünkü kızım 5 aylık falan olmuştu o zaman çok şükür temiz çıktı.
Inşallah senin bebeginde de önemli birsey yoktur moralini bozma bir Dr danis

Oturtma banyosunu nasıl yapıyorsunuz canım. Küvetine su koyup oğlumun belden aşağısını içinde mi bekletelim?
O kazaları ilk zamanlar çok yaptı bizimki de, yerim ben onları, suluyolar bizi
Boğum işi içinde çok rahatladım Şükürler olsun, çok sağol.

Demek ki boğum tek başına bir kriter değil. Dr geçen hafta genel muayene etti canım. Kulaklarına baktı, göğsünü dinledi, bacaklarında bakmış( ben o esnada çok dikkat edemedim, eşim görmüş) bir sorun olsa söylerdi herhalde. Şükür senin kızında da bir sorun çıkmamış. Hep diyorum Allah'ım hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın

Yoğurt tattırdım bugün minnoşuma ilk yüzünü ekşitti beğenmedi ama sonradan acayip sevdi şapur şapur yedi ayy o kadar tatlıydı ki sonrasınında dudağını nkenarında kalanları yalayıp yalaıp şapurtattıilk denememiz başarılı bu arada yoğurt yapacak arkadaşlar benm ilk denemem başarılı oldu tadı filan çok güzel olmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…