2014 Kasım Anneleri

Geçmis olsun kuzucuğa da sana da canım ağır abim benim ya kıyamam

Kızlar size danışmak istediğim bir konu var bebeklerinizi gündüz kaç saatte bir enziriyorsunuZ??benim kızım gün içinde sürekli olarak kucakta durmak istiyor ama Dışa dönük şekilde Bıraktığım An ağlamaya Başlıyor beşiğinde Max 15 dk duruyor sonra tekrar Başlıyor ağlamaya ve galiba bende birAz olsun dinlenebikmek için onu en fazla 1.5saat oyalayıp emZirıyorum ama sanırım bu süre kısa ki kızım bu ara çok kusmaya başladı nasıl yapabilirim siz bebeklerinizi nasıl oyalıyorsunuz saat Aralarını birAz uzatmam gerek sanırım

öyle gerçekten. İş Yetiştirmektir saat e bakamiyorum. Bi de aşırı yemek seçen bi kocam var. Sağolsun uğraş ma yemekle falan diyor ama günah ben kiyamiyorum.

bizde sünnet yaptıralım dedik olduğum ilde 1 yaşından önce sünnet yapan dr bulamadık

Aynı durum bizde de oldu. Bulunduğum yerde çocuk Cerrahı olmayınca Üroloji Dr una gittik. Oğlum 55 günlüktü. Dr Sünnet'e gerek yok, niye yapıyorsunuz, ben önermiyorum dedi. Bebeği ameliyathaneye alırım, tamamen uyuturum falan dedi. Resmen yapmak istemedi. Istese de eşimle ona yaptırmayacaktık çok suratsızdı. Sonra araştırdık hastanenin sağlık memurunu( aynı zamanda Sünnetçiymiş) önerdiler. 3 aylık olsun yapalım falan dedi, sonunda Sünnettimizi olduk çok şükür. Şimdi iyileşmeyi bekliyoruz. Darısı senin ve isteyen herkesin başına.

Canim ya simdi biraz inceledim ben de moralim bozuldu; boyuna ve kg gelisimine gore kafa gelisimi geri kalmis oluyor. Boyu 68cm oldu kilosuda 8 buna gore 43 olmali diyo tablolar sizin boy kac?
Canim senin bebegin benim bebegimden 15 gun falan kucuk bizimde 4. Ay asisinda 41.5 tu dr takip edelim dedi o kadar yani seninkinde bi sorun yok gibi gorunuyor hem 15 gun kucuksunuz hemde 0.5 cm buyuk kafaniz
remca

ilk çocuğa 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 olanı diyorsan henüz yasallasmadı canım ondan sonra doğum yapanlar faydalanacak bizi etkilemiyor suan verdikleri de az birsey.
:) bizimkisi doğuştan öyle. Ağlamaya başladı mı bir açıyorum alt eşyalarını aynı dediğin gibi oluyor ne şekerler yaa masallah

Çok geçmiş olsun. Büyüğü yaparken çok ağlıyor mu peki ? Bende kan ilaci kullanalı beri büyüğü zor yapıyor

Canim ya simdi biraz inceledim ben de moralim bozuldu; boyuna ve kg gelisimine gore kafa gelisimi geri kalmis oluyor. Boyu 68cm oldu kilosuda 8 buna gore 43 olmali diyo tablolar sizin boy kac?

Bizimki sizden kucuk dert etmeyin bize bisey demediler. 4 aylik 40 cm benimki
Her ay buyuyorsa bingildaginda bi sorun yoksa uzulmeyin. 64 cm boyu da.

Hayat sana güzel miş valla bacim. Biz hem ev hem çocuk hem yemek derdindeyiz. Hele gurbette olunca çocuğu biri tutsada tuvalete gitsem diyorsun. Sen temizliği başkası na yap tirayim diyorsun. Şans valla.
Canım normalde her hafta sonu ablam gelırdı ona dıp köşe yaptırrdım. Gıtmeden yemekte yapardı. Aradada kadın cagıruyorum temızlıge ablam gelmedgı zaman. Ama yemk genelde bende. Akşam masa hazrlama mutfak toplama olayı eşimde. Temizligi bitirdım bende bittim ama. Burada ailem karşıda oturuyo ablam cok sık gelebiliyo bebişimsiz duramıyo oda işime yarıyo

Canım benımkide 1.bazen 2 saat arayla 5 yada 10 dk emıyo. O arada muabbet edıyoruz 10 dk uyuyo otun halısı evde kucakta gezdırme muzık dinleme. Oyle gecıyo. Oyun halısındayken donlenıyorum bende. Uykusu gelmedıgı huysuzlanmadıfı surece kucak cok istemıyo buara

Kızlar sizlere bi sorum olcak benim oğlum sürekli öksürme modunda gün gece sabaha kadar uyumadı burun tıkalı hırıltılar gelio yavruyu kucağıma dik şekilde Alınca yatıyo Bıraktığım an nefessiz kalıyo Ağlayarak Kalkıyor ev 23 derece sürekli herkes çok Kıyafet giydiriyosun dio siz nasıl giydiriyorsunuz ?
Yatarken ikinci katı çıkarıyormusunuz yelek filan kullanıyormusunuz külotlu Çorap sürekli giydiriyormusunuz benimki erkek çocuğu Sıcağa gelmez diolar ama anında kapıyo napcam ben

benim burda kimsem yok. KV yan taraf da oturuyor ama bir gün yardım etmez. Çalışıyor ama öğle n evde aksama kadar. Anlayacağın her şey benim sirtimda

biz de öyleyiz bayadır canım hem de öyle bir ağlamak ki zor sakinleşiyor.. herkes çok şaşırıyor.. sürekli bizimleler ya dışarı çıkın gezdirin farklı ortamlarda bulunun deniliyor bizlerden başka insanların da olduğunu anlamaları için..

İçini rahatlatabildiysek ne mutlu bize :)

bencede başlamalisin cnm. Sonra ek birşeyi kabul etmeyebilirler diye çok kişiden duydum biz 4 bucuk aylik olduk. Yoğurt havuç suyu elma suyu tatTirdim şimdiye kadar. Sevdi de hani ölçülü vereyim diyorum ağlıyor hepsini istiyor o derece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…