- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Geçmis olsun kuzucuğa da sana da canım ağır abim benim ya kıyamamSlm kızlar çok kotu bi gun gecirdim bebegim uyurken yataktan düştügündüz kendi yatagima yatirmistim zaten donemiyo diye .. nasil gitti oraya nasil düştü anlamadim bildiginiz yatagin ortasina yatirmistim. . Cook korktummm bebegimi yerde oturur vaziyette buldum kuzummmm benim icim yandi resmen onu oyle aglarken görünce. Ellerim titreyerek emzirdim normalde ciglik atardim sesim bile çıkmadı emzirrken bi yandan da vucudunu kontrol ettim yazarken hala titriyorum
öyle gerçekten. İş Yetiştirmektir saat e bakamiyorum. Bi de aşırı yemek seçen bi kocam var. Sağolsun uğraş ma yemekle falan diyor ama günah ben kiyamiyorum.Aynen valla bende senle aynı kaderi paylasıyorum temizlikte çok detaya giremesem de yapmaya çalısıyorum.Yemeğimi bile doğuma gidene kadar yaptım hatta dolapta duruyordu hastanede de aynı yemeği yapmıslar gülüsmüstük esimle taze fasulyenin ayrı bir yeri var suan bizde
bizde sünnet yaptıralım dedik olduğum ilde 1 yaşından önce sünnet yapan dr bulamadık
Canim senin bebegin benim bebegimden 15 gun falan kucuk bizimde 4. Ay asisinda 41.5 tu dr takip edelim dedi o kadar yani seninkinde bi sorun yok gibi gorunuyor hem 15 gun kucuksunuz hemde 0.5 cm buyuk kafaniz
remca
ilk çocuğa 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 olanı diyorsan henüz yasallasmadı canım ondan sonra doğum yapanlar faydalanacak bizi etkilemiyor suan verdikleri de az birsey.
:) bizimkisi doğuştan öyle. Ağlamaya başladı mı bir açıyorum alt eşyalarını aynı dediğin gibi oluyor ne şekerler yaa masallahbenim kız artık kış ayından sıkıldı sanırım altını üstünü çıkarınca ondan mutlusu yok gülücükler sevinç çığlıkları atılıyor giydirmye başlayınca da hemen suratını asıp ağlamaya başlıyo yaa bi yaz gelseydi de giydirseydik kısa hafif şeyler
bencede fazla birsey değilmişilk çocuğa 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 olanı diyorsan henüz yasallasmadı canım ondan sonra doğum yapanlar faydalanacak bizi etkilemiyor suan verdikleri de az birsey.
nohutla mayalamıştır
Çok geçmiş olsun. Büyüğü yaparken çok ağlıyor mu peki ? Bende kan ilaci kullanalı beri büyüğü zor yapıyorcnm gecen ay ayni sorunu biz de yasadik karda kista bezini tahlile goturduk bir sey cikmayinca bagirsak dugumlenmesi var mi diue rontgen cekildik cikmadi sukur. cocuk dr u popoda catlak var bir de cerrah gorsun dedi. cocuk cerrahi bakti ikisi de telas etmeyin cok olan bir durum dediler uc krem verdiler biri hametan oburleri de madecassol bi de ay unuttum bakarim yani su an gecti ama cok nadiren oluyor korkmuyoruz artik cok ikinan ve gazli bebeklerde oluyormus alerji en son ihtimal uzulme :)
Canim ya simdi biraz inceledim ben de moralim bozuldu; boyuna ve kg gelisimine gore kafa gelisimi geri kalmis oluyor. Boyu 68cm oldu kilosuda 8 buna gore 43 olmali diyo tablolarsizin boy kac?
Canım normalde her hafta sonu ablam gelırdı ona dıp köşe yaptırrdım. Gıtmeden yemekte yapardı. Aradada kadın cagıruyorum temızlıge ablam gelmedgı zaman. Ama yemk genelde bende. Akşam masa hazrlama mutfak toplama olayı eşimde. Temizligi bitirdım bende bittim ama. Burada ailem karşıda oturuyo ablam cok sık gelebiliyo bebişimsiz duramıyo oda işime yarıyoHayat sana güzel miş valla bacim. Biz hem ev hem çocuk hem yemek derdindeyiz. Hele gurbette olunca çocuğu biri tutsada tuvalete gitsem diyorsun. Sen temizliği başkası na yap tirayim diyorsun. Şans valla.
Canım benımkide 1.bazen 2 saat arayla 5 yada 10 dk emıyo. O arada muabbet edıyoruz 10 dk uyuyo otun halısı evde kucakta gezdırme muzık dinleme. Oyle gecıyo. Oyun halısındayken donlenıyorum bende. Uykusu gelmedıgı huysuzlanmadıfı surece kucak cok istemıyo buaraKızlar size danışmak istediğim bir konu var bebeklerinizi gündüz kaç saatte bir enziriyorsunuZ??benim kızım gün içinde sürekli olarak kucakta durmak istiyor ama Dışa dönük şekilde Bıraktığım An ağlamaya Başlıyor beşiğinde Max 15 dk duruyor sonra tekrar Başlıyor ağlamaya ve galiba bende birAz olsun dinlenebikmek için onu en fazla 1.5saat oyalayıp emZirıyorum ama sanırım bu süre kısa ki kızım bu ara çok kusmaya başladı nasıl yapabilirim siz bebeklerinizi nasıl oyalıyorsunuz saat Aralarını birAz uzatmam gerek sanırım
43Kizlar rica etsem bebeklerinizin bas olculerini paylasabilir misiniz?
benim burda kimsem yok. KV yan taraf da oturuyor ama bir gün yardım etmez. Çalışıyor ama öğle n evde aksama kadar. Anlayacağın her şey benim sirtimdaCanım normalde her hafta sonu ablam gelırdı ona dıp köşe yaptırrdım. Gıtmeden yemekte yapardı. Aradada kadın cagıruyorum temızlıge ablam gelmedgı zaman. Ama yemk genelde bende. Akşam masa hazrlama mutfak toplama olayı eşimde. Temizligi bitirdım bende bittim ama. Burada ailem karşıda oturuyo ablam cok sık gelebiliyo bebişimsiz duramıyo oda işime yarıyo
biz de öyleyiz bayadır canım hem de öyle bir ağlamak ki zor sakinleşiyor.. herkes çok şaşırıyor.. sürekli bizimleler ya dışarı çıkın gezdirin farklı ortamlarda bulunun deniliyor bizlerden başka insanların da olduğunu anlamaları için..Kızlar biz yabancılık cekiyoruz artik bi yere gittigimizde de eve birileri geldiginde de icli icli agliyo ben yada babasi kucagimiza aldigimizda susup gulucuk atiyo ama diger insanlari gordugu anda resmen dudagini büzerek gözunden yas gelene kadr agliyo..ilk bu durumu yasadigimizda gaz sancisi var sandik ..ne yapmak lazim ki acaba bunun onune gecmek icin hani bende cok toplumsal dglm yobazim annemin tabiriyle ama birilerini görunce aglamiyorum yani
Çok içten Allah razı olsun diyorum. Içimi o kadar rahatlattın ki anlatamam. Ben bu kadar pimpirikli bir insan değilimdir normalde ama konu evlat olunca insan tamamen Değişiyor.
Maşallah bebisine. cnm halin benimkinin aynısından deseni . Istiklal mi aldin merak ettim:)Günaydin teyzecanlar sabah 7deki enerjimiz:)
10 gün önce Dr a rutin muayene için gittik. Dr heryerine baktı, eşimin dediğine göre bacaklarını uzatıpta bakmış. Gayet sağlıklı dedi Dr. Ben Dr a gittiğimde soracağımı da unutuyorum çoğu zaman. Ah şu internet yok mu.. Hem faydalı hem Zararlı. Çok araştırırsak Kafayı yicez yakında. Inanır mısın sabah bezini alırken ilk defa dikkatli baktım bacaklarına bi boğum daha yukarıda diye, moralim bozuldu, direkt suratım düştü. Iyiki burası var, tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Valla ruhum daralmıştı. Allah evlatlarımızın Acısını göstermesin.
bencede başlamalisin cnm. Sonra ek birşeyi kabul etmeyebilirler diye çok kişiden duydum biz 4 bucuk aylik olduk. Yoğurt havuç suyu elma suyu tatTirdim şimdiye kadar. Sevdi de hani ölçülü vereyim diyorum ağlıyor hepsini istiyor o derece :)bende başlıyorum bugün tattırmaya 2 çay kaşığı kadar yoğurt vreeceğim bakalm sevecek mi :) mama alan bebeklere daha önce başlatıyorlar ama genelde hep o şeklde görüyrm bende merak ettm farklı bi sebebi var mı acaba diye doktrlar bayağı acelci sanki bu konuda faces de de görüyorum 5 aylık bebeğine kabak püresi filan yedirenler var şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?