2014 Kasım Anneleri

Ah ah bende de aynı sorun var eve adam akıllı temizlik yapamıyorum artık. Fırsatını bulsam yemek yapıyorum ancak

inek.sutunden yaptn dimi sen yarasinn yavrusaa

Canim ya simdi biraz inceledim ben de moralim bozuldu; boyuna ve kg gelisimine gore kafa gelisimi geri kalmis oluyor. Boyu 68cm oldu kilosuda 8 buna gore 43 olmali diyo tablolar sizin boy kac?

Bence normal canim senin benimki bile % 50 lik kisima giriyor biz 4.5 ayligiz kafa olcumuz 42 42, 5 arasi Boy 68 kilo 8
sagol canim

cnm bizim 1.5 saati bile bulmaz ne zaman istese emziririm tam doymaz bazen birakir cok zorlamiyorum ama sık emiyor sureyi uzatma ne zaman isterse vermek lazim ne de olsa her zaman bulamayacagi bir sey anne sutu.

Canim ya simdi biraz inceledim ben de moralim bozuldu; boyuna ve kg gelisimine gore kafa gelisimi geri kalmis oluyor. Boyu 68cm oldu kilosuda 8 buna gore 43 olmali diyo tablolar sizin boy kac?
ya cok arastirip cok kafaya takiyorsunuz arkadaslar yapmayin santimi santimine uysaydi hepimiz ayni kafayla ayni kiloda ayni boyda gezerdik her bebek farkli bir bireydir unutmayin :)

Çok geçmiş olsun. Büyüğü yaparken çok ağlıyor mu peki ? Bende kan ilaci kullanalı beri büyüğü zor yapıyor
yok cnm.aglamiyor yaparken ama cokca ikiniyor kan ilacina da yeni basladik daha cok belli degil yan etkileri :)

kulotlu corap bir ya da iki kez giydik o da disari cikarken. evim 24 derece civarinda ayarli gunduz iki kat ince penye alt pijama uste de tek penye ve ince yelek. gece de normal ayaklar acik tek pijama takim o kadar altina bir sey yok sadece atlet. bazen sabaha dogru serin olursa eller disarda uyudugu icin penye yelek ekliyorum uste o kadar.

Amin canım Allah sağlık versin hepimizin evlatlarina doktor mutlaka bakmıyor zaten içini ferah tut

Metbelin tarifini mi yaptın bende activia aldim mayalicam armutu sevdi yoğurt sevcek mi bakalım video al yedirirken izlersin sonra

Benim evim de 24 - 25 derece ben gece tek kat pijama giydiriyorum. Gündüz takım üstüne yelek erkek çocuğu sevmiyor sıcağı gerçekten. Külotlu Çorap hiç giydirmedim dışarı çıkarsak içi polarli pantolon giydiriyorum zaten arabasına ya da pusetinde üzerinde battaniye oluyor

Teşekkür ederim kozlar cevaplarınız için emzirmek kusmadığı sürece sorun değil benim için ama kuşunda üzülüyorum ama Dediğiniz gibi anne sütü her zaman bulamayacağı bir şey bu arada aranızda kanguru kullanan var mı sanırım edinmem gerekecek

Çok sağol canım benim. Diğer saydıkların yok çok şükür. Eren hareketli bir bebek, Ayakları kolları sürekli hareket halinde. Canı acısa mutlaka anlardım. Şuan sayenizde kendime geldim
Kendi kanımız canımız olduğu için herseyi tek tek inceliyoruz ben çok küçük çocuk gördüm yakınlarımda yeğenim,kuzenim elimde büyüdü nerdeyse üstlerini bile değisirdim ama Ereni giydirirken halen daha ter atıyorum inan canı yanacak korkusundanSünnetiniz hayırlı olsun nihayete erdi sonunda minik Herkülümüz darısı basımızaBu arada sende burdan her okuduğunu fazla kafana takma siyahinci sokmaz birdaha benden söylemesi

Ben gece uzun kollu çıtçıtlı atlet üstüne Penye pijamadan daha kalın bişi altada külotlu Çorap bide Eşofman gibi içi hafif tüylü gibi oluyo ya dahada kısa Çorap oda çift tabanlı :s
Gündüzde aynı ekstra Yün yelek üstteki birazdaha kalınlaşıyor

Çok sağol darısı başınıza inşallah. Çok tatlısın ya, güldürdün beni bu sabah yine aynı şeyi söyledi. O foruma girip yazıcam bişeyler görürsün dedi, ya da tableti kırıcakmış siyahinci oysa ki burdaki Arkadaşlarım içimi rahatlattı sağolsunlar ama eşimle bunu hep yaşıyoruz canım ya. Bana sürekli çocukta birşeyler arama, zorla birşeyler çıkarıyorsun deyip, kızıyor. Normalde titizimdir ama pimpirikli değilimdir. Eren beni bozdu

Evet evet zor sakinlesiyo susuyo onlari goruyo tekrar basliyo ..Kış bebeklerin talihsizligi bu sanırım dısarı cıksam rüzgarlı oluyor cogu zmn bi yerlere gidelim desek kiminin evi cok sicak kimininki soguk hepimiz ayni durumu yasiyoruzdur eminim

Günaydin teyzecanlar sabah 7deki enerjimiz:)
Maşallah kızına canım neyaptiniz siz mama problemini cozebildinizmi benim oğluma icmiyor zor la 500 ml vermeye çalışıyorum ama nafile çok istahsiz senin kaç saatte nekadar içiyor birde kaç saatte bir başlıyorsun

Ben kullaniyorum. Ev islerimi bile kanguruyla yapiyorum. Kizim buyuyunce aşçı olacak bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…