- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Yani binbir sekle giriyorum yesin diye..doktor infatrini diye %20si devlet tarafindan karsilanan bi mama verdi gunde 200 ml onu aldi geri kalani normal mama..ben o 10 gunun 1 haftasi zorla zorla yedirdim 3 saatte 1 120 geceleride 6-7saat boyunca 120 ml icti doktora gittik boyu 1cm uzamis 350 grmda almisti..simdi o mama miktari 400 ml cikti kalani diger mama..nasil veriyosun derse hala zorla zorla zorlaMaşallah kızına canım neyaptiniz siz mama problemini cozebildinizmi benim oğluma icmiyor zor la 500 ml vermeye çalışıyorum ama nafile çok istahsiz senin kaç saatte nekadar içiyor birde kaç saatte bir başlıyorsun
Bizde iyiyiz 4. Ay aşımızı olduk dün büyüyoruz artık sen nasılsın bebiş nasılIyiyiz canım sen nasılsin,bebis nasıl?
Ben de burdan öğrendim çoğu seyi ne yapacağımı geçtim neyi nasıl alacağımı bile bilmiyordum bebis için...tecrübesizlik çok baska birsey bizde ondan böyle bocalıyoruz sonuçta öğreniyoruz.Bazen bende çok didikliyorum söyle mi böyle mi burdan duyduklarımı soruyorum esime detaylı anlattırıyorum bideÇok sağol darısı başınıza inşallah. Çok tatlısın ya, güldürdün benibu sabah yine aynı şeyi söyledi. O foruma girip yazıcam bişeyler görürsün dedi, ya da tableti kırıcakmış siyahinci oysa ki burdaki Arkadaşlarım içimi rahatlattı sağolsunlar ama eşimle bunu hep yaşıyoruz canım ya. Bana sürekli çocukta birşeyler arama, zorla birşeyler çıkarıyorsun deyip, kızıyor. Normalde titizimdir ama pimpirikli değilimdir. Eren beni bozdu
3 bucuk 4 saatte 1 120 cc iciriyorum zorla..ama mesela bu infatrini dedigim mamanin enerjisi kalorisi yag orani diger mamaya gore neredeyse 2 kati yani 200 ml infatrini 350-360 ml normal mamaya es deger oluyo 200 ml icen bi cocuk diger mamadan 350 400 arasi icmis cocukla ayni almasi gerekeni aliyo onun icin istahsiz bebeklere veriyolar..Maşallah kızına canım neyaptiniz siz mama problemini cozebildinizmi benim oğluma icmiyor zor la 500 ml vermeye çalışıyorum ama nafile çok istahsiz senin kaç saatte nekadar içiyor birde kaç saatte bir başlıyorsun
Hangi marka kanguru kullanıyosunBen kullaniyorum. Ev islerimi bile kanguruyla yapiyorum. Kizim buyuyunce aşçı olacak bu gidisle
Biraz prense benziyo sacimiz yok ama:):):)Maşallah çok tatlı prensesin
Bunu bende denesem mi acaba zor içiyor benim ki de evolvia kullanıyoruz arada değistim ama bir süre sonra yine aynı.infatrini 2 si var mıdır acaba bu ay sonu 2 ye geçiyoruz.3 bucuk 4 saatte 1 120 cc iciriyorum zorla..ama mesela bu infatrini dedigim mamanin enerjisi kalorisi yag orani diger mamaya gore neredeyse 2 kati yani 200 ml infatrini 350-360 ml normal mamaya es deger oluyo 200 ml icen bi cocuk diger mamadan 350 400 arasi icmis cocukla ayni almasi gerekeni aliyo onun icin istahsiz bebeklere veriyolar..
Ay dikkat et bari çarpma yakma çocuğu Allah korusun kanguruyu bende düsündüm senin gibi kullanırım diye ama bunlar gelince aklıma vazgeçtim zaten belli kiloya kadar tasınıyormus 9 kiloydu sanırım.Ben kullaniyorum. Ev islerimi bile kanguruyla yapiyorum. Kizim buyuyunce aşçı olacak bu gidisle
Owwahhh nelere bakmıs seni gidiMaşallah bebisine. cnm halin benimkinin aynısından deseni . Istiklal mi aldin merak ettim:)
Cnm bu mamanin gecis numarasi yok 0-18 ay arasi cocuklarin hepsi kullanilabiliyor..ama bu raporla verilen bi mama gelisimi uygun goruyorsa doktor aylik kilo alisini falan vermez buyuk ihtimal..o kdr cok yöntem deniyorum ki karsisinda yesin diye bak suan uyuyodu agzina sıka sıka 140 cc icirdim..kendine biraksam uyur ama o mamanin en fazla 50 cc ni icer ben ayakta gezdirirek ve agzina sıkarak iciriyorum..bazen damlalikla mamayi cekip agzina sıkıyorum oyuncaklarla ilgisini baska yone yonlendirip agzina veriyorum mamayi ..kasikla denedim ama olmadi akti hep en ii yontem ya uyurken ya ayakta agzina sıka sıka icirmekBunu bende denesem mi acaba zor içiyor benim ki de evolvia kullanıyoruz arada değistim ama bir süre sonra yine aynı.infatrini 2 si var mıdır acaba bu ay sonu 2 ye geçiyoruz.
Anladım canım gelisim sıkıntımız yok çok sükür herseyi normal tek sıkıntımız istahsızlık uyurken rahat yediriyorum onun dısında uyanıksa ilk 60 cc içiyor sonrası bana iskence bi geziyoruz bi oyun oynuyoruz 1,5 saati buluyor 120 cc mamayı yemesi.açlık süresini uzattım normalde 3,5 saatte bir besliyorum 5 saat sonra verdim daha az içti 90 cc kadar ancak...ek gıda da yaparsa aynı seyi surup kullanıcaz artık.Cnm bu mamanin gecis numarasi yok 0-18 ay arasi cocuklarin hepsi kullanilabiliyor..ama bu raporla verilen bi mama gelisimi uygun goruyorsa doktor aylik kilo alisini falan vermez buyuk ihtimal..o kdr cok yöntem deniyorum ki karsisinda yesin diye bak suan uyuyodu agzina sıka sıka 140 cc icirdim..kendine biraksam uyur ama o mamanin en fazla 50 cc ni icer ben ayakta gezdirirek ve agzina sıkarak iciriyorum..bazen damlalikla mamayi cekip agzina sıkıyorum oyuncaklarla ilgisini baska yone yonlendirip agzina veriyorum mamayi ..kasikla denedim ama olmadi akti hep en ii yontem ya uyurken ya ayakta agzina sıka sıka icirmek
Suan boy kilosu nasil bide son ay kac kilo aldi? Biz 400 gr alinca basladi doktor bu mamayaAnladım canım gelisim sıkıntımız yok çok sükür herseyi normal tek sıkıntımız istahsızlık uyurken rahat yediriyorum onun dısında uyanıksa ilk 60 cc içiyor sonrası bana iskence bi geziyoruz bi oyun oynuyoruz 1,5 saati buluyor 120 cc mamayı yemesi.açlık süresini uzattım normalde 3,5 saatte bir besliyorum 5 saat sonra verdim daha az içti 90 cc kadar ancak...ek gıda da yaparsa aynı seyi surup kullanıcaz artık.
Ay video ya almak hiç aklıma gelmemişti benimMetbelin tarifini mi yaptın bende activia aldim mayalicam armutu sevdi yoğurt sevcek mi bakalım video al yedirirken izlersin sonra
bencede başlamalisin cnm. Sonra ek birşeyi kabul etmeyebilirler diye çok kişiden duydum biz 4 bucuk aylik olduk. Yoğurt havuç suyu elma suyu tatTirdim şimdiye kadar. Sevdi de hani ölçülü vereyim diyorum ağlıyor hepsini istiyor o derece :)
evet canım inek sütünden yaptıminek.sutunden yaptn dimi sen yarasinn yavrusaa
ayy hiç güleceğim yoktuBen de burdan öğrendim çoğu seyi ne yapacağımı geçtim neyi nasıl alacağımı bile bilmiyordum bebis için...tecrübesizlik çok baska birsey bizde ondan böyle bocalıyoruz sonuçta öğreniyoruz.Bazen bende çok didikliyorum söyle mi böyle mi burdan duyduklarımı soruyorum esime detaylı anlattırıyorum bideArtık o kadar alıstı ki soru sorduğum da '' Ne duydun yine Karılar kulubünden'' diyor
Chicco kullaniyorum. Dogumdan itibaren kullaniliyo. Ama koyup cikarmak cok pratik degil. Oturarak kullanilanlar var onlar daha pratik. Tabi onun icin once oturmaya baslamadi lazimHangi marka kanguru kullanıyosun
Eger isim uzunsa sirtima takiyorum. Degilse de yuzunu kendime cevirerek yapiyorum. Baska carem yok. Ac kaliriz yoksa. Gunduz hic uyumuyo kendi basina. Ya surekli salliycam ya da bana yapisik olacak.Ay dikkat et bari çarpma yakma çocuğu Allah korusun kanguruyu bende düsündüm senin gibi kullanırım diye ama bunlar gelince aklıma vazgeçtim zaten belli kiloya kadar tasınıyormus 9 kiloydu sanırım.
Hic aklima gelmemistiKış sebzelerinden alıp buzluğa atan var mı kızlar malum yazın çoğu şeyi bulamayacağız ya minnoşlara püre çorba için
Uyurkfalverince bogulmaz mi ya. Benimkinin de kilo alimi azdi bu ay. iyi emmedigi icin. memeyi zorla vermeye calistigimda kustu hep. Napsamda yedirsem diye dusunuyorum.Cnm bu mamanin gecis numarasi yok 0-18 ay arasi cocuklarin hepsi kullanilabiliyor..ama bu raporla verilen bi mama gelisimi uygun goruyorsa doktor aylik kilo alisini falan vermez buyuk ihtimal..o kdr cok yöntem deniyorum ki karsisinda yesin diye bak suan uyuyodu agzina sıka sıka 140 cc icirdim..kendine biraksam uyur ama o mamanin en fazla 50 cc ni icer ben ayakta gezdirirek ve agzina sıkarak iciriyorum..bazen damlalikla mamayi cekip agzina sıkıyorum oyuncaklarla ilgisini baska yone yonlendirip agzina veriyorum mamayi ..kasikla denedim ama olmadi akti hep en ii yontem ya uyurken ya ayakta agzina sıka sıka icirmek
Ben ztn yanindayim cnm bu sekilde verirken ki kendi basina bile yese yan yatirip yediriyorum biz mamaciyiz maalesef emmedi kizim..Uyurkfalverince bogulmaz mi ya. Benimkinin de kilo alimi azdi bu ay. iyi emmedigi icin. memeyi zorla vermeye calistigimda kustu hep. Napsamda yedirsem diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?