2014 Kasım Anneleri

Yani binbir sekle giriyorum yesin diye..doktor infatrini diye %20si devlet tarafindan karsilanan bi mama verdi gunde 200 ml onu aldi geri kalani normal mama..ben o 10 gunun 1 haftasi zorla zorla yedirdim 3 saatte 1 120 geceleride 6-7saat boyunca 120 ml icti doktora gittik boyu 1cm uzamis 350 grmda almisti..simdi o mama miktari 400 ml cikti kalani diger mama..nasil veriyosun derse hala zorla zorla zorlaistahli dgl..karni ac olsa bile aglamiyo ama zorla zorla verdim ya onceden 3 saatte 1 60 70 ml arasi iciyodu simdi 100 iciyo kalanini gezerek oynayarak veriyorum..
Bugunde 1 yemek kasigi kadr elma püresi verdim ..istersen bizim durumumzdan bahsedip dokyora danis infatriniyi zeyy in ikizleride iciyormus ondan:) bu infatrini istahsiz cocuklara veriliyormus ztn..taduda guzel diger mamalara gore simdi bizim kiz hep onu istiyo humana biraz daha tadi kotu ona gore die..

Ben de burdan öğrendim çoğu seyi ne yapacağımı geçtim neyi nasıl alacağımı bile bilmiyordum bebis için...tecrübesizlik çok baska birsey bizde ondan böyle bocalıyoruz sonuçta öğreniyoruz.Bazen bende çok didikliyorum söyle mi böyle mi burdan duyduklarımı soruyorum esime detaylı anlattırıyorum bideArtık o kadar alıstı ki soru sorduğum da '' Ne duydun yine Karılar kulubünden'' diyor

3 bucuk 4 saatte 1 120 cc iciriyorum zorla..ama mesela bu infatrini dedigim mamanin enerjisi kalorisi yag orani diger mamaya gore neredeyse 2 kati yani 200 ml infatrini 350-360 ml normal mamaya es deger oluyo 200 ml icen bi cocuk diger mamadan 350 400 arasi icmis cocukla ayni almasi gerekeni aliyo onun icin istahsiz bebeklere veriyolar..

Kızlar bize doktorumuz şöyle söyledi mama yedirmek için zorlamayın dedi ileride de aynı çatışmayı yaşamamak için bende zorluyorum yesin diye ama yapmamak lazımmış

Bunu bende denesem mi acaba zor içiyor benim ki de evolvia kullanıyoruz arada değistim ama bir süre sonra yine aynı.infatrini 2 si var mıdır acaba bu ay sonu 2 ye geçiyoruz.

Ben kullaniyorum. Ev islerimi bile kanguruyla yapiyorum. Kizim buyuyunce aşçı olacak bu gidisle
Ay dikkat et bari çarpma yakma çocuğu Allah korusun kanguruyu bende düsündüm senin gibi kullanırım diye ama bunlar gelince aklıma vazgeçtim zaten belli kiloya kadar tasınıyormus 9 kiloydu sanırım.

Bunu bende denesem mi acaba zor içiyor benim ki de evolvia kullanıyoruz arada değistim ama bir süre sonra yine aynı.infatrini 2 si var mıdır acaba bu ay sonu 2 ye geçiyoruz.
Cnm bu mamanin gecis numarasi yok 0-18 ay arasi cocuklarin hepsi kullanilabiliyor..ama bu raporla verilen bi mama gelisimi uygun goruyorsa doktor aylik kilo alisini falan vermez buyuk ihtimal..o kdr cok yöntem deniyorum ki karsisinda yesin diye bak suan uyuyodu agzina sıka sıka 140 cc icirdim..kendine biraksam uyur ama o mamanin en fazla 50 cc ni icer ben ayakta gezdirirek ve agzina sıkarak iciriyorum..bazen damlalikla mamayi cekip agzina sıkıyorum oyuncaklarla ilgisini baska yone yonlendirip agzina veriyorum mamayi ..kasikla denedim ama olmadi akti hep en ii yontem ya uyurken ya ayakta agzina sıka sıka icirmek

Anladım canım gelisim sıkıntımız yok çok sükür herseyi normal tek sıkıntımız istahsızlık uyurken rahat yediriyorum onun dısında uyanıksa ilk 60 cc içiyor sonrası bana iskence bi geziyoruz bi oyun oynuyoruz 1,5 saati buluyor 120 cc mamayı yemesi.açlık süresini uzattım normalde 3,5 saatte bir besliyorum 5 saat sonra verdim daha az içti 90 cc kadar ancak...ek gıda da yaparsa aynı seyi surup kullanıcaz artık.

Suan boy kilosu nasil bide son ay kac kilo aldi? Biz 400 gr alinca basladi doktor bu mamaya

Metbelin tarifini mi yaptın bende activia aldim mayalicam armutu sevdi yoğurt sevcek mi bakalım video al yedirirken izlersin sonra
Ay video ya almak hiç aklıma gelmemişti benim neyse bundan sonrakiler için alırım artık sen yaman paşaya neler tattırdın cnm bide süreklimi veriiyorsn nasıl yapıysn biraz anlatır mısn bu arada evet Metbel in tarifini yaptım çok güzel oldu

oyy yesinler onu çok şekerler yaa gerçekten bunlar tam ısırmalıklar sende biraz bahsedermisin canm ne kadar verdin bide kaç gün arayla

inek.sutunden yaptn dimi sen yarasinn yavrusaa
evet canım inek sütünden yaptım

ayy hiç güleceğim yoktu karılar kulubü

Kış sebzelerinden alıp buzluğa atan var mı kızlar malum yazın çoğu şeyi bulamayacağız ya minnoşlara püre çorba için

Hangi marka kanguru kullanıyosun
Chicco kullaniyorum. Dogumdan itibaren kullaniliyo. Ama koyup cikarmak cok pratik degil. Oturarak kullanilanlar var onlar daha pratik. Tabi onun icin once oturmaya baslamadi lazim
Ay dikkat et bari çarpma yakma çocuğu Allah korusun kanguruyu bende düsündüm senin gibi kullanırım diye ama bunlar gelince aklıma vazgeçtim zaten belli kiloya kadar tasınıyormus 9 kiloydu sanırım.
Eger isim uzunsa sirtima takiyorum. Degilse de yuzunu kendime cevirerek yapiyorum. Baska carem yok. Ac kaliriz yoksa. Gunduz hic uyumuyo kendi basina. Ya surekli salliycam ya da bana yapisik olacak.
Evet 9 kiloya kadar kullaniliyo. Ama benimki zaten pek kilolu degil. Baya kullaniriz bu gidisle

Uyurkfalverince bogulmaz mi ya. Benimkinin de kilo alimi azdi bu ay. iyi emmedigi icin. memeyi zorla vermeye calistigimda kustu hep. Napsamda yedirsem diye dusunuyorum.

Uyurkfalverince bogulmaz mi ya. Benimkinin de kilo alimi azdi bu ay. iyi emmedigi icin. memeyi zorla vermeye calistigimda kustu hep. Napsamda yedirsem diye dusunuyorum.
Ben ztn yanindayim cnm bu sekilde verirken ki kendi basina bile yese yan yatirip yediriyorum biz mamaciyiz maalesef emmedi kizim..
Eger ki boyu kilosu aylik aldigi kilo orani iyiyse az emmesnin yada az mama tuketmesinin bi sakincasi yok ztn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…