Kız çocuklarına gerekli oluyor demek bu kanguruBen kullaniyorum. Ev islerimi bile kanguruyla yapiyorum. Kizim buyuyunce aşçı olacak bu gidisle
Ay video ya almak hiç aklıma gelmemişti benimneyse bundan sonrakiler için alırım artık sen yaman paşaya neler tattırdın cnm bide süreklimi veriiyorsn nasıl yapıysn biraz anlatır mısn bu arada evet @Metbel in tarifini yaptım çok güzel oldu
oyy yesinler onu çok şekerler yaa gerçekten bunlar tam ısırmalıklar sende biraz bahsedermisin canm ne kadar verdin bide kaç gün arayla
evet canım inek sütünden yaptım
Ay video ya almak hiç aklıma gelmemişti benimneyse bundan sonrakiler için alırım artık sen yaman paşaya neler tattırdın cnm bide süreklimi veriiyorsn nasıl yapıysn biraz anlatır mısn bu arada evet @Metbel in tarifini yaptım çok güzel oldu
oyy yesinler onu çok şekerler yaa gerçekten bunlar tam ısırmalıklar sende biraz bahsedermisin canm ne kadar verdin bide kaç gün arayla
evet canım inek sütünden yaptım
Baby 2 go marka kanguru kullanıyorumTeşekkür ederim kozlar cevaplarınız için emzirmek kusmadığı sürece sorun değil benim için ama kuşunda üzülüyorum ama Dediğiniz gibi anne sütü her zaman bulamayacağı bir şey bu arada aranızda kanguru kullanan var mı sanırım edinmem gerekecek
Senin bebis ne kadarlik kac kilo canimBen ztn yanindayim cnm bu sekilde verirken ki kendi basina bile yese yan yatirip yediriyorum biz mamaciyiz maalesef emmedi kizim..
Eger ki boyu kilosu aylik aldigi kilo orani iyiyse az emmesnin yada az mama tuketmesinin bi sakincasi yok ztn:)
İlk başta küvete oturtuk sonra direk banyo kovasına daldirdik daha rahat oldu. Biraz edene istersen bizim o derilerin çabuk dokulmesini sağladı. İnşallah çabuk geçer canım kaç gece rüyama girdi. 2gündür normal beze döndük ve sarılabiliyoruz cok şükürOturtma banyosunu nasıl yapıyorsunuz canım. Küvetine su koyup oğlumun belden aşağısını içinde mi bekletelim?
O kazaları ilk zamanlar çok yaptı bizimki de, yerim ben onları, suluyolar bizi
Boğum işi içinde çok rahatladım Şükürler olsun, çok sağol.
Senin bebis ne kadarlik kac kilo canim
Dogmasi gereken aya gore bakiliyosa cok iyiymis bizde 4 ay 5 gunluguz 5850 gr kilosu bebegimin 3 kilo dogdu ilk 1,5 ay israrla anne sutu verdigim icin kilo almadi geriden geliyoruz o yuzden6200 gr 61 cm boy 160 gun oldu dogali ama 45 gun erken dogdu suan 4.ayin icindeyiz dogmasi gereken aya gore..1570 gr 42 cm dogdu
Ama ben zorla cok yediriyorum cnm dogdugunda 2 ay bizde anne sutu aldik cnm sirf ayda da 1 er kilo aldi bizim 2.aydan sonra mamaya gectik emmedigi icin sagip veriyodum snra azaldi ve tamamen bitti artik..1 bucuk ay erken dogdu ya dogdugu andan 1 ay olana kdr 1 kilo aldi 2500 oldu snra yarim kilo daha aldi 3 kilo oldu yani eger gununde dogmus olsa 3 kilo dogmus olucakti..3 kilo dogmus olsa 4. ayda 6200 olmus cok ii dgl aslinda 1 kilo geriden geliyorz bizde ama dedm ya ben zorla yediriyorm resmenDogmasi gereken aya gore bakiliyosa cok iyiymis bizde 4 ay 5 gunluguz 5850 gr kilosu bebegimin 3 kilo dogdu ilk 1,5 ay israrla anne sutu verdigim icin kilo almadi geriden geliyoruz o yuzden
Bende evde Külotlu çorap giydiriyordum yaklaşık 2 haftadır sonra bi hemşire akrabamız sen kendini düşün sürekli oçorabın içinde sıkılıp sürekli kaşınmazmısın dedi çok mantıklı ben kışın dışarı çıkarken giysem eve gelip çıkarınca 2saat kaşınırım onun yerine 2 kat penye giydiriyorum havalar ısınalı tek kat evde Külotlu Çorabı dışarı çıkarken giydiriyorumBen gece uzun kollu çıtçıtlı atlet üstüne Penye pijamadan daha kalın bişi altada külotlu Çorap bide Eşofman gibi içi hafif tüylü gibi oluyo ya dahada kısa Çorap oda çift tabanlı :s
Gündüzde aynı ekstra Yün yelek üstteki birazdaha kalınlaşıyor
tamam canım tutmazsa söyle yazarımBen her tattirdigimi videoya alıyorum izleyip guluyoruz sonra
Elma armut yoğurt tattirdim 3 gün kuralını yapcam güya ama yaman bey hep mızmız olduğundan yapamiyorum bugün armut suyu vericem iki gün verdim bide yoğurdu mayaladim ondan vercem eeğer yoğurt tutmadiysa tarif isterim.senden
Bana anlatırmısın canım nasıl yaptıgını.tamam canım tutmazsa söyle yazarım
canım günlük sek süt aldm 500ml lik mayası içinde activa yoğurt aldm ve sütü mayalanacak dereceye gelene kadar ısıttm sonra activia nın yarsını koydm süt 500ml oldğu içn daha sonra mayalma kabınının kapağnı kapatmdan peçeteyle kapağını kapladım öyle kapattm havluya sarıp kalorifern üzaerne koyup 6 saat bekletm sonra sarsmadan dolaba koydum 5 6 saatte orda bekledi ancak toparladı kendini tadı çok güzel olmştu minnoşumda sevdiBana anlatırmısın canım nasıl yaptıgını.
Sütü kaynatıp ılıttınmı. Yoksa sadece ılıttınmı. Gunluk sek süt derken şişemi paketmıydı onlar.canım günlük sek süt aldm 500ml lik mayası içinde activa yoğurt aldm ve sütü mayalanacak dereceye gelene kadar ısıttm sonra activia nın yarsını koydm süt 500ml oldğu içn daha sonra mayalma kabınının kapağnı kapatmdan peçeteyle kapağını kapladım öyle kapattm havluya sarıp kalorifern üzaerne koyup 6 saat bekletm sonra sarsmadan dolaba koydum 5 6 saatte orda bekledi ancak toparladı kendini tadı çok güzel olmştu minnoşumda sevdi
sütü kaynatmadım hem pastorize hem homojenize edilmiş olduğu için cam şişede olanı tercih ettimSütü kaynatıp ılıttınmı. Yoksa sadece ılıttınmı. Gunluk sek süt derken şişemi paketmıydı onlar.
aktiva yogurt derken onasil birsey evdeki kndi mayaladgm yogrttan katsam nolurkicanım günlük sek süt aldm 500ml lik mayası içinde activa yoğurt aldm ve sütü mayalanacak dereceye gelene kadar ısıttm sonra activia nın yarsını koydm süt 500ml oldğu içn daha sonra mayalma kabınının kapağnı kapatmdan peçeteyle kapağını kapladım öyle kapattm havluya sarıp kalorifern üzaerne koyup 6 saat bekletm sonra sarsmadan dolaba koydum 5 6 saatte orda bekledi ancak toparladı kendini tadı çok güzel olmştu minnoşumda sevdi
olur tabi hatta daha iyi olur :) benm mayam olmadığı için ondan aldım içerisinde faydalı bakterileri olan probiyotik yoğurtaktiva yogurt derken onasil birsey evdeki kndi mayaladgm yogrttan katsam nolurki
Tutmadıtamam canım tutmazsa söyle yazarım
nasil oldu sickligimi ayarlayamadin acabaTutmadı
hinm yararli bakteri varsa ondan ekliyim bende kendmnkine kac gun verceksn onu yaa iki gune versek olmazmiki gergun zorr:)olur tabi hatta daha iyi olur :) benm mayam olmadığı için ondan aldım içerisinde faydalı bakterileri olan probiyotik yoğurt
Tesekkurederizzzz☺☺☺Biraz daha var ama telden atması zor oluyor sonra atarım onlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?