2014 Kasım Anneleri

hinm yararli bakteri varsa ondan ekliyim bende kendmnkine kac gun verceksn onu yaa iki gune versek olmazmiki gergun zorr:)
canm ben tadımlık verdim şimdilik kavanozlara azar azar yapıp günlük taze de kullanabilrsin ben tam yemeye başladğında o şeklde yapmaya düşünyrm küçük camdan saklama kabları aldım onlara mayalayacağım

Keske olsaymis canim yaptirirdiniz cunku buyudukce daha zor olacak kendini bilsin oyle yaptiralim dersenizde psikolojisi bozulacak komsu illerden yapacak bi yer bulup goturseniz olmaz mi sonucta 15 dk lik bi operasyon
komşu illeri bir araştırayım. lokal anestezi mi oldu senin erkek

çok araştırdım ama yapacak dr. bulamadık.

bencede mantikili yapip bikac kavonoz kucuk koyariz kısmetse iki uc gun.yter agzini acmayinca taze gibi.oluyor zaten ben kendimede 1ltlik kavanozlara yapiyorum birhafta eksimiuor acilmayan

Bence ondan olmadı çok ılıktı hiç mayalanmadi

bide böyle dene bakalım sıcaklığıda dediğim gibi seçe parmağınla 8 sn dayanabildiği kadar olması gerekiyo

Bebegim biz yemek yerken agzini acti durdu yalandi resmen ben de dayanamadim elmayi rendeledim iki uc cay kasigi verdim oyle sevdi ki yalandi durdu ben vermeyi kesince nasil agladi gorseniz.. kiyamam ya yemek yemek istiyor artik..
oyy yesinleryas onu bizmkide oyle cigner gibi yapiyor agzini bakiyo oyle melül melül insan kiyamiyo:)hep sut hep sut nereye kadar:)

son zamanlar bizimde öyleydi şimdi tamamen bıraktı gibi uykuda 3 saatte 60 70 cc içiyor uyanık 40 i zor içiyor ne yapmam bilemiyorum denemedim mama kalmadı artık yavaş yavaş kasik mamalari ek gıdalara başlıca bu bebekler için iştah şurubu yokmu Canım esin bilir

Ya arkadaşlar ben anlamadım herkes ek gıda tattırmalarına başlamış... ilk 6 ay anne sütünden başka bir şey verilmemeli bebeklere. Neden bu kadar acele ediyorsunuz? Ömrü boyunca zaten yiyecek bu gıdaları ama özellikle anne sütünü bir daha bulamayacak... ha mama veriyorsanız da yine aynı, sindirim sistemi 6 aydan önce tam olgunlaşmaz ki. ileride sindirim sistemi hastalıklarına sebep olabilirsiniz allah korusun. Tattırmalara bile 6 ay bitmeden devam etmeyin size tavsiyem. Acele etmeyin nolur.

Bebegim biz yemek yerken agzini acti durdu yalandi resmen ben de dayanamadim elmayi rendeledim iki uc cay kasigi verdim oyle sevdi ki yalandi durdu ben vermeyi kesince nasil agladi gorseniz.. kiyamam ya yemek yemek istiyor artik..

Oy ouyy yerim ben onu kaşık kaşık:)))

Çok kararsiz kaldim ben bu konuda ..henüz bişey tattirmadim ama sonra alismaz diye korkmuyorda değilim canim:/

Cnm adı üstünde tadınlık 2 çay kaşığından fazlası değil zaten karnı doymuyor ayrıca 2 çay kaşığının ucuylada sindrim sistemin bozulacağını düşünmüyorum ben anne sütünden başkada yenilebilecek şeylerin farkına varsın ilerde ek gıdaya başladığımızda zorluk çekmemek adına ki zaten 3 gün bekleme kuralına uyularak yapılıyor bunlar

Çok kararsiz kaldim ben bu konuda ..henüz bişey tattirmadim ama sonra alismaz diye korkmuyorda değilim canim:/

Normal gıdaya alışmayacak, yemek yemeyecek çocuk zaten yemez. Daha 4. ayında yoğurdun tadını aldı diye çok mu yemek seçmez olacak şimdi bebekler? yapmayın allah aşkına. Her yerde bas bas boşuna mı bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü/yokluğunda formül mama diye? Ayrıca bebek desteksiz oturabilir pozisyona gelmeden bit şeyler yedirmek çok riskli. Elma suyunu genzine kaçırıp solunumu duran 5 aylık bebek gördüm ben... evet bebeğinin bit şeyler yediğini görmek herkesin hoşuna gidiyordur eminim ama bunca riske değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…