• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Çok sevindim canımm , biz iyi olalım bebişlerimiz de iyi olsun ❤️❤️❤️ azıcık kaldı canımm 🙏🏻
Amin amin canım benim inşallah allahım hepimize bebeklerimizin sağlıklı şekilde doğduğunu görmeyi nasip etsin 🤍🏹
Oksapar için ne dedi doğumdan ne kadar önce kesilmesi lazım gibi bişey dedi mi canım
Yok canım benim ecopirin ömür boyu kullanmam lazım onu biliyor, oksaparı da geçen sene ekimden bu yana kullanıyorum onu da biliyor, doğum sonrası 10 hafta daha kullanmam gerektiğini de kendileri söylemişlerdi hepsi dosyamda yazıyor. Gider gitmez kendisi ecopirini doğuma yakın bir süre de kesicez kanama olmasın ama oksaparı kullanacaksın onu bırakmak yok dedi.

Ben kokladım asla idrar gibi kokmuyorda öyle bi kokusuda yok gibiydi bildiğn su gibiydi anlamadım ayy yarın bi gelseydi ağrım sızım da yok bebiş hareketide iyi şükür
O zaman normaldir balımm sıkıntı etme kokusundan anlardın devamı gelirdi ya da sancı olurdu diye düşünüyorum bir şey yoktur Allah’ın izniyle hareketleri de iyiymiş maşAllah 🧿

O zaman normaldir balımm sıkıntı etme kokusundan anlardın devamı gelirdi ya da sancı olurdu diye düşünüyorum bir şey yoktur Allah’ın izniyle hareketleri de iyiymiş maşAllah 🧿
İnşallah kuzum yarın belli olur bugün eşim izin alamadı cenazesi olan varmıs izne çıkmışlar iş arkadaşları yoksa bugune çekecektim randevuyu burda tanıdıgım kimsede yok hastaneye götürebilecek

Canım olabilir pozisyondan kaynaklı hayırlısı bakalım cuma ne der doktor bende her hafta gidiyorum artık benimde perşembe günü kontrol. Var nts falan hayırlısı sağlıkla gelsin bebikolar ❤️

Esmoss60 Esmoss60 canım havalar sıcak zaten gelmiştir belki gecende bende Bi ıslaklık hissettim gerisi gelmedi önemsemedim kontrol yakındı diye Bi sorun çıkmadı agrin falan olursa gidersin yine
Ağrım olmadı çok şükür Yarın gidicem inşallah bi sıkıntı çıkmaz gece uyumadım hiç devamo gelirmi diye ama gelmedi dünde bi huzursuzlandı bebeğim endişemi hissetti sanırım toplanıp durdu.🙆

İnşallah kuzum yarın belli olur bugün eşim izin alamadı cenazesi olan varmıs izne çıkmışlar iş arkadaşları yoksa bugune çekecektim randevuyu burda tanıdıgım kimsede yok hastaneye götürebilecek
Gurbette olmanın dezavantajları 🥲 ben de eşime bağlıyım birbirimizden başka kimsemiz yok. İyiyi düşün ki iyi olan seni bulsun kötüye yorma güzel haberler al inşAllah 😇

Gurbette olmanın dezavantajları 🥲 ben de eşime bağlıyım birbirimizden başka kimsemiz yok. İyiyi düşün ki iyi olan seni bulsun kötüye yorma güzel haberler al inşAllah 😇
İnşallah kuzum 🥰Gurbette olmak zor Gerçekten hamilelikte insan daha çok içerliyor bu duruma sen hangi şehirdesin 🥺

İnşallah kuzum 🥰Gurbette olmak zor Gerçekten hamilelikte insan daha çok içerliyor bu duruma sen hangi şehirdesin 🥺
Güzel yanları da var tâbi ama bizim daha güçlü olmamız lazım desteksiz büyüteceğiz yavrularımızı dediğim gibi güzel yanları da çok karışan eden olmayacak,istediğimiz şekilde büyüyecekler 😊 Şanlıurfadayım ben sen İstanbuldaydın sanırım.

Var da hiç gitmek istemiyorum o derece tadım kaçtı haftaya cuma tekrar gideceğim zaten
Pozisyondandir muhtemelen🤗32+4te kontrolüm vardı öncesinde baya bı grip olduğum için devlet hastanesi aciline gittim hamileyim diye kontrole de aldılar 30+6 hesapladilar, kilosunu yanlış olctuler vs beni baya bı strese soktular anlicaginiz, dün kendi doktorumu beklemeden başka bı doktora gittim haftasına vs gayet uyumlu, 4 günde 500gr almış olamayacagina göre orda yanlış olctuler 🤦yine de 3 haftanin üzeri fark olmadığı sürece sıkıntı değil dedi doktor🙏kontrolünde güzel poz vere vere dogru ölçüme izin versin inşallah bebişin🥰

Pozisyondandir muhtemelen🤗32+4te kontrolüm vardı öncesinde baya bı grip olduğum için devlet hastanesi aciline gittim hamileyim diye kontrole de aldılar 30+6 hesapladilar, kilosunu yanlış olctuler vs beni baya bı strese soktular anlicaginiz, dün kendi doktorumu beklemeden başka bı doktora gittim haftasına vs gayet uyumlu, 4 günde 500gr almış olamayacagina göre orda yanlış olctuler 🤦yine de 3 haftanin üzeri fark olmadığı sürece sıkıntı değil dedi doktor🙏kontrolünde güzel poz vere vere dogru ölçüme izin versin inşallah bebişin🥰
Yaaaa şöyle şeyler yaşatmasınlar hamilelere gerçekten çok sinirleniyorum… Zaten anne yüreği bir şey duyacak mıyız diye tetikte bekliyoruz, stres oluyoruz bir de baştan savma ilgilendikleri zaman insan çok sinirleniyor. Çok sevindim en azından doğru şekilde bir ölçüm yapılmasına ve içinin rahatlamasına. Amiiiiin amiiiin inşallah 2 hafta önce de görememiştim bugün de göremedim 1 aydır göremiyorum resmen umarım haftaya cuma kontrolde annesini mutlu eder de poz verir sıpam. Ben de bayağı bi dersime çalıştım sadece 5 gün geriden geliyor öyle ölçülmüş çok büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı çünkü daha önce böyle söylenmemişti. Allahım hayırlı, sağlıklı evlat versin hepimize. Sağlıkla gelsinler inşallah 😍💛

Bende sırf bu yüzden değiştircem canım teşekkür ederim.Satıcı çok gerekli demişti ama biraz araştırınca içim rahat etmedi.
Kesinlikle canım .. bizdede eşimin asla içi rahat etmedi neden bebeğin sırtı ağrısınki dedi tam yatmalılarda 3 saat kalabiliyor yarım olanlarda Max 1,5/2 saat .. hangi modele karar verdiniz peki ?

Yaaaa şöyle şeyler yaşatmasınlar hamilelere gerçekten çok sinirleniyorum… Zaten anne yüreği bir şey duyacak mıyız diye tetikte bekliyoruz, stres oluyoruz bir de baştan savma ilgilendikleri zaman insan çok sinirleniyor. Çok sevindim en azından doğru şekilde bir ölçüm yapılmasına ve içinin rahatlamasına. Amiiiiin amiiiin inşallah 2 hafta önce de görememiştim bugün de göremedim 1 aydır göremiyorum resmen umarım haftaya cuma kontrolde annesini mutlu eder de poz verir sıpam. Ben de bayağı bi dersime çalıştım sadece 5 gün geriden geliyor öyle ölçülmüş çok büyük ihtimalle pozisyon kaynaklı çünkü daha önce böyle söylenmemişti. Allahım hayırlı, sağlıklı evlat versin hepimize. Sağlıkla gelsinler inşallah 😍💛
Aşkım geçmiş olsun ama bence kafana takman gereken birşey değil olsa şimdiye kadar kaç doktor gördü birisi fark ederdi, tamemen pozisyonu ile alakalıdır

Aşkım geçmiş olsun ama bence kafana takman gereken birşey değil olsa şimdiye kadar kaç doktor gördü birisi fark ederdi, tamemen pozisyonu ile alakalıdır
Bana da öyle geliyor 2 hafta önce de bu doktor vardı öyle olsa yine aynı şeyi söylerdi, bir sürü kişi ilgilendi bu zamana kadar illa kesinlikle fark edilirdi. Dua ediyorum inşallah yanılmıştır diye haftaya cumaya kadar bekliycem streste yapmıyorum yazık üzülmesin etkilenmesin diye 🥹 teşekkür ederim aşkım benim çok sağ ol 🩵

Canım 5 gün o kadar normal ki milimetrik ölçümler doktorun ölçüm açısı bile azıcık değişse o kadar oynar hiç kafaya takılacak bir şey değil 2 haftaya kadar farklılık normal diyorlar zaten 🤗

Kızlar hepinize iyi günler. Bu gün doktor randevum vardı. Doktorum bebeğin başının çok büyük olduğunu özürlü olabileceğini, suyunun da çok az olduğunu söyledi. Nst ye bağladı sancı çıkmadı. Tabi ben çok korktum özür falan deyince. Hemen ciğer geliştirici yapıldı. Biz de riske atmamak amacıyla perinatoloğa geldik. Perinatolog bebek erkek, o yüzden iri olması normal ve beyninde hiçbir sorun yok çok sağlıklı bir bebek dedi, suyu da çok iyi doktorun neden böyle demiş dedi. Tam sevinmişken bir anda kanamam geldi pıhtılı yoğun bir şekilde. Doktor yatırmam lazım eve yollayamam dedi ve yatışım yapıldı. Kanamam azaldı ama çok korkuyorum, dualarınızı bekliyorum 😔

Bana da öyle geliyor 2 hafta önce de bu doktor vardı öyle olsa yine aynı şeyi söylerdi, bir sürü kişi ilgilendi bu zamana kadar illa kesinlikle fark edilirdi. Dua ediyorum inşallah yanılmıştır diye haftaya cumaya kadar bekliycem streste yapmıyorum yazık üzülmesin etkilenmesin diye 🥹 teşekkür ederim aşkım benim çok sağ ol 🩵
Aşkım çok kafama takarım diyorsan ben takıntılıyımdır kendimden bilirim başka bir görüş daha alırım .. ama bence pozisyonuna bağlı göremedi

Güzel yanları da var tâbi ama bizim daha güçlü olmamız lazım desteksiz büyüteceğiz yavrularımızı dediğim gibi güzel yanları da çok karışan eden olmayacak,istediğimiz şekilde büyüyecekler 😊 Şanlıurfadayım ben sen İstanbuldaydın sanırım.
Evet canım İstanbuldaym evet şanslıyız senindemi ilk gebelik biraz endişelerim var bakabilirim filan diye ama alişirm zmanla sanırım❤️

Back
X