- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Teşekkür ederiz teyzesiiÇok tatlıııııııı maşallahhh
ooooy oy şeker bal mibboşş yerim onu benEki Görüntüle 1456568 Bizde her kan ilaci husranla sonuçlanıyor
Kaşığa mı vuruyor Hehheooooy oy şeker bal mibboşş yerim onu benya evet bizdede var yastık yorgan batıyo kaşığa bi çakıyobirde kusmuşundada oluyo ilk etapta
Tatlılığa bak ya ısırmalık
Gaz değil o artık . Bizdede durum aynı. Bi de memede uyumak istiyor paşam. Sabır sabır ya sabır ne diyim.Hani 4. Aydan sonra gaz sancıları bitecekti uykulari düzene girecekti ??? Gerci gqz sancisi değil başka bişey bu
Sinirlerim bozuldu artık uyumuyor bu bebe çok sık uyanmaya başladı , devamli ağlıyor kucakta gezmek istiyor, hele şu akşamlar yok mu geçmek bilmeyen akşamlar acaba saat 12 olurda uyur mu diye saate bakmaktan helak oluyorum
eller ayaklar hiç durmuyokiKaşığa mı vuruyor HehheVallahi pek mideye indiği söylenemez bizimkininde
O da iyiymisBende bebeğim doğana kadar hep sirke kullandım nedense bebekten sonra yumuşatıcı almaya başladım herkes gider mersin e ben giderim tersine
O ilaci gazli beze dokerek gunde 4-5 kez temizlememi soylemisti bana dr. O kadar sik yapmasam da yapmistim. Gerci cok gerek kalmadi bizde. Cabuk gectiArkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim bebeğimin dilindeki pamukçuk az az ince bir tabaka gibi kaldı biraz... Doktor bi ilaç verdi ama günde dört kere hem de bebeğimin midesi bulanıyor o yüzden hiç veremedim her günde gazlı bezle karbonatlı suyla siliyorum ama geçmiyor başka yapabileceğim bişi var mı sizin bebişlerinizde de var mı hala ya canım buna çok sıkıldı kaşıntı yapıyor mu huzursuz mu olur diye düşünüyorum..
maşşallah maşşallah çok şeker gülüşe bak. bu kasım oğlanları hakketen çok yakışıklıPaşam cici oldu
Eki Görüntüle 1456581 Eki Görüntüle 1456582
Artık ruj izlerimiz bile oluyor şimdiden başladık çapkınlığa
Eki Görüntüle 1456583
Oğlumun ismini de buldular "Bay Gülücük"
Eki Görüntüle 1456584
maşşallah canım çok tatlı bebişin cici kıssbuda benim minie fındığım
O da iyiymisben de kizimdan sonra kendime de sirke kullanmaya basladim. Artik yumusatici almiyorum
O ilaci gazli beze dokerek gunde 4-5 kez temizlememi soylemisti bana dr. O kadar sik yapmasam da yapmistim. Gerci cok gerek kalmadi bizde. Cabuk gecti
maşşallah maşşallah çok şeker gülüşe bak. bu kasım oğlanları hakketen çok yakışıklı
kardeş candır başkadır tabi ama ben şahsen 2.çocuğu uzunca bir süre düşünmek istemiyoruumYarın ablamlar gelıyoooo. Öyle sevındımkı. Sonunda baska bır ınsan yuzu gorycem yuzyuze muabbet esıcem oyle ozledımkı onlarıds nerdeyae uç haftadr goruşemedık. Sırf bu kardeş sevgısını yavrumda yaşasın mahrum kalmasın diye ıkıncıyı düşünüyorum bazen bazende ıkı cocukla yapamam gelecegı falan filan. Ama kardeş bambaşka kımse o yerı dolduramazya
Canım ben sadece emzırdıım için emdıkçe çıkıyo ve kendı kendıne temızlnıyo hiç bişey yapmıyorum. Bi bakıyorum bembeyaz bı bakıyorum hiçbişey yokArkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim bebeğimin dilindeki pamukçuk az az ince bir tabaka gibi kaldı biraz... Doktor bi ilaç verdi ama günde dört kere hem de bebeğimin midesi bulanıyor o yüzden hiç veremedim her günde gazlı bezle karbonatlı suyla siliyorum ama geçmiyor başka yapabileceğim bişi var mı sizin bebişlerinizde de var mı hala ya canım buna çok sıkıldı kaşıntı yapıyor mu huzursuz mu olur diye düşünüyorum..
Mikostatin adi. ben de once agzina veriyodum. Hemen kusuyodu. Sonra dr. Boyle yap demistiYaaa öyle mi aynı ilaç mı acaba canım ismi neydi aynı ilaçsa ben de öyle deneyeyim ben direk ağzına veriyordum
Sağol canım benim
Tabı canım enımde düşüncem şu birinın kendını idare eder yaşta olması lazım.şuan bırtanesı çok zorluyo. En azından bır 7 8 yaşına gelmesı lazım kızımın kardeş için.kardeş candır başkadır tabi ama ben şahsen 2.çocuğu uzunca bir süre düşünmek istemiyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?