Her kv ye vermek lazim bunu canim:))
ooooo birisi işe başlamış, benim gibi kk nın yolunu bulmuş hahahahah
Zeyy hoşgeldiiiiiinooooo birisi işe başlamış, benim gibi kk nın yolunu bulmuş hahahahah
Keçi sütünü kendin mi arıyorsun canım kızın için mi ?Gunaydinlar.. Biz rota asimizi olmaya gidecegiz uykusuz uykusuz disardakiler benden korkmazsa iyi :)
Yogurt yemeyi ozledim lilipit canim sen migrosta keci sutu var demistin degil mi.. Kizim durursa bi ugramayi dusunuyorum da keci sutunu ben neyle mayalayacagim kizlar.. Inek sutu alerjisi var kizimin.. O prebiyotiklerle olmaz dimi e keci sutu mayasini nerden bulacagim yaa
ah bi çıkarsada rahatlasakOooo topiğimizin ilk dişi minik Yekta dan geliyooooorBu arada bebeğin hafif kıstırma yapıyor mu benim minik kıstırmaya başladı ve acıyor diş çıkarınca ne yapıcaz
Perişan oldum carputi. Haftasonu üç kişi oğluma bakiyoruz Görümcem ben ve eşim yinede yetişemiyoruz o kadar yoruyor ki. Bi de aglamanin ötesinde çığlık çığlığa bağırıyor Asabi Asabi bakıyor. Emmeside çok sinirli artık. İnanır misin 4,5 aylık oldu hala meme ucum ağrıyor resmen tahriş ediyor.Aynen bu sebeplerden bugün yine doktorun yolunu tuttuk dedim gazi var karnına baktı gazi yok dedi dış çıkaracak dedim aağzına baktı hic öyle bisey yok şuan dedi gözlerini kasıyor sürekli dedim normal dedi o zaman huysuz dedim bence çok sakin hakkini yeme dedi bi burun damlası yazdı eve yolladı eee bu çocuk niye uyumuyo niye hep agliyo ben aanlamadım
Biz ankaradayız sular kireçli çook sert çıkıyor kıyafetler, bebek kıyafetleri o kadar sert olmasada yinede yumuşak çıkmıyor,bende kullanıyorum...bingo nun antialerjik yumuşatıcısını aldım kızımda bende hapşurduk,değiştirdim yumoşunkini aldım hapşurmuyoruz artık, ilk başlarda bebek deterjanı ve bebek yumuşatıcısı kullanıyordum şimdi normal deterjan ve yumuşatıcıya döndüm ama ekstra durulama yaptırıyorum makineye
Sagolun kızlar once sırketı denım dogal oldugu için. Sonrada duruma gore yumuşatıcı kullanırım olmadıhala bebek deterjanı kullanıyorum benBen yumusatici yerine sirke kullaniyorum. Memnunum. Dene istersen.
He ya bide yataklarına taşıyordu demiolabilir bir iki damla ama taştı nedir arkadaş bende dedim bu kadar tesadüf silsilesi bir kişiyi bulamaz ek gıda muhabbeti başladı ya bir iki ay sonra yazar cık cık cık sizinkiler meyveli yoğurt yemiyor mu yaniii ayy benimkine sabah bir biberon brokoli pirasa ıspanak suyu verdim banamisin demedi bir daha istedi
Suan kendim icin canim ama kizima yogurt tattiracagim zaman da keci sutuyle yapmam lazim..Keçi sütünü kendin mi arıyorsun canım kızın için mi ?
Bende bebeğim doğana kadar hep sirke kullandım nedense bebekten sonra yumuşatıcı almaya başladım herkes gider mersin e ben giderim tersineBen yumusatici yerine sirke kullaniyorum. Memnunum. Dene istersen.
Evet emerken o hızlı emme geçtikten sonra sonlarda kıstırıyor çekiyor ben ah uh yapıncada gülüyor şimdilik idare ediyorum ama diş çıkınca çok acır tahmin edebiliyorum napıcaz seninki yapıyor mu diş çıkarıyor deyince akşıma o geldi direkah bi çıkarsada rahatlasakkıstırma derken emerken mi demek istedin canım
Bişey sorucam şekerler. Bebişlerınızım kıyafetlerıne yumuşatıı kullanıyomusunız. Ben roxy kullanıyorum bu ara sert gıbı kıyafetler sudanda kaynaklanıyo olabılır ama bilemedım
anladım bazen yapıyo canım çok sık değil ama acıtıyo inşallah sürekli yapmazEvet emerken o hızlı emme geçtikten sonra sonlarda kıstırıyor çekiyor ben ah uh yapıncada gülüyor şimdilik idare ediyorum ama diş çıkınca çok acır tahmin edebiliyorum napıcaz seninki yapıyor mu diş çıkarıyor deyince akşıma o geldi direk
yumşatıcıyı bende denedim çok hoş kokuyorBende deterjan roxy , yumuşatıcı dalin pembe Kapaklı olanı kullanıyorum. Kokusu hafif ve çok güzel.
Havuc sert oldugu icin cam rendede rendelenebiliyor mu yoksa normal rendeden mi bahsediyorsunCnm Rondo varsa Rondodan geçir yoksa rendenin ince kısmıyla rendele havucu. O zaman daha çok duyu çıkıyor sonra onu ince bir Tulbente koyuyorsun. suyunu çıkarıyorsun bu kadar .
Haklisin ben artik duymuyorum bos bos konusanlariNe kdr takmasanda mama verdigim icin vicdan azabi cektiren cok insan oldu oluyo..
Bu bnm elimde olan bisey dgldi ztn her cocuk nasibi kadar alir anne sütünü..
Üzülmüyorm desem yalan olur..
Tesekkur ederz teyzesi..
Kavanozlarda mayalayacagim canim diger turlu saglikli olur mu bilemedimYoğurdu once kayannittigimiz tencerede mayalayip bu kavanozlardami bekleticez.mesela yarim kilo yogurt mayalamak istedim merak ediyorum cunku bende küçük cam kavanoz kullanmak istiyorum yoğurt icin
bende bilemedimve yine uykusuz bir gece bitti...canim senin bebisin gazi yokmus demekki masallah yoksa gazli bir bebegin en azindan benimkinin gazini cikarmasam mumkun degil uyumasi kivraniyor yavrucak
ya aynen uyku arkadasini elinden alinca uyuyor yoksa bogusup agliyor daha da uykusu kaciyor zaman alacak alistirmak galiba
ya aynen bize de bir iki haftadir bir seyler oldu hic uyumuyoruz nerdryse
ben de dr a gotursem diye dusunuyordum ne yapsam bilemedim
arkadasim havuc suyu olacaksa kati meyve sikacagi iyi olur bnm.var ama daha hicbirsey vermedigim icin aklima gelmemisti kizima almistim cok kullanisli gibi gelmedi bana simdi alsaniz seneye zaten isirip yiyecek hale gelecekler insallah. havucu buharda pisirip ezip ya da haslayip ezip de yedirebilir msnz ki bilemedim
cnm her bir kavanoza kucuk kucuk maya katarak mayalarsan actiginda tazecik olur icinde mayalaman gerek baska yerde mayalayip kavanoza koyarsan sadece yogurt tasima amacli kullanmis olursun agzi kapali ya acmadan tazecik duruyo
temizlemesi cok sikintili haklisin elme puresini cam rendede yapiyorum ama havuc sert ya denemek lazimbiz haftasonu cam rende aldık paşabahçeden 12 lira mı neydi..
elma sıkmayı denedik baya suyunu çıkardı püresinide süzgeçten geçirdik 10-15 kaşık çıktı suyu..bebeğin içiceği ne kadar olucakki ilk günler bir kaç kaşık veriyosun zaten..
havucuda rendeleyip sıkınca suyu çıkar sanırım..
katı meyve sıkacağını uzun süre kullanamayız diye almadık bide onun temizlenme sıkıntısı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?