2014 Kasım Anneleri

ooooo birisi işe başlamış, benim gibi kk nın yolunu bulmuş hahahahah
Zeyy hoşgeldiiiiiin Senin fıstıklar büyümüştür bir ara foto paylaş biz paylaştık birbirimizin bebişlerini az çok biliyoruz seninkileri göremedik ilk göz ağrılarımız nede olsa

Keçi sütünü kendin mi arıyorsun canım kızın için mi ?

Oooo topiğimizin ilk dişi minik Yekta dan geliyooooor Bu arada bebeğin hafif kıstırma yapıyor mu benim minik kıstırmaya başladı ve acıyor diş çıkarınca ne yapıcaz
ah bi çıkarsada rahatlasak kıstırma derken emerken mi demek istedin canım

Perişan oldum carputi. Haftasonu üç kişi oğluma bakiyoruz Görümcem ben ve eşim yinede yetişemiyoruz o kadar yoruyor ki. Bi de aglamanin ötesinde çığlık çığlığa bağırıyor Asabi Asabi bakıyor. Emmeside çok sinirli artık. İnanır misin 4,5 aylık oldu hala meme ucum ağrıyor resmen tahriş ediyor.
Ben kendimi hep dört aylık olunca daha rahat edicem diye rahatlatirdim şimdi böyle olunca ümitsizliğe düşüyorum.
Yine de şükür bu halimize. İkinci bebeği hemen düşünüyordum ama vazgeçtim gibi

Ben yumusatici yerine sirke kullaniyorum. Memnunum. Dene istersen.
Sagolun kızlar once sırketı denım dogal oldugu için. Sonrada duruma gore yumuşatıcı kullanırım olmadıhala bebek deterjanı kullanıyorum ben

Ay dimi sanki laboratuvarda yapılmış bebe

Keçi sütünü kendin mi arıyorsun canım kızın için mi ?
Suan kendim icin canim ama kizima yogurt tattiracagim zaman da keci sutuyle yapmam lazim..

Ben gittim migrosa uzun omurlu keci sutu aldim bir lt.. Her zaman satiliyormus.. Kizim agladigi icin direk aldim ciktim kasaya bi geldim fiyati 7 lira.. Heheeh neyse aldim bir kere.. Gunluk keci sutu de geliyormus kizlar sali persembe ve cuma gunleri almak isteyen olursa.. Kizima ondan alirim sanirim ama nasil mayalayacagimi bilemedim.. Nette normal inek sutuyle mayalanip bir sonrakinde krndi mayaladigindan mayalayinca 4 ya da 5.seferde yuzde yuz keci yogurrdu olacagi bilgisine ulastim ama kizimin alerjisi oldugundan korkuyorum biraz.. Yogurdu 6.ayi bittikten sonra tattiririm artik..

ah bi çıkarsada rahatlasak kıstırma derken emerken mi demek istedin canım
Evet emerken o hızlı emme geçtikten sonra sonlarda kıstırıyor çekiyor ben ah uh yapıncada gülüyor şimdilik idare ediyorum ama diş çıkınca çok acır tahmin edebiliyorum napıcaz seninki yapıyor mu diş çıkarıyor deyince akşıma o geldi direk

Bişey sorucam şekerler. Bebişlerınızım kıyafetlerıne yumuşatıı kullanıyomusunız. Ben roxy kullanıyorum bu ara sert gıbı kıyafetler sudanda kaynaklanıyo olabılır ama bilemedım

Bende deterjan roxy , yumuşatıcı dalin pembe Kapaklı olanı kullanıyorum. Kokusu hafif ve çok güzel.

anladım bazen yapıyo canım çok sık değil ama acıtıyo inşallah sürekli yapmaz

kızlar bu kan ilacını vermelimiyiz ben araştırdım gerekli olduğunda kullanılması daha iyi diyo yani kansızlık falan varsa siz neyapıyorsunu

Cnm Rondo varsa Rondodan geçir yoksa rendenin ince kısmıyla rendele havucu. O zaman daha çok duyu çıkıyor sonra onu ince bir Tulbente koyuyorsun. suyunu çıkarıyorsun bu kadar .
Havuc sert oldugu icin cam rendede rendelenebiliyor mu yoksa normal rendeden mi bahsediyorsun

Ne kdr takmasanda mama verdigim icin vicdan azabi cektiren cok insan oldu oluyo..
Bu bnm elimde olan bisey dgldi ztn her cocuk nasibi kadar alir anne sütünü..
Üzülmüyorm desem yalan olur..
Tesekkur ederz teyzesi..
Haklisin ben artik duymuyorum bos bos konusanlari

Yoğurdu once kayannittigimiz tencerede mayalayip bu kavanozlardami bekleticez.mesela yarim kilo yogurt mayalamak istedim merak ediyorum cunku bende küçük cam kavanoz kullanmak istiyorum yoğurt icin
Kavanozlarda mayalayacagim canim diger turlu saglikli olur mu bilemedim
bende bilemedim

temizlemesi cok sikintili haklisin elme puresini cam rendede yapiyorum ama havuc sert ya denemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…