- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Mikostatin adi. ben de once agzina veriyodum. Hemen kusuyodu. Sonra dr. Boyle yap demisti
aynen ya allah korusun şuan o kadar çok korkuyorum ki korundğm halde hamile kalmaktan falan ne yaparım ne ederim düşününce kafayı yicek gibi oluyorum allah çok isteyenlere versinTabı canım enımde düşüncem şu birinın kendını idare eder yaşta olması lazım.şuan bırtanesı çok zorluyo. En azından bır 7 8 yaşına gelmesı lazım kızımın kardeş için.
BEN AKŞAM 6,30 BEN BURDA SÜT SAĞIYORUM YA İZİN KONUSU OLMADI DAHA NAPARIM BİLMM İYİYMİŞ SENİN OZAMAN 2.YE ACIKANA KADAR GİDERSİN.OZAMANA KADAR SÜT BIRAKION MU.
Canım kızımdada oldu Kızımın dudak Çevresindekiler geçmedi Dr umuz pamulçuktan mantara dönmüş dedi ve ilaç verdi 2 yada 3 defa kullanmamla geçti çok şükür bi daha olmadıArkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim bebeğimin dilindeki pamukçuk az az ince bir tabaka gibi kaldı biraz... Doktor bi ilaç verdi ama günde dört kere hem de bebeğimin midesi bulanıyor o yüzden hiç veremedim her günde gazlı bezle karbonatlı suyla siliyorum ama geçmiyor başka yapabileceğim bişi var mı sizin bebişlerinizde de var mı hala ya canım buna çok sıkıldı kaşıntı yapıyor mu huzursuz mu olur diye düşünüyorum..
E yurutec kesınlıkle onermıyolar yurumeyı tetıklemek için napmalıyız acaba.
Geçmiş olsun canım bizim dilinin üstünde ince kaldı geçiremedim henüzCanım kızımdada oldu Kızımın dudak Çevresindekiler geçmedi Dr umuz pamulçuktan mantara dönmüş dedi ve ilaç verdi 2 yada 3 defa kullanmamla geçti çok şükür bi daha olmadı
Paşam cici oldu
Eki Görüntüle 1456581 Eki Görüntüle 1456582
Artık ruj izlerimiz bile oluyor şimdiden başladık çapkınlığa
Eki Görüntüle 1456583
Oğlumun ismini de buldular "Bay Gülücük"
Eki Görüntüle 1456584
Onemli degil. Ben gazli bezi kucuk parmagima dolayip. Ilaci sikip temizliyodum. Isaret parmagiyla zor okuyo. Cocugun agzina gore buyuk kaliyo biraz.
Aynı ilaç canım tamam Allah razı olsun ben de öyle yapayım o zaman inşallah tamamen geçer çok teşekkürler
ayni durumdayizz.. Gunduz uyumaya basladi gece hep ayakta.. Yeni dogum yaptigim gunlerdeki gibiyim ev darmadaginik gece ona bakabileyim diye disardan gelince uyudum ben de onunla bir saat yeni kalktim.. Yine geceler gunduzum oldu..Ay cildircam bu çocuk gece 1 den sabah 9 a kadar uyumuyo gündüz uyumaya başladı kafayı yicem ya yok mu bi cozumu
oo çok geç yaaa..bende sağıyorum süt..
bir onu içiyor birde mama yiyor bakalım idare edicez böle
Bebîşlern parmak uçlarına basmasını tetıklıyomuş. Co zararlı kesınlıkle onermıyorlarmış.Tay tay tay tay
Aa niye ki ya onermiyolarmis ben cok seviyodum o aleti
Maşallah canım oğlunun gözleri çok güzelAllah'ım korusun hepimizin yavrularını. Bu arada benimde oğlumun dilinde Pamukçuk var. Ben Dr a sordum önemli değil, karbonatlı suyla temizleyebilirsin dedi. Birkaç defa temizlemeye çalıştım ama izin vermedi, çok ağladı. İlk zamanlar beyazlık daha çoktu, biraz azaldı ama şuan da da var, tam geçmedi. Ne yapsak geçer acaba
Onemli degil. Ben gazli bezi kucuk parmagima dolayip. Ilaci sikip temizliyodum. Isaret parmagiyla zor okuyo. Cocugun agzina gore buyuk kaliyo biraz.
evet bana da asi yapan hemsire verdi iki uc gundur kullaniyoruz ama icim rahat degil cocuga bi haller oldu bu kadar aglamiyordu ilactan mi baska bir sorun mu var dusunmeye basladimkızlar bu kan ilacını vermelimiyiz ben araştırdım gerekli olduğunda kullanılması daha iyi diyo yani kansızlık falan varsa siz neyapıyorsunu
oooo hoo cnm uc haftaya bir gorsem bayram ederim ben. bzm yilda bir iki kez yuzyuzeYarın ablamlar gelıyoooo. Öyle sevındımkı. Sonunda baska bır ınsan yuzu gorycem yuzyuze muabbet esıcem oyle ozledımkı onlarıds nerdeyae uç haftadr goruşemedık. Sırf bu kardeş sevgısını yavrumda yaşasın mahrum kalmasın diye ıkıncıyı düşünüyorum bazen bazende ıkı cocukla yapamam gelecegı falan filan. Ama kardeş bambaşka kımse o yerı dolduramazya
cnm bana dr emzirdikten sonra ara ara ver agzi temizlenir demisti hem de iki ay once falanBebişime hiç su vermedım vermelımıyım sizce. De gıttıgımde soruccam hep unutuyorumya
Kızlar tarif ediyim size ama inanın bende ilk kez oğluma yaptım daha önce hiç yapmamıştım
Küçük cam reçel kavanozları var onlara tahmini 300gr kadar günlük torku süt almıştım onu kaynatmadan istediğim sıcaklıkta yaptım kavanoza koydum bir çay kaşığı hazır yoğurt bir yerde çırptım sütün içine kattım kaşıkla sütü tekrar karıştırdım kapağını kapatıp iki havluyla sarıp peteğin yanında iki buçuk saat mayalanmasını bekledim sonra kavanozun kapağını açmadan bızdolabına kaldırdım başta yoğurt sıvı geliyo korkmayın dolapta donuyor
Ama ilk gün mayam hazır yoğurttu sonra her gün bir önceki gün kendi yaptığım yoğurdu maya olarak kullandım tabi daha sulu olduğu için iki tatlı kaşığı kadar
cok sagolun arkadaslar bn makine kullamiyorum da normal evdeki yogurtla mayaliyorum guzel oluyorKızlar bende yıllardır süt aldığımız amcadan Alıp kaynatıyorum arzumun yoğurt makinasında küçük cam kavanozlara mayalıorm 60 tl aldığımda cok kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?