bnm bildigim var oyle ev cnm alttan bir supurme sistemi yerlestirilmis tozlari falan hoooppp toparliyo bzm bi arkadasin oleKendini temizleyen ev yapsınlar artık
diş sıkıntısı varsa geceyi gündüzü karıstırmıslardırayni durumdayizz.. Gunduz uyumaya basladi gece hep ayakta.. Yeni dogum yaptigim gunlerdeki gibiyim ev darmadaginik gece ona bakabileyim diye disardan gelince uyudum ben de onunla bir saat yeni kalktim.. Yine geceler gunduzum oldu..
aynen ya allah korusun şuan o kadar çok korkuyorum ki korundğm halde hamile kalmaktan falan ne yaparım ne ederim düşününce kafayı yicek gibi oluyorum allah çok isteyenlere versin
ayy ne süoet olur:)oksdar genel bir temzliğr ihtiyacım varki krndimde dahil:)kaynanam geldi dedim bakar çocua ben yaparm evde durmuyo hatun hergun biakrabasında yinr kaldı yanii.sKendini temizleyen ev yapsınlar artık
sipral taktırmak en mantıklısı benceSORMA YA HERKESDE O DÜŞÜNCE BİDE ADET OLAMADIK YA TAKİP DE EDEMİOZ RABBİM HEPİMİZE İSTEDİĞİMİZ ZAMANDA VERSİN.EŞLERMİ KORUNUO ACABA
Ikı sorum var kızlar bugun aklıma geldıkce soruyorum kusura bakmayın neolur
1. Kızımın burun kenarları beyz oluyo yanı cıldı kuruyo gıbı sız yuzune bişey suuyomusunuz ben hiç surmedım
2. Nasıl sutyen kullanıyosunuz. Ben desteklı kullanıyorum raht etmıyorum. Emzırıkende zor oluyo. Desteksız emzırme sutyenlerınden kullanıyorum oda desteklemıyo goguslerı sarkıyo gıbı
Bizimde geçmemişti bende ilaç kullanmak istemedim ama geçmeyince mecbur kullandım ama iyiki kullanmışım hemen geçtiGeçmiş olsun canım bizim dilinin üstünde ince kaldı geçiremedim henüz
Ben hiç emzirme sütyeni kullanmadım ilk günden beri toparlayıcı kullanıyorum çokta rahatIkı sorum var kızlar bugun aklıma geldıkce soruyorum kusura bakmayın neolur
1. Kızımın burun kenarları beyz oluyo yanı cıldı kuruyo gıbı sız yuzune bişey suuyomusunuz ben hiç surmedım
2. Nasıl sutyen kullanıyosunuz. Ben desteklı kullanıyorum raht etmıyorum. Emzırıkende zor oluyo. Desteksız emzırme sutyenlerınden kullanıyorum oda desteklemıyo goguslerı sarkıyo gıbı
sipral taktırmak en mantıklısı bence
katılıyorum sıze
işin kötü tarafı ben adet oluyorum 4. yoldaSORMA YA HERKESDE O DÜŞÜNCE BİDE ADET OLAMADIK YA TAKİP DE EDEMİOZ RABBİM HEPİMİZE İSTEDİĞİMİZ ZAMANDA VERSİN.EŞLERMİ KORUNUO ACABA
carputi ceptelfonuna baby sleep aid diye (yeşil emzikli bir bebek resmi var) bir program var uyutacağın zaman telefonunu uçak moduna al fön makinası sesini çalıştır.ben çok faydasını gördümAynen bu sebeplerden bugün yine doktorun yolunu tuttuk dedim gazi var karnına baktı gazi yok dedi dış çıkaracak dedim aağzına baktı hic öyle bisey yok şuan dedi gözlerini kasıyor sürekli dedim normal dedi o zaman huysuz dedim bence çok sakin hakkini yeme dedi bi burun damlası yazdı eve yolladı eee bu çocuk niye uyumuyo niye hep agliyo ben aanlamadım
Gecnis olsun,cnm ozaman esin korunacak emziriyosan bizde suan oyleyiz zaten bebek oldugu icin cok olmuyor oluncada dikat ediyoruzBEN İSTEDİMDE ONU BANA OLMADI İLK GEBELİĞİM DIŞ GEBELİKTİ SAĞ TÜPÜM ALINDI TEHLİKELİYMİŞ BANA BENDE ŞUAN BİŞİ KULLANAMIORUM İĞNELER VAR ONLARDA EMZİRDİĞİMİZ İÇİN OLMUO NOLCAK BAKALIM.
ne evi temizleyen kocamıayy ne süoet olur:)oksdar genel bir temzliğr ihtiyacım varki krndimde dahil:)kaynanam geldi dedim bakar çocua ben yaparm evde durmuyo hatun hergun biakrabasında yinr kaldı yanii.s
maşallah yeğenime teyzesi yesin onu
biz 4 aylığız günde 1 kere emdiği kadar veriyorum ben. ama araştırdım ve bunu buldum....Bebişime hiç su vermedım vermelımıyım sizce. De gıttıgımde soruccam hep unutuyorumya
Gecnis olsun,cnm ozaman esin korunacak emziriyosan bizde suan oyleyiz zaten bebek oldugu icin cok olmuyor oluncada dikat ediyoruz
Paşam cici oldu
Eki Görüntüle 1456581 Eki Görüntüle 1456582
Artık ruj izlerimiz bile oluyor şimdiden başladık çapkınlığa
Eki Görüntüle 1456583
Oğlumun ismini de buldular "Bay Gülücük"
Eki Görüntüle 1456584
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?