2014 Kasım Anneleri

Valla cn
Benim bebegimin gozleride çakirdi şimdi kahvemi balrengimi çözemiyoruz değisken süt bebegi olduklari icin anlasilmaz daha yasina girerken netlige kavusuyor...uyurkenmi uyandiriyosun emmesi icin agliyor

işin kötü tarafı ben adet oluyorum 4. yolda olmamaktan daha stresli çünkü yumurtalar çalşıyor benm eşim kendsi korunuyor

4.yolda derken hamilemisin.adet olmak ii bence takip edersin her ay öle.olmamak da ii mi bilemedim valla ben belkide böle hamile kalma daha zor ama bilemiorumm

BA - YIL - DIMMM

Valla cn

Benim bebegimin gozleride çakirdi şimdi kahvemi balrengimi çözemiyoruz değisken süt bebegi olduklari icin anlasilmaz daha yasina girerken netlige kavusuyor...uyurkenmi uyandiriyosun emmesi icin agliyor

Yok cnm uyusa keşke o kadar uzun:) gündüz de 3saatten önce emmiyor artık.birde bizim kız bu aralar sürekli oturma pozisyonuna getiriyor kendini sizde de varmı bu durum.

Bır saatır kızımı emzırıcem uyutucam dıye ugraşıyodum. Sonunda uyuttum kucagımdaydı. Tv de bişey oldu güldüm ve benımkıde uyanıp gulmeye başladı. Herseye baştan başladım. Kolda hal kalmadı buaradaşuan mlsf ayakta sallıyorum.

Yok cnm uyusa keşke o kadar uzun:) gündüz de 3saatten önce emmiyor artık.birde bizim kız bu aralar sürekli oturma pozisyonuna getiriyor kendini sizde de varmı bu durum.
kac aylık cnm benım kide öyle 2haftadan beri kendini kaldırıyor masallah 4 ay bıtıyor bu cuma

Süt parası için gidip mi başvurmak gerek. 170 hattından başvurayım olmazsa.
Ayy manyaklar bunlar sinir oldum. Arıyorum 170 i kurum ödemesi gözükmüyor diyor. Ödeyecek mi peki eksik gedik var mı diyorum. Bilmiyoruz işyeri onay verdiyse ödenir diyor. 8-14 arası ödenmezse 1 ay daha sarkacak. Eksik varsa ne yapmam gerekiyorsa yapayım diyorum. Beklemeniz gerek diyor. Ayy ben böyle sistemin...
O sen ocaktan beri almadıysan ben yıl sonuna anca alırım.
Çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş. Allah bir daha yaşatmasın.
Eki Görüntüle 1454237 Buda benim oğluş kızlar foto çekilirken biraz çişimiz kaçmış ola bilir (bu resmi gelinimize özel çektik).MAŞALLAH
MAş Allah çok tatlı.

ayy ne süoet olur:)oksdar genel bir temzliğr ihtiyacım varki krndimde dahil:)kaynanam geldi dedim bakar çocua ben yaparm evde durmuyo hatun hergun biakrabasında yinr kaldı yanii.s

Ben temizledim canım bugün ama yorgunluktan bittim. Annem ilgilendi kızımla :)

bende aynı yapmam dedıgım herseyı yaptım ama ne yapalım uyumuyor gazı oldugunda hep saladık oyle kaldı ama gece 9 dedımı tek uyuyor yatagında karanlıkta masallahgece rahatım

Benimki de sekiz buçukta bir kalktı kalkış o kalkış. Arada bir yarım saat uyudu o kadar. Ben de beşiğini sallıyorum şu an. Büyüdükçe huyu değişiyor benimkinin. İki gündür uykusu az ve gece çok sık uyanıyor.

masallah

Canım tabiki surubu var biz bu ayı doldurmayı bekliyoruz bu ay 6. ayımız dolacak mamada 2 numaraya geçicez birde ek gıdalar var tabi bunlar da bir değisiklik yapmazsa o zaman surup kullanıcam sana da yazarım doktoruna sorar ona göre kullanırsın.Bir de kullandığın biberon ucunu değiserek dene ayrıca mamayı farklı sıcaklıklarda yap onun da etkisi oluyor mutlaka.

Canım tabiki surubu var biz bu ayı doldurmayı bekliyoruz bu ay 6. ayımız dolacak mamada 2 numaraya geçicez birde ek gıdalar var tabi bunlar da bir değisiklik yapmazsa o zaman surup kullanıcam sana da yazarım doktoruna sorar ona göre kullanırsın.Bir de kullandığın biberon ucunu değiserek dene ayrıca mamayı farklı sıcaklıklarda yap onun da etkisi oluyor mutlaka.

Canım hiç bekleme öyle, eğer vaktin varsa önce git herhangi bir Ziraat Bankası şubesine hesap açtır. Sonra hesap cüzdanı ile SGK'ya git hesabını tanımlat. Hemen hesaba yatıyor. Yok eğer hesap açtırmayım dersen sadece ayın 8 ile 14'ü arasında ödeme yapıyorlar. Sen benim dediğim gibi yaparsan çok beklemezsin. Benim iznim 31 Ocak'ta bitti 5 Şubatta param hesaptaydı. Bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…