2014 Kasım Anneleri

Ben temizledim canım bugün ama yorgunluktan bittim. Annem ilgilendi kızımla :)

bukimlere odeniyor ozel.dvlet?

Fevkaladenin fevkınde bi yazı olmusBunun kocalar için olan versiyonu yok mu bizde yardımcı olmayan eslerimize böyle bir mektup yazsak etkisi olur mu acaba

4.yolda derken hamilemisin.adet olmak ii bence takip edersin her ay öle.olmamak da ii mi bilemedim valla ben belkide böle hamile kalma daha zor ama bilemiorumm
ayyy aman allah korusun kız ne hamilesi 4.derken 4.adetimi olacağım her ay takip ediyorum hatta bi program var adet olanlara tavsiye ederim takvimim diye andoid de indirdim sağolsn o benm yerime takip ediyor yumurtlama gününü,gebelk şansının yüksek olduğu günleri filan söylüyor ayrıca akıntı olsun ilişki olsun onlarıda kaydedebiliyorsn çok güzel bi program sen yinede tedbiri elden bırakma süt korur diye bişey yok çünkü benim anneannem tam 13 çocuk doğurmuş peşi sıra hemde nasıl çalıştıysa yumurtalıkları artık 40 çıkar çıkmaz yine hamile ve böyle ömrünün yarısı hamile+bebekli gezmiş resmen ayy intihar sebebi resmen yeminle tövbee

ayni durumdayizz.. Gunduz uyumaya basladi gece hep ayakta.. Yeni dogum yaptigim gunlerdeki gibiyim ev darmadaginik gece ona bakabileyim diye disardan gelince uyudum ben de onunla bir saat yeni kalktim.. Yine geceler gunduzum oldu..
Geceleri 3 saatte bir uyansada uyuyordu simdi sürekli bi memnuniyetsizlik bi mikirdanma anlamıyorum ya esiml e kafayı yicez artik kaç gündür bi damla uyku yok sinirlerin çok bozuk nerde hata yapıyorum bilmiyorum

bukimlere odeniyor ozel.dvlet?

Süt parası bildiğim kadarıyla herkes alıyor, ayrıca doğum ve analık izni bitince de alınan toplu ödemelerden bahsediyordu arkadaş galiba. Süt parası dedikleri 103 TL gibi bir rakam. Ben aldım, özel sektörde çalışıyorum.

Bu tontis kocaman oldu halen ağlıyor mu ya sallanıyor mu yine

ANLADIM ŞAKA YAPIM DEDİM ZATEN ALLAH KORUSUN RABBİM İSTENİLEN ZAMANDA VERSİN İNŞ..:):):):
HADİ YA NASIL BİŞİ MİŞ O NE DİE İNDİRİON BİZDE İNDİRELİM.BEN OLMADIM DAHA OLMAYADA NİYETİ YOK SANIRIM ADET GÜNÜNÜ MÜ SÖLÜO YUMURTLAMA GÜNÜNÜ MÜ.

Onu kitabın arasına koyup yemek istiyorum

Ayyy!!
Niye ağlıyo bu çocuk
Karnı tok mu
Altına baktınız mı(en çok da bunu der durur)
Yav 2 saat bak da falan yere gideym desem amaaann olmaz öyle şeyy

Hemen annenin açığını arıyor bu babalar yaaa!

Kaynamış su yok diye kabız oldu Betül. Kaynatmak çok mu zordu? Yooo. Ama napar eder üste çıkmaya çalışır. Neden suçlu olduklarında kabul etmezler ki anlamam.

hepsini söylüyor canım ilişki tarihini bile kaydediyorsn o derece :) çok kullanşlı bi program adı takvimim diye gçiyor link aattm bak bu
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar&hl=tr

Tabı canım enımde düşüncem şu birinın kendını idare eder yaşta olması lazım.şuan bırtanesı çok zorluyo. En azından bır 7 8 yaşına gelmesı lazım kızımın kardeş için.

Benim ilk kızım 4 yaşını dolduracak Ağustos ayında evet bazı zamanlar çok zorlanıyorum ikisi ile ama oyun halısına ikisi birden yatıyor ve yavaş yavaş oğlum ablaya tepki veriyor kızım gün içinde gelip onu defalarca öpuyor kiskanmiyor mu elbette kiskaniyor ama onları izlemek bile keyifli. Inşallah istediğin zaman Allah nasip eder 2.cocugu sana da Rabbim gönlüne göre versin insallah

Var canım yakın ziraat köşede :) Ama orda bekleyip hesap açtırmak sonra sgk ya gidip tanımlatmak birde başka bir bankada hesap açtırmak ona işletim ücreti sonra kapattırmak ayyy valla zulum gibi geliyor. SAğol söylediğin için olmazsa öyle yapacağım bakalım.

hepsini söylüyor canım ilişki tarihini bile kaydediyorsn o derece :) çok kullanşlı bi program adı takvimim diye gçiyor link aattm bak bu
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar&hl=tr
Canım boyle bır program benım telımdede var cok ıyı bence. Iloşkı tarıhını reglı baslangıc bıtışını kaydedıyosun nezamn baslayıp nekadar gecıktıgıne kadr gosterıyo. Tumurtlama zamanlarını falan ben onuntakıp ederek hamıle kalmıştım. Program adı yazabılıyomuyuz burdan bilmıyorumkı tele ındırrdınız.

Bişey sorucam şekerler. Bebişlerınızım kıyafetlerıne yumuşatıı kullanıyomusunız. Ben roxy kullanıyorum bu ara sert gıbı kıyafetler sudanda kaynaklanıyo olabılır ama bilemedım
Benimde ilk detarjanim roxy di simdi dalin siviya gectim yumuşatıcı kullanmiyorum ama bi arkadasim sirke önerdi. Ama daha denemedim

VERME CANIM ELMA VER Bİ KAÇ ZAMAN SONRA ARMUTA GEÇ ACELESİ YOK ELBET YİCEK HEPSİNDEN SONRA MUZ PÜRESİ YAPARSIN FALAN HAVUÇ TA SANIRIM ÖLE HEMEN VERİLMİO.
Havuç neden verilmiyor?ben az önce ce bikac kasik verdim

Ya şu an kendime gülüyorumm Aynı mahallede oturuyoruz, köşede Ziraat Bankası var, ve ben sana "yakında ziraat bankası varsa..." diye cümle kuruyorum. Şekerim düştü karnım acıktı, birşeyler yiyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…